- 24 Ocak 2021
- 12.974
- 29.791
- 548
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Yetiştiremiyor altından kalkamıyor pozunda olmanız lazım, sürek ay hayatım çok yoruldum yetistiremedim sana zahmet işin ucundan tut tarzında, arada hastalanıp tüm isleri üzerine yıkınAy şunu yaptıktan sonra yani alıştırıp sonra düşman olmadan nasıl bıraktınız aydınlatır mısınız bende istiyorum bu dozdan
Bunlara kimseyi alıştırmayın, eş ailesi de dahil , hep yoğun olun arada hasta olun , misafir alamam iyi hissetmiyorum vs. Git gide beklentiyi düşürün, az da cilveli olunGerçekten tavsiyeniz harika . Ben de yeni evliyim o yüzden sanırım bu acemiliğim. Tecrülbeli olsam alıştırrmıydım hiç . Yeni dvliliğin hevesiyle güzel sofralarla karşılayım derdine düştüm ama taktiğiniz çok güzel uygulayacağım
Adamın pantolonunun ütüsüz olması, kadının eksikliğimi oluyor?Eşinizin yaptığı doğru değil ama mutlu olmak istiyorsanız iyi iletişim kurmalısınız. Eşiniz eleştirdiğinde “ eksiklerim olabilir canım sende anlayışlı olmalısınız izin günümde bu kadar yapabiliyorum” dedikten sonra da tartışıyorsanız işte o zaman yükselin ve birdaha yapmayın.
Sana diyorum çok fazla video izliyorsun diye, bak böyle oluyorEşinizin yaptığı doğru değil ama mutlu olmak istiyorsanız iyi iletişim kurmalısınız. Eşiniz eleştirdiğinde “ eksiklerim olabilir canım sende anlayışlı olmalısınız izin günümde bu kadar yapabiliyorum” dedikten sonra da tartışıyorsanız işte o zaman yükselin ve birdaha yapmayın.
Evlenmekten ziyade kimle evlenildiği önemli. Buna değecek insanla yapılınca güzel şey.Bu ülkede çalışan kadınların büyük kısmının neden evlendiğini anlamıyorum. Hem evde hem işte köle gibi çalışıp parayı eşine vermenin nesi bağımsızlık?
İkiniz de çalısıyorsanız ev işleri paylaşılmalı zaten, mutfak dağınıksa gece uyumadan kendisi toplayıp yatsaymış onun da görevi ,sinir olurum böyle erkeklereHerkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Bu ülkede çalışan kadınların büyük kısmının neden evlendiğini anlamıyorum. Hem evde hem işte köle gibi çalışıp parayı eşine vermenin nesi bağımsızlık?
Annesi ne güne duruyor?Siz hayatında hiç olmasaydınız o güç isteyen işte çalışmayacak mıymış? O zaman ütüsünü kim yapacaktı?
Evlilik zor ama yalnız yaşamak daha zor geldi bana. Tek başıma duvarlarla konuşur seviyeye geldikten sonra evlendim benBu ülkede çalışan kadınların büyük kısmının neden evlendiğini anlamıyorum. Hem evde hem işte köle gibi çalışıp parayı eşine vermenin nesi bağımsızlık?
Saflık benimki başka bir şey değil. Yeni evliliğin kavak yelleri. Ondan önce uyanayım da bşrlikte kahvaltı edelim ah canım çok çalışıyor yazık diye diye farkında olmadan kendime kötülük etmişimYat uyu ne kahvaltisi sabahin köründe. Eşim iş yerinde yiyor kahvalti, ekibindekiler de evli ve hepsi birlikte iş yerinde kahvalti yapiyorlar.
Koca adam giyecegi kiyafeti aksamdan ütülesin.
Calismak zor geliyorsa daha kolay bir calisacagi meslek edinseymiş, suçlusu siz misiniz yani.
Ütü olayı görmedim tabikide değil. Kendi ütülesinAdamın pantolonunun ütüsüz olması, kadının eksikliğimi oluyor?
Haha kız ben hepsini okumadım ütüye laf etmiş ya. Bende türk erkeğinin sabah huysuzluğu sandım. Ben kendi ütümü bile bazen kocama yaptırıyorum böyle düşünmen beni üzdü TahinSana diyorum çok fazla video izliyorsun diye, bak böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?