Daha fazla bağlanmadan ayrılmalı mıyım?

Niye ayrılasinki ananem 5 sene askere giden dedemi haber almadan beklemiş. Ve evlenmişler hatta dedikodu bile cıkmış o evlendi ondan gelmiyor diye. Bekledigine degmismi onu ogrenemedik. Neyse hadi o eskidendi. Şimdi iletişim daha kolay. 2 yıl içinde hicmi gelmeyecek. Dersenki o kendine biseyler katacak ben geri kalacam o senin problemin olur. Yada risk alip sende gidebilirsin. Yada güven dersenki temkinli seversin. Ben sen olsam şimdiden hayatı zehir etmezdim kendime. Heleki yarının garantisi yokken. Ama çözüm değilde sonuca odaklanıp bisey yapmazsanız oda yapmaz ve yeterli hisler yokmuş deyip biter gider..

doğmamış çocuğa don biçmek böyle bi şey

bakalım eylülde hala birlikte olacak mısınız

ilişkilerde ilk aylar canım cicim 6. ay dönüm noktasıdır

Yaşayan birinden cesaret verici bi şeyler duymak çok güzel

Biraz anlatır mısınız çok özel olmazsa. Mesela birbirinize, birbirinizin hayatına yabancılaşma gibi bi durum olmadı mı, olduysa nasıl aştınız?

Diger stresli konuları nasıl aşıyosunuz; ne bileyim bi konuda anlaşamazsınız, gerginlik olur ama yüz yüze cözme imkanın yok. Ya da ihtiyacın olur, özlersin, e haliyle yanında olamaz. Kimsenin de sucu degil ama tekrarlandıkça insan içten içe kırılır öfkelenir. Kafasına huni takıp gezmek ister Nasıl idare ediyosunuz böyle durumlarda?

Bi de ne bileyim fiziksel iletisim cok önemli benim icin, sanki 90 yasında gibiyim, iletisim araclarıyla asla aynı yakınlıgı yakalayamıyorum. Saatlerce yazısmalar, telefonlasmalar, görüntülü konusmalar hic benlik degil. Ben atlar giderim yanına ya da o gelir, doya doya 1 saat geciririz mesela. Sonra gün icinde arama sorma sevmem cok. Boyle bi insan icin de uzak mesafe iliskisi yürütme ihtimali var mıdır? Umut var mı benim için yani

Bu da yüksek bi ihtimal
Her ihtimal ayrı bi pişmanlığa cıkıyo sagolsun

Duruma bak zaten yurumezse yurumez. Ben gercekten istiyorsam 2 senede beklerdim 3 senede isterse fizana gitsin

Ne guzel bi gun gecirmissiniz beraber anin tadini cikarsaniza 7 ay sonrasini dusunup caninizi sıkmayin.Akisina birakin...

Hisleriniz yogun olsaydi boyle bir konu acmazdiniz.

Yanılıyosunuz.

Aksine hislerim yoğun olmasa böyle bi konu açmazdım; kafamı toplamak, kendimi sakinleştirmek, aşık oldugum adamdan kopmak konusundaki korkularımı yatıstırmak için tanımadıgım insanların fikir ve tecrübelerinden yararlanmaya çabalamama değmezdi çünkü.

Sevildigim sürece severdim, eğlenebildigim sürece eglenirdim, eglenemedigim yerde de yoluma bakardım. Ama öyle olmuyo işte.

Çok aşık değilsiniz sanırım yoksa 2 yıl beklenebilecek bir süre benim açımdan tabi. Herkesin beklentisi farklıdır

O gidince bakarsınız, yürümüyor ayrılırsınız... Aşık değilsiniz bence şimdi de ayrılabilirsiniz.
Aşık olmasam zaten başlamazdım ki, ayrilmaya da gerek kalmazdı haliyle Genel ve mantıklı fikir gidene kadar bi dur durdugun yerde sanırım.

Benim sevgilim uzman o doguda ben batidayim. Dogu gorevinden once burda 2 hafta icinde tanisip sevgili olmustuk ama her gun beraberdik. Simdi 4 ay olacak. Arada bir izne geldiginde gorusuyoruz. Hisleriniz kuvvetli olsaydi konuyu acmaya bile gerek duymazdiniz bence. Benim aklimdan bir an bile gecmemisti cunku ayrilma dusuncesi.

Çok aşık değilsiniz sanırım yoksa 2 yıl beklenebilecek bir süre benim açımdan tabi. Herkesin beklentisi farklıdır
Tam tersi, çok aşık olmasam bi sorun kalmıcak ortada. İyiyiz böyle gittigi yere kadar deyip gecicem.

Ben tam "herhalde kapattım ben aşk defterini, aşk diye bi şey de yokmuş zaten, ben hayal aleminde yaşıyomuşum" diye düsünürken tanıstım bu adamla. Ki bu olumsuz duyguyla da 1 yıldan fazla zaman gecirdim, o sırada karsıma bi sürü farklı insan cıktı, hicbirine karsı hicbi sey hissedemedim. Sonra onunla tanıstım
Ama o da gidecek simdi Ve evet kişilik yapıları, ilişkinin ne anlama geldigi, beklentiler kişiden kişiye fazlasıyla degiyo. Kendini az cok tanıyan bi insan olarak da bunun benim kolay uyum saglayamayacagım bi durum oldugunu biliyorum ben.

İki yıl nasıl beklenebilecek bi süre anlamadım iki yıl önceki hayatımı düşünüyorum şimdikiyle alakası yok ne çok şey değişmiş kimler gelmiş hayatıma kimler geçmiş Amerika diyorsunuz gitmesi gelmesi pek de kolay değil ekonominin hali ortada ama Eylül’e kadar bekleyin şimdiden bunu düşünüp ayrılmanın bi manası yok hayat bu ne olacağını bilemezsiniz bi gitsin bakalım sürüyo mu sürmüyo mu belki sizin için çok kolay geçecek şimdi ayrılırsanız hep aklınız kalacak çünkü yarım kalmış bir ilişki olacak yarım kalan şeyler de aklımızın bi köşesinde hep durur maalesef. Ben sonuna kadar gitmeniz taraftarıyım

İki taraf birbirini sevdikten sonra uzak mesafe ilişkisi hiç can sıkıcı bir şey olmaz

Zamanın çokluğunu ve yaşanacak degisimi anlayabilen birinin olmasına çok sevindim.

Aşığım ama aptal değilim ki, iki yıl gayet uzun bi süre ve degisim kacınılmaz bunu biliyorum. Bilmedigim sey biz bu degisime birlikte ayak uydurabilir miyiz onunla. Ben becerebilir miyim, e tabi o becerebilir mi?
Sagolsun ekonomi, kur farkı ve ucak bileti fiyatları da hic yardımcı olmuyorlar, onları düsününce iyice icim kararıyor.

Sonradan kırılmayayım diye ani kararlar alıp pisman olmak istemiyorum ben de. En dogrusu zamana bırakmak sanırım.

Cesaret, sabır ve ihtimaller üzerinden ani kararlar almaktan kaçın diyosunuz yani.

Mantikli olmak, ileriye donuk dusunebilmek, öngorulü olmak iyi birseydir ama her konu onu kaldirmaz.
Ortada mutlu oldugun bir ilişki söz konusu ve engel olarak gordugun tek sey mesafe, o yuzden silip atmaya değmez.

Tabi bu senin önceliklerinle de ilgili birsey. Bu kişiyle iliskinizin devam etme ihtimalini görmektense, o ihtimali yok ederek daha az üzülürüm diyorsan...

Hem bu kadar güzel sevdiğinizden bahsediyorsunuz hem de yapamam diyorsunuz.
Bence çok bencil davranıyorsunuz.
Erkek arkadaşınıza da sordunuz mu acaba gittikten sonra ne yapacağız diye? Belki o sizin gibi korkak davranmayacaktır.
Çok gereksiz şeylerle resmen kendinizi kurmuşsunuz.
Ben de eğitimim için se gilimi bırakıp gittim çok uzak bir yere, 2 yıl için. Hiç de sizin gibi düşünmedim. Biz de o zamanlar yeniydik. Hem de paylaşacağımız o kadar çok şey olmuştu ki.
Siz bence zorluğa gelemeyeceğinizi düşünüyorsunuz, beklemek zor geliyor kusura bakmayın. Sonuçta 2 yıl sadece siz ayrılmıyorsunız. Daha kaç ay var şimdiden kendinizi ayrılacağınıza hazırlama peşindesiniz. Bence de ayrılın zaten gittikten sonra kesin ayrılan siz olursunuz.

En büyük mesafe birbirini anlamayan iki kafa arasındaki mesafedir demişler.
Bazen bi telefon konuşması bi fotoğraf çok yakın hissettirebilir.
2 yıl uzun bi süre evet ama eylüle kadar bu ilişki böyle mükemmel devam ederse karşımdaki insan buna değerse ben beklerdim.
Bir de şimdiden para biriktirmeye başlardım böylece yanına 1 kez de olsa gidebilirsiniz. 2 senede o da 2 3 kez gelse yanınıza e daha ne ?
Kardeşim uzun dönem asker aylardır görmedim ve zaman geciyo cidden bi şekilde hızlıca.
Önemli olan karşıdaki insanın beklemeye değil degmemesi.

Yanildigimi dusunmuyorum. Daha 2 aydir birliktesiniz ve sevgilinizin gitmesine 5-6 ay varken bu 5-6 ayi es gecip 2 senenin muhasebesini yapiyorsunuz.

Bu mu yogun hissettiginiz duygular?

Tebrikler mükemmel bir sevgilisiniz, adeta bir üstün insansınız, aşkın kitabını adeta siz yazmışsınız.

Ben de kalpsiz, ruhsuz, duygusuz, zora gelemeyen bencil bi insanım.

Sevgilime bu konudaki çekincelerimi açamıyorum. Ama asla onu düsündügümden, onu heyecanlandıran ve heveslendiren bi olaya gölge düsürmeye çekindigimden degil. Ya kararında tereddüte düserse diye degil. Hayallerini paylasmadıgımı zannederse diye de değil. Tamamen korkak ve bencil bi insan olmamdan.

Rica ederim benim gibi bi insanın yersiz kaygılarıyla vakit harcamayın, zaten kaygılandıgım falan da yok, siz haklısınız hep bencilligimden. Beni anlamaya, fikrini ve elestirilerini paylasmaya gayret eden insanlarla iletisimde olayım ben de müsadenizle.

Eylüle kadar 7 ay, 2 aydır toplamda 9 ay bence beraber gidilebilecek bir süre....sen de git diyorum.

Hazirana kadar bekle haziranda al karşına ben sensiz bir hayat istemiyorum ben de gelicem de. Mırın kırın ederse ayrıl olur derse evla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…