2 yıl sürecek, tezli yüksek lisans için gidiyor.Ne kadar sure ayri kalacaksiniz?
Eylule cok var daha. Simdiden bunlari dusunup bugunuzu neden mahvediyorsunuz? Belki o gune gelmeden bitecek. Belki uzaktan da olsa cok guzel yuruteceksiniz. Surekli bir araya gelmek icin firsatlar yaratacaksiniz. Bence akisina birakin.2 yıl sürecek, tezli yüksek lisans için gidiyor.
Bilmiyorum belki de haklısınız.Eylule cok var daha. Simdiden bunlari dusunup bugunuzu neden mahvediyorsunuz? Belki o gune gelmeden bitecek. Belki uzaktan da olsa cok guzel yuruteceksiniz. Surekli bir araya gelmek icin firsatlar yaratacaksiniz. Bence akisina birakin.
Avrupada olsa yine gözüm cok korkmayacaktı ama Amerika. Sık sık görüsmemiz mümkün olmayacak, ekonomik olarak kaldıramayız ikimiz de.Gittiği yer neresi? Robot gibi yaşamayacak ya orada, illa ki seni görmeye gelir, arada sen gidersin. Hissettiğin şeylerden emin misin. Anlattığın gibi olsan neden böyle bir olayda ayrılmayı tek seçene
Her ne kadar eski kötü biten ilişkiyi bu düşüncelerle bütünleştirmeseniz bile, bence istemeyerek de öyle yapıyorsunuz gibi.
Peki ilişkinizde tek sorun bu mu yani? Bir süre ayrı kalmak. Yani sonuçta kalıcı bir şey değil. Güzel bir ilişkiniz varsa harcamaya değmez. 2 yıl nedir ki gelir geçer.Avrupada olsa yine gözüm cok korkmayacaktı ama Amerika. Sık sık görüsmemiz mümkün olmayacak, ekonomik olarak kaldıramayız ikimiz de.
Gercekten öyle mi yapıyorum ki acaba? Yapmadıgımı umuyorum aslında ama.
Mantıklı olan ne onu bilemiyorum ki.2 aylık bi ilişki için mantıkla karar verebilirsiniz....
Peki ilişkinizde tek sorun bu mu yani? Bir süre ayrı kalmak. Yani sonuçta kalıcı bir şey değil. Güzel bir ilişkiniz varsa harcamaya değmez. 2 yıl nedir ki gelir geçer.
Cesaret, sabır ve ihtimaller üzerinden ani kararlar almaktan kaçın diyosunuz yani.Ben bu konularda hic korkak davranmadim.Ne olacagini bilmeden bir karar vermek, sonrasinda benim icin "acaba ya da keşke" sebebi olabilir. O yüzden durduk yere kafamdaki varsayimlarla ilişki bitirmezdim. Gidiyor diye ayrilik karari vermez, gittiginde de devam ederdim iliskiye ve oradayken gercekten yurumedigini gorursem o zaman bitirirdim. Korkak olmamak lazim diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?