Ben yazdiginiza gore yorum yaptim.arada kolumu falan sıkar demissiniz.ha dayak ha o ayni degil mi siddet iste.İlk kez dayak yedim alışmış nasıl oluyor? İlk kez basıma böyle birşey geldiği için akıl fikir almak istedim
Ayyy yine aynı bahane yaaa pfff size bişey yazmayacam.İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
183 u ararsan detayli bilgi verirler sana kisaca devletten baska gidecek kimsen yok is imkani da sagliyorlar oturdugun yerde kina paketleme isi vs.. Ihtiyacin olan tek sey karar vermek ve onu uygulamak icin cesaretSığınma evine gitsem bana çocugumu verirler mi? Evladımı bu manyağa verirlerse ben ölürüm
Şimdi biraz araştırdım 3-6 ay kalınabiliyormus sadece. İş imkanı verseler ne olur ben iki küçücük bebekle nasıl yapıyım 6 ayda ne kazanıyımda nereye gidiyim183 u ararsan detayli bilgi verirler sana kisaca devletten baska gidecek kimsen yok is imkani da sagliyorlar oturdugun yerde kina paketleme isi vs.. Ihtiyacin olan tek sey karar vermek ve onu uygulamak icin cesaret
Konu sahibi bak bu çok güzel bi fikir bi düşün derim ara bilgi al.183 u ararsan detayli bilgi verirler sana kisaca devletten baska gidecek kimsen yok is imkani da sagliyorlar oturdugun yerde kina paketleme isi vs.. Ihtiyacin olan tek sey karar vermek ve onu uygulamak icin cesaret
NEREYE GİDİYİM ?? KADIN SIĞINMA EVLERİNDE EN FAZLA 6 AY KALINABİLİYORMUS NEREYE GİDİYİMMMM KEŞKE BENIM KOCAMDA SİZLERİN Kİ GİBİ İNSAN OLSAYDIDA BENDE BAHANE SANSAYDIMAyyy yine aynı bahane yaaa pfff size bişey yazmayacam.
Peki sen normalde hiç çalıştın mi konu sahibi ?Ne mezunusun?Şimdi biraz araştırdım 3-6 ay kalınabiliyormus sadece. İş imkanı verseler ne olur ben iki küçücük bebekle nasıl yapıyım 6 ayda ne kazanıyımda nereye gidiyim
ya öyle demeyin durumunu bilmiyoruz. Karnında bi cocuk kucağında bi cocuk ,gitse bakalım aile ortamı saglikli mi,ayrılıp çalışsa çocuğuna bakacak kimse varmi? Daha yaşayacağı 1 hamilelik var önünde aile maddi güce sahip mi? Bazen gerçekten mecburiyetten kalınıyorAyyy yine aynı bahane yaaa pfff size bişey yazmayacam.
İnan birçoğumuz zor zamanlar geçirmiş problemler yaşamışızdırNEREYE GİDİYİM ?? KADIN SIĞINMA EVLERİNDE EN FAZLA 6 AY KALINABİLİYORMUS NEREYE GİDİYİMMMM KEŞKE BENIM KOCAMDA SİZLERİN Kİ GİBİ İNSAN OLSAYDIDA BENDE BAHANE SANSAYDIM
İnan boşanmak istiyorum o suratıma patlattığı osmanlı tokatından sonra boşanmak istiyorum. Evladıma kıyamıyorum kafam cok karıstı o yızden konu açtm
Düşünmüyor mu zannedıyorsunuz işin içinden cıkabılıyor mıyum sıgınma evıne gitsem evladımı yetimhane gibi götürdüm oda 6 ay en fazla sonra sonra parklarda mı yatacagım karnım burnumdaİnan birçoğumuz zor zamanlar geçirmiş problemler yaşamışızdır
Ama şiddet kabul edilemez birde siz yanlız değilsiniz sizin yaşadıklarınızı yaşamak zorunda olan çocuklarınız var
İyi düşünün
Sen 2 gün önce öğrenmedin mi hamile olduğunu? Ne ara karnın burnuna geldi??Düşünmüyor mu zannedıyorsunuz işin içinden cıkabılıyor mıyum sıgınma evıne gitsem evladımı yetimhane gibi götürdüm oda 6 ay en fazla sonra sonra parklarda mı yatacagım karnım burnumda
6 ay sonra diyorum ? 6 ay sonra karnım burnumda olacak ! Benim gözümde yaş ile yazıyorum sen dıyorsun soguk kan! Agzımda dolu dolu küfür var onları yazıyım ban mı yiyim? Öyle mi tatmin edecegim siziSen 2 gün önce öğrenmedin mi hamile olduğunu? Ne ara karnın burnuna geldi??
Hamileliğe bile aldırmadan patır kütür dayak atan adamdan, çok Yen'i hamilesin. Aldır. Cinayet falan değil bu.
En azından babasız büyüyen tek çocuğun olur.
Bir de, böylesine soğukkanlı olman, konu açman, yorumlara cevap yazman hemen..
Ne bileyim, burdaki kadınlar daha şoke olmuşlardır senin adına
Eğer geç değilse kürtaj olman akabinde çocuğunu krese verip hemen calisman en doğru karar. Tabi ailenin evine dönüp öyle yapmalisin.Düşünmüyor mu zannedıyorsunuz işin içinden cıkabılıyor mıyum sıgınma evıne gitsem evladımı yetimhane gibi götürdüm oda 6 ay en fazla sonra sonra parklarda mı yatacagım karnım burnumda
Sadece keseyi gördüm ultrasonda kalp atısları henuz cıkmamıs daha cok yeni sanırım kürtaj olacagım Allahım affetEğer geç değilse kürtaj olman akabinde çocuğunu krese verip hemen calisman en doğru karar. Tabi ailenin evine dönüp öyle yapmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?