darmadagin oldum nefes alamiyorum

Mesajda tam olarak ne yazıyordu ?
o..... kadının eşine soyleyin eşinin detaylarını istesin

gerisi kolay bence...

canim o kadini aradim oda inkar etti
peki o mesajlar ne dedim
ne var bunda cok normal ben herkese oyle yaziyorum dedi kocamda biliyor dedi
o kadinin kimseden korkucagi yok Allah tan bulsun belasini
en kotusude kocasi biliyor karisinin esimle birlikte oldugunu

bunların çıktıları var dimi sende
bu kadının cocukları varmı ?
evet canim mesajlari belgeleyip avukata verdim
kadinin bir cocugu var
yazdigin bilgiler icin sagol canim
ama ben yurt disinda yasiyorum bu yazdigi bilgileri avukata bir sorucam o kadinada dava acilabilirmi diye

neeeeeee Hey Kurban olduğum ALLAHIM şu ramazanda şeytanı bile zincire vuruyorsun
bunlar nasıl mahlukki bu kadar sapkın azgın
canım azmışa hiç bişey kar etmez.

sana ufak bir hikaye ...

vakti zamanında köyün birinde bir eve sürekli kopekler geliyormuş adam vura vuraa
baş edememiş..
en son köyün bilgesi demişki kendi kopeğini vurmayı denedinmi demiş ?

Adam kopeği yok etmiş sonunda eve hiç kopek gelmemiş.

sorun bizim kocalarımızda bende buna benzer sebebten ayrıldım
ihanettin aslında farklısı olmuyor
ihanet ihanettir.

Sen bunu hazmedermisin pişmanım dese ayaklarını opse...
sanmam..güven kurşun gibidir namludan çıkdımı geriye sokamazsın.

bence şu an sen lohusasın cocuklarını düşün fevri hareket etme.

herkes alın yazısını çeker.

cocuklarına bağlan onlarla ilgilen yaralarını yavrularınla onar.

boşanma konusuna gelince boşan boşanma diyemem

ona sen karar verirsin ama bir suyla insna kaç kez yıkanır onuda bilemiyorumki hiç..

o kocan olacak şerefsizin götünden donunu almadan lütfen yakasını bırakma. ama lütfen. bunu bize borçlusun hayatım =))

diğer kadını bırak ya bence uğraşma, asıl suç kocanda. istediği kadar kadın yaklaşsın. kocan hayır evliyim, benim hamile bir eşim var deyip reddedebilirdi. seni üzen o kadın değil kendi kocan. sana verdiği sözü tutmadı adam. 7 aylık hamile karısına bunu yapan adama herşey müstehak.

haklisin canim suc tabiki esimin
bosanma surecine girince elimden gelei yapicam zaten ama saglam deliller lazim
once bir manevi olarakta toparlanip guclu olmaliyim
hem canim ben bu olayi farkettigimde 7 aylik hamilydim ama oncesi olduguna eminim
2 yildir bunlarla esim cok sk gorusuyordu ama son 1 yila yakindir baa soguk davraniyordu
burda yazilanlarda bana guc veriyor hepnizde sagolun

FALLENANGEL CIM
yazdigin hikaye cok anlamli canim
mesajin basinda yazdigin gibi bende her dua ettigimde oyle diyorum
Allah im bu ayda seytanlari bile zincire bagliyorsun bu seytanlasmis kullarini sana havale ediyorum diye dua ediyorum
inaniyorumki cocuklarimin vebali benim ahim onlarinin yanina kalmiycak

bebeğinize yazik onu anne sütünden mahrum etmişsiniz o mesajdan başka bir kanitiniz yokken keşke biraz daha sakin olup bebeğinizi düşünseydiniz bence aldatildiginizdan emin olun zaten dedektif tutmuşsunuz inşallah hersey ortaya cikar dedektif ucreti nekadar bu arada

fallenangel ellerine sağlık süper anlatmışsın süper

Son düzenleme:
cnm yazdıklarını okudum çok üzüldüm, allah senin de çocuklarınında yardımcısı olsun, kocanı da allaha havale ediyorum.. aldatmak nasıl bi zihniyet ya bi şeyler bittiyse söyle karşındakine koy noktayı sonra kime istiyorsan ona git, aklı olan tutmaz zaten.. şu mübarek ayda allaha sığın cnm duanı et, çocukların olsun dünyan, eşin zaten seni kaybetmeyi göze almış malesef

nelicim malesef bu durum ister istemez cocuklarada yansiyor
beni evde uzgun goruyorlar onlarda uzuluyor bebegim ayni sekilde sutum uzuntuden kesildi veremiyorum
aslinda sadece mesaj degilki her yonuyle degisti esim her hareketiyle belli ediyor baska bir kadin oldugunu
belkide o mesajlara ragmen tavirlari eskisi gibi olsaydi bende hersey bu mesajlardan ibaret diye dusunucektim
dedektif ise dun gorustum ucreti bana cok ucari geldi 1 saat icin 120 euro
onumuzdeki iki hafta sonu izliycek esimi
cunki ben her haftasonu gorustuklerine eminim

evet canim haklisin benimde bastan beri dedigim buydu zaten
adam gibi gecsin karsima herseyi anlatsin sonrada cekip gitsin
boyle yapsaydi ben simdi bu kadar uzulmezdim
amaci evliligini surdurup disardaki ilskisinede devam etmek

yapamiyorum ben
dedektif bana olabildigimce rahat davranmami hic birsey belli etmememi soylemisti
suphemlenmemeli demisti
ama ben aksam aksam patladim esime adamin rahatligi beni deli ediyor
ona goruceksin sei yakalicam dedim
pismanim simdi neden oyle agzimdan kacirdimki
rol yapamiyorum duygularim neyse oyle davraniyorum
adamin eline koz veriyorum

özelden msj attim cnm bnm

anlıyorum seni rahat olabilecek bir durum değil ki bu.dtektif nezaman iş başı yapacak?bende zor durumda 5 aylık bebeğimle uğraşırken doğum kilolarımı veremıyorum.dün bizimkisi sen çok şişmansın yaşlı görünuyorsun memelerin sarkmış (affedersin) gibi ifadeleri kullandı.çok moralim bozuldu.adam çok rahat bir tavırla neo yalan mı?diye söylenıyor.bizim evlilk bitmış sayılır.ama 2 çoçuk artı hani sana bahsetmiştım o daire üzünden mecburen devam ediyor.bakalım nereye kadar.senin gibi dende çok üzüntülüyum durgunum hiç gülemıyorum çocuğumla oyun oynamıyorum oda gözüm içine bakıyor bitanecik anlamıyor neden boyle mutsuzum diye.
Allah.yardımcımız olsun.

4 çocuk var ortada insan hemen boşan demektede zorlanıyor.dedektiften gelecek sonuçları beklerken dua edin bence duadan başka ne o adamı vazgeçirebilirki o kadından,o pis karakterden

annalale canim dedektif gecen pazar takibe aldi
ama daha ilk saatinde esimin izini kaybetmis
sonra beni aradi esinizi kaybettim dedi
bu is biraz uzayabilir ama mutlaka buluruz dedi
esim tahminimce haftasonlari bu kadinla gorusuyor o yuzden onumuzdeki haftasonuna kadar bekliycez
birde fiyati cok pahali umarim cok uzun surmez
birde canim benim esin halt etmis ne demek sismansin falan ya
kendisi cokmu kusursuz dogum kilolarini verirsin hic merak etme dert etme
biliyormusun ben az kilo alsam hemen dikkat edip verirdim hic oyle kilolu olmadim
surekli bakimli temiz olmaya ozen gosterdim simdi dogum yapali bir ay oldu ve ben 65 kiloya dek indim bir kac kilom kaldi
ama gel gorki bakimli olmak yada zayif olmak yada her neyse aldatilmamaya gerekce degil
esimin beraber oldugu kadini gorsen inanamazsin
100 kilo kesin vardir 170 boylarinda her yanindan et portleyen bir kadin
goruntusu bile tiksindirici ne temiz ne bakimli
hani o mesajlari gormesem hala inanamiycam ki onunla beraber
yani canim sen kendini nasil iyi hissediyorsan oyle ol esin icin ugrasma
yok kiloluyum yok suram sarkmis falan diye dusunme
yapacagi varsa yapiyorlar hemde en bayagi ve en kalitesiz biriyle

Son düzenleme:
4 çocuk var ortada insan hemen boşan demektede zorlanıyor.dedektiften gelecek sonuçları beklerken dua edin bence duadan başka ne o adamı vazgeçirebilirki o kadından,o pis karakterden

yuyucum artik nasil dua edicegimide bilmiyorum
sadece Allah im hayirlisi neyse oyle olsun diye dua ediyorum
bunlar ayrilsa bile hersey eskisi gibi olabilecekmi
ben bu yasananlari hazmedebilecekmiyim
ben o kadini degil kocami sucluyorum kadin zorla birlikte olmadiya
takip sonuclari cikinca ilk isim onu evden disari atmak olucak
bir sure yanliz kalip sezsiz sakin kendimi dinlemek istiyorum

melisaanil sana özzelden yazmak istedım mesaj gitmiyor.yazdıkların beni mutlu ediyor.adamın ağşalayici tavrı beni yordu artık.bana elini bile surmuyor.ben evimin huzuru ve kocamın bana sevgi ile bakması için elimde degıl ALLAH BANA ZAYİFLAMAYI YARDIM ETSİN diye 41 tane Yasin-şerif okumaya başladım.bitiririm sonrada 4444 selati tefriciye okumak istiyorum etkili oluyormuş bilirim.Başka çarem yok. Boşanmak benim için çok kotü olacak çocoklarımı vermem diyor.Ayrıca evin yarısı de ona kaptırırsam kiralarda nasıl olacak onu da bilmiyorum.birde çalışıyorum aldığım maaş hem kirayi hemde kreşi karşılamaz o kesin.Çekiyorum bende .

canim ben sana ozelden yazmistim bilmiyorum geldimi
senin mesajin neden bana gelmiyor anlayamadim normalde mesaj kutumu bosaltiyorum ben yenileri gelsin diye
canim Allah saglikli bir sekilde zayiflamani nasip etsin
yoksa sagligin gittimi hic birseyin degeri kalmiyor
esinide hic degilse bir sureligine bir kenara birak dusunme bence
tabiki kolay degil biz kadinlar hassasiz ilgi sevgi bekliyoruz esimizden
onemli olan once sensin sen iyi olunca cocuklarinlada en iyi sekilde ilgilenirsin canim
hersey kilo gibi olsun zamanla verirsin belki esinin ustune fazlami dusuyorsun da adam kendini naza cekiyor olabilir
ve erkekler guclu kadinlardan hoslanir bizde olabildigince guclu olabilmeliyiz en azindan manevi olarak
sen dualarinda devam et hersey Allah in dilemesiyle olur
insallah senin icinde en iyisi neyse oyle olur
bazan hic istemedigimiz korktugumuz seylerin arkasinda hayirlar cikabiliyor
tam teslimiyet ve tevekkul ile dua edelim bizi yaratan her halimizi goruyor
istersen banada yasin verebilirsin okurum senin icin
hic degilse senin evliligin kurtulsun insallah esin tum kalbiyle sana donsun

ne denir ki yazık etmiş kendine adam döner dolaşır döner de geç olur hiç acımayın hayatın ne getireceği belli olmaz açın sıkı bi dava iyi bi nafakayla yaşayın size hamileyken bunu yapan adam sonrasında beterini yapar defedin hayatınızdan ve evinizden...asla pes etmeyin dik durun..

yazıklar olsun 3 pırlanta gıbı kız ve bır erkek cocuk vermıssın esıne nasıl bunları yapar erkekler neden boyle ? günah çukuruna girmiş eşin buyuk gunah aslında bazen erkeklerdede suc aramıyorum x kadınlar tehlıkelı aslnda ulkemızde bır yasa cıksa evlı erkeklerle ılskı kuran kadına hapıs cezası falan hakedıyor nıce hanımların canlarını yakıyorlar birgün sebeb olduklarını onlarında yaşaması dileğiyle....
nişanlıyım ve evlılıkten korkar oldum bu yasanmıslıklarınızı okuyunca allah sana sabır versın dılerım alnının akıyla atlatırsın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…