• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum Artık. Yeter !!!!!!!!!

anladım canım konuyu okuduktan sonra diğer mesajlaşmaların bir kısmını okudum çocuk 17 yaşındaymış onun kimseye bir zararı olmaz bence, ben küçük zannettim zaten her işini kendi görür,gerisini ailesi düşünsün bu devirde kim olursa olsun yatıya çocuk gönderme taraftarı olmadığım için ailesinin niyeti farklı belli ki ama eminimki çocuk yeğenini özlediği sevdiği için gelmek istiyordur.
konu sahibi arkadaşım şimdi sakin olmalısın herkes fikrini söylüyor her fikre açık ol, en önemlisi babanı uygun bir dille ikna edip sakin olup iste gelsin kalsın genç çocuk nasıl olsa kimseye zararı dokunmaz. sen illa istemiyorum diyorsan dediğim gibi hepberaber haftasonu bişeyler yapmayı teklif edebilirsin.

sağol arkadaşım güzel özetlemişsin. ama görümcemler başka bir şehirde oturuyorlar. nasıl haftasonu bişeyler yapalım diyecemki...

karamsar_uzgun elbette cnın sıkkın duymak istediğin şeyler var ama burda her türlü eleştiri olurr.
çünkü bisürü insan yani bisürü fikir var.seni anlayan hak veren de olacak haksız bulanda olcak..
kaynanaı dövseydin diyende olcak ayıp yapılmaz diyende..
her yazılana saygı duyman lazım hakaret dışında.
lütfen kendini bukadar strese sokma daha fazla..bırak oluruna ne olacaksa zaten olur sen bunun önüne geçemezsin..
her şer gibi görünen olayın arkasına bir hayır vardır.bekle ve gör..
inşallah son bulur bu durum

ben kv ile konumu okuyuan arkadaşlar bilir sorunlarımız oldu ama bu safhaya getirmemek için çok çaba sarfettim eşimede söledim evime gelirse başımın üzerinde yeri var ama ben gitmem dedim saygımı bozmamak için.oda tamam dedi ve üstelemedi bile .evime ayda yılda 1 gelir yakın oturduğu halde ondada hiç bişey olmamış gibi davranırım.yaz tatilinde eltimlere yazlığa gittik eltimler yok ama oğlu vardı oda 22 yaşında çocuğum olduğu için gelmesini istedim 2 kişi olalım diye.eşimde yanımıza gelmişti yazlık yakın biyerde eşimle ağız tartışması yaptılar.bizde evde bişey yok diye markete gittik yiğeni gelmedi bizimle biz marketten gelene kadar bütün eşyalarımızı kapıya koymuş,bizim gitmemiz içinde kapıyı kitleyip gitmiş.21 yaşında ama yeri geldimmi 10 yaşındaki çocuktan farkı yok.eltimde öğrenince kızmış oğluna amcanla sorunun olabilir ama yengen var işin içinde diye.şuan evime gelir gider ama ben eşime saygısızlık yapmamak için en önemlisi huzurumu bozmamak için ses çıkarmadım .aile evlilikte çok önemli benim eşimde benim aileme karşı iyidir kızkardeşimin demediği kalmıyo ama eşim hiç küsmez.yani sizin konunuza bağdaştırmaya çalışıyorum eşiniz ailenizi kabulleniyor affediyor siz onun ailesini kabul etmiyorsunuz ve bu şekilde mutlu olduğunuzu sanıyorsunuz.ama size gelince ben onun ailesine mesafeliyim deyip çıkıyorsunuz içinden.haklı olabilirsiniz fakat evlilik de bi yerde fedakarlık gerektirir oda siz de yok gibi geldi.17 yaşındaki bir delikanlı biyere zorla gitmez heleki birşeye alet edilmeyi asla kabul etmez.

güzel teşekkürler. fakat bir şeyi atlamışsınız. ben eşimin ailesi ile bayramda barıştım. ayrıca eşim benim ailemle barışmadı. benim ailem eşimle barıştı ve onu bağrına bastı. eşim babamın üzerine yürüdü. hakaterler etti. siz benim kaynanamı ittirmeme takılmışsınız ama eşim ve ailesi benim aileme ne hakaretler yaptı tokattan beterdi o laflar. benim ailem yine o çirkef kaynanam gibi yapmayıp sırf arayı düzeltmek için barıştılar eşimle. araya fitne fesat sokmak yerine yapıcı oldular...
ama dedim yaaaa.. yaşanmadan anlaşılmıyor.....

anladım canım konuyu okuduktan sonra diğer mesajlaşmaların bir kısmını okudum çocuk 17 yaşındaymış onun kimseye bir zararı olmaz bence, ben küçük zannettim zaten her işini kendi görür,gerisini ailesi düşünsün bu devirde kim olursa olsun yatıya çocuk gönderme taraftarı olmadığım için ailesinin niyeti farklı belli ki ama eminimki çocuk yeğenini özlediği sevdiği için gelmek istiyordur.
konu sahibi arkadaşım şimdi sakin olmalısın herkes fikrini söylüyor her fikre açık ol, en önemlisi babanı uygun bir dille ikna edip sakin olup iste gelsin kalsın genç çocuk nasıl olsa kimseye zararı dokunmaz. sen illa istemiyorum diyorsan dediğim gibi hepberaber haftasonu bişeyler yapmayı teklif edebilirsin.

:46: :46:

eğer herşey adil olsaydı zaten o 3 görümcemin de kendi annelerine (yani kaynanama) ağzının payını vermeleri gerekirdi. ama onlar kendi kaynanalarına nasıl davranıyorlar bir bilsen.... hem dövüyorlar hem sövüyorlar. ama benim adım gelin yaaa....
ama allah büyük. allah o görümcemlere de çektirsin inşallahhhh.....

biz çekelim görümcenler çeksinn herkese beddua edıyosun ama dönüp dolaşıp bedduaların sana çektiriyo sanırım :31:

sağol arkadaşım güzel özetlemişsin. ama görümcemler başka bir şehirde oturuyorlar. nasıl haftasonu bişeyler yapalım diyecemki...

cumadan gelebilir pazar akşamından da gönderirsin.iki tarafta kırılmamış olur,hiç kabul etmesen eşinle aran açılacak anlaşılan adam aileci, etsen kendi ailenle aran açılacak en iyisi orta yolu bulup kalma süresini uzatmayıp 2 gece kalıp gönderirsin. hem eşinde memnun olur aileninde 2 güne bişey diyeceğini düşünmüyorumç

karamsar_uzgun elbette cnın sıkkın duymak istediğin şeyler var ama burda her türlü eleştiri olurr.
çünkü bisürü insan yani bisürü fikir var.seni anlayan hak veren de olacak haksız bulanda olcak..
kaynanaı dövseydin diyende olcak ayıp yapılmaz diyende..
her yazılana saygı duyman lazım hakaret dışında.
lütfen kendini bukadar strese sokma daha fazla..bırak oluruna ne olacaksa zaten olur sen bunun önüne geçemezsin..
her şer gibi görünen olayın arkasına bir hayır vardır.bekle ve gör..
inşallah son bulur bu durum

allah razı olsun iyi dileklerin ve empatin için...

cumadan gelebilir pazar akşamından da gönderirsin.iki tarafta kırılmamış olur,hiç kabul etmesen eşinle aran açılacak anlaşılan adam aileci, etsen kendi ailenle aran açılacak en iyisi orta yolu bulup kalma süresini uzatmayıp 2 gece kalıp gönderirsin. hem eşinde memnun olur aileninde 2 güne bişey diyeceğini düşünmüyorumç

inşallah dediğin gibi olur.... hanımlar lütfen iyi dileklerinizi dualarınız esirgemeyin..

Benim anlamadığım senin sorumlu olduğun kocayı hem sen hem ailen affetmişte bir küçük çocuğun ki_ en masum aranızda odur_çocuğun gelmesi mi babanın sinirini bozacak.
Ben eltinin ,görümcenin çocuklarına kızan insanları hiç anlamam onun aklı kesmiyordur bile olan bitene.
Büyükler birbirine giriyor hırs çocuklardan mı çıkıyor

Bu arada eşin öğrenince babanın ve senin yiğenini istememesine tepkisi ne olacak çok merak ediyorum.

öncelikle konu sahibinin durumu çok zor anlamak lazım ama siz ne yapıyosunuz arkadaşlar anlamadım sizi burda sıkıntısını paylaşan insanlar size göremi şekillenicek anlamıyorumki o böyle bir olay yaşamış ve sıkıntıda çekiyor size tersde gelse ben yapmam etmemde deseniz yaşamış yani neyi sorguluyosunuz arkadaş sinirli öfkeli çoğu konusundada keza haklı tasvip etmediklerimde var ama o ben değilimki o böyle durumlar karşısında bu tip tepkiler veriyor demekki bi çözüm bulalım nede çok seviyosunuz ya açık aramasını eleştirmeyi çözüm istiyor sizden son yazdığı yorumlara bakıyorum yazık size kendini ifade etmek için yırtmış kendini derdini unutturmuşsunuz kadına bumudur çözümünüz.....

ayy içime sıkıldı okurken .... ama canım sizde çok karıştırmışsınız ailenizi işin içine .. eşinde ailesine karşı seni savunması gerekirdi .... bence çocuğunu kreşe gönder yadabakıcı tut ... çalışan anneler öyle yapıyor .. aileler bakınca işte sorunlar çıkıyor evliliklere müdahale ediyorlar ...öyle oluncada ufacık sorunlar kocaman oluyor o yüzden dışarda tutmak gerek .. ama eşinde senin gibi düşünmesi gerek işte ....

öncelikle konu sahibinin durumu çok zor anlamak lazım ama siz ne yapıyosunuz arkadaşlar anlamadım sizi burda sıkıntısını paylaşan insanlar size göremi şekillenicek anlamıyorumki o böyle bir olay yaşamış ve sıkıntıda çekiyor size tersde gelse ben yapmam etmemde deseniz yaşamış yani neyi sorguluyosunuz arkadaş sinirli öfkeli çoğu konusundada keza haklı tasvip etmediklerimde var ama o ben değilimki o böyle durumlar karşısında bu tip tepkiler veriyor demekki bi çözüm bulalım nede çok seviyosunuz ya açık aramasını eleştirmeyi çözüm istiyor sizden son yazdığı yorumlara bakıyorum yazık size kendini ifade etmek için yırtmış kendini derdini unutturmuşsunuz kadına bumudur çözümünüz.....

allah bin kere razı olsun senden. wallahi durumu süper özetlemişsin. inan ki benim düşündüklerimi benden iyi anlatmışsın. ne diyim sana allah razı olsun senden. umarım herkes de ne demek istediğni anlamıştır. sağol kardeşim sağol...

gerçekten çok zor şeyler yasamıssınız ama en basta herşey yanLş baslamş zaten. ayrıca hala bu evlilik nasıl devam ediyor ona bile şasırdım... bu şeklde bu evliliği yürütebiliyorsan bu olayıda atlatman gayet normal. bırak göndersin oda çocuk neticede babanın bişe demeye hakkı yok görümcen gelmiyor saf temiz bir çocuk geliyor dimi ama?

Kusura bakmada sende konu sahibine çözüm bulamamışsın ki yorum yapanlara cevap yetiştirmişsin

gerçekten çok zor şeyler yasamıssınız ama en basta herşey yanLş baslamş zaten. ayrıca hala bu evlilik nasıl devam ediyor ona bile şasırdım... bu şeklde bu evliliği yürütebiliyorsan bu olayıda atlatman gayet normal. bırak göndersin oda çocuk neticede babanın bişe demeye hakkı yok görümcen gelmiyor saf temiz bir çocuk geliyor dimi ama?

babamın karışmaya hakkı var aslında. ne çocuk saf temiz ne de onlar. çünkü baabam hem maddi hem manavi hep yanımızda oldu. asabiri biri ama eşimle olan tartışmalarda ve o büyük kavgada ara yapıcı oldu hep. evinim tüm eşyalarını, düğünü, iğneden ipliğe o yaptı hep. şimdi de çocuğuma bakıyorlar. evet sinirli biri.bizi sürekli kırıyor ama bu tür konularda hep yanımda olmuştur.
off allahım offff... yeter artık bitsin bu sıkıntılı günler. hayırlısıyla iyi günlerde çocuğumla eşimle mutlu olmak istiyorum.
işim sıkıntılı eşim sıkınıtlı yaşadığım yer sıkıntılı eşimin ailesi sıkınıtılı. çok şükür ki çocuğum sapasağlam. alah onu her türlü kötülükten korusun. ama diğer olaylar da düzelsin artık allahım... (amin inşallah)

sana tavsiyem öncelikle ailenle konuş bi öngörüşmeni yap bırak yiğenide gelsin çok iyi davranınki onlara cvp olsun eşinin gözünde bir kademe daha büyürsün sonrada otur eşinle bütün ayrıntılarını konuş bence böyle sıkıntı çekerek sürdürme hayatını yazık... inan samimiyetimle söylüyorum çok kısa hayat eşinle konuştuğunda sana derseki evet hep böyle gidecek veya bir çaba görmessen boşan arkadaşım zaten çocuğuna ailen bakıyor oda eşlik vazifesini yapamıyorsa ailesiyle senin ayrımını yapamıyorsa bırak gitsin ama önce çabalaki ilerde çocuğuna karşı mahcup olma derim... bu arada ailen senin için fedakarlık yapmışlar düzenlerini bozup yanına gelmişler evet ama bu durumda yanlış cnm eğerki durumun varsa birine baktırsan iyi olurdu eşinle akşam özel hayatınız olurdu ve senden uzaklaşmasına ailesine sığınmasına fırsat vermezdin... bu dönemde tensel ve sözel olarak seni sarması iyi olurdu tabi evde büyükler varken bunlar imkansız demek istediğimi anladın umarım....

tamam da canım benim babandan bu kadar çekinmene anlam veremedim.
Ev senin, eş senin yiğen senin.
Babanda bunu kabul edecek!!
Görümcen ne kadar ortalığı karıştırmak için gönderse de çocuğunu eşin aileni evine nasıl kabul ettiyse sen de görümcenin oğlunu kabul edeceksin.
Ve buna da baban ses çıkarmayacak.çıkaramaz, çıkarmamalı.
Ne kadar çocuğuna da baksalar, iki aile aynı evde yaşıyor bundan daha zor bişey olabilir mi eşin için?

Katılıyorum.. canım babann bu konuda ki hassasyeti biraz gereksiz.. tamam sevmiyor ama sen eşinle olduğun sürece, onlar senin ailen mağlesef :50:
Burda senin yapabileceğin bişey yok ki bunu güzelce anlat babana..

Back
X