dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

basından beri okudunuz ama....hamile kalmam imkansızdı sözünün ne anlama geldiğni bilmiyorsunuz sanırım.....demek ki o kadar faydalı olamayabiliyomuş bazen....

ben sizin korunmanızdan bahsetmiyorum anne ve babanızdan bahsetmiştim onlar korunsaydı siz şuan bu duruma düşmeyecektiniz!!!

duymak istediklerimin yanından bile gecmedin..ayrıca duymak istediklerimi bilseydim zaten oturup burda yazıp insanlardan yardımcı olmalarını beklemezdim.....

ben sizin korunmanızdan bahsetmiyorum anne ve babanızdan bahsetmiştim onlar korunsaydı siz şuan bu duruma düşmeyecektiniz!!!

espri yaptığını mı sanıyosun? hakaretle bir yere varamazsın.....kimseye de bu kadar saçma sapan salakça sözler söylemeye hakkın yok....sınırını aşma haddini bil....

yooooo gayet ciddiyim şekerim kusura bakma ama annesi çok akıllı kadınmış senin gibi birini oğluna alıp ne yapsın sana koymaz bu laflar madem o kadar rahatsın yurtdışı seyahatleri vs... bu kadar genişsin herşeyin bi bedeli vardır herkes hakettiği gibi yaşar byyyyyyyyy

duymak istediklerimin yanından bile gecmedin..ayrıca duymak istediklerimi bilseydim zaten oturup burda yazıp insanlardan yardımcı olmalarını beklemezdim.....

Kimse sana yardımcı olamaz yapmayaydınnn
Aileni okadar düşünüyoduysann öyle gezip tozmıcaktın...
birlikteyken ohh ne guzell diyip her haltı yemicektin ...

Yap yapp ondan sonraa burdan sana konuşanlara ahkam kess
Ne desek tersini söyle
oldu beeee varmı başka bişey
Git napıosan onu yap zaten yapmışsın yapıcanı daha da ötesi olamazyaaa

bazı insanlar sırf laf söyleyip karsıdakini kırmak için yorum yapıyo farkındayım....bu olanların sizin basınıza ya da bi tanıdığınızın basına geldiğini düsünüp cevap verirseniz belki daha doğru kelimelerle söylemek istediğiniz şeyi söyleyebilirsiniz.....
benim yaptığım kötü bir şey mi var bi düşünün? kaç yıl beraber olduğum güvendiğim ve ciddi düşündüğüm üstelik hayatıma giren tek erkekle iliskimde yakın olduysam bu bi suç mu? NEDEN HADDİNİZİ AŞAN YORUMLARDA BULUNUYORSUNUZ? 10 yaşında cocuk değilim ben herkesin başına bu tarz olaylar gelebilir insanca yardım isteyen birine insanlıktan çıkmış cevaplarda bulunmanız ne kadar doğru? iyilik ettiğinizi mi sanıyosunuz anlamıyorum?

bu iletim üzerine alınanlar için...

o zaman sana ne bunlardan? neden yorum yazma gereği duyyorsun? yardımcı olduğunu mu düşünüyosun kendince? kaç yasında insanım tabiki de istediğim gibi gezip tozarım....bu seni bağlamaz.... sen istediğin hayatı yaşayamadın diye kimse yaşamamalı anlamına gelmiyor güzelim....benim burda hatam gezmek tozmak, kaç yıldır beraber olduğum sevdiğime güvenip dokunmak değil...insanın sevdiğiyle yakın olması kadar güzel bisey yok.... belki evlinisiniz belki değilsiniz....ama mutlu olmadığınız ve mutluluğun ne demek olduğunu anlamadığınız kesin......

evet sen istediğin hayatı yaşayamadığın için başkalarına karşı dar görüşlü sığ olabiliyosun....yapacak bisey yok insallah bi gün sen de istediğn gibi gezer tozar yurtdısı seyahati yaparsın sevdiceğinle....cok sinir bozucusun gercekten......anlamsızsın.....herseyi okumadan sacma sapan konusuyosun...senin gibileri de topluma kazandırmak gerek tabi buralarda.......daha fazla seviyene inmicem...bu kadarı yeter sana...

off burası ne karıştı yaa cnm sana özelden msj attım ya ben okudun dimi neden hala bekliyorsun

Sizi sevgiliniz ile tatil yaptığınız için ahlaksız olmakla suçlayan zihniyetlerle muhattapsınız. Boşverin bence. Sizi suçlayacaklarsa daha elde tutulur birşeyler soylesinler. Yurtdışı tatili diyorlar ya...

bak güzelim artık olan olmuş ölen ölmüş. bundan sonra yaptıklarından ders alman ve adımlarını öne göre atıp atmadığın önemli. aileni daha fazla üzecek şeyler yapmamaya dikkat et. kendine bir yol ve hedef belirle. anladığım kadarıyla yaşında küçük ( en azından benden) istenmediğin yerde olup hem kendini hem anneciğini üzme. çocuk seni ve doğacak bebeğini gözden çıkarmış belli. kendi yolunda ilerlemen dileklerimle..

off burası ne karıştı yaa cnm sana özelden msj attım ya ben okudun dimi neden hala bekliyorsun

özür dilerim görmedim hemen bakıyorum....ve artık gercekten düsüncesizce yorum yazanlara cevap vermesem daha iyi olacak....neden bu kadar sert konuşup ağır laflar ediyolar anlamadım....neyin kavgası bu belli değil çok garip....

sen kaç yaşında insansın?? sen ne biliyosun benim hayatı dilediğim gibi yaşamadığımı ??
mutluluk anlayışın bumu senin? bu durumda olmakmı? böylemı mutlu olunuyo?.demekki ben mutlu değilim !!!
bak sen surdaki akıllı kıza ??sen onu bunu geççç güzelim yaşadım sa yaşadım yaşamadımsa yaşamadım ama en azından senin
düştüğün durumlara düşmedim bukadar basit karşında kimin olduğunu bilmeden atıp tutuyosun senin okuduğun o okullun ciftesini bitirdik biz hani üztüne basa basa gezdim dediğin yerleri görei cok oldu !!çok akıllımı zannediyosun sen kendini
çok akıllı olaydın bu durumda olmazdınn al sana ispat..ordan oturduğun yerden klavye cambazlığı yapma bana derdini anlattın cevap verdik yok öle yok böle şöle dedin ama sertçıkınca nasılda dilin çözüldü hakkatten cok yardıma muhtaçmışsın anladık burdann
bu kadar kaçın kurrasıysan derdine dermanı sen bulaydın ne bukadar insanın zamanını alıyosun...

Anladığın dilin bu olmamasını tercih ederdim ama ne yazık rengini güzel belli ettin

arkadaşım biz seni tanımıyoruz bu 1. ikincisi seni kırınca elimize ne geçecek ? zevkmi aldığımızı düşünüyorsun sadece üzülüyorum kızların kendilerini bu duruma düşürmelerine anlıyormusun lütfen yol gösterin yazmışsın yaptığının yanlış olduğunu söylüyorlar kabul etmiyorsun hala benim yaptığım kötü bişeymi diyosun yaptığının yanlış olduğunun bile farkında değilsin hatanı kabul et o adamıda unut sil seni seven değer veren biri cıkar karsına mutlu olursun inşallah ama aynı hatayı bi kez daha yapma belki biraz sert cıktım ama inan cok üzüldüğümden. ya senin sevgilin zaten adam olsaydı sana evlenmeden elini sürmezdi anlıyormusun erkekler böyledir her b ..u yer sonra gider namuslu kız arar demek istediğim bu benim. seninle birlikte olmuş tamam bu bi hata ama eğer seni gercekten sevip düşünseydi evlenirdi senle cocuğunuz olurdu şuan belkide şuan evli ve mutluydunuz keşke öyle olsaydı tekrar aynı hatayı yapma şunuda unutma sen sevdiğin için birlikte olursun erkekler skor yapmak için . bu böyledir yani duygusal davranma ve o adama tekrar dönme senden faydalanmak istiyo bu acıkca ortada ayrıca evlenmeden hiçbi erkeğe güvenme kendini teslim etme inşallah mutlu olursun ne diyim...

ya artık boşver tamam mı sen cvp yazdıkça üsteliyorlar boşver işte yazsın gitsinler ya da şikayet et

ya sen yeniysen bilmiyosun her topıcte olan şeyler ya hatalarını vururlar yüzlerine çirkin bir dille ya da kavga çıkarcak yer işte aman yazma

Ben temmuz da ayrildim. Hala yok guya taciz varmis vericeklermis benide mahkemeye, onceki olaya donecek polisler gulmustu. Simdide kimse onlari takmayacak cunku hep naziktim onlar arkamdan konusup kotu seyler soylerken. Beni sikayet ederlerse kendi kendilerini yakarlar cunku eger taciz ediyor olsam bana mesaj atma demesi gerekirdi. KOnusup konusup hakaret edip sonrada yaz yaz ben biriktiriyorum vericem savciliga demesi birseyi degistirmez. Bana akil hastasi, manyak,eski kocasini delirtmistir denildi hatta facebook ta konusmuslar hakkimda kibarca lutfen artik kesin yapayin dedim. Keske gitseler onceki gibi rezil olacalar. Darp raporu neymis ki bir kiz olarak sen koskoca oglana ne yapabilirsin polisin akli yok mu? O darp raporunu ve fotolari gormek istedigini soyle. ve bu bebek olaylarini tum herseyi atlamadan polise anlat. Herseyi acikca anlatirsan hak vereceklerdir. Ben anlattim ve polisler benim yanimda olmuslardi.Herseyi cekinmeden anlatmalisin ve kendini savunmalisin.Ayrica annesi seni aramis bu delil olamaz kimin kimi ne zaman aradigi telefon kayitlarindan cikiyor. Boyle bos kanit olmaz canim sacmalamislar.

evet zaten şu an hiçbirşey yapmıyorum....konuşmuyorum bile...buraya yazdıklarım sadece hissettiklerimden ibaret...biseylerin pesine düstüğüm ya da biseylerin olması için uğraştığım yok..... ben okuluma derslerime bakıyorum arkadaslarımla zaman geçiriyorum.... ama hiçbiseyi aklımdan atamıyorum.....kimseyle paylaşamadığım için de buraya yazdım zaten...kimseyle bu konuları konuşamıyorum..... hele tanıdıklarla asla konuşamam.....zaten yüzyüze konusmalarda hiç iyi değilimdir...kimseye derdimi anlatamam kimsenin yanında ağlayamam...sadece eski erkek arkadasımın yanında rahattıım herseyi anlatır istedğim yardımı ister istedğim gibi iicimi dökerdim ona....özellikle de bu şeyi kaybettiğim icin üzülüyorum.....hiçbisey icin uğraştığım yok tabiki ben hayatıma devam ediyorum...ama içim yanarak kanayarak devam ediyorum....

Her cevap yazana saldırgan bir tavır içinde olacağınıza, "Hamile kaldım çocuğu aldırdı, ailesi beni ve ailemi rezil etti, şimdi mahkemeye veriyor ve ben neden hala (arkadaş)kalma çabası içindeyim" diye kendinizi sorgulasanız, sayfalar dolusu şeyler yazılmasına gerek kalmazdı...Kendinizi düşünmüyorsunuz madem, ailenizi de mi düşünmüyorsunuz küçük duruma düşürüyorsunuz..Bir de çıkmış diyorsunuz ki "kendisi ve annesi haricinde herkesle aram iyi" Gerek var mı diğer insanlarla aranızın iyi olmasına?Bırakın artık verecekse versin mahkemeye ne demeye hala çabalıyorsunuz?

Eminim bana da saldıracaksın ama dayanamadım artık..

Son düzenleme:
bi laf vardır parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye yurtdışına cıkıp cıkmadığımı nerden biliyorsunuz bizim tercihlerimiz farklı sadece sen sevgilinden hamile kalıp onun sayesinde yurtdışına götürülürsün bende kendi paramla EŞİMLEEEE EVET GURUR DUYARAK YAZIYORUM EŞİMLE YURTDIŞINA cıkarım anladınmı tatlım son mesajımı yazdığımda bana yazdığın mesajını görmemiştim fark meselesi tatlım ayrıca sana akıl veren kahyalarında sende istediğin yere sikayet edebilirsiniz cünkü bende edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…