basından beri okudunuz ama....hamile kalmam imkansızdı sözünün ne anlama geldiğni bilmiyorsunuz sanırım.....demek ki o kadar faydalı olamayabiliyomuş bazen....
Niee senn yeterince saçmalıyosun bence duymak istediklerin bunlar değilmiydi??
Ne dedilerse hep karşı cevap verdin
Bizde senin istediklerini söledik işte şimdi saçmalıyomu olduk???
İki türlüde cevap verdim ikisindede mantıklı bi cevap alamadım
Ne istediğini sen bile bilmiyosun bence
Allah akıl fikir versin
Hayatında başarılar....
ben sizin korunmanızdan bahsetmiyorum anne ve babanızdan bahsetmiştim onlar korunsaydı siz şuan bu duruma düşmeyecektiniz!!!
duymak istediklerimin yanından bile gecmedin..ayrıca duymak istediklerimi bilseydim zaten oturup burda yazıp insanlardan yardımcı olmalarını beklemezdim.....
Kimse sana yardımcı olamaz yapmayaydınnn
Aileni okadar düşünüyoduysann öyle gezip tozmıcaktın...
birlikteyken ohh ne guzell diyip her haltı yemicektin ...
Yap yapp ondan sonraa burdan sana konuşanlara ahkam kess
Ne desek tersini söyle
oldu beeee varmı başka bişey
Git napıosan onu yap zaten yapmışsın yapıcanı daha da ötesi olamazyaaa
yooooo gayet ciddiyim şekerim kusura bakma ama annesi çok akıllı kadınmış senin gibi birini oğluna alıp ne yapsın sana koymaz bu laflar madem o kadar rahatsın yurtdışı seyahatleri vs... bu kadar genişsin herşeyin bi bedeli vardır herkes hakettiği gibi yaşar byyyyyyyyy
bazı insanlar sırf laf söyleyip karsıdakini kırmak için yorum yapıyo farkındayım....bu olanların sizin basınıza ya da bi tanıdığınızın basına geldiğini düsünüp cevap verirseniz belki daha doğru kelimelerle söylemek istediğiniz şeyi söyleyebilirsiniz.....
benim yaptığım kötü bir şey mi var bi düşünün? kaç yıl beraber olduğum güvendiğim ve ciddi düşündüğüm üstelik hayatıma giren tek erkekle iliskimde yakın olduysam bu bi suç mu? NEDEN HADDİNİZİ AŞAN YORUMLARDA BULUNUYORSUNUZ? 10 yaşında cocuk değilim ben herkesin başına bu tarz olaylar gelebilir insanca yardım isteyen birine insanlıktan çıkmış cevaplarda bulunmanız ne kadar doğru? iyilik ettiğinizi mi sanıyosunuz anlamıyorum?
bu iletim üzerine alınanlar için...
off burası ne karıştı yaa cnm sana özelden msj attım ya ben okudun dimi neden hala bekliyorsun
o zaman sana ne bunlardan? neden yorum yazma gereği duyyorsun? yardımcı olduğunu mu düşünüyosun kendince? kaç yasında insanım tabiki de istediğim gibi gezip tozarım....bu seni bağlamaz.... sen istediğin hayatı yaşayamadın diye kimse yaşamamalı anlamına gelmiyor güzelim....benim burda hatam gezmek tozmak, kaç yıldır beraber olduğum sevdiğime güvenip dokunmak değil...insanın sevdiğiyle yakın olması kadar güzel bisey yok.... belki evlinisiniz belki değilsiniz....ama mutlu olmadığınız ve mutluluğun ne demek olduğunu anlamadığınız kesin......
bazı insanlar sırf laf söyleyip karsıdakini kırmak için yorum yapıyo farkındayım....bu olanların sizin basınıza ya da bi tanıdığınızın basına geldiğini düsünüp cevap verirseniz belki daha doğru kelimelerle söylemek istediğiniz şeyi söyleyebilirsiniz.....
benim yaptığım kötü bir şey mi var bi düşünün? kaç yıl beraber olduğum güvendiğim ve ciddi düşündüğüm üstelik hayatıma giren tek erkekle iliskimde yakın olduysam bu bi suç mu? NEDEN HADDİNİZİ AŞAN YORUMLARDA BULUNUYORSUNUZ? 10 yaşında cocuk değilim ben herkesin başına bu tarz olaylar gelebilir insanca yardım isteyen birine insanlıktan çıkmış cevaplarda bulunmanız ne kadar doğru? iyilik ettiğinizi mi sanıyosunuz anlamıyorum?
bu iletim üzerine alınanlar için...
özür dilerim görmedim hemen bakıyorum....ve artık gercekten düsüncesizce yorum yazanlara cevap vermesem daha iyi olacak....neden bu kadar sert konuşup ağır laflar ediyolar anlamadım....neyin kavgası bu belli değil çok garip....
ya gerçekten cok üzüldüm senin adına da.....yani haklısın telefon numarası aynı..ayrıca annesi bana mesaj atardı ben arardım açmazdı bilerek mesaj atardı delil oluşturmaya çalışıyormuş demekki....polise ifade vermeye gittiğimde aynen onlar da güldü böyle şeyler için bizi uğraştırıyolar diyerek...ama savcılga sikayet var isin ucunda.....darp raporu var ki ben ne yaptım da alıyor onu aanlamıyorum...yani gercekten zor durumdayım... ve evet arkadaslarının sevgilileri yoktu....o hep arkadaslarıyla benim aramda kalırdı..sırf bu yüzden bulustuğumzda arkadasları falan da gelirdi gıcık olurdum...siizin olayınız daha sonra ne oldu acaba??
bak güzelim artık olan olmuş ölen ölmüş. bundan sonra yaptıklarından ders alman ve adımlarını öne göre atıp atmadığın önemli. aileni daha fazla üzecek şeyler yapmamaya dikkat et. kendine bir yol ve hedef belirle. anladığım kadarıyla yaşında küçük ( en azından benden) istenmediğin yerde olup hem kendini hem anneciğini üzme. çocuk seni ve doğacak bebeğini gözden çıkarmış belli. kendi yolunda ilerlemen dileklerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?