- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
[/QUOTE]Dua etsin.eşi ile ne ii ne kötü konuşmasın sadece ymek blaşk ütü yapsn.en azından karnındakide ele avuca gelip iki yaşna flan gelene kadar.o zmn kreşe verp çalşma imkanı olr.şmdi gtse hmile 6 aylık bebekliye kim iş verir biraz mantklı yorumlayn.gtcek yerm yok dio.
Konuyu dine çekmeyin bölüm kuralı gereği yasak!BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ
Ama eşine yardım etmiş,benim hümeyram(pembe yanaklım)diye sevmiş,ona zahmet olmasın diye söküğünü kendi dikmiş,hamurunu yoğurmuş,tek görevlerinizi değil,haklarınızı da öğrenin...BAŞKA BİRİ ÇIKSA KARŞISINA ODA AYNI OLACAK.. MALESEF BİZ NE ZAMAN DİNİMİZİ TAM MANASIYLA ANLAMADIĞIMIZ ZAMAN BAŞLADI BU OLAYLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI NE KADAR BİLİYORUZ
ONA EZİYET EDENE BİLE SABREDİP DUA ETMİŞ
Bağırmadı da, ister inanın ister kendi hayatınızı sorgulayın
Tecrübe yaşla değil yaşadklarınla alınan brşey oldgunu dşünüyorum.hiçte oyle pembe bi dünyada yaşamadım szler gbi.hçbirinzin basına glmediği yada hpinzin tuzu kuru oldugu için anlamıyorsunuz hçbirşey demiyorum.ama bu kadın iki bebekle ki biri daha doğmamş.boşanamaz.arkasnda ailesi elinde mesleği yok çünkü.hyatn grçeklerini konuşn burdan söyleyp savurması kolay çnkü.
SEN BENİM NASIL BİR ORTAMDA BÜYÜDÜĞMÜ NE ZORLUKLARLA BU YAŞA GELDİĞİMİ BİLİYORMUSUNDA KOCA DİYE ÖLMEYİN OKUYUN DİYORSUN! BENCE İNSANLARIN HAYATINI BİLMEDEN YORUM YAPMA.BANA İMKAN SAĞLANSA SENDEN ÇOK OKURDUM.Bizlerin hayatını nerden biliyosun ki, tuzu kuru olduğumuzu falan, çalışıyorum diye mi tuzum kuru mesela, koca diye ölmeyin okul okuyun meslek öğrenin de siz de çalışın, insan ailesini kendi seçemiyor ama eşini de kendine kattıklarını da kendi seçebilir
konu sahibi sizin için demiyorum ama bazı zavallılar bırakın dayak yemeyi öldürülmeyi bile hak ediyorlar bu salaklıklarıyla. doğal seleksiyon deyip geçeceksin. bir de başkalarını yalancılıkla suçluyorlar. onurlu olmak mümkün değil çünkü, dayak yemiyorum diyorsan yalan söylüyorsundur. yazıklar olsun ya, sabah sabah zıvanadan çıkarttınız insanı.
KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZETecrübe yaşla değil yaşadklarınla alınan brşey oldgunu dşünüyorum.hiçte oyle pembe bi dünyada yaşamadım szler gbi.hçbirinzin basına glmediği yada hpinzin tuzu kuru oldugu için anlamıyorsunuz hçbirşey demiyorum.ama bu kadın iki bebekle ki biri daha doğmamş.boşanamaz.arkasnda ailesi elinde mesleği yok çünkü.hyatn grçeklerini konuşn burdan söyleyp savurması kolay çnkü.
SEN BENİM NASIL BİR ORTAMDA BÜYÜDÜĞMÜ NE ZORLUKLARLA BU YAŞA GELDİĞİMİ BİLİYORMUSUNDA KOCA DİYE ÖLMEYİN OKUYUN DİYORSUN! BENCE İNSANLARIN HAYATINI BİLMEDEN YORUM YAPMA.BANA İMKAN SAĞLANSA SENDEN ÇOK OKURDUM.
KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE
BOŞAN DEMEK KOLAY
O AYIN SONUNDA EĞER ELİNDE MADDİ İMKANIN YOKSA FATURAYI KİRAYI NASIL ÖDÜCEM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORSUN
BOŞAN DEMEK KOLAY
BU BOŞAN DİYENLER ACABA BU KADIN BOŞANSA KAÇ LİRALIK YARDIM EDECEKLER ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM..
BOŞANMAK ÇÖZÜM DEĞİL
Evet şu an 36 odalı 5 banyolu malikanemde, özel saunamda martini yudumlarken yazıyorum bunlarıTecrübe yaşla değil yaşadklarınla alınan brşey oldgunu dşünüyorum.hiçte oyle pembe bi dünyada yaşamadım szler gbi.hçbirinzin basına glmediği yada hpinzin tuzu kuru oldugu için anlamıyorsunuz hçbirşey demiyorum.ama bu kadın iki bebekle ki biri daha doğmamş.boşanamaz.arkasnda ailesi elinde mesleği yok çünkü.hyatn grçeklerini konuşn burdan söyleyp savurması kolay çnkü.
O kadar bilgim yok steyle ilgili ben bilmeden yorumlamıorm kadın ailem yok işim yok dyor ona gre yorum ypıorumE sen başlattın, sen bilmeden yorum yaparsan aynı hak bana da doğar, büyük harf yasak bu arada
Sen benim ne yaşadgımı bilmiyorsn o yzden susmanı bnim hakkımda yorum yapmamanı tavsiye ederm.konu sahibi akıl istemiş bn deil...Evet şu an 36 odalı 5 banyolu malikanemde, özel saunamda martini yudumlarken yazıyorum bunları
Pes valla!
Onun için okuduk kardeşim, kimseye muhtaç olmayalım diye, sağda solda uzak memleketlerde süründük ki kocaya sırtımızı dayamayalım , dünyanın bin türlü hali var, kimseye güven olmaz diye. Bizde bilirdik liseden sonra evlenmeyi dimi!
Senin yüzünden ilk banımı yiyeceğim tövbe Estağfirullah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?