- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Mesajda tam olarak ne yazıyordu ?
o..... kadının eşine soyleyin eşinin detaylarını istesin
gerisi kolay bence...
canim o kadini aradim oda inkar ettiCanım benim ya... Hiç kolay değil yaşadığın şeyler hem de 3 haftalık bi bebein varken... Ama çocukların için güçlü olmalısın. Bence o kadınla konuş eşinle konuşup bir yere varamazsın hemn arkadaşının karısıyla brlkte olucak hem de bnu inkar edicek kadr alçak bi adammış insan 4 çocuğunun annesine bnu yapmazz... Ama o kadın sni anlayablir en azndan ondan korkmadığnı görrse o senden korkmaya başlar, huzursuz olur bu ble yeter... Baktın hala devam edyolar ahlakszlklarına, o kadının kocasına söyle gitsin tatlım sen üzlceğne onlar üzülsn...
evet canim mesajlari belgeleyip avukata verdimbunların çıktıları var dimi sende
bu kadının cocukları varmı ?
canim o kadini aradim oda inkar etti
peki o mesajlar ne dedim
ne var bunda cok normal ben herkese oyle yaziyorum dedi kocamda biliyor dedi
o kadinin kimseden korkucagi yok Allah tan bulsun belasini
en kotusude kocasi biliyor karisinin esimle birlikte oldugunu
evet canim mesajlari belgeleyip avukata verdim
kadinin bir cocugu var
yazdigin bilgiler icin sagol canim
ama ben yurt disinda yasiyorum bu yazdigi bilgileri avukata bir sorucam o kadinada dava acilabilirmi diye
o kocan olacak şerefsizin götünden donunu almadan lütfen yakasını bırakma. ama lütfen. bunu bize borçlusun hayatım =))
diğer kadını bırak ya bence uğraşma, asıl suç kocanda. istediği kadar kadın yaklaşsın. kocan hayır evliyim, benim hamile bir eşim var deyip reddedebilirdi. seni üzen o kadın değil kendi kocan. sana verdiği sözü tutmadı adam. 7 aylık hamile karısına bunu yapan adama herşey müstehak.
bebeğinize yazik onu anne sütünden mahrum etmişsiniz o mesajdan başka bir kanitiniz yokken keşke biraz daha sakin olup bebeğinizi düşünseydiniz bence aldatildiginizdan emin olun zaten dedektif tutmuşsunuz inşallah hersey ortaya cikar dedektif ucreti nekadar bu arada
cnm yazdıklarını okudum çok üzüldüm, allah senin de çocuklarınında yardımcısı olsun, kocanı da allaha havale ediyorum.. aldatmak nasıl bi zihniyet ya bi şeyler bittiyse söyle karşındakine koy noktayı sonra kime istiyorsan ona git, aklı olan tutmaz zaten.. şu mübarek ayda allaha sığın cnm duanı et, çocukların olsun dünyan, eşin zaten seni kaybetmeyi göze almış malesef
gurbetcim nerelerdesin sen
sana ozelden yazdim ama sanirim gormedin cevap alamadim
kararirimi netlestirmeye calisiyorum ayni evde iki yabaci gibi olmuyor zaten
ama ayrildiktan sonra insallah rabbim beni fereaha kavustursun cocuklarimla oda kendini yesin dursun
yaptigi yanina kalmasin mutlu olamasin
o beni nasil kirdiysa oda kirilsin istiyorum
yapamiyorum ben
dedektif bana olabildigimce rahat davranmami hic birsey belli etmememi soylemisti
suphemlenmemeli demisti
ama ben aksam aksam patladim esime adamin rahatligi beni deli ediyor
ona goruceksin sei yakalicam dedim
pismanim simdi neden oyle agzimdan kacirdimki
rol yapamiyorum duygularim neyse oyle davraniyorum
adamin eline koz veriyorum
anlıyorum seni rahat olabilecek bir durum değil ki bu.dtektif nezaman iş başı yapacak?bende zor durumda 5 aylık bebeğimle uğraşırken doğum kilolarımı veremıyorum.dün bizimkisi sen çok şişmansın yaşlı görünuyorsun memelerin sarkmış (affedersin) gibi ifadeleri kullandı.çok moralim bozuldu.adam çok rahat bir tavırla neo yalan mı?diye söylenıyor.bizim evlilk bitmış sayılır.ama 2 çoçuk artı hani sana bahsetmiştım o daire üzünden mecburen devam ediyor.bakalım nereye kadar.senin gibi dende çok üzüntülüyum durgunum hiç gülemıyorum çocuğumla oyun oynamıyorum oda gözüm içine bakıyor bitanecik anlamıyor neden boyle mutsuzum diye.
Allah.yardımcımız olsun.
4 çocuk var ortada insan hemen boşan demektede zorlanıyor.dedektiften gelecek sonuçları beklerken dua edin bence duadan başka ne o adamı vazgeçirebilirki o kadından,o pis karakterden
melisaanil sana özzelden yazmak istedım mesaj gitmiyor.yazdıkların beni mutlu ediyor.adamın ağşalayici tavrı beni yordu artık.bana elini bile surmuyor.ben evimin huzuru ve kocamın bana sevgi ile bakması için elimde degıl ALLAH BANA ZAYİFLAMAYI YARDIM ETSİN diye 41 tane Yasin-şerif okumaya başladım.bitiririm sonrada 4444 selati tefriciye okumak istiyorum etkili oluyormuş bilirim.Başka çarem yok. Boşanmak benim için çok kotü olacak çocoklarımı vermem diyor.Ayrıca evin yarısı de ona kaptırırsam kiralarda nasıl olacak onu da bilmiyorum.birde çalışıyorum aldığım maaş hem kirayi hemde kreşi karşılamaz o kesin.Çekiyorum bende .annalale canim dedektif gecen pazar takibe aldi
ama daha ilk saatinde esimin izini kaybetmis
sonra beni aradi esinizi kaybettim dedi
bu is biraz uzayabilir ama mutlaka buluruz dedi
esim tahminimce haftasonlari bu kadinla gorusuyor o yuzden onumuzdeki haftasonuna kadar bekliycez
birde fiyati cok pahali umarim cok uzun surmez
birde canim benim esin halt etmis ne demek sismansin falan ya
kendisi cokmu kusursuz dogum kilolarini verirsin hic merak etme dert etme
biliyormusun ben az kilo alsam hemen dikkat edip verirdim hic oyle kilolu olmadim
surekli bakimli temiz olmaya ozen gosterdim simdi dogum yapali bir ay oldu ve ben 65 kiloya dek indim bir kac kilom kaldi
ama gel gorki bakimli olmak yada zayif olmak yada her neyse aldatilmamaya gerekce degil
esimin beraber oldugu kadini gorsen inanamazsin
100 kilo kesin vardir 170 boylarinda her yanindan et portleyen bir kadin
goruntusu bile tiksindirici ne temiz ne bakimli
hani o mesajlari gormesem hala inanamiycam ki onunla beraber
yani canim sen kendini nasil iyi hissediyorsan oyle ol esin icin ugrasma
yok kiloluyum yok suram sarkmis falan diye dusunme
yapacagi varsa yapiyorlar hemde en bayagi ve en kalitesiz biriyle
melisaanil sana özzelden yazmak istedım mesaj gitmiyor.yazdıkların beni mutlu ediyor.adamın ağşalayici tavrı beni yordu artık.bana elini bile surmuyor.ben evimin huzuru ve kocamın bana sevgi ile bakması için elimde degıl ALLAH BANA ZAYİFLAMAYI YARDIM ETSİN diye 41 tane Yasin-şerif okumaya başladım.bitiririm sonrada 4444 selati tefriciye okumak istiyorum etkili oluyormuş bilirim.Başka çarem yok. Boşanmak benim için çok kotü olacak çocoklarımı vermem diyor.Ayrıca evin yarısı de ona kaptırırsam kiralarda nasıl olacak onu da bilmiyorum.birde çalışıyorum aldığım maaş hem kirayi hemde kreşi karşılamaz o kesin.Çekiyorum bende .
merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?