darmadagin oldum nefes alamiyorum

hersey dahada kotu oldu
bu haftasou takip yine olmadi o kadin tatile gitmis diye
her haftasonu esim sabah gider aksam donerdi ama bu hafta oyle olmadi
eve erkenden geldi cocuklariyla ilgilendi kuzu kuzu oturdu evde
bende kendi kendime neden acaba erken geldi diye dusunuyordum
dun takip yapan bayan aradi ve esinizin metresi suan tatile gitmis burda degil deyince jeton dustu
meger o yuzden esim eve erken gelmis
daha bir sinirlendim bununla kalsa iyi
dun gece o rezil kadin bana mesaj cekmis ve diyorki
ben calisiyorum kendi parami kazaniyorum cok gucluyum diyor
sende yakinda kendini kaldirimda bulucaksin diye yazmis
bende sen rezil bir pisliksin kocam senin gibi bir ..... icin evini yuvasini birakmaz sadece gonul eglendirir dedim
sabah oluncada esimle konusayim dedim ama agzini acip tek kelime etmiyor
ve bugun kadin nosunu gizleyip esimi aradi bende tam ustune dustum
peki bu ne dedim madem aranizda birsey yokta niye hergun seni ariyor bu kadin dedim
ya hala inanmiyorum bana diyorki kimse beni aramadi ne aramasindan bahsediyorsun diyor

Son düzenleme:
benimde sigortalarim atti kizlar
esime saldirdim defol evden dedim tum esyalarini topladim attim evden
umursamaz bir tavirla cikti gitti
4 yasindaki kizim aglayip durdu ama bakmadi bile
daha gelicegini sanmiyorum
hic kendimi bu kadar kotu hissetmedim gururumu kimse bu kadar kirmamisti
bu kadini ilah edinmis gozu kimseyi gormuyor
evde cocuklarimla kafayi dinliycem biraz eyluldede mahkeme

Neden o kadının kocasına ulaşıp karısının kocanıza gönderdiği mesajları ne zaman aradığı buluştukların anlatmıyorsun. Madem senin yuvam yıkılıyor huzurun bozuluyor o rezil kadının ki de bozulsun...

evet canim haklisin esim bulastigi pisligin farkinda degil olmakta istemiyor zaten
zehirli bir bali istahla yiyor ama sonunda o bal onu zehirliycek insallah
esimin teline baktim kadin onu hergun defalarca ariyor iki dk rahat birakmiyor adami oyle sahiplenmiski
artik benim degil o kadinin kocasi olmus
insallah yuvami yikan o yilan kendi basindan bulur belasini benim ahim cocuklarimin gozyasi yerde kalmaz Allah a guveniyorum
hem canim her erkek ayni olurmu evine yuvasina bagli Allah tan korkan nice temiz ahlakli olanlarida var
sen gonlunu ferah tut insallah omur boyu surecek huzurlu bir yuvan olur

ah canim gecmis sayfalarda yazmistim sanirim gozden kacmis
malesef kadinin kocasi biliyor defalarca konustum anlattim ona
ama umurunda olmadi normal karsiladi
Allah a havale ediyorum her seyi denedim olmadi
hem esimi hem o kadini hemde kocasini Allah a biraktim artik
benim gucum tukendi hem kim icin mucadele edicem ki evli bir kadin la birlikte olan cocuklarini ve esini hice sayan bir adamimi ?

yokkk artık yaaaa
o kadının ne kadar midesiz bir kocası varmış
toplumumuzun yozlaşıp bozulduğunu biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum
adam başka bir erkekle karısını paylaşmaktan memnun demek
şu mübarek gün de Allah ıslah etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden

çok tesekkur ederım amin ... sana birşey soyleyımmı çok güçlüsün içinde yıkıldın belki ama dışın sapasağlam bu çok önemli o cocukların ahını yasadıklarını ve yasayacakları omur boyu sadaka verseler ödeyemez o iki insanlık dışı varlıklar sana bir örnek verıcem belkı bıraz yaralarını üflemeye yardımcı olur ahın varya içinde kımsenın ahı kımsede kalmaz bak benım babam yasını gostermeyen bırıdır oldukcada yakısıklıdır ve capkınlıklarıda diz boyu 56 yasında benım cocuklugum rahmetlı annecıgımın gozyaslarıyla gece sabahlara kadar babamı beklemelerıyle geçti annem hep mutsuzdu bir kadın vardı hayatında cocuklugum hep entrıkalarla gectı anneme gelen sessız telefonlar kocan benımler babamın arabasındakı resımler ısyerıne gelen aşk dolu kartlar bizimle ılgılenmezdı babam kendı hayatını yasardı annem artık sorunlar yuzunden bızede verımlı olamıyordu gergındı boşanamazdı cunku kaçarak evlenmıs dedemın anneannemın başını eğmıstı omru boyu onun vıcdanını yaşadı annem sonra ne oldu biliyormusun annem öldü ve aradan 1 sene gectı babam o kadınla evlenmeye kalktı aılede herkes babamn onceden o kadnla ılskısnı bılıyordu fakat babam kabul etmıyordu bayan arkadasım o benım dıyordu neyse işler ciddileştı ev tutuldu sıfırdan eşyalar falan ben onlarla yaşamayacaktım zaten yaşımda 13 dü annem öldüğünde çocuk denecek bır yaş...düğüne az kaldı derken bunların arası bozuldu kadının 2 tane delıkanlı oglu vardı arada cocuklarmla kalırım dedı 1 ay 2 ay babamda kabul etmedı ve ayrıldılar kadın ağlaya ağlaya gttı burdan banada dedıkı babanı cok sevdım ama o benı ıstemıyor artık be hey kadın ! bu dünya sana mı kalacak sandın sanada nasip olmadı işte annemin ahı tuttu demem şu ki sen annemın düştüğü şu hataya düşme çocuklar olabıldıgınce az etkılenmelı onlar degıl bu durumun suclusu annem malasef benım pskolojımı cok bozmustu bu konuda...artık baba şahsiyeti olmasada sen hala bır ailesin cocukalrınla büyücekler ve cok mutlu olacaksınız allah o gunlerı göstersin...hakkında hayırlısı olsun dilerim ki

insallah canim bunlarinda yaptiklari yanina kalmaz
annene Allah tan rahmet diliyorum insallah yasadigi skintilar cennette derecesini yukseltmistir
boyle bir ortamda malesef cocuklar cok etkileniyor
bizde hersey goz onunde yasandi cocuklar her tartismamizi duydu herseyi biliyorlar babalarina ofke dolular
ne kadar sakin olmayi denesemde olamiyorum cocuklarda buna cok uzuluyor
kendi derdimin icinde boguldum cocuklarimi unuttum senin bir evlat olarak duygularini yazman cok iyi oldu
Allah razi olsun senden yazdigin icin hic degilse bundan sonra daha dikkat edebilirim

bı yanlsıklık yaptm sılemıyorumda burayı :)

Son düzenleme:

anlattıgım ıyı oldu benımde ıcımde bırıkmıs allah sendende razı olsn ...hersey deneyımlerle sabit işte çocukluk butun anıları depo edıyor hafıza da bır zaman sonra travmaya dönüşüyor senın cocuklarının basında senın gıbı bır annelerı var dılıyorum travmasız atlatırlar evın o gergın havasını atlatmaya calısın cocukları ozellıkle konudan kaçırın emın olun bu konularla nekadar yuzgoz olursalar okadar pskolojık bunalırlar ve babalarına tavırları cok normal onları sevdıgını soyleyın :)beraber aşacagınızı falan sonra herkes bır görev üstlenır cocuklar kaç yasındalar bılmıyorum ama erkek bebiş durumdan habersız nekadarda masum :) ... bende bır anne yoktu allah annelerı evlatsız evlatlarıda annesız bırakmasın amın...

..........................................................................................................................................
canım gizlilik acısından verdıgım ornegı kaldırdım cok cevrem var bu sıteye uye deşifre olmak ıstemem

çok tesekkur ederım amin ... sana birşey soyleyımmı çok güçlüsün içinde yıkıldın belki ama dışın sapasağlam bu çok önemli o cocukların ahını yasadıklarını ve yasayacakları omur boyu sadaka verseler ödeyemez o iki insanlık dışı varlıklar artık baba şahsiyeti olmasada sen hala bır ailesin cocukalrınla büyücekler ve cok mutlu olacaksınız allah o gunlerı göstersin...hakkında hayırlısı olsun dilerim ki[/QUOTE]

Konuyu en başından okudum Allah yardımcınız olsun bu kötü günleri en kısa zamanda atlatirsiniz inşallah. Merak ettim bir gelişme var mı?

[/QUOTE]
ladylyinn bende ayni sekilde desifre olmaktan cekiniyorum diye herseyi yazamiyorum olurda bir tanidik cikar
insallah bu surecte rabbim bana guc verir de kolayca atlatirim
ben ayaga kalktigim zaman dilerim o ikisi yerin dibine batar

Konuyu en başından okudum Allah yardımcınız olsun bu kötü günleri en kısa zamanda atlatirsiniz inşallah. Merak ettim bir gelişme var mı?

sagol canim guzel dualarin icin
suan beklemedeyim avukatimdan rv talep etmisim bekliyorum tatil ayi oldugundan isler yavas ilerliyor
evden attigim esim dun aksam geri dondu
once anne babasi geldi
ben gercekten kendimi kotu hissettim o yasli insanlar yalvar yakar agliyor kizim gel affet evine donsun diye
anne babasina bana ettigi gibi ne yeminler etmis ne diller dokmus aramizda birsey yok diye
kprim diyorki sen kanitla o evli kadinla birlikte oldugunu ben onu evlatliktan reddedicem hakkimi helal etmiycem ona diyor
yani benim bunu kanitlamam artik sart oldu
bir kac hafta daha hic sesimi cikartmiycam tum delileri toplamak icin
zaten dedektif te yine o kadinla ilgili arastirma yapiyor bilgi topluyor arada beni arayip haberdar ediyor

Son düzenleme:
esim olucak adam eve geldiginde cocuklari optu ilgilendi
sonra odaya cekildi
kizim da onu aglarken gormus gelip bana soyledi
hic ilgilenmedim umurumda olmadi
bunlar olsa olsa timsah gozyaslaridir
hala o cep telefonunu yanindan ayirmiyor gozu gibi bakiyor
buda demekki hala korktugu birseyler varki o teli ortada birakamiyor

arkadaşının karısıyla ilişkiye girebilecek kadar kalitesiz bir adam. bence hemen kurtulun. ama o 4 çocuğa çok üzüldüm yazıkkk hemde çok yazık. babaya bak. allah ıslah etsin.

ya hayır adam karartersız ya kadına ne demelı adam mı kalmadı yahu kadın evlı adamlarla neden bırlıkte olunur ne gıbı bır beklentısı olur kı ınsanın ben de bunu anlamıyorum şimdilerde bazı kadınlar evlı erkeklerle bırlıkte oluyor ...

Bitanem ben elifnur..ozelden ulasamadim.
elifcim canim ya cok sevindim seni bulduguma
sana defalarca msnden yazdim ama ulasamadim
ozel kutumu bosalttim sanirim doluydu diye mesaj alamiyorum
sana yazdim goruselim lutfen olurmu buna cok ihtiyacim var

benimde anlamaya calistigim nokta aynen bu inanin
esim ben bosanmadikca bosanmiycak biliyorum
zaten bosanmayi dusunse hala inkar etmezdi
o kadinda evli zaten ve onunla konustum kac kez
bu kadar esimi seviyorsan kocandan bosan benimkini al dedim
ama yok ne esim nede o kadinin bosanma niyetleri yok
maksat rezillik
demekki yasak ve haram daha cekici geliyor

kouyu actigim gunden beri pek bir degisiklik olmadi kizlar
bebegim buyudu 3 aylik oldu
esimle durum ayni
sessiz bir sekilde pusuda bekliyorum
yakinda tekrar takibe basliycaz
epey bir zamandir esimle tartismadim oda sevgilisiyle rahah rahat bulustu eminim
benim konuyu kapadigimi dusunuyor ki oyle dusunmesini istiyorum zaten
suan maddi manevi kendimi toparlamaya calisiyorum
bosanma surecinde maddi skintilar yasamak istemiyorum
aslinda bosanmaya kesin karar verdim ama bulacagim kanitlarla herkesi susturmak istiyorum
uzerime gelinmesinden biktim yok bu adam yapmazmis cocuklari varmis utanirmis
esimde zaten istedigi bu
ben sebebsiz yere bosanmak istiyorum gibi bir duruma dusmemi istiyor
yani onun hic sucu kabahati yok ben keyfimden bosanicam
yok oyle bekliycem tum delilleri topluycam
maddi olarakta somurucem onu
3 lazimsa 5 istiycem 5 lazimsa 10
o ne zaman zayif bir duruma dusucek o zaman davayi baslaticam

Yaşım küçük ama sırf şu cümle gerçekleştiği için bunun vebalini fazlasıyla ödicek adım gibi emininm.
Bu kadar sizi hamile halinizle üzmüş ya ALLAH bildiği gibi yapsın eğer şüpheleriniz doğrusuysa..

Dedektif fikri süper en azından doğruyu bulmanıza yardım eder..

Eşinizi sevmiyorsanız çocuklar var ondan dayanmak zorundayım demeyin ilerdeki yıllarda o çocuklarda psikoloji adına bişey kalmaz çünkü evde hep kavga gürültü hadi bular olmasa bile ortamı onlarda hisseder ve yıpranırlar..

Babasına karşı yada size karşı soğumalar olur..

Ha diyebilirsiniz ki evliliğim bitersi çocuklarımı alırda doldurur.. Emin olun doldursun ALLAH bildikten sonra o çocuklar doğruyu öğrenir..

ALLAH yardımcınız olsun..

canim sagol yasin kucuk belki ama cok akilli bi kiz oldugun belli
cocuklarin vebalini oduycek ona suphem yok
cocuklarimi benden alamaz kesinlikle
ben suan en dogru zamani bekliyorum
aldatildigimi hamilyken ogrendim
bana hep suan hassas bir donemdesin ofkeyle hareket etme dediler
bende bekledim ofkem dindi simdi daha sakin dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…