dayak

Asla dayagı savunmuyorum ama bazı kadınlar gwl ben döv dyo bazen çoooooooooookkkkkk konusarak cevap vererek.

Tövbe Estağfirullah
Allah akıl fikir versin

Çocuk bakabilir , daha uygun işler olabilir
3 haftadır bakıcı arıyoruz , hepsi kendini ağırdan satıyor, kara borsada bakıcılar, kapan kapana
Tek bir temizlikci kadın günlük 140 liraya geliyor
Ve onları bos bulmak imkansiz ama kadinlarimiza evde oturup kocadan dayak yemek daha kolay geliyor

Valla biz annem ablam yiğenim oralarada gttik oralarda güllük güneşlik değil.hanım ağa gbi iki üç kadın var sende orda köle izauralık yapcan.bi gün drup geri babamın yanına dnmüştük.burdan akıl vrmesi kolay.eşşekten düşmüşün halinden yanlız düşen anlar.

Asla dayagı savunmuyorum ama bazı kadınlar gwl ben döv dyo bazen çoooooooooookkkkkk konusarak cevap vererek.
Neden kadınların cvp vermesi dayak yeme sebebimi?? Kimse ne konuşursam konuşayım bana şiddet uygulama hakkına sahip değil. Vallahi sizin gibiler oldukça bu sığırlar daha çok kadın döver.

Senin fikrin ne , ne yapsın
Burdan akıl vermenin kolay olduğunun farkındayım, ama akıl almak için açmış konuyu dimi

Neden kadınların cvp vermesi dayak yeme sebebimi?? Kimse ne konuşursam konuşayım bana şiddet uygulama hakkına sahip değil. Vallahi sizin gibiler oldukça bu sığırlar daha çok kadın döver.
Başını ii oku dyagı savunmuyorm yazdım bi gözlük takın istersenz.saldrcak yer aramayn o erkekden farkınız kalmıo çnkü

İletişim konuşmakla başlar ne yapsın?

ya böyle konular tam gözardı edilecek insan turnusolu gibi. bakıyorum sabret, boşanma, sen ne yaptın da kışkırttın, yuva yıkmak kolay mı vs diyenler kimler hemen profile girip gözardı ediyorum.

EŞİNİZDEN PEKİ HİÇ GERÇEKTEN ŞİDDET GÖRMEDİNİZ Mİ
İLLA DAYAK DEMİYORUM
SALAK MANYAK GİBİ HAKARET
YADA CİNSEL TACİZ

GERÇEKTEN GÖRMEDİNİZ Mİ
EŞİNİZE HELAL OLSUN OZAMAN

ya hala dayak yiyen kadına boşan diyen üyelere siz hiç mi dayak yemediniz diyenler var. yemedik. valla yemedik. siz dayak yemekten memnunsanız oturun yeyin ama biz boşan demekten vazgeçmiycez.
BRAVO EŞİNİZE OZAMAN
BEN ŞİDDET GÖRMEDİM DİYENE HİÇ İNANMIYORUM
AMA NEYSE DOĞRUDUR ŞİDDET GÖRMEDİM DİYORSANIZ

Dua etsin.eşi ile ne ii ne kötü konuşmasın sadece ymek blaşk ütü yapsn.en azından karnındakide ele avuca gelip iki yaşna flan gelene kadar.o zmn kreşe verp çalşma imkanı olr.şmdi gtse hmile 6 aylık bebekliye kim iş verir biraz mantklı yorumlayn.gtcek yerm yok dio.[/QUOTE]

Içim sızladı. Kolum mosmor , hamileyim deyişinize , bebeğinizin buna şahit olmasına çok mu çok üzüldüm

Buradan ne yapılabilir ki, hepimiz konuları okuyoruz , üzülüp sayfayı kapatıp dünyamıza dönüyoruz.

Bu yüzden herşey sizde bitiyor. Biliyorum bebeğiniz çok küçük, biliyorum hamilesiniz ama basarabilirsiniz bu insan musvettesini dışarıya atmayı.

Şartlarımız nasıl, aileniz var mi, maddi gücünüz nedir bilmiyorum . Yok hiç biri yok diyorsanız en azından darp raporu alın ki bu çok kolay bir işlem , üstelik hamilesiniz , âlâ cezayı alır , şikayet edin.

Evden uzaklaştırma versinler , tedbir nafakasina bağladın bir süre.

Evde olduğu ve siz gitmediğimiz sürece , sızlanıp , iki özür diler , sonra zamanla barisirsiniz ve üzgünüm ki yeniden yapar.

Öyle bir şiddet ki bu sanki evde 2 ,3 adamla basmış. Cidden geçirmiş. Pantolon yahu ,3 dk.da kendi bile utuleyebilir. Insan değil bu kişi.

BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ

Eve illaki gwlir altta anası otruyomş sanırsam erkeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…