dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

ben konu sahibi ona buna sarıyor demedim
beddua döner dolaşır sahibini bulur kendisi için söyledim
size ne oluyor bu arada
ben konu sahibinin hatasınada laf etmedim ki amacınız ne acaba tartışmak mı

siz dediniz diye bir şey demedim benim görüşüm sadece. ama her topıcte rahatsız oluyorum yani insanların hatalarını uyarırsın da üzerine çok gitmemek lazım sonuçta onlarında psikolojilerini düşünmek lazım. yine de siz bilirsiniz

hiç bisey bu denli kırıcı zarar verici ve kötü bitmek zorunda değil.....hele ki bu kadar zamandan sonra....

kusura bakmada; yurt dışına gidilmiş, gezilmiş, olan olmuş, hamile kalmışsınız ve bu çocuğu doğurup doğurmama kararını çıktığınız kişinin annesineden bekliyosunuz. en son ailenin haberi oluyo herşeyden. ve sen hakkındaki kararları neden başkalrı veriyo anlamadım. ben aldırılan bebeğe çok üzüldüm çok. Allah isteyene versin inşallah bu durumda olanlara değil. ve çocuk hamile olduğunuzu öğrenince baştan evlenelim diyo zaten ama siz herşeye hazır olduğunuz halde nedense bir tek evliliğe hazır değilsiniz. hazır değilsen neden o kadar ileriye gidilir ki. olan sabii bir bebeğe olmuş. beni bu olayda en çok üzen o oldu. sağlıcakla kal..

hiç bisey bu denli kırıcı zarar verici ve kötü bitmek zorunda değil.....hele ki bu kadar zamandan sonra....

takmissin kötü bitmesin düsman olmiyalim laflarina,
peki napacaksin ?
mesaj atip yalvaracakmisin,
lütfen dost kalalim, düsman degiliz biz, kötü bitmek zorunda degil... diyeee????

mahkeme olmayacak sanırım dava açılmayacak...cünkü ortada böyle bir sebep yoksa sadece yersiz bi sikayet var...yani onlarla yüzyüze gelmiycem...keske gelsem de umursamadığımı gösterebilsem...ama tabi mahkeme falan olmaması benim icin daha iyi olacak cünkü bu şeyin bir an önce bitmesini istiyorum....gercekten üzücü ve zarar verici bi durum....

allahaşkına sen gerçekmisin,
gitgide inancımı kaybediyorum,
tez yazıyo olmayasın,
son günlerde çok moda

Son düzenleme:
Sana ne dememizi bekliyosun anlamadım kaç saattir adam seni istemiyorrrr arkadaş
yapmışsın bi hata tamam yargılamayalım dioruzz ama sende zorla kaşınıyosun artık...
gezmiş sin tozmuşsun tamam hayat senin bide herseyi yapmayı bildiğiniz gibi korunmayı akıl edememişsiniz
üstüne üstlük gidip annesinden medet ummuşsun yani hatan 1 değilki 10 değilki
Yani ne istiyosun nereye takılmışsınnn bi enteresansın kususra bakma da git kapısında yat ozaman
bu cevabımı bekliosun anlamadımki???

Hee gitt yalvar yakarr affetsin seni hattaa bidaha hamile kal nolcak aldırırsınn mı dielim sonra yine kapının önünü göstersin sana
bunlarmı istediğin ??

Bunca sey yaşamışsın ama hayat sana bişey öğretememiş daha da kimse akıl veremez sana...

hiç bi karar kolay alınmıyo...bi konuda haklısınız benim hayatımdaki kararları ben değil etrafımdakiler verdi...annesine söylememizin sebebi kararı onun alması iiçin değil fikir vermesi yardımcı olması içindi...ama sanırım söylenmesi gereken en son kişi oydu....ben ailemden korktuğum icin basta söylemedim...sonra da tek basıma böyle bi ise kalkısmaktan korktuğum için vazgeçip aileme söyledim....o sıralar en doğru kararı tek basıma veremezdim....evet erkek arkadasım kacalım gidelim dedi ama sonra annesine söyleyince hersey tersine döndü....ben istemez miydim sevdiğim insanla evlenip mutlu olmayı...ama ailemin benden beklentileri vardı onları bu sekilde yıkamazdım...bu yüzden hersey icin cok erkendi özellikle evlilik ve cocuk icin..annesi de gözümüzü korkuttu.....nasıl bakacaksınız falan dedi....yoksa biz bebeğin adını bile koymuştuk beraber.....erkek arkadasım benden habersiz doktora gidip sorular sormustu sonra gelip bana anlatmıstı..icinde bi heves vardı hissediyodum.....ama onu söndürdüler.....su an bunları ağlayarak yazıyorum...bebek konusu hakkında konuşmak cok acı veriyo....hamile kalmam imkansızdı aslında...nasıl oldu ben de hala anlamıyorum....ama oldu işte.....

takmissin kötü bitmesin düsman olmiyalim laflarina,
peki napacaksin ?
mesaj atip yalvaracakmisin,
lütfen dost kalalim, düsman degiliz biz, kötü bitmek zorunda degil... diyeee????

yo hiç konuşmuyorum şu an onla...ama böyle olmasını da istemiyorum...elimden de bisey gelmiyo...öylece bekliyorum sadece istemekle kalıyorum o kadar...

bu konuyu basından beri okudum ve prezervatifin faydalarını birkez daha anladım RABBİM cocuklarımıza akıl fikir versin...

saçmalama rica ederim.....

bu konuyu basından beri okudum ve prezervatifin faydalarını birkez daha anladım RABBİM cocuklarımıza akıl fikir versin...

basından beri okudunuz ama....hamile kalmam imkansızdı sözünün ne anlama geldiğni bilmiyorsunuz sanırım.....demek ki o kadar faydalı olamayabiliyomuş bazen....

saçmalama rica ederim.....

Niee senn yeterince saçmalıyosun bence duymak istediklerin bunlar değilmiydi??
Ne dedilerse hep karşı cevap verdin
Bizde senin istediklerini söledik işte şimdi saçmalıyomu olduk???

İki türlüde cevap verdim ikisindede mantıklı bi cevap alamadım
Ne istediğini sen bile bilmiyosun bence
Allah akıl fikir versin
Hayatında başarılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…