darmadagin oldum nefes alamiyorum

Teşekkürler.. :)
Çocuklarını senden alamazsa hemde eminsen aldatıldığına durma abla..
Sakinsen birde dua et ALLAHtan yardım iste
Onu o karıyla bırak (karıyı sevmediğim tiptekilere söylerim) mutlu olamazlar senin kıymetinide anlar ama iş işten geçer..
Gül gibi çocukların var ALLAH bağışlasın yeter onlar sana. :)

Annemin bi lafı çocuklarım yeter bana elaleme gerek yok diye eminim bunu bir çok anne söyler

yok canim cocuklarimi alamaz zaten alipta nasil bakicak ilgilenicek
surekli dua ediyorum zaten yoksa kaldiramazdim bu yuku
agirima giden yillardir guvendigim hayati paylastigim sevdigim adam bir kalemde herseyi siliyor hayatina yeni birini aliyor
yasadigimiz onca yilin hic kiymeti yokmus gibi
erkekler nasil boyle kor olabiliyor anlayamiyorum
oysa ben onu hayatimin odak noktasi yapmisim o yuzden ilk basta fena dagildim
simdi toparlaniyorum yavas yavas
bundan sonra ben ve cocuklarim olucak
ama kisa bir sure daha bu duruma katlanmam gerek ki skinti cekmeden ayaga kalkabileyim
insallah o kadinla mutlu olamasin pisman olsun
aldattigina eminim canim ama daha oncede yazdim ispatlayamiyorum

Kadınlar için çok zor her anlamda yük bizim üstümüzde.
Kızken evdeki sorunlar, kendi sorunlarımız, evlilik zamanı yada evlilikte evdeki sorunlar, eşlerle sorun (ee bizde kapıyı vurup çıkamayız kolay kolay), çocuklarla sorun, sonra hastalıklar, yada çocuk büyür onların sorunları, onlar evlenir ev düzme yada geçimde yardım etme, çocuğun evliliğinde sorun varsa onarmaya çalışma, bunları yap bide hayırsızca çocuklardan hakaret duy vs vs vs.
Tüm yük bizde erkekler sadece sadık olup iyi biri olup evi geçindirmek onun dışında çokta bişeylere yok ama bu bile zor geliyor onlara

Olamazlar zaten abla.

Dedektif tutucaktınız o bişey çıkartamadı mı ?

bence mahkemeye ver ve ayrılma davası degil nafaka davası ac hem boşanmamş olcksın hmde nafaknı almış olucaksın oda ortada sürüm sürüm sürünecekk bu sekilde biraz kafanı dinle sonrasına tabi duruma göre bakarsın

canim dedektif bir kez takip etti sanirim esim suphelendi izini kaybettirdi
o yuzden biraz ara verelim dedik
zaten agustoz tatil ayiydi dedektif de tatile gitmisti
dun konustuk bir iki hafta icinde yine takip edicek
bu kez insallah cikar meydana

aynen bende onu soracaktım dedektıf demıssınız o ne oldu ?

ıspatlayın sızı aldattıgını ve maddı manevı tazmınat davası açın afedersınız ama donuna kadar alırsınız ...........

bırde nafaka baglanır cocuklarınızla mutluı mesud yasarsınız ...

aldatıldıgınızı bılerek yasamaktan daha onurlu ve mutluluk verıcı olur

ablacm hanı ne desmlı bılemıyrum evlı olsam evlılık aslnda bıraz blgm olsa şunu şunu yap dıcem ama derler ya bekara kadın boşamak kolay dıye o yuzden sana şunu yap dıyemıyorum ama yaşadığm bı olayı anlatıcam kuzenm evlendgnde yengemı bı çok kez aldattı yengem mesajlarını vs bı suru delıl buldu ama kuzenm kabul etmedı ortada çocuk da vardı yengem bırakmadı kuzenmı vazgeçmedı kaç defa gttı gerı geldı ama boşanmadı .şu an gayt ıyıler kuzenm bıraz akıllandı gbı geçnp gdyolr yanı bunu anlatmk ıstedm sana .inşallh duzgn bı karr verrsn allah sabrını versn.

canim nafaka davasi acsam ben cocuklarima zaten bakiyorum diycek
maddi olarak zaten bir seyi eksik etmiyor
lazim olan olmayan ne varsa aldiriyorum artik hic acimiyorum
bazan surat astigi oluyor cok harciyormusuz diye
ama umurumda olmuyor aska vakit ayiracagina daha cok calissin
bende ona yildirma politikasi uyguluyorum
gittigi yere kadar
en sonunda inkari birakip kendi diliyle acikliycak belkide

bırak hiç düşünme..
ve ben senin yerinde olsam madem kadını tanıyosun eşinide tanıyosundur kadının kocasına bi şekilde bu olayı duyur..
eğer gerçekten elinde kanıt varsa.. adamıda salak yerine koyuyolar çünkü..
sonra yaşadığınız yerde duyulunca kimsenin yüzüne bakamazlar.toplum dışlar onları.
sende nafaka alırsın çocuklarınla yaşarsın..
ne kadar kalitesiz bi adam ya.

Canım ya ;( bu nasıl bir durumdur ya eşin nasıl bir insan..İnsan demeyede dilim varmıyor.Boşanırsan nerede yaşıycaksın ne yapıcaksın geçinebilecekmisin önce bunları bi düşün sonra karar ver eşine gelincede o yokmuş gibi davran çocuğun daha çok küçük ve diğer çocuklarda kötü etkilenir.Ben bu erkekleri anlamıyorum sen binbir çile çocuk doğur et adam gününü gün etsin bu nasıl bir zihniyet.Dua et bol Allaha sığın.İşin gücün var mı?Yakınlarınızda kadın sığınma evi falan var mı?Sen bu insanla yaşaya yaşaya psikolojinde bozulur çünkü benim çevremde bu tip olaylar çok var ailemde bile.

cevremde herkes ayni seyi soyluyor zaten
cocuklar var illa pissman olup donucek diye
ama ben bunu unutabilirmiyim her zaman o kadin aramizda olucak
hani bazan kkda konu okuyorum imreniyorum
esleri aldatsa bile geri donup pismanim diyorlar karisinin gonlunu almaya calisiyorlar
ya benimki tik yok halinden memnun
hem pisman olsa ne yazar ama yinede pisman oldugunu gorebilmeyi cok isterdim
kac kez konusmayi denedim olmuyor esim konusmuyor
ama bana bir kac kez artik bunaldim hayatimi yasamak istiyorum dedi
genclik yillarini ozlemis sanirim
hekzacim kadin esinden yeni ayrilmis
bosanmamis ama ayri yasamaya baslamis esim yuzumden
ben o kadinin kocasina duyurdum zate ama hic umursamadi
olayin duyulmasi esimin isine gelmez cogu kisi tarafindan dislanir bu korkuyla zaten inkar ediyor

Allah islah etsin ne diyeyim..
Bu konuda ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapin.. Asla taviz vermeyin..
cocuklariniza yazik..Ve tabikide size.. Hem o kaybeder siz asla kaybetmezsiniz..
Bir yuva kolay kurulmuyor..

dedektif tutman iyi olmuş.eger böyle bişey varsa fotoyla size ıspatlar ve kapının önune koyarsınız çorabına kadarda alırsınız. Ha bide elinde sonunda erkekliği bitince aile ortamını özlemiş tıpış tıpış geri gelmek isticek o zaman siz suratına bakmayın.yada o bayanda evliyse çekilen fotoları kocasına göstern bırakın adam uğraşsn karısıyla

madurum
bosaninca kendime bir ev tutucam suanki evimde kalmak istemiyorum kotu anilarla dolu
esimin yuklu bir mal varligi var yari yariya paylasilir
isim yok ama cocuklarina bakmak zorunda nafaka verir
zaten zorda kalmamak icin birikim yapiyorum bosanma sonunda ortak mallar satilana kadar skinti cekmemek icin
dedigin gibi bu adamla ayni evde yasamak benim psikolojimi bozdu
her eve geldiginde ayni seyleri dusunuyorum
acaba yine o kadinlamiydi berabermiydi naptilar ne ettiler
hic degilse ayrilinca gozum gormuycek
ve ben suan suskunum hic esime karismiyorum sorgulamiyorum ya
adam eve gelince oyle bir ofkeyle geliyorki caticak yer ariyor
tam bir suclu psikolojisi

asmencim evet dedektifi zaten kesin kanitlar bulmak icin tuttum insallah bulucak ta
ama ben avukatla konustum hersey yary yariya olur diyor
kesin olaarak aldattigini ispatlasam bile cok sey degismez biraz tazminat oder diyor
yani oyle herseyni almak diye birsey yokmus
o kadinda zaten benim kocamin askindan kendi kocasini terketmis

senin koca neymiş ya böyle neyse şaka bi yana. Bu hayata birdaha gelmeyeceğiz bu yuzden kimse için can sıkmaya değmez malların yarısını alınca kendi hayatını çoçuklarınla kurarsın.ve o pişman olur aile hayatını özler pişman olur sen değil

canim benim koca ne biliyormusun
koca bir salak ve akilsiz biri
hani o kadin degecek biri olsaydi neyse diycem
eminim kimsenin yuzune bakmadigi biri
cok kilolu kalin dudakli ve oldukca pasakli gorunumlu bir zenci
ben esim o kadina nasil dokunuyor inan dusundukce deliriyorum
insallah bin pisman olucak
hani diyorum madem aldattin ya bari guzel bir sarisin olsaydi yuvani dagittigina degseydi bari
kadinin evi bile ahir gibi kokuyor ya besledigi hayvanlarin kokusu uezrine sinmis kendide pis kokuyor
bir kez evine gitmistimde inanki agir kokudan duramamistim
tabi o zaman aralarinda birsey yoktu

midesizmiş o zaman.ama herzamanda oyle olur ya iyileri kotolerle aldatırlar. Yerinde olsam gider dort dortluk bakıma girerdim moralini düzelt o seni o kadar iy gördüğünde zaten hatasını anlar. şaşırt eve geldiğinde herzaman gördüğü kişi olma.sonuçta çoçuk iş güç aile herşey bi süre sıkıyor insanlar arayışa geçiyor değiştir birşeyleri belki faydası olur hemen koparıp atma.

ne iğrenç insanlar var yahu. bi uçkuru derdine kendisine yıllarca emek vermiş karısını, öz evlatlarnı unutuyor,siliyor.
hesapları zor. yarın bir gün sen hakkını helal etsen evlatların etse Allah yine soracak bu kuluma niye acı verdin diye. sorsun rabbim. Allah içine sabır ve huzur versin arkadaşım.

Sizin senin değerini kaybedince anlar insan inan ki kaybetmeyince anlamıyor..Kendini yalnız hissetme asla bir sürü insan senden daha kötü durumda.Kendine yeni bir hayat çiz onu görmedikçe zamanla unutucaksın eğer ayrılmazsanda günden güne daha kötü olursun.Bekara koca boşamak kolay derler ama içinde ufaktanda olsa bi umut varsa bekle bişeyler için uğras diycem ama seni şu durumda bırakan bir adam içinde değmez derim.Kafan rahat olur ne seni üzen ne sıkan olur kafan rahat olur huzurlu olursun zamanlada yaraların kapanır senin canını acıtanlarda günden güne beter olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…