- 27 Nisan 2017
- 39
- 25
- 3
- 39
BENDE ONDAN BAHSEDİYORUM ZATEN.. BURDA ÇOĞU KADIN YAZMIŞ YA BEN ŞİDDET GÖRMEDİMSiddet tek çarpmak deil illa bagrmştr o bile siddet.
Konuşmak var konuşmak var bn normal konuşmadan bahsetmiyorum canım.ayrıca konu sahibinede drek demiorm.ama bazı kadınlar herşeye cevap herşeyeee dır dır dır bişe dersin bir saat konuşr mesela
BRAVO EŞİNİZE OZAMAN
BEN ŞİDDET GÖRMEDİM DİYENE HİÇ İNANMIYORUM
AMA NEYSE DOĞRUDUR ŞİDDET GÖRMEDİM DİYORSANIZ
Eve illaki gwlir altta anası otruyomş sanırsam erkeğin
EŞİNİZDEN PEKİ HİÇ GERÇEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİNİZ Mİ
İLLA DAYAK DEMİYORUM
SALAK MANYAK GİBİ HAKARET
YADA CİNSEL TACİZ
GERÇEKTEN GÖRMEDİNİZ Mİ
EŞİNİZE HELAL OLSUN OZAMAN
BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ
BENDE ONDAN BAHSEDİYORUM ZATEN.. BURDA ÇOĞU KADIN YAZMIŞ YA BEN ŞİDDET GÖRMEDİM
İLLA GÖRMÜŞTÜR BİZİ KANDIRIYORLAR
BENDE ONDAN BAHSEDİYORUM ZATEN.. BURDA ÇOĞU KADIN YAZMIŞ YA BEN ŞİDDET GÖRMEDİM
SEN İÇİNDEKİLERİ BASTIRIYOR.Tedavi olmalısın
İYİ OZAMAN NE DİYEYİMNeden kandırsın insanlar yahu
Dövmek değil tabi dayağı savunmuyorum YAZDIM DİYORUM.FAKAT KADIN OLARAK ÇOK KONUŞUYORUZ ERKEĞNDE KALDIRANI VAR KALDIRAMAYANI.TABİ Dövmeseler iide dövüolar napam yani.o zaman tartşmada susup küsüp kendinz kurtarın.Velev ki var böyle kadınlar çözümü dövmek mi peki, dayağı haketmenin sınırı diye bi tabir atarsak ortaya o sınır herkes için değişir kimisi ütü için döver kimisi dediğinin tam tersi olarak bana neden cevap vermiyorsun diye döver
Siddet tek çarpmak deil illa bagrmştr o bile siddet.
Yok valla kandırmıyoruzBENDE ONDAN BAHSEDİYORUM ZATEN.. BURDA ÇOĞU KADIN YAZMIŞ YA BEN ŞİDDET GÖRMEDİM
BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ
BEN HİÇ BİR ŞEKİLDE KİMSENİN ŞİDDET GÖRMEMESİNİ İSTİYORUMIyide sana bagirilsa sende bagirirsin , ama sana erkek gücüyle bir patlatirsa en fazla tirmiklarsin , tekmelersin ve iki kat karşılığını alırsın.
Nasılsa psikolojik şiddet görüyoruz , fiziksel siddetimiz de eksik kalmasın diyor gibisiniz. Bu nasıl mantık !
Eşim bana salak manyak ne hadle diyebilir,onu ona ufalar yedirir,evlendiği güne pişman ederim.Sanki minicik birşey,nasıl da normalleştiriyorsunuz...EŞİNİZDEN PEKİ HİÇ GERÇEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİNİZ Mİ
İLLA DAYAK DEMİYORUM
SALAK MANYAK GİBİ HAKARET
YADA CİNSEL TACİZ
GERÇEKTEN GÖRMEDİNİZ Mİ
EŞİNİZE HELAL OLSUN OZAMAN
Bende bu kısmı anlamadım inan ki... Zannediyorlar ki her kadının kocası fiziksel ya da psikolojik şiddet uyguluyor. Hayatımda eşimden kötü söz duymadım babamın anneme kotu söz ettiğini duymadım ne zaman annem sinirlense babam sarılır saçlarını operdi tamam sakin ol derdi. Eşim de aynı şekilde sinirlenmiş olsam ellerimden tutar sakın olana kadar da telkinde bulunur... Kemal'im yapmazcıları göre göre güzel aile hayatı yaşayanlara da paranoyak olmuş millet !Neden kandırsın insanlar yahu
Dövmek değil tabi dayağı savunmuyorum YAZDIM DİYORUM.FAKAT KADIN OLARAK ÇOK KONUŞUYORUZ ERKEĞNDE KALDIRANI VAR KALDIRAMAYANI.TABİ Dövmeseler iide dövüolar napam yani.o zaman tartşmada susup küsüp kendinz kurtarın.
Önemli olan başı değil asıl demek istediğiniz. Dayağı savunan sizken biz neden o sığır gibi olalım?Başını ii oku dyagı savunmuyorm yazdım bi gözlük takın istersenz.saldrcak yer aramayn o erkekden farkınız kalmıo çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?