Daha fazla bağlanmadan ayrılmalı mıyım?

En büyük mesafe birbirini anlamayan iki kafa arasındaki mesafedir demişler.

Ne güzel söylemişler.

Tam da benim korktugum sey bu aslında. Yeni bi ülke insanı degistirir. Yeni bi ev, yeni insanlar, yeni bi rutin, hepsi insanı degistirir.

Zaman zaten tek başına bile insanı değistiriyo.

Aramızdan on yüz bin milyon milyar kilometre ve bi o kadar saat farkı varken, ve ben iletisim aracları özürlü bi insanken kafalarımız birbirini yakalayamazsa diye kaygılanıyorum duygusal bi anıma denk geldiginde.

Mantıklı düsününce zamana ve iliskinin gidisatına göre bi degerlendirme yap diyen herkes haklı yoksa ben de biliyorum.

Çok aşık değilsiniz sanırım yoksa 2 yıl beklenebilecek bir süre benim açımdan tabi. Herkesin beklentisi farklıdır

Yurtdışı işinde öyle olmuyor panpa giden kişi kalan tarafa ailesine arkadaşlarına ülkesine ve de kendine yabancılaşıyor. Bu burda açılan nişanlım polis doğuya gitti 2 yıl bekledim konusuyla asla aynı değil.

Artı 2 yıldan sonra adamın döneceğinin garantisi yok malum gidenler dönmüyor artık.....konu sahibesine boş yapılıyor burda.

Amerika, Avrupa gibi değil hem yol uzun ve yorucu, hem uçak işi çok pahalı, hem iş güç var, tanıdığım herkes max 1 kere ziyarete gelebiliyor o da yazın. Bu kız bu adamı 2 senede 2 kez görecek. Skype falan da yalan çünkü arada 10saat farkı var.

Seninle aşka bakış açımız çok çok farklı demek ki.
Senin için anlamı olan bir insanı nasıl silip atabilirsin ki, biraz da bencilce geldi bana ?
Denemeden, çabalamadan, onun için hiç birşey yapmadan tabiki de olmaz.
Hep derim yan yana tabiki de çok güzel, kolay ama gerçek aşk için mesafeler sıkıntı olmaz.
Bir de ömür boyu kalmayacaktır ya elbet dönmeyecek mi?

açıkçası mesafeler ilişkiye engel değildir . Bizler iki dakika sonramızın bile nasıl olacağını bilmezken fazla mı planlısınız acaba

Konu sahibesi yorumların çoğu 'boş yapıyor' afedersin. 2 sene yurtdışı insanı %400 değiştirir inan. 2 senenin sonunda çıksa gelse bile konuşacak tek konu bulamazsın yabancı biri gelir önüne. Gelmezse de 2 sene beklediğinle kalırsın. Beraber gidin gitmeyecekseniz de bu işin ötesi yok gibi geldi bana.

Şu yorumunu konunun sonuna sabitlesem mi bilemedim, eline sağlık ne güzel toparlamışsın

Ben üstüme çöken duygusallıktan derdimi tam anlatamadım mı bilemiyorum, insanlar tutturdu sevmiyorsun da sevmiyorsun. Evet sevmiyorum, zevkine hakaret isitesim var ondan açtım konuyu da.

Daha önce ben de egitim icin yurt dısına gittim, onun ceyregi kadar bi zaman icin hepi topu. Ve yasanan degişimi, yabancılaşmayı, çok sevdigim insanlarla bile yasadıgım iletisim kopuklugunu kendimden biliyorum.

Aynısı ×4 le ona da olacak, normali bu.

Saat farkı ve bilet fiyatları önümüze dağ olacak, Einstein olmaya gerek yok bu kısmı anlamak için.

Geri dönmeyebilir dedigin gibi.

Hayır benim bunlardan çekinmem, nasıl davrancagımı bilememem normal degil mi? Sonunda hepten üzülmektense yol yakınken az hasarla mı atlatmaya çalışsam diye düsünmem evet biraz fevri biliyorum ama çok mu anlaşılmaz yani?

Bi tur sağlam hayal kırıklıgına ugradım, ikinciye korkuyorum diye mi yazsam konunun girisine Cherry ne yapsam

Sen de git kısmına gelince, aslında düsünmedim degil.

Vardı boyle planlarım, ilk gidişim bile bana bi sürü imkan sagladı cünkü. En azından 1 yıllık programlardan bi tercih yapmak ve sonrasında kalıcı olmak istiyordum ama hem ekonomik sebeplerden hem baska nedenlerden çok da emin olamayıp ertelemistim daha önce. Ailemden kopmak da istemedim bi yandan. Memleket ozlemi pek olmaz ama ailem gözümde tüter biliyorum. Burada iş konusunda güzel bi düzen oturtunca da hepten geri plana düstü. Onun yüksek işi belki benim bu hayallerimi canladırmam için bi işarettir.

ki benim en sevdigim seylerden biri bu, tanıstıgımız ilk andan beri sanki yıllardır birbirimizin her hareketini biliyomusuz gibi konusmadan da anlasıyoruz resmen
Eşimle tanıştığımız ilk andan beri sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiydik. 3 yıllık ilişkinin ardından 2 yıldır evliyim.
Bu dediğiniz çok önemli. Konuşmadan da anlaşıyorsanız Skype, whatsapp ile de anlaşırsınız. Bu düşüncelere sahipseniz Yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Hem karar vermek için de çok erken. Neler olacağını bilemezsiniz. Bu yüzden bence Eylüle kadar yaşayın ilişkinizi sanki böyle bi ayrılık olmayacakmış gibi.
Bu arada kendinizi sevgilinizin yerine koyun. Bu duyguları hissederken, her şey gayet güzel başlamış ve devam ediyorken sizin yüksek lisans için gidecek olmanız sebebiyle sevgiliniz ben yapamam diyip terketse sizi. Ne hissederdiniz?

Şimdi panpa yorumların çoğu saçma sapan neden dersen tüm vizyonu elinde telefon mesajlaşmak olan, ilişkiyi bu şekilde sanan biri daha farklı yorum yapamaz zaten.

Oysaki hayatta bambaşka değişkenler var sosyal, ailesel, maddi, kariyersel....yurtdışı işi insanı çok değiştiriyor yaşamayan anlayamaz.

Ben 6.yılımdayım. Genel olarak başka toprağa dikilmiş çiçek gibi oluyorsun. Burda yerli biriyle evlenip barklansan, hayat şartların çok çok iyi olsa bile aile, anadil ve ülke özlemin içinde burukluk olarak kalıyor mutlaka. Aileni özlersin haklısın. O yüzden adamla net konuş yazın ben ülkemi ailemi bırakaman senin dönme planın yoksa ben uzun vadede yapamam de diyebileceksen tabi:)

denemeye değmez mi sence ? Belli ki çok değer veriyorsun seviyorsun ki kafan karışmış... ben tam 6 yıl uzaktan ilişkiyi yürüttüm çok da güzel gitti o ilişki üniversite zamanımda devamlı yanıma geliyordu ahh o ayrılıklar Yok mu nasıl da zordu ama geçti bitti ve 3.5 yıllık evliyim :) bence şans ver ve akışına bırak 2 yıl hiç de uzun süre değil

İlk andan aynı frekansı yakalayabilmek çok nadir ama çok güzel bi şey gerçekten. Su ana kadar sadece bize özel bi iletisim oldu hep, siz haklısınızdır umarım, sizinki gibi bizde de bu bağ kopmaz.

Bu arada ona doğrudan " sen gidiyorsun ben ayrı yapamam" diyemem asla. Burada anlattıgım kaygılarımı bile anlatamıyorum ki hevesini kırmaya kıyamadıgımdan.
Hissediyo gerci, gözümden anlıyo biliyorum. Daha çok işin özlem kısmına vurgu yapıyorum öyle zamanlarda anlamasın diye.

Tavsiyeniz ve iyi düsünceleriniz icin cok tesekkür ederim, ani bi ayrılık kararı vermenin dogru bi tarafı yok haklısınız.

Yanildigimi dusunmuyorum. Daha 2 aydir birliktesiniz ve sevgilinizin gitmesine 5-6 ay varken bu 5-6 ayi es gecip 2 senenin muhasebesini yapiyorsunuz.

Bu mu yogun hissettiginiz duygular?

Evet bu benim hissettiğim duygular. Çünkü benim duygularım gözümü kör etmiyor, ters gidebilecek şeylerin hepsi gözümün önünde açık seçik duruyor. Ve ben bu adamı ters gidebilecek her seye ragmen seviyorum ki ayvayı yediğim yer tam olarak burası.

ben esimle iliskimi hep uzaktan yuruttum aldattim mi aldatmadim o beni aldatti mi bilemiyorm bunu his etmedim. soyle soyleyeyim canim konu aldatmak ise sen merak etme kari koca ayni yatakta birbirlerini cok guzel aldatiyor madem iliskidrn memnunsum denemeden bilemezsim en azindan kendine sevgiline sans ver bence suan teknoloji cagindayiz 7 ay kalmis bence 7 ay icin cope atilmaz guzel giden iliski belki kiymetinizi daha iyi anlarisinz hayat senin ben sadece bu tarafini sundum sana canm

Dersin kız niye diyemeyesin gayet romanti bence :) Bak Bihter ne güzel söylemiş:

B0tün zamanların en romantik sahnesi değil mi? Bu sahneyi çok seviyorumİnsanın böyle bakabildipi biri varsa her türlü riski almalı bence. Söylersen en kötü ne olur ki??

Kimine göre 2 ay çok kısa bi süredir birini tanıyabilmek için ama bazı özel ilişkiler vardır diye düşünüyorum. Kolay da denk gelinecek bi şey değildir bu. Neresinden bakarsanız bakın, ya tamam bu diyorsanız 2 yıl çabuk geçer. Her ikinizin de ayrı ayrı meşguliyetleri olacak zaten. Bi bakmışsınız geçip gitmiş.

Siz, ikiniz, iyiyseniz dilerim her şey gönlünüzce olur.

Onun söyle bi önerisi var mesela; bu sene benim için kapsamlı bi araştırma yapalım, seneye Eylülde de ben başlayayım 1 senelik bi programa, yanına gideyim onun. Sonra birlikte dönelim.

Ki kıyamam benim aklıma bile gelmemisken kendi kendine oturup butun gece bana okul aramıslıgı var.

Gerçi birkaç kere bakarsın kalırız demişliği de var, ben öyle zamanlarda söyledim açıkça "Evet bi dönem yurt dışında kalıcı olma hayalim oldu ama şu an bu konuda kafam net degil, evimi ailemi bırakmak beni çok zorlar" diye.

O da "Benim de kalıcı olmak gibi bi istegim yok su an, önceligim egitimi tamamlayıp dönmek. " dedi.

Yine de cıkacak fırsatları degerlendirmek isteyecektir. Bilemiyorum ki.

Bir yengeç gördüm sanki, en büyük takım bizim takım diye giris yapasım geldi ozlemisim

Kafam karışmayı bırak çorba oldu ne yalan söyleyeyim. Gözümü korkutan sey adamın Amerikaya gidiyo olması. Çok uzak, çok farklı bi yer. Belki 2 yılda 2 kere ancak görebilcem. Aramızda 8-10 saat fark olacak, aynı gündüzü-geceyi bile paylasamıcaz. Çok daha iyi bi hayat yaşayabilir orada, o imkanları elde edip kalayım derse, o benden vazgecerse nolcak

Tekrar aldatılmak degil korkum inanın. Ben aldatıldıgımda adam burnumun dibindeydi, bi yandan benimle sevgiliyken bi yandan eski sevgilisiyle bildigin fuckbuddy olmuşlar. Tesadüf eseri bi olay oldu, o olmasa ruhum bile duymazdı. O yüzden aldatılmak tekrar başıma gelecekse onun Amerikada olmasına gerek yok, burada da olur biliyorum.

İlişkimde gercekten mutluyum, korkum da ondan zaten. Ama denemeden pes etmicem.

Sahne ve bakışlar efsane ama sonumuz benzemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…