dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

ya neden yalan yere konu açılsın ki anlamıyorum inanmayanlara ya da süpheli yaklasanlara....ben çıkmazda olduğum için ve kimseye durumu anlatamadığım için gercekten ne hissettiğimi anlatmak için yazdım hepsini....ben içimdekileri anlattım...obu duygularımı ne o kişi biliyo ne de başkası...sadece ben biliyorum ve siz beni bilmiyosunuz bu yüzden rahatca ne hissediyosam yazmak istedim... onsuz yapamam cümlesini her kadın kendi içinde kurmuyor mu zaten..ben bu cümleyi tutup da etrafımdaki insanlara söylemiyorum..burda kimliğim belli olmadığı için rahatça konuştum sadece....insanların başına cok sey gelebilir ne olaylar var hiç bilmediğimiz...ben hayatımda bi karar vermeden önce hep baskalarına danışırım..ama bu sefer yapamadım..danışamadım ve anlatamadım....bu yüzden buraya yazdım...

ben şunu anladım o cocuk ne istediğini bilmiyor aslında bildiği zamanlarda da annesi engel oluyo...ben de isterim cok uzakta bir yerde yaşamayı o zaman benim için harika olur ama malesef okulum ve ailemi bırakamam....

olaylar yeni olduğu iicin ben de sağlıklı bi karar veremiyorum....o da sanki bir yandan bağlantıyı koparmamak istiyor bir yandan da etrafına öyle göstermeye calıısıyor...bazı insanlarla bana selam yolluyor arada bir mesaj atıyor....ben tepki verip kızınca da beni sucluyor...onun belirsizliği yüzünden benim de kafam karıstı hep...ive inanın bunların 1000de birini yapan sizin ilk ve tek sevgilinizse ve sevmişseniz yüzüne bile bakmam demezdiniz...
dediğim gibi böyle sert tepkiler veren insanlar cok kötü seyler yasamıs kisiler diye düsünüyorum..kalbinizi katılaştırmaya calısıyosunuuz..
sonucta benim ona karsı bi suçum yok yaptığım kötü ve ahlaksız birsey yok...insanın sevdiğiyle beraber olması suç olarak algılanmamalı...ne yazıkki sevdiği insan da ortada bırakmamalı bu da var...

canım çok üzüldüm yaşadıkların için kimseye güvenmemek lazım erkek arkadaşın annesinn etkisi altında bunu kabullen o anneyle bu iş zor

o anneyle isim imkansız zor bile yanında hiç kalır..zaten benim hiçbiseyi değistirmeye calıstığım yok...tek istediğim onca zaman beraber olduğum insanın desteğine ihtiyacım var simdi hic konusmuyor olmamız...düsman olmak istemiyorum kimseyle....ama elimden de bisey gelmiyo..sadece izliyorum olanları o kadar..

Allah yasatmasın umarım yaşamazsın da benimkinin onda birini bile.....kadının ne düşündügü kimsenin umrunda olmaz...kaldı ki kadının yaşam şeklini ya da bizimkini bilmeden konuşuyosun...ve gercekten söylediklerin cok saçma şeyler....insanların başına herşey gelebilir insanlar hata yapabilir....olaylar benim dışımda gelişirken değiştiremedim yapacak birseyim yoktu....bilip bilmeden konuşmanı istemiyorum...buraya yorum yaparken karsıdaki insan üzülür mü kırılır mı ne düşünür diye düşünmeyerek en büyük rezilliği siz yapıyorsunuz....

aslında onu arayıp sormadığım o 10 günde cok rahatlamıştım...o tekrar konusmaya baslayınca yine aynı çukura düştüm işte....sonradan bu şikayet olayını öğrenince iyice beter oldum.....bana mesaj atarken sikayet ettiğini bile söylemedi....onun da yasadışı bazı yaptıkları var ama ben onun geleceğini tehlikeye atamam......numaramı değiştirdim bu sefer de arkadasları aracılıgıyla selam falan yolladı....yani bi sekilde onun hakkında birsey duyduğum an yine aynı derecede kötü hissediyorum...

ben hukuksal süreçte izlemem gereken yolu bilmek istiyorum...bir yandan da o kişiyle aramda hiçbir sorun olmamasını konuşabilmeyi istiyorum geri dönmek değil bu....ben hayatımda kimseyle aramda bi sorun olsun istemiyorum...

o süreclerde hep beni yalnız bıraktı..benim kadar derin hissetmedi hicbiseyi....yani bebek konusunun ayrıntısını açamıyorum bile cünkü o konuda konuşamıyorum bile.....orda basitce yazmıs gibi görünebilirim...ama ben hala küçük bi cocuk görünce yüzümü cevirip hemen kaçıyorum....ya bu konuda fazla konuşamam üzgünüm.....

aslında yeniden konuşmayı istememin sebebi eskiden beni anlayan dertlerimi paylaştığım tek insanın o olması....ondan baska kimseye birşey diyemedim bu güne kadar...kimsenin yanında ağlamadım mesela..ama onun yanında rahattım...illa sevgili olmak anlamında değil yani....insanın rahatca derdini anlatabileceği ya da rahatca yardım isteyebilceği birini bulması cok zor...ama bu saatten sonra bunlar imkansız işte....artık o benim derdimi dinlemez ya da ihtiyacım olduğunda yardım etmez..cünkü benim basıma bela açan kendisiyken neyin yardımını etcek....ben bu durumdan kurtulmak istiyorum....ama durduramadım hiçbiseyi.....kendi kendine biseyler oldu engel olamadım...

ya gerçekten cok üzüldüm senin adına da.....yani haklısın telefon numarası aynı..ayrıca annesi bana mesaj atardı ben arardım açmazdı bilerek mesaj atardı delil oluşturmaya çalışıyormuş demekki....polise ifade vermeye gittiğimde aynen onlar da güldü böyle şeyler için bizi uğraştırıyolar diyerek...ama savcılga sikayet var isin ucunda.....darp raporu var ki ben ne yaptım da alıyor onu aanlamıyorum...yani gercekten zor durumdayım... ve evet arkadaslarının sevgilileri yoktu....o hep arkadaslarıyla benim aramda kalırdı..sırf bu yüzden bulustuğumzda arkadasları falan da gelirdi gıcık olurdum...siizin olayınız daha sonra ne oldu acaba??

hamilelik olayı cok garip oldu zaten imkansızdı nasıl oldugunu anlamadım bile...yurtdışına eğitim için gittik normalde öyle gezen tozan biri değilim..ama bu yasta gezip tozmayacaksak neden yaşıyoruz diye de düşünen biriyim....aslında yalnız yasadığımız süreçte tüm kararları kendimiz veriyorduk ve inanın hersey cok yolunda gidiyodu..sorumluluğunu iyi biliyodu...ama ailesiyle haşır neşir olunca işler değişti..cok samimi olmamak gerekiyo aslında ben mesafeli dursam da annesine ister istemez 5 yılda samimiyet oluştu...
benim için önemli olan sorumluluk sahibi adam gibi adam vs gibi şeyler değil..ben sadece sevdiğim kişiyle evlenmek isterim...bu kişi de oydu...ama olaylar cok erken ve hızlı oldu....

evet biliyorum...ama herseyi değiştirmenin hiç yolu olamaz mı diye de düşünmüyor değilim....eğer suçum varsa cezamı çekerim gerekirse hapis yatarım....sonunda onun pişman olcağını vicdanın rahat etmeyeceğini bilsem ben de hiç üzülmem....

ben sadece izliyorum zaten...elimden birsey de gelmez....hiçbiseyin peşine düşmüyorum...ama değiştiremiyorum işte....öylece izlemekle kalıyorum....sadece 2 yıl dayanıp tamamen uzaklaşmayı düşünüyorum burdan....cünkü aynı sehirdeyiz aramızda 3 km mesafe ister istemez bi gün karşılaşcaz...işte bu yüzden ben onunla aramın kötü olmasını hiç istemiyorum...arada bi konuşacak kadar normal olsun bi tanıdığım olarak kalsın istiyorum..ama bunun için hiçbirsey yapamıyorum elimden birsey gelmiyor...

onu unutman gerekirken neden arada küslük olmasın konuşabilelim istiyosun
hayatını mahvetmiş ve halen mahvediyo
yazık değilmi sana
hem şikayet ediyo hemde selam yolluyo aramadığın zaman

ama o adam senin sevgine layık değil
sen ispatlamaya çalışıyosun sevgini ama o anlamıyacak onda o kapasiite yok
ilerde yeniden sevip hakeden biriyle beraber olacaksın uğraşma onlarla onlar belliki sorunlu insanlar ve seninde psikolojini bozmuşlar

seni anlıyorum tabikide ama olaya şu açıdan bak 5 yılımı verdim diyorsun evt uzun bir zaman ama insanlae 20 yılı süren evliliklerinni bitiriyorlar birde bunu düşün.seninde dediğin gibi iyi kalpli olsa o bebeğe nasıl kıyardı nasıl annesinin bir sözüyle seni suçlardı.bence sen kurtulduğuna şükret öyle bir adamdan asla koca olmaz annesini saymıyorum bile.savcılık falan gerçekten saçma olmuş ama seni anlıyorum insan hırs yapıyor işte.bence sen kendini toparlayıop önüne bak.maalesef bazı ilişkiler merhaba bile dedirtmiyor insana varsın sende deme

onu unutman gerekirken neden arada küslük olmasın konuşabilelim istiyosun
hayatını mahvetmiş ve halen mahvediyo
yazık değilmi sana
hem şikayet ediyo hemde selam yolluyo aramadığın zaman

onun dengesizlikleri benim de dengemi bozuyo...sadece bir kez onunla iletisimi kestiğimde icim rahat hissetmistim o da sikayet ettiğini falan bilmediğim zamandı...konusmuyorduk ama iyiydim içim rahattı..sonra kendisi konuşunca mesajlarına arada sırada cevap attım yani bu bi taktik falan değildi gercekten canım mesaj atmak istemiyodu...tam o sıralarda sikayet ettiğini öğrendim ve orda film koptu....ondan sonra düzelemedim ben hala da cok acı cekiyorum....ben kimseye derdimi anlatabilen biri değilim etrafımda kimse yasadıklarımı bilmiyo..ailemle zaten konusamıyorum...ben her konuyu onla cok rahat konusuyodum dertlerimi dinler yardım ederdi eskiden....onun yanında cok rahattım kendim gibiydim....ben bu yüzden konusabilmeyi küslük olmamasını istiyorum...tabiki bu saatten sonra ona dert anlatmam ya da yardım istemem ama istediğim anda baktığım zaman ona ulasabilmeyi konusabilmeyi hic sorunumuz olmamasını isterdim....tutup barışmak değil bu yani....kötü bi sekilde bitmesi gerekmezdi hiçbiseyin...

Bak canım bu insan senin dediğin gibi biri olsaydı
en başta annesinin sözü ile hareket etmezdi.
Aramın kötü olmasını istemiyorum diyorsun , ama bundan daha kötüsü olabilir mi?
Çocuk senin hakkında suç duyurusunda bulunmuş.
Lütfen sevgiyi ,vicdanı, dostluğu bir yana bırak ve mantıklı olmaya çalış.
Çünkü bu insan bir genç kız için ne kadar değerli şeyler varsa hepsini
senden almış ve seni yıkıp geçmiş.
Eğer ki işin hukuksal boyutunda işler çığrından çıkarsa
sen de o zaman o yasa dışı işleri ne ise onları kullan bakalım ona karşı.
Madem öyle , dişe diş ,kana kan de.
Ve mutlaka uzman desteği al.
Annene bebek olayını anlattığına göre
her derdini , düşünceni, duygusal çöküşlerini onunla da paylaş.
İnan sana iyi gelecektir.

Aynı şehirdesiniz ya da aranızda 3 km var , mutlaka onunla
karşılacaksın .Belki de düğün haberini bile alacaksın onun.
Ama artık kendi hayatına dön ve yolunu çiz.
Bunca olandan sonra o kişi ne seni affeder, ne de sen onu affedersin.
İkiniz de unutamazsınız yaşananları ve en ufak tartışmada karşınıza çıkar her şey.
Eteklerdeki taşlar dökülür birer birer.

İlerideki hayatında da geçmişte yaşadıklarından ders almaya ve
onları ne olursa olsun tekrarlamama çalış.
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

evet psikolojim büyük ölçüde bozuldu....ve bu okulumu hayatımı tamamen etkilemediği için şükrediyorum aslında.... sevgimi ıspatlasam da onun umrunda değil şu an...ben birsey de yapamıyorum....tabiki eskisi gibi onunla mutlu olmak cok güzel olur ama elden birsey gelmez ki.....yani istediğim en azından düsman kalmasak normal olsak..buydu yani...ben onu güzel hatırlamak istiyorum ama o kötü olması için elinden geleni yapıyo...bunun icin de hicbisey yapamıyorum elimden birsey gelmez cünkü

o kadar zamandan sonra yabancı gibi üstelik bir de düsman gibi olmak cok üzüyo beni...yasadıklarım zaten hic kolay değildi...bi de böyle olması inanılır gibi değil aslında...cok byük cıkmaza girdim kendi icimde...bi yandan yaptıklarını düsünüp nefret ediyorum bi yandan rüyalarımda beraber mutlu olduğumuzu görüyorum.... ben kimsenin sevdiğinden ayrı düsmesini istemem...herkesin mutlu olmasını isterim...bazen Allah'a benim kalan ömrümü ihtiycı olan bi baskasına ver diye dua ediyorum..... yani onsuz yaşayamam diyoikdum ileride zaten evlencektik...ama olmadı işte...elimden de birsey gelmiyor sadece üzülüyorum ve öyle bakıyorum

ben ilerde hiçkimse için bu kadar fedakarlık yapmam zaten..hickimseye bu kadar yakın olmam...kaldı ki bir baskasıyla beraber olabileceğimi düsünemiyorum bile...hayatımda sadece bi insanın elini tuttum bi insanla bu kadar bütün oldum...baska kimseye bakamadım bile...iste sırf o dügün haberini almamak için hiç buralarda olmak istemiyorum...ölürüm heralde öyle birsey duysam....Allah korusun insallah öyle birsey olmaz....
evet benim icin degerli ne varsa mahvetti...ama gelip özürdileyip sarılması bile yetti sonradan....o beni cok iyi tanıyo ben de onu...ne yaparsa yapsın nasıl affettirceğini cok iyi biliyodu...cünkü sevdiğimi biliyodu....bu yüzden bu kadar cesaret bulabildi....
benim gecmiste baska iliskim olmadı ama onunkiler hic sağlıklı değilmis anlattığına göre...hepsi böyle hüsranla sonuclanmıs...zaten hayatında kimseyle bu kadar uzun yıllar beraber olmamıstı ... ki biz birbirimizi tanıdğımızda cocuktuk....resmen beraber büyüdük..herseyi beraber yaptık....simdi böyle olması cok üzüyo beni...onun bunlara değer vermeyip düsünmemesi daha da cok üzüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…