- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Tövbe Estağfirullahcanım benim bence dua et, malesef eşlerden şiddet görüyoruz ve bişi yapamıyoruz
malesef toplumumuz boşanan kadına iyi bakmıyor.
evli olupta asılan adam çok oluyor
yada anne baba üzülücek diye korkundan bişi yapamıyorsun..
dua et hergün
ya vedüd çek hergün 400 tane ve eşinin yediği meyveye yada tatlıya. şekere oku ve önce sen ve sonra eşine yedir
Tek bir temizlikci kadın günlük 140 liraya geliyorÇocuk bakabilir , daha uygun işler olabilir
3 haftadır bakıcı arıyoruz , hepsi kendini ağırdan satıyor, kara borsada bakıcılar, kapan kapana
Asla dayagı savunmuyorum ama bazı kadınlar gwl ben döv dyo bazen çoooooooooookkkkkk konusarak cevap vererek.
Valla biz annem ablam yiğenim oralarada gttik oralarda güllük güneşlik değil.hanım ağa gbi iki üç kadın var sende orda köle izauralık yapcan.bi gün drup geri babamın yanına dnmüştük.burdan akıl vrmesi kolay.eşşekten düşmüşün halinden yanlız düşen anlar.2. Ye hamile daha.
Allah büyük ya bir o yola girsin bakalım elbet bi kapı açar inşallah
O evde oturup dayak yemekten iyidir
Kadın sığınma evleri var hem, bebek doğana kadar kalabilir
Dayak yedim çaresizim oturuyorum demektense biraz çaba etsin istiyorum , en azından o hergele ona muhtaç olmadığını görsün
Neden kadınların cvp vermesi dayak yeme sebebimi?? Kimse ne konuşursam konuşayım bana şiddet uygulama hakkına sahip değil. Vallahi sizin gibiler oldukça bu sığırlar daha çok kadın döver.Asla dayagı savunmuyorum ama bazı kadınlar gwl ben döv dyo bazen çoooooooooookkkkkk konusarak cevap vererek.
Konuşmak var konuşmak var bn normal konuşmadan bahsetmiyorum canım.ayrıca konu sahibinede drek demiorm.ama bazı kadınlar herşeye cevap herşeyeee dır dır dır bişe dersin bir saat konuşr meselaİletişim konuşmakla başlar ne yapsın?
Senin fikrin ne , ne yapsınValla biz annem ablam yiğenim oralarada gttik oralarda güllük güneşlik değil.hanım ağa gbi iki üç kadın var sende orda köle izauralık yapcan.bi gün drup geri babamın yanına dnmüştük.burdan akıl vrmesi kolay.eşşekten düşmüşün halinden yanlız düşen anlar.
Başını ii oku dyagı savunmuyorm yazdım bi gözlük takın istersenz.saldrcak yer aramayn o erkekden farkınız kalmıo çnküNeden kadınların cvp vermesi dayak yeme sebebimi?? Kimse ne konuşursam konuşayım bana şiddet uygulama hakkına sahip değil. Vallahi sizin gibiler oldukça bu sığırlar daha çok kadın döver.
İletişim konuşmakla başlar ne yapsın?
Konuyu göremedim ama yorumlara bakıp şok oldum.
Sabret diyenler, dua örneği verenler, boşanmanın iyi bişey olmaması, dayağa sabır..
yahu biz burada hiç birbirimizi bilinçlendirememişiz ona yanıyorum. Vah ki ne vah..
EŞİNİZDEN PEKİ HİÇ GERÇEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİNİZ Mİİlginçtir ben hiç yemedim ne münasebet, ama annemin 2 3 kez terlik fırlatmışlığı var
Hadi kadını geçtim hamile bir kadına şiddet norma mi diye sorucam belli ki sana normal, geçmiş olsun sana da, anneler günü indirimi başlar yakında bolca kapatıcı almanı salık veririm
BRAVO EŞİNİZE OZAMANya hala dayak yiyen kadına boşan diyen üyelere siz hiç mi dayak yemediniz diyenler var. yemedik. valla yemedik. siz dayak yemekten memnunsanız oturun yeyin ama biz boşan demekten vazgeçmiycez.
Siddet tek çarpmak deil illa bagrmştr o bile siddet.BRAVO EŞİNİZE OZAMAN
BEN ŞİDDET GÖRMEDİM DİYENE HİÇ İNANMIYORUM
AMA NEYSE DOĞRUDUR ŞİDDET GÖRMEDİM DİYORSANIZ
BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLARNe alakası var var pipiyle mipiyle. Psikolojik şiddet desen anlarızda verdiğin örnek ve bir sonraki yorumun zihniyetini belli etmiş.
Kadere amentümüz sonsuz fakat bu gibi olaylarda kadın her açıdan eşini boşamaya hakkı var. Erkek kendine edilen emaneti hıyanetsiz ilgilenmek zorunda böyle eline bi ekmek başına on tokmak değil. Yanlış yönlendirmeyelim.
Konu sahibi budan sonraki hayatın için dua et Rabbim iyileri çıkarsın evlatlarınında seninde karşına ama o sığırla olmaz.
Eve illaki gwlir altta anası otruyomş sanırsam erkeğinIçim sızladı. Kolum mosmor , hamileyim deyişinize , bebeğinizin buna şahit olmasına çok mu çok üzüldüm
Buradan ne yapılabilir ki, hepimiz konuları okuyoruz , üzülüp sayfayı kapatıp dünyamıza dönüyoruz.
Bu yüzden herşey sizde bitiyor. Biliyorum bebeğiniz çok küçük, biliyorum hamilesiniz ama basarabilirsiniz bu insan musvettesini dışarıya atmayı.
Şartlarımız nasıl, aileniz var mi, maddi gücünüz nedir bilmiyorum . Yok hiç biri yok diyorsanız en azından darp raporu alın ki bu çok kolay bir işlem , üstelik hamilesiniz , âlâ cezayı alır , şikayet edin.
Evden uzaklaştırma versinler , tedbir nafakasina bağladın bir süre.
Evde olduğu ve siz gitmediğimiz sürece , sızlanıp , iki özür diler , sonra zamanla barisirsiniz ve üzgünüm ki yeniden yapar.
Öyle bir şiddet ki bu sanki evde 2 ,3 adamla basmış. Cidden geçirmiş. Pantolon yahu ,3 dk.da kendi bile utuleyebilir. Insan değil bu kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?