Daha fazla bağlanmadan ayrılmalı mıyım?

Bu sabah çok daha pozitif kalktım, dün biraz fazla duygusalmışım sanırım konuyu açarken ki aslında bu mantıkla konuyu açmam iyi oldu, o ruh halini benimkinden çıkarmamdansa burada atmam daha iyi (arada sen bencilsin duygusuzsun diye sacma sapan giydiren insanları saymazsak tabi )

Terk edilme ve unutulma ihtimali can sıkıcı haliyle. Her iki taraf icin de var bu ihtimal. Zaten dün konuyu açarken de onu anlatmak istedim aslında. Ben kendim vazgecmekten de korkuyorum.

Yukarıda bi yorum sahibi kendi anısını paylasmıs ya, "Son ana kadar beraberdik. Sonra ben yurt dısına gitmeden önce baska seyleri bahane ederek ayrıldı. İlk aylarım kabus gibi gecti burada. O da cok üzüldü ben de cok üzüldüm. O yüzden yapamayıp ayrılacaksanız son anı beklemeyin ayrılın, ya da gercekten yürütebilecekseniz deneyin." demiş özetle.

Boyle bi sey yasamak da yasatmak da istemem mesela.

Yaşanabilecek negatif senaryolar konusunda çok uçuk davrandıgımı düsünmüyorum, hepsi olası şeyler bence. Ama bunları kurup durmanın bana bi faydası yok onu da fark ettim dün.

Amaan ne bileyim iste doldum dün çokça, bütün gün agzım kulaklarımda gezip eve gelince niye kendimi felaket senaryolarına verdiysem. Bilinçaltımda "Ay bugün çok güldük, çok gülen çok ağlarmış" diyen bi teyze vardır belki de

Kocamaan teşekkür ederiim ben de çok severek okuyorum senin yorumlarını. Biz seninle birebir sohbet etmedik sanıyorum ama konu içlerinde çok denk gelmişliğim, kadın ne dogru söylemiş deyip yorum yapmışlığım var sana.

Aynı anda hem kendince mantıklı ve ileri görüşlü hem romantik ve uzak mesafe üzerine ilişki tecrübesi hiç olmamış bi bünyenin kendi kendine çırpınışları gibi oldu biraz benimki. Bakalım yaşayıp ögrenicem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…