- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
yazıklar olsun 3 pırlanta gıbı kız ve bır erkek cocuk vermıssın esıne nasıl bunları yapar erkekler neden boyle ? günah çukuruna girmiş eşin buyuk gunah aslında bazen erkeklerdede suc aramıyorum x kadınlar tehlıkelı aslnda ulkemızde bır yasa cıksa evlı erkeklerle ılskı kuran kadına hapıs cezası falan hakedıyor nıce hanımların canlarını yakıyorlar birgün sebeb olduklarını onlarında yaşaması dileğiyle....
nişanlıyım ve evlılıkten korkar oldum bu yasanmıslıklarınızı okuyunca allah sana sabır versın dılerım alnının akıyla atlatırsın bu durumu
Neden o kadının kocasına ulaşıp karısının kocanıza gönderdiği mesajları ne zaman aradığı buluştukların anlatmıyorsun. Madem senin yuvam yıkılıyor huzurun bozuluyor o rezil kadının ki de bozulsun...
evet canim haklisin esim bulastigi pisligin farkinda degil olmakta istemiyor zaten
zehirli bir bali istahla yiyor ama sonunda o bal onu zehirliycek insallah
esimin teline baktim kadin onu hergun defalarca ariyor iki dk rahat birakmiyor adami oyle sahiplenmiski
artik benim degil o kadinin kocasi olmus
insallah yuvami yikan o yilan kendi basindan bulur belasini benim ahim cocuklarimin gozyasi yerde kalmaz Allah a guveniyorum
hem canim her erkek ayni olurmu evine yuvasina bagli Allah tan korkan nice temiz ahlakli olanlarida var
sen gonlunu ferah tut insallah omur boyu surecek huzurlu bir yuvan olur
insallah canim bunlarinda yaptiklari yanina kalmazçok tesekkur ederım amin ... sana birşey soyleyımmı çok güçlüsün içinde yıkıldın belki ama dışın sapasağlam bu çok önemli o cocukların ahını yasadıklarını ve yasayacakları omur boyu sadaka verseler ödeyemez o iki insanlık dışı varlıklar sana bir örnek verıcem belkı bıraz yaralarını üflemeye yardımcı olur ahın varya içinde kımsenın ahı kımsede kalmaz bak benım babam yasını gostermeyen bırıdır oldukcada yakısıklıdır ve capkınlıklarıda diz boyu 56 yasında benım cocuklugum rahmetlı annecıgımın gozyaslarıyla gece sabahlara kadar babamı beklemelerıyle geçti annem hep mutsuzdu bir kadın vardı hayatında cocuklugum hep entrıkalarla gectı anneme gelen sessız telefonlar kocan benımler babamın arabasındakı resımler ısyerıne gelen aşk dolu kartlar bizimle ılgılenmezdı babam kendı hayatını yasardı annem artık sorunlar yuzunden bızede verımlı olamıyordu gergındı boşanamazdı cunku kaçarak evlenmıs dedemın anneannemın başını eğmıstı omru boyu onun vıcdanını yaşadı annem sonra ne oldu biliyormusun annem öldü ve aradan 1 sene gectı babam o kadınla evlenmeye kalktı aılede herkes babamn onceden o kadnla ılskısnı bılıyordu fakat babam kabul etmıyordu bayan arkadasım o benım dıyordu neyse işler ciddileştı ev tutuldu sıfırdan eşyalar falan ben onlarla yaşamayacaktım zaten yaşımda 13 dü annem öldüğünde çocuk denecek bır yaş...düğüne az kaldı derken bunların arası bozuldu kadının 2 tane delıkanlı oglu vardı arada cocuklarmla kalırım dedı 1 ay 2 ay babamda kabul etmedı ve ayrıldılar kadın ağlaya ağlaya gttı burdan banada dedıkı babanı cok sevdım ama o benı ıstemıyor artık be hey kadın ! bu dünya sana mı kalacak sandın sanada nasip olmadı işte annemin ahı tuttu demem şu ki sen annemın düştüğü şu hataya düşme çocuklar olabıldıgınce az etkılenmelı onlar degıl bu durumun suclusu annem malasef benım pskolojımı cok bozmustu bu konuda...artık baba şahsiyeti olmasada sen hala bır ailesin cocukalrınla büyücekler ve cok mutlu olacaksınız allah o gunlerı göstersin...hakkında hayırlısı olsun dilerim ki
insallah canim bunlarinda yaptiklari yanina kalmaz
annene Allah tan rahmet diliyorum insallah yasadigi skintilar cennette derecesini yukseltmistir
boyle bir ortamda malesef cocuklar cok etkileniyor
bizde hersey goz onunde yasandi cocuklar her tartismamizi duydu herseyi biliyorlar babalarina ofke dolular
ne kadar sakin olmayi denesemde olamiyorum cocuklarda buna cok uzuluyor
kendi derdimin icinde boguldum cocuklarimi unuttum senin bir evlat olarak duygularini yazman cok iyi oldu
Allah razi olsun senden yazdigin icin hic degilse bundan sonra daha dikkat edebilirim
insallah canim bunlarinda yaptiklari yanina kalmaz
annene Allah tan rahmet diliyorum insallah yasadigi skintilar cennette derecesini yukseltmistir
boyle bir ortamda malesef cocuklar cok etkileniyor
bizde hersey goz onunde yasandi cocuklar her tartismamizi duydu herseyi biliyorlar babalarina ofke dolular
ne kadar sakin olmayi denesemde olamiyorum cocuklarda buna cok uzuluyor
kendi derdimin icinde boguldum cocuklarimi unuttum senin bir evlat olarak duygularini yazman cok iyi oldu
Allah razi olsun senden yazdigin icin hic degilse bundan sonra daha dikkat edebilirim
[/QUOTE]..........................................................................................................................................
canım gizlilik acısından verdıgım ornegı kaldırdım cok cevrem var bu sıteye uye deşifre olmak ıstemem
çok tesekkur ederım amin ... sana birşey soyleyımmı çok güçlüsün içinde yıkıldın belki ama dışın sapasağlam bu çok önemli o cocukların ahını yasadıklarını ve yasayacakları omur boyu sadaka verseler ödeyemez o iki insanlık dışı varlıklar artık baba şahsiyeti olmasada sen hala bır ailesin cocukalrınla büyücekler ve cok mutlu olacaksınız allah o gunlerı göstersin...hakkında hayırlısı olsun dilerim ki
Konuyu en başından okudum Allah yardımcınız olsun bu kötü günleri en kısa zamanda atlatirsiniz inşallah. Merak ettim bir gelişme var mı?
arkadaşının karısıyla ilişkiye girebilecek kadar kalitesiz bir adam. bence hemen kurtulun. ama o 4 çocuğa çok üzüldüm yazıkkk hemde çok yazık. babaya bak. allah ıslah etsin.
elifcim canim ya cok sevindim seni buldugumaBitanem ben elifnur..ozelden ulasamadim.
ya hayır adam karartersız ya kadına ne demelı adam mı kalmadı yahu kadın evlı adamlarla neden bırlıkte olunur ne gıbı bır beklentısı olur kı ınsanın ben de bunu anlamıyorum şimdilerde bazı kadınlar evlı erkeklerle bırlıkte oluyor ...
merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
canim sagol yasin kucuk belki ama cok akilli bi kiz oldugun belliYaşım küçük ama sırf şu cümle gerçekleştiği için bunun vebalini fazlasıyla ödicek adım gibi emininm.
Bu kadar sizi hamile halinizle üzmüş ya ALLAH bildiği gibi yapsın eğer şüpheleriniz doğrusuysa..
Dedektif fikri süper en azından doğruyu bulmanıza yardım eder..
Eşinizi sevmiyorsanız çocuklar var ondan dayanmak zorundayım demeyin ilerdeki yıllarda o çocuklarda psikoloji adına bişey kalmaz çünkü evde hep kavga gürültü hadi bular olmasa bile ortamı onlarda hisseder ve yıpranırlar..
Babasına karşı yada size karşı soğumalar olur..
Ha diyebilirsiniz ki evliliğim bitersi çocuklarımı alırda doldurur.. Emin olun doldursun ALLAH bildikten sonra o çocuklar doğruyu öğrenir..
ALLAH yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?