dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

yaşadıkların kolay diil orasına dediğim hiç bir kelime yok
yaşın kaç onuda bilmiyorum ??
Lakin sana sölicemi hafizana kazı..
Eğer senin ailen bunca olan olayın ardından herseyi biliyo ve sen hala bu forum a bunları yazabiliyosan
çok şanslısın derim çünkü evinin kapısının önünden ayrıldığı için dayak yiyen kızlar var hala bu toplumda...
çok mu güsel bişey bu hayır diil tabiki bunu sana söylüyorum ders olsun die haşa kimseye dalkavukluk ettiğimiz yok
nacizane fikirlerimiz bunlar sen paylaştın biz de yorumluyoruz....
sen artık bak kendi yoluna daha da kurcalama bence...

Son düzenleme:

bu olaylar okul hayatımı cok etkilemedi..yani etkilememesi icn elimden geleni yaptım zaten derslerimi bırakmadım....hayattan tamamen kopmadım.....duygularımı bbastırıp tamamen mantıklı da düşünemiyorum....herseyi zaman gösterecek...benim elimden birsey gelmiyor

orda yazmak kolay ama tabiki kolaylıkla atlatılmadı....cok acı cektim en kötüsü....fiziksel anlamda da ruhsal anlamda da...ama bu konuyu fazla acmak istemiyorum....cünkü gercekten cok kötü bisey...

durumuna gelirsek şimdi burdan herkese söylemek kolay gelir ama asıl mesela yapabilmek işte. bu tip uzun ilişkilerde alışkanlıklar oluşuyo. sen onun yanında mutsuz olsan bile sana mutlu olacaksn ya da mutlusun gibi gelir yani bizde bi dönem ayrılmştk 3 yıllk bi ilşki ve bende bunları hissettim ne yalan söyleym barışsında tek sevmesn yanmda olsun diodum. belki hastalıklı bi düşünce ama insan kendini tamamen boşlukta hissedio.
karakol durumunda da suçlanacak bir şey yok bence olduğu gibi anlt mahkemede bir şey olmaz.
sizin ilişkinize gelncede bence zorlama çünkü şimdi olsa bile ilerde yne üzüleceksn senin sevgilin dışardan etkilenen birisi. bi olay olucak yine annesinden etkilenecek en kötü bi arkadaşından etkilenecek. yani onun gibi biriyle olmaz. seni en kötü zamanlarında bırakıp gitmiş bi insan o. o pişmanlığını gördüğünde zaten senin için soğuyacak ama biraz sabır işte

ailemden bir kac kisi biliyor babam falan bilmiyor tabiki.....benim bundan baska hiç hatam olmadı aile icerisinde....genellikle sözlerini tutarım dediklerinin dışına çıkmam...ama konu erkek arkadas olunca cok farklı oluyo hersey....zaten sadece bu foruma yazabiliyorum...kimseyle konuşamıyorum ailemle ya da cevremdekilerle.....çıkmazda olduğum için buraya yazdım.....

sen diliyorsun ya kurtarır oğlunu falan.....bunu söylerken bile üzülüyorum ama dilerim sen bunun on katını yaşarsın...o zaman anlarsın belki ne olduğunu....

Anlamadım ki neden kızdın da beddua ettin?
Kadın oğlunu kurtarsın diyorum bu kadar zoruna gidecek ne var ?
Kadın inşallah oğlunu senden kurtarır .Yani bu gidişle o çocuğa veya kendine zarar verebilirsin ciddi manada.
Kafayı takmışsın çünkü.
Sen kimsin ki bedduan geçsin bana benim gibi dua et beddua edeceğine tavsiye ederim.
Kötülükle bir yere varamazsın herkes kendi yoluna gider sen ortada kalırsın.

pişman olacağını bana yaptıkları için üzüleceğini bilsem simdiden rahatlar içim zaten.....umarım o günleri görrüm.....cünkü bunu cok istiyorum...benim ne kadar acı cektiğimi kendi aynı ölcüde hissetsin ki anlasın istiyorum.....sanırım mahkeme olmayacak yani dava acılmayacak....emin değilim ama cok büyük bi ihtimalle öyle birsey olmıycak...ben sadece ifade verdim ve ifademde herseyi doğru bicimde anlattım....kötü niyetli bi davranısta asla bulunmam ona karsı...ama sanki o öyle düsünüyo...öyle birsey yapmadığım halde....
ama su konuda haklısın gercekten boslukta hissediyorum...sanki bu kabus gibi biseymis de bitcek yine onla mutlu olcak gibi hissediyorum cünkü alışmışlık var gercekten....bu kabullenmemek ya da ısrar değil...ben onunla konusmuyorum bile...ama içimde böyle hisler var.....sanki bi gün yine eskisi gibi olcakmışız gibi hissediyorum.....bu olaylar olmadan önce onunla gercekten cok mutluydum ve onun da mutlu olduğunu düsünüyodum...mutlu olmasa bunca yıl benimle olmazdı cünkü...bilmiyorum keske hic böyle seyler olmasaydı diyebiliyorum sadece...

çok zor şeyler yaşamışsın ve çok üzüldüm,,
canım artık geride bırakmalısın daha kötü ne olabilir , biliyorum çok zor ama öbür türlü daha kötü
kendine yazık etme

evet şimdi anladın mı haksız yere saçma sapan konuşunca karşıdakinin ne düşündüğünü ? bunu anlaman için beddua ettim.... onun bana dava açtığı yok önce bunu anla....git iyice bi oku.... sonrasında kadının oğlunu benden kurtarması için ortada bir neden var mı ? ben oğluna kötülük yapmış mıyım? bak orda yazanlara iyice..... ben konuşmuyoken o beni arıyordu demişim okudun mu hiç? bir gidip bi gelerek benim dengemi bozdu... benim ona karsı tehlikeli bi davranısım olmadı......üstelik ben o kurtarsın oğlunu dediğin kadının oğlunun geleceği için çok uğraştım hep iyiliğini istedim..... bana mı faydası olacaktı onun geleceği? ama onu düsündüm.... hiçbirseyi bilmeden konusuyorsun... o kadının oğlu hasta olduğunda annesi ortada yoktu barda bahcede geziyordu ben ona yemek yapıyodum.... kim kimi kimden kurtarıyomuş ne demek istiyosun sen? bilip bilmeden konuşma diye bu yüzden diyorum.... herseyi anlatamıyorum cünkü ortada hukuki bi durum var....ben sadece bi çare olur yaralarıma belki diye buraya bu konuyu açtım..çünkü konuşacak kimsem yok....böyle saçma sapan dileklerin için yazmadım buraya herşeyi anladın mı? sen kimsin de benim hayatım adına saçma sapan dileklerde dualarda bulunuyorsun o zaman? bunu anlaman için o bedduayı ettim...tutarsa ne ala....

yapacak bişey yok bu saatten sonra
keşke bebek olaylarnı falan onun annesine en baştan hiç anlatmasaydınız ama olan olmuş

ama yorum yapan arkadaşa beddua etmen hoş olmadı kınadım açıkcası

Son düzenleme:
çok zor şeyler yaşamışsın ve çok üzüldüm,,
canım artık geride bırakmalısın daha kötü ne olabilir , biliyorum çok zor ama öbür türlü daha kötü
kendine yazık etme

ben de her olayda daha kötüsü olamaz heralde dedim ama daha kötüsü hep oldu....insallah kimse böyle şeyler yaşamaz....

evet ama bu durumu halletsenz mutlu olsanız diyelm ki ilerde yine bir sorun çıkar ve sen sil baştan yaşarsın her şeyi... sürekli ayrılıp barışmanız gibi anladın mı. o yüzden zararın neresnden dönsen kar. bak yarın bi gün kadın sana gıcıklığına babana anlatır her şeyi. kaybedecek neyi var ki. msj falanda atıyormuş yani kesin yapar. sen arkadaşca yaklaşsan bile o bunu aleyhine çevirir. eve gitme olayın gibi. o yüzden lütfen daha fazla kendini üzme ve bu insanlarla uğraşma. oldu bi hata ama denenmiş bir daha denenmez. kim bilir daha başına neler açarsın

keşke bebek olaylarnı falan onun annesine en baştan hiç anlatmasaydınız ama olan olmuş

sebebini sonraki mesajımda anlattım zaten.....
ve evet keske hiç onun annesine basta anlatmasaydım....hatta tutup elinden benim annemin yanına getirseydim.....o konuda büyük hata yaptım biliyorum....ama o an o sekilde karar verdim.....kaçıp gidelim dedi bunu yapamazdım da.....nereye kacacaktık ne yapacaktık cok sacma bi düsünceydi....

ama o arkadaşta çok yükleniyor yani hiç gereği yok bu kadarına.insanlar hata yapabilir bu hataları yüzlerine vurularak bi olaya çözüm getirilemez. düşüncelerini söylebilir fakat uslubuyla. biz de bırak unut diyoruz konu sahibi bizede sardı mı

bizim onunla yine beraber olabilmemiz için ya tamamen buralardan çekip gitmemiz lazım ya da dünyanın tersine dönmesi lazım....bunlar da olacak seyler değil pek.....ben onla ya da annesiyle bi sorunum olsun istemezdim.....hala da istemiyorum....dediğim gibi insallah bi gün pisman olur ben bu kıza niye böyle yaptım o beni sevmisti der....umarım üzülür benim icin.....bunu demekten baska bisey gelmiyo elimden

Keske söyle yapsaydim keske böyle yapsaydim demenin bir anlami yok artik,
bu adam seni istemiyor ve istemediginide gösteriyor.
Sende kötü seyler yasamissin üzüldüm ama bundan sonra kendi hayatina bakmalisin,
kendi mutlulugunu düsünmelisin.
Eski sevgiliden ne dost olur nede hicbisey olmaz..

ben konu sahibi ona buna sarıyor demedim
beddua döner dolaşır sahibini bulur kendisi için söyledim
size ne oluyor bu arada
ben konu sahibinin hatasınada laf etmedim ki amacınız ne acaba tartışmak mı

Son düzenleme:
şu an boşluktasın, olanları hazmedemiyorsun, haksızlığa uğradın, kendini ispat etmek istiyorsun ve geçmişi özlüyorsun..
bunları anlayabiliyorum. böyle bir dönem geçireceksin, acını çekeceksin ki mantıklı düşünmeye başlayasın.

burda çok kolay ahkam kesenler var fakat her insan bir değildir. bireysel farklılıklarımızı unutmamalı ve öyle objektif yorum yapmalıyız.

keşke ayrılsaydınız ve bitip gitseydi. ama ortada karakolluk durum var, tekrar karşı karşıya geleceksen. tavsiyem kendini bırakma, beslenmene vs dikkat et ki başın dik çıkasın karşılarına. korkma, gözlerinin içine bakarak sadece gerçekleri anlat.

ve en önemlisi de şu olay kapandıktan sonra hayatındaki bu sayfayı kapat. sana tecrübe olsun yaşadıkların. adımlarını artık temkinli at.

Aman bırak ne ederse etsin.
Kim beddua edip huzur bulmuş söylesene bana ?
Vardır böyle tipler azıcık gerçeklerle karşılaşınca ağızlarından nefret fışkırır.
Belalar beddualar...
Beddua döner dolaşır edeni bulur.
Sorun yok benim için.

evet kırıcı oluyo bazı yazılanlar....yani bazı arkadaslar konu gerçek değil sanıp ne gelirse ağızlarına söylüyolar...o arkadasımız da sanki erkek arkadasım benim basıma bela acmamıs da ben onun basına açmışım gibi konuştu zoruma gitti doğrusu......ben bunları yaşadığım için üzülüyorum söylenenlere...kendimi savunma gereği duyyorum....yaşamak söylemek kadar kolay değil.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…