- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
canim sagol yasin kucuk belki ama cok akilli bi kiz oldugun belli
cocuklarin vebalini oduycek ona suphem yok
cocuklarimi benden alamaz kesinlikle
ben suan en dogru zamani bekliyorum
aldatildigimi hamilyken ogrendim
bana hep suan hassas bir donemdesin ofkeyle hareket etme dediler
bende bekledim ofkem dindi simdi daha sakin dusunuyorum
Teşekkürler.. :)
Çocuklarını senden alamazsa hemde eminsen aldatıldığına durma abla..
Sakinsen birde dua et ALLAHtan yardım iste
Onu o karıyla bırak (karıyı sevmediğim tiptekilere söylerim) mutlu olamazlar senin kıymetinide anlar ama iş işten geçer..
Gül gibi çocukların var ALLAH bağışlasın yeter onlar sana. :)
Annemin bi lafı çocuklarım yeter bana elaleme gerek yok diye eminim bunu bir çok anne söyler
yok canim cocuklarimi alamaz zaten alipta nasil bakicak ilgilenicek
surekli dua ediyorum zaten yoksa kaldiramazdim bu yuku
agirima giden yillardir guvendigim hayati paylastigim sevdigim adam bir kalemde herseyi siliyor hayatina yeni birini aliyor
yasadigimiz onca yilin hic kiymeti yokmus gibi
erkekler nasil boyle kor olabiliyor anlayamiyorum
oysa ben onu hayatimin odak noktasi yapmisim o yuzden ilk basta fena dagildim
simdi toparlaniyorum yavas yavas
bundan sonra ben ve cocuklarim olucak
ama kisa bir sure daha bu duruma katlanmam gerek ki skinti cekmeden ayaga kalkabileyim
insallah o kadinla mutlu olamasin pisman olsun
aldattigina eminim canim ama daha oncede yazdim ispatlayamiyorum
Kadınlar için çok zor her anlamda yük bizim üstümüzde.
Kızken evdeki sorunlar, kendi sorunlarımız, evlilik zamanı yada evlilikte evdeki sorunlar, eşlerle sorun (ee bizde kapıyı vurup çıkamayız kolay kolay), çocuklarla sorun, sonra hastalıklar, yada çocuk büyür onların sorunları, onlar evlenir ev düzme yada geçimde yardım etme, çocuğun evliliğinde sorun varsa onarmaya çalışma, bunları yap bide hayırsızca çocuklardan hakaret duy vs vs vs.
Tüm yük bizde erkekler sadece sadık olup iyi biri olup evi geçindirmek onun dışında çokta bişeylere yok ama bu bile zor geliyor onlara
Olamazlar zaten abla.
Dedektif tutucaktınız o bişey çıkartamadı mı ?
yok canim cocuklarimi alamaz zaten alipta nasil bakicak ilgilenicek
surekli dua ediyorum zaten yoksa kaldiramazdim bu yuku
agirima giden yillardir guvendigim hayati paylastigim sevdigim adam bir kalemde herseyi siliyor hayatina yeni birini aliyor
yasadigimiz onca yilin hic kiymeti yokmus gibi
erkekler nasil boyle kor olabiliyor anlayamiyorum
oysa ben onu hayatimin odak noktasi yapmisim o yuzden ilk basta fena dagildim
simdi toparlaniyorum yavas yavas
bundan sonra ben ve cocuklarim olucak
ama kisa bir sure daha bu duruma katlanmam gerek ki skinti cekmeden ayaga kalkabileyim
insallah o kadinla mutlu olamasin pisman olsun
aldattigina eminim canim ama daha oncede yazdim ispatlayamiyorum
bence mahkemeye ver ve ayrılma davası degil nafaka davası ac hem boşanmamş olcksın hmde nafaknı almış olucaksın oda ortada sürüm sürüm sürünecekk bu sekilde biraz kafanı dinle sonrasına tabi duruma göre bakarsın
cevremde herkes ayni seyi soyluyor zatenablacm hanı ne desmlı bılemıyrum evlı olsam evlılık aslnda bıraz blgm olsa şunu şunu yap dıcem ama derler ya bekara kadın boşamak kolay dıye o yuzden sana şunu yap dıyemıyorum ama yaşadığm bı olayı anlatıcam kuzenm evlendgnde yengemı bı çok kez aldattı yengem mesajlarını vs bı suru delıl buldu ama kuzenm kabul etmedı ortada çocuk da vardı yengem bırakmadı kuzenmı vazgeçmedı kaç defa gttı gerı geldı ama boşanmadı .şu an gayt ıyıler kuzenm bıraz akıllandı gbı geçnp gdyolr yanı bunu anlatmk ıstedm sana .inşallh duzgn bı karr verrsn allah sabrını versn.
hekzacim kadin esinden yeni ayrilmisbırak hiç düşünme..
ve ben senin yerinde olsam madem kadını tanıyosun eşinide tanıyosundur kadının kocasına bi şekilde bu olayı duyur..
eğer gerçekten elinde kanıt varsa.. adamıda salak yerine koyuyolar çünkü..
sonra yaşadığınız yerde duyulunca kimsenin yüzüne bakamazlar.toplum dışlar onları.
sende nafaka alırsın çocuklarınla yaşarsın..
ne kadar kalitesiz bi adam ya.
merhana arkadaslar
birgun buraya boyle bir konu acabilecegimi asla tahmin edemezdim
nerden baslasam ne yazsam bilemiyorum son bir kac ayda tum hayatim altust oldu
sizlerden de fikir bekliyorum napicagimi bilemiyorum karar veremiyorum
sorun su ben yurt disinda yasiyorum 3 kizim var birde 3 haftalik oglum henuz lohusayim ama burnumdan geldi
esim son bir yildir bana soguk davraniyordu cok calisiyor yorgundur ve maddi skintilari var diye yordum hep
7aylik hamilyken suphelendim telini karistirdim ve okuduklarimla neye dondugumu bilmiyorum yuregime tas oturdu
nefes alamadim elim ayagim buz kesildi oylece donakaldim
esime onceleri yilbasi yada kandil mesajlari gelince bile cevabini bana sen yaz derdi hic ugrasmazdi
bende hep derdimki esim teknoloji ozurlu mesaj yazmayi bile bilmiyor derdim zaten hic yazmazdi ve teli heo ortada dururdu
ama bir kadina oyle ask mesajlari yazmiski inanamadim okudukca zaman durdu benim icin
meger esim uzun suredir bir arkadasinin karisiyle birlikteymis kadini taniyorum gormustum
mesajlari okuyunca delirdim esime sordum bunlar ne diye
ne varki normalmis niye herseyi buyutuyormusumki oylesine kadin mesaj yazmis benimkide jest olsun diye cevaplamis
cok kavga ettik 5 gun evden gitti biraz sakinlestim tamam dedim bende ona oynuycam dedim
esime haklisin ben cok buyuttum yanlis anladim dedim sen zaten boyle bir adam degilsin sana yakismazki dedim
simdi esim benim olayi bilmedigime inandi ama sadece zaman kazanmak icin boyle yaptim
once bir dogum yapayim dedim saglikli dusunmek icin
suan oglum 3 haftalik oldu esim cok soguk davraniyor aylardir zaten sirtini donup uyuyordu ben hep hamile oldugum icin boyle yapiyordur diye kendimi avuttum
gozlerini beden kaciriyor evde hep dalgin cocuklara ilgisiz cok degiisti baska biri oldu
ben yuregime tas oturmus gibiyim icim ofkeyle dolu sakin olmaya calisiyorum ama patliyorum olamiyorum
hergun o kadinla gorustugune eminim ama ispatlayamiyorum
kac kez esimle konusmayi denedim hep yeminle inkar ediyor ama hareketleri oyle demiyor
anlayamiyorum kizlar bir erkek neden inkar eder
bak diyorum oyle bir seyin varsa acikca soyle diyorum her turlu yemin ediyor
haftaya ozel dedektif ayarladim takibe aldiricam bakalim ne cikicak
bir diyorumki kapi disari edeyim gidip buyuk askini yasasin ama icim kaniyor
bir diyorum hayir bosanmiycam surunsun diyorum
yasadigim aciyi nasil tarif etsem bilmiyorum napicagimi bilmiyorum lohusa halimle uzuntumden sutumde kesildi bebegimi emziremiyorum
akil verin neolur her fikir dusunce benim icin onemlidir
Canım ya ;( bu nasıl bir durumdur ya eşin nasıl bir insan..İnsan demeyede dilim varmıyor.Boşanırsan nerede yaşıycaksın ne yapıcaksın geçinebilecekmisin önce bunları bi düşün sonra karar ver eşine gelincede o yokmuş gibi davran çocuğun daha çok küçük ve diğer çocuklarda kötü etkilenir.Ben bu erkekleri anlamıyorum sen binbir çile çocuk doğur et adam gününü gün etsin bu nasıl bir zihniyet.Dua et bol Allaha sığın.İşin gücün var mı?Yakınlarınızda kadın sığınma evi falan var mı?Sen bu insanla yaşaya yaşaya psikolojinde bozulur çünkü benim çevremde bu tip olaylar çok var ailemde bile.
dedektif tutman iyi olmuş.eger böyle bişey varsa fotoyla size ıspatlar ve kapının önune koyarsınız çorabına kadarda alırsınız. Ha bide elinde sonunda erkekliği bitince aile ortamını özlemiş tıpış tıpış geri gelmek isticek o zaman siz suratına bakmayın.yada o bayanda evliyse çekilen fotoları kocasına göstern bırakın adam uğraşsn karısıyla
asmencim evet dedektifi zaten kesin kanitlar bulmak icin tuttum insallah bulucak ta
ama ben avukatla konustum hersey yary yariya olur diyor
kesin olaarak aldattigini ispatlasam bile cok sey degismez biraz tazminat oder diyor
yani oyle herseyni almak diye birsey yokmus
o kadinda zaten benim kocamin askindan kendi kocasini terketmis
senin koca neymiş ya böyle neyse şaka bi yana. Bu hayata birdaha gelmeyeceğiz bu yuzden kimse için can sıkmaya değmez malların yarısını alınca kendi hayatını çoçuklarınla kurarsın.ve o pişman olur aile hayatını özler pişman olur sen değil
canim benim koca ne biliyormusun
koca bir salak ve akilsiz biri
hani o kadin degecek biri olsaydi neyse diycem
eminim kimsenin yuzune bakmadigi biri
cok kilolu kalin dudakli ve oldukca pasakli gorunumlu bir zenci
ben esim o kadina nasil dokunuyor inan dusundukce deliriyorum
insallah bin pisman olucak
hani diyorum madem aldattin ya bari guzel bir sarisin olsaydi yuvani dagittigina degseydi bari
kadinin evi bile ahir gibi kokuyor ya besledigi hayvanlarin kokusu uezrine sinmis kendide pis kokuyor
bir kez evine gitmistimde inanki agir kokudan duramamistim
tabi o zaman aralarinda birsey yoktu
madurum
bosaninca kendime bir ev tutucam suanki evimde kalmak istemiyorum kotu anilarla dolu
esimin yuklu bir mal varligi var yari yariya paylasilir
isim yok ama cocuklarina bakmak zorunda nafaka verir
zaten zorda kalmamak icin birikim yapiyorum bosanma sonunda ortak mallar satilana kadar skinti cekmemek icin
dedigin gibi bu adamla ayni evde yasamak benim psikolojimi bozdu
her eve geldiginde ayni seyleri dusunuyorum
acaba yine o kadinlamiydi berabermiydi naptilar ne ettiler
hic degilse ayrilinca gozum gormuycek
ve ben suan suskunum hic esime karismiyorum sorgulamiyorum ya
adam eve gelince oyle bir ofkeyle geliyorki caticak yer ariyor
tam bir suclu psikolojisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?