Cizelgemdeki gibi 57 ile basladim burada 53.5 oldum 3.5 kilo verdim. Hepimiz bir an once kilolardan kurtuluruz insMerhaba canımm bende iki haftadır diyetteyim neyse ben seni soracaktım.. yanlış görmediysem konuyu ocağın 30unda açmışssın o zamandan bu zamana ne kadar kilo verdin?
Süpersiniz bayanlar devammmm başarılar dilerim..ben sporcuyum eger tatlı krızın tutuosa cnm regl donemınde kendıne o donemde belrlı bı saat koy mesela aksam 6 yda 7 yda 8 den once aksam yemegını yemenı tavsıye ederm ve tatlıya gelnce 12den once yedgn surece gun ıcnde hareket edıcegn ıcn aldgn kalorılerı cok rhat verırsn cnm dert etme derım ama aksam agır yeme cnkı aksam gnelde evde oldugumuz ıcın bayanlar ev ıcnde yapabılcegımz hreketlerle snrlıyız(evınde kosu aletı vrsa ayrı tabı:).. az yıemem nasl kılı verıcm dye dusunen vrsada bnde sporcu olmama ragmen bunyem kılo alıp vermeye cok musaıt oyzden gundz cnm tatlıysa tatlı yaglyla yaglı abrtmıyck ve asırı doymuck seklde tuketıyorum ve aksm 6dan snrada acıknca salata yıorm slata yemeyı dusnmen aksam ıyı fıkır devm cnm basarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?