- 3 Aralık 2018
- 418
- 353
- 18
- 39
Yaşayan birinden cesaret verici bi şeyler duymak çok güzelTamamen karşınızdaki kişiye verdiğiniz değerle alakalı.
Ben de 2 yıldır uzak mesafe ilişkisi şeklinde yürütüyorum 3.5 yıllık ilişkimi. Eğitim için 1 yıldır yurtdışındayım, senede birkaç gün görüşebiliyoruz. 3 yılım daha var
2 yıl çok uzun bir süre değil bence. İdare edilir. Biz ediyoruz yani :) Zor mu? Çok zor... Yakında kafama huni takıp gezeceğim
Ama, şunu çok iyi biliyorum: benim için hayatımda olması gereken adam o. Ondan başkasıyla olmak istemiyorum. Paylaştığımız şey çok kıymetli ve kolay kolay yakalanabilecek bir uyum değil aramızdaki. O sebepten, 3 yıl da 4 yıl da beklerim. Çektiğimiz onca sıkıntıya, göreceğimiz güneşli günlerin umuduyla katlanıyorum.
Karşınızdaki için bunları diyebiliyorsanız, beklemeye değer. Yok öyle sıradan bir ilişki ise, çekilecek dert değil uzak mesafe ilişkisi.
Eylül'e kadar devam edip, gittiği yeri görürdüm ben olsam. 2 sene idare edilebilir eğer değecekse.
Bu da yüksek bi ihtimalBugün onu sudan sebeple terk edersen ve ilerleyen yaşamında gerçek aşkı bulamazsan hep bu yaptığın şey aklına gelecek, Hollywood filmlerindeki gibi '' gün öyle yapmasam nasıl bir hayatim olurdu?' diye kurup duracaksin
Hisleriniz yogun olsaydi boyle bir konu acmazdiniz.
Aşık olmasam zaten başlamazdım ki, ayrilmaya da gerek kalmazdı haliyleO gidince bakarsınız, yürümüyor ayrılırsınız... Aşık değilsiniz bence şimdi de ayrılabilirsiniz.
Tam tersi, çok aşık olmasam bi sorun kalmıcak ortada. İyiyiz böyle gittigi yere kadar deyip gecicem.Çok aşık değilsiniz sanırım yoksa 2 yıl beklenebilecek bir süre benim açımdan tabi. Herkesin beklentisi farklıdır
Zamanın çokluğunu ve yaşanacak degisimi anlayabilen birinin olmasına çok sevindim.İki yıl nasıl beklenebilecek bi süre anlamadım iki yıl önceki hayatımı düşünüyorum şimdikiyle alakası yok ne çok şey değişmiş kimler gelmiş hayatıma kimler geçmiş Amerika diyorsunuz gitmesi gelmesi pek de kolay değil ekonominin hali ortada ama Eylül’e kadar bekleyin şimdiden bunu düşünüp ayrılmanın bi manası yok hayat bu ne olacağını bilemezsiniz bi gitsin bakalım sürüyo mu sürmüyo mu belki sizin için çok kolay geçecek şimdi ayrılırsanız hep aklınız kalacak çünkü yarım kalmış bir ilişki olacak yarım kalan şeyler de aklımızın bi köşesinde hep durur maalesef. Ben sonuna kadar gitmeniz taraftarıyım
Cesaret, sabır ve ihtimaller üzerinden ani kararlar almaktan kaçın diyosunuz yani.
Yanılıyosunuz.
Aksine hislerim yoğun olmasa böyle bi konu açmazdım; kafamı toplamak, kendimi sakinleştirmek, aşık oldugum adamdan kopmak konusundaki korkularımı yatıstırmak için tanımadıgım insanların fikir ve tecrübelerinden yararlanmaya çabalamama değmezdi çünkü.
Sevildigim sürece severdim, eğlenebildigim sürece eglenirdim, eglenemedigim yerde de yoluma bakardım. Ama öyle olmuyo işte.
Tebrikler mükemmel bir sevgilisiniz, adeta bir üstün insansınız, aşkın kitabını adeta siz yazmışsınız.Hem bu kadar güzel sevdiğinizden bahsediyorsunuz hem de yapamam diyorsunuz.
Bence çok bencil davranıyorsunuz.
Erkek arkadaşınıza da sordunuz mu acaba gittikten sonra ne yapacağız diye? Belki o sizin gibi korkak davranmayacaktır.
Çok gereksiz şeylerle resmen kendinizi kurmuşsunuz.
Ben de eğitimim için se gilimi bırakıp gittim çok uzak bir yere, 2 yıl için. Hiç de sizin gibi düşünmedim. Biz de o zamanlar yeniydik. Hem de paylaşacağımız o kadar çok şey olmuştu ki.
Siz bence zorluğa gelemeyeceğinizi düşünüyorsunuz, beklemek zor geliyor kusura bakmayın. Sonuçta 2 yıl sadece siz ayrılmıyorsunız. Daha kaç ay var şimdiden kendinizi ayrılacağınıza hazırlama peşindesiniz. Bence de ayrılın zaten gittikten sonra kesin ayrılan siz olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?