ben konu sahibi ona buna sarıyor demedim
beddua döner dolaşır sahibini bulur kendisi için söyledim
size ne oluyor bu arada
ben konu sahibinin hatasınada laf etmedim ki amacınız ne acaba tartışmak mı
evet şimdi anladın mı haksız yere saçma sapan konuşunca karşıdakinin ne düşündüğünü ? bunu anlaman için beddua ettim.... onun bana dava açtığı yok önce bunu anla....git iyice bi oku.... sonrasında kadının oğlunu benden kurtarması için ortada bir neden var mı ? ben oğluna kötülük yapmış mıyım? bak orda yazanlara iyice..... ben konuşmuyoken o beni arıyordu demişim okudun mu hiç? bir gidip bi gelerek benim dengemi bozdu... benim ona karsı tehlikeli bi davranısım olmadı......üstelik ben o kurtarsın oğlunu dediğin kadının oğlunun geleceği için çok uğraştım hep iyiliğini istedim..... bana mı faydası olacaktı onun geleceği? ama onu düsündüm.... hiçbirseyi bilmeden konusuyorsun... o kadının oğlu hasta olduğunda annesi ortada yoktu barda bahcede geziyordu ben ona yemek yapıyodum.... kim kimi kimden kurtarıyomuş ne demek istiyosun sen? bilip bilmeden konuşma diye bu yüzden diyorum.... herseyi anlatamıyorum cünkü ortada hukuki bi durum var....ben sadece bi çare olur yaralarıma belki diye buraya bu konuyu açtım..çünkü konuşacak kimsem yok....böyle saçma sapan dileklerin için yazmadım buraya herşeyi anladın mı? sen kimsin de benim hayatım adına saçma sapan dileklerde dualarda bulunuyorsun o zaman? bunu anlaman için o bedduayı ettim...tutarsa ne ala.... [/QUOTE]
Kemikli,göklü,dualı bir deyim vardı ama tam yazamıyorum...
Senin gibi beddualı tipler genelde hayat boyu gün yüzü görmezler.
Ben yine de ruh sağlının düzelmesini dilerim Allah'tan neticede bir gençkızsın uzun bir hayat var önünde.
Ergensin birşeyde diyemiyorum,adama musallat olmuşsun şu anda kadın da olduğunu kurtarmak istiyor.
Normal olanda budur,senin ailenin de bunu yapması gerekiyordu.
Kendin gibi ergenlerin yorumlarını bekliyorsun hepsi bu.
Madem hukuki soruların var git o başlığa konu aç burası başka bir başlık yanlış yere konu açmışsın.
Orada avukat da var galiba yardımcı olur.
Hala bilip bilmeden yorum yapıyorsun demen ise cidden akli melekelerimi zorluyor.
Yahu elbette bilip bilmeden yorum yapacağımSen ne anlatabildiysen o !
anlamıyosun galiba sen ya ben ne anlattıysam ona yorum yap o zaman! açtığım konu hukuki değil olaylar hukuksal değer taşıdığı için anlattıklarım ilerde bana karsı kullanılabileceği için açık açık hiçbirseyi yazamam diyorum....ya inanamıyorum okumadan mı yorum yapıyosun her yazdığına şok oluyorum ben burda?? ya da okuduğunu mu anlamıyosun anlamadım yani?? hala gelmis bana oğlunu kurtarmak istiyo diyosun...oğlunu kurtarmak isteyen anne önce onu okutur yanında olur....ben bunca yıl öyle bir insanla nası bu kadar zaman beraber oldum sanıyosun?? cocuk bensiz kalamaz hale gelmişti....cünkü gercekten onun hayatını düzene sokmuştum...annesi de bunun farkına vardığı içn böyle oldu zaten.....gidip sevdiğim insana zarar verecek halim yok..ne kadar da saçma sapan konuşuyosun...sırf laf söyleyim de şu kızın canını sıkıyım diye yorum yazıyosun resmen....yeter ama ayıp denen bişey var doğru konuş benimle...terbiyesizliğin alemi yok.....
Keske söyle yapsaydim keske böyle yapsaydim demenin bir anlami yok artik,
bu adam seni istemiyor ve istemediginide gösteriyor.
Sende kötü seyler yasamissin üzüldüm ama bundan sonra kendi hayatina bakmalisin,
kendi mutlulugunu düsünmelisin.
Eski sevgiliden ne dost olur nede hicbisey olmaz..
hiç bisey bu denli kırıcı zarar verici ve kötü bitmek zorunda değil.....hele ki bu kadar zamandan sonra....
anlamıyosun galiba sen ya ben ne anlattıysam ona yorum yap o zaman! açtığım konu hukuki değil olaylar hukuksal değer taşıdığı için anlattıklarım ilerde bana karsı kullanılabileceği için açık açık hiçbirseyi yazamam diyorum....ya inanamıyorum okumadan mı yorum yapıyosun her yazdığına şok oluyorum ben burda?? ya da okuduğunu mu anlamıyosun anlamadım yani?? hala gelmis bana oğlunu kurtarmak istiyo diyosun...oğlunu kurtarmak isteyen anne önce onu okutur yanında olur....ben bunca yıl öyle bir insanla nası bu kadar zaman beraber oldum sanıyosun?? cocuk bensiz kalamaz hale gelmişti....cünkü gercekten onun hayatını düzene sokmuştum...annesi de bunun farkına vardığı içn böyle oldu zaten.....gidip sevdiğim insana zarar verecek halim yok..ne kadar da saçma sapan konuşuyosun...sırf laf söyleyim de şu kızın canını sıkıyım diye yorum yazıyosun resmen....yeter ama ayıp denen bişey var doğru konuş benimle...terbiyesizliğin alemi yok.....
Hah bak işte şimdi gerçek ipekböcek ile karşı karşıyayız :)
terbiyesizliğin alemi yok falan bunlar minibüsçü ağzı yahu
İşte bu sensin...
Adam sana aşık sensiz kalamaz ,annesi dünyanın en kötü insanı.
Sen mükemmelsin harikasın muhteşemsin ona zarar veremezsin.
Tamam anladım peki o sana nasıl zarar vermiş?
Hiç kürtaj olmadım ama muayene için bile o masaya yattığımda psikolojim değişiyor.
Sen bu yaşında o adam yüzünden neler yaşadın hiç düşündün mü?
Yazık değil mi sana,sende bir insan evladı değil misin?
Azıcık saplantını yenebilseydin beni anlardın.
Çocukla karşılıklı bir ilişki yaşamışsınız ve neticede bitmiş ve bence olağanüstü bir şekilde bitmiş.
Adama şu anda musallat olan sensin şu durumda şu zaman diliminde ben bundan 3 yıl önce yaşadığınız masal aşkınızdan bahsetmiyorum.
Senin kürtaj masasına yattığın gün çocuğun gerçek yüzü çıkmış ortaya zaten.
Daha neden üstüne üstüne gidiyorsun?
şu an boşluktasın, olanları hazmedemiyorsun, haksızlığa uğradın, kendini ispat etmek istiyorsun ve geçmişi özlüyorsun..
bunları anlayabiliyorum. böyle bir dönem geçireceksin, acını çekeceksin ki mantıklı düşünmeye başlayasın.
burda çok kolay ahkam kesenler var fakat her insan bir değildir. bireysel farklılıklarımızı unutmamalı ve öyle objektif yorum yapmalıyız.
keşke ayrılsaydınız ve bitip gitseydi. ama ortada karakolluk durum var, tekrar karşı karşıya geleceksen. tavsiyem kendini bırakma, beslenmene vs dikkat et ki başın dik çıkasın karşılarına. korkma, gözlerinin içine bakarak sadece gerçekleri anlat.
ve en önemlisi de şu olay kapandıktan sonra hayatındaki bu sayfayı kapat. sana tecrübe olsun yaşadıkların. adımlarını artık temkinli at.
hiç bisey bu denli kırıcı zarar verici ve kötü bitmek zorunda değil.....hele ki bu kadar zamandan sonra....
Hah bak işte şimdi gerçek ipekböcek ile karşı karşıyayız :)
terbiyesizliğin alemi yok falan bunlar minibüsçü ağzı yahu
İşte bu sensin...
Adam sana aşık sensiz kalamaz ,annesi dünyanın en kötü insanı.
Sen mükemmelsin harikasın muhteşemsin ona zarar veremezsin.
Tamam anladım peki o sana nasıl zarar vermiş?
Hiç kürtaj olmadım ama muayene için bile o masaya yattığımda psikolojim değişiyor.
Sen bu yaşında o adam yüzünden neler yaşadın hiç düşündün mü?
Yazık değil mi sana,sende bir insan evladı değil misin?
Azıcık saplantını yenebilseydin beni anlardın.
Çocukla karşılıklı bir ilişki yaşamışsınız ve neticede bitmiş ve bence olağanüstü bir şekilde bitmiş.
Adama şu anda musallat olan sensin şu durumda şu zaman diliminde ben bundan 3 yıl önce yaşadığınız masal aşkınızdan bahsetmiyorum.
Senin kürtaj masasına yattığın gün çocuğun gerçek yüzü çıkmış ortaya zaten.
Daha neden üstüne üstüne gidiyorsun?
terbiyesizliğin alemi yok demek minibüsçülerin lafıysa tamam o zaman ben minibüs şöförüyüm....
ayrıca bunu daha önce de söyledim....bebek olayından sonra yine istedi benimle olmayı ben de yalnızdım cok acı cekmistim ve beni bu güne kadar anlayan tek insan o olduğu icin tamam dedim...kimseye musallat falan olduğum yoktu....ha o annesine belli etmemek için farklı anlatmıstır da olabilir bunun üzerine de annesi bunları yapmış olabilir olayın iç yüzünü hiç bi zaman ben de öğrenemiycem....ama o sıralarda eski erkek arkadasımın söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyodu......ben mükemmelim demedim de sen laubali bi sekilde konusuyosun.....madem kürtaj olmadın o zaman tekrar erkek arkadasmla neden barıstığımı falan da anlayamazsın......hayır anlattığım halde anlayamıyosun zaten.....ben hala o olayı atlatabilmiş değilim.....hayatım boyunca en cok sevkatini sevgisini hissettiğim insan oydu...ve buna ihtiyac duymam normal.....kim olsa bu tarz bi dönemden geçerken sevdiğinin sevgisine sevkatine ihtiyac duyar....ne hissettiğimi anlayamıyosan sert konuşmaman gerekir.....yanlıs yargılarda ve dileklerde bulunmaman gerekir.....
kusura bakmada; yurt dışına gidilmiş, gezilmiş, olan olmuş, hamile kalmışsınız ve bu çocuğu doğurup doğurmama kararını çıktığınız kişinin annesineden bekliyosunuz. en son ailenin haberi oluyo herşeyden. ve sen hakkındaki kararları neden başkalrı veriyo anlamadım. ben aldırılan bebeğe çok üzüldüm çok. Allah isteyene versin inşallah bu durumda olanlara değil. ve çocuk hamile olduğunuzu öğrenince baştan evlenelim diyo zaten ama siz herşeye hazır olduğunuz halde nedense bir tek evliliğe hazır değilsiniz. hazır değilsen neden o kadar ileriye gidilir ki. olan sabii bir bebeğe olmuş. beni bu olayda en çok üzen o oldu. sağlıcakla kal..
takmissin kötü bitmesin düsman olmiyalim laflarina,
peki napacaksin ?
mesaj atip yalvaracakmisin,
lütfen dost kalalim, düsman degiliz biz, kötü bitmek zorunda degil... diyeee????
allahaşkına sen gerçekmisin,
gitgide inancımı kaybediyorum,
tez yazıyo olmayasın,
son günlerde çok moda
Sana ne dememizi bekliyosun anlamadım kaç saattir adam seni istemiyorrrr arkadaş
yapmışsın bi hata tamam yargılamayalım dioruzz ama sende zorla kaşınıyosun artık...
gezmiş sin tozmuşsun tamam hayat senin bide herseyi yapmayı bildiğiniz gibi korunmayı akıl edememişsiniz
üstüne üstlük gidip annesinden medet ummuşsun yani hatan 1 değilki 10 değilki
Yani ne istiyosun nereye takılmışsınnn bi enteresansın kususra bakma da git kapısında yat ozaman
bu cevabımı bekliosun anlamadımki???
Hee gitt yalvar yakarr affetsin seni hattaa bidaha hamile kal nolcak aldırırsınn mı dielim sonra yine kapının önünü göstersin sana
bunlarmı istediğin ??
Bunca sey yaşamışsın ama hayat sana bişey öğretememiş daha da kimse akıl veremez sana...
yo hiç konuşmuyorum şu an onla...ama böyle olmasını da istemiyorum...elimden de bisey gelmiyo...öylece bekliyorum sadece istemekle kalıyorum o kadar...
bu konuyu basından beri okudum ve prezervatifin faydalarını birkez daha anladım RABBİM cocuklarımıza akıl fikir versin...
sen ve arkadaşın kaç yaşında?? peki neden korunmadınız?
saçmalama rica ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?