dekolman plasenta nedeniyle bebeğini kaybedenler

çok haklısın arkadaşım bende öğretmenim çok zor döndüm okuluma en korktuğum şey çocuklarımmdan birinin adının ahmet olmasıydı oğlumun adıydı ahmet çok şükürki yok...ilk zamanlar herşey içimi ykardı veliler çocuklarını almaya geldiğinde kapı açılır çocukları anne diye koşup boynuna sarılırlardı uzun uzun bu sahneyi her gördüğümde yüreğimin yangını biraz daha artardı şimdi alışmaya başladım 5 ay oldu.doktorum 6 ay yeterli dedi ama ben hala çok korkuyorum evet tüm yaşananlar bir imtihan ve Rabbime yaklaşma vesilesi Allahım hepimize kendine layık kul Resulüne layık ümmet ve meleklerimize layık anne olmayı nasip etsin...

merhaba eklektik,
nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır. biz 30 haftalık olduk, herşey yolunda çok şükür. ams en çok korktuğum haftalara yaklaştık. çok zor geçiyor günler psikolojik olarak.sürekli tedirginim. bu sefer yavrularımıza kavuşabiliriz inşallah. sevgiler

tatlım benım konuyu okudum cok uzuldum son sayfaya gectım ve cok sevındım hamıle olmana sakın aklına kötu şeyler getırme senı yaladıgın tekraaarlanan bı durum degıl bıldgım kadarıyla rabbım bebeışını saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın cnm

KIZIM AYSENAZIMA
bir umuttun sen dunyama hamile oldugumu ögrenince. öyle çok istiyordumki seni.Fakat sansın yoktu kuzum.senin haberine sewinemeden kötü surprizlerle karsılastım. ailevi sorunlar (esimden yana degil) ,bu zaman zarfında 4 kere sinir krizi geçirmem,we sonrasındada 2 nisan gecesi babamı trafik kazasında kaybetmem,gasilhanede yuzunu görup oraya dusuwermem we tekrar sinir krizi... baban korumak istemişti bebegim bizi ama ben seni koruyamadım.Olanlara engel olamadım.özur dilerim herseyim.Bunca seye ragmen seninle ilgili hersey yolunda gidiyordu.Beni hiç uzmedin. Hiç kusmadım sayende kuzum.Anneni rahat ettirmek için elinden geleni yaptın ama annen seni koruyamadı. Ama dedimya kuzum olanlara engel olamadı. Hersey duzelecek derken bir ramazan gunu abimin benim evimde uyurken bianda uykusunda felç geçirir gibi olması ve bunuda ilk benim görmem...
Agırdı yawrum annenin hayatında hersey çok agırdı ama haklısın.Hiçbiri sen kadar senin acın kadar agır gelmedi...29 haftalıktık sen.son zamanlarda gelişmiyordun.Geriliyordun.Son gittigimizde hala 29 görunuyordun.Renkli doplor istedi doktor. O hastanenin radyoloji uzmanı izindeydi.Doktorum onu beklememizi tercih edecegini söyledi. Bilseydim acil durum oldugunu baska hastanede yaptırırdım kuzum. Randewumuza 1 gun kala sabah kanamam oldu.Suyum geldi sandım.6 eylul sabahı Doktora gittigimizde hala 29 haftalıktın.Hiç gelişmemiştin 1 haftada.Acil renkli doplore girdik.Plasenta kireçlenmesi yaslanmasından dolayıymıs gelişmemen.Hemen sezaryenle aldılar seni.Nasıl strest olmustum.Tum bedenim inanılmaz gerilmişti. Gözumu ameliyathanede açtım.Çıkarken gözlerim babanı arıyordu.Meger senin yanına gitmiş.Seni hemen kuvöze aldılar.Odama giderken ablamın gözleri dolu dolu olan bakıslarıyla karsılastım.Hulya kızın çok guzel dedi.O narkozun etkisiyle hayal meyal rahatladıgımı hatırlıyorum.Zaten ben seni kaybedecegimi hiç dusunmemiştimki guzel kızım.O gunun aksamı saat 9da seni görmeye indik babanla.Bi sana baktım bide babana.Bu kadarmı benzer dedim.Babanın kopyasıydın melegim.Ertesi gun beni aksama dogru taburcu ettiler.Seni orda bırakıp ewe gelmek okadar zor gelmiştiki yawrum.beşigin bombos karsımda duruyordu ama gelecek kızım diyordum.Umudumu hiç yitirmedim.3 saatte bi sut sagıyordum sana.Sen anne sutunu almıyordun ama ben sagıyordum.Sana yasattıklarımın cezasını veriyordun belkide bana.Haklıydın ne diyimki kızım.12 gun gidip geldik sana.kokladım seni öptum o pamuk ellerini.Konustum senle.İlk defasında açıktı gözlerin.Gözgöze gelip bakısmamızı hatırlıyorum.Beni neden dusunmedin der gibiydin kızım.Engel oldular kızım bende ne onlara ne kendime engel olabildim.Sonraki gelişlerimizde hep uyuyordun.15 eylul gunu guzel bi haber aldık.Anne sutunu almaya baslamıstın.Buyuk bi umut oldu bize bu.Ama çok uzun surmedi bu mutluluk kızım.Ertesi aksam geldigimizde hemsire senin çok zor bigun geçirdigini söyledi.kolların mosmor olmustu.Seni öle görmek beni ne hale getirdi bilemezsin kuzum.doktor işiniz sadece duaya kaldı dedi.Konusamıyordum.Dilim lal olmustu adeta.17 eylul saat 11.45te seni kaybettigimizin haberini werdiler.Senin dogumunla benim beynimdede hipofiz bezi denen bi tümör çıkmıstı ve gözlerim kayma yapmıs çift görür olmustum.Kendi durumumu hiç umursamadım melegim.Tek derdim senin ii olmandı ama bu mutlu haber yerine kara haberin geldi. İileşmiş olarak canlı kanlı almak istedigimiz senin naasını alacaktık.Kayınpederimin elinden aldım seni.Wermek istemedi ama seni kimseye bırakmayacaktım.Kendi ellerimle ewimize getirecektim.
Siyah bi çantaya koymuslardı kızım seni.Seni görmek için çantanın fermuarını açtım ama seni bi mumya gibi sarmıslardı.İncitirim seni diye açmadım yawrum.Ewimize geldik kızım.Nasıl bi sabır vermiştiki Mewlam aglamadım.Sıktım kendimi bunun için.bi aglamaya baslarsam kopardım.Hasa Allaha isyan etmemek için sustum kızım.Yoksa acın cigerimi yaktı geçti kızım.Babanın hıçkırıkları hala kulagımda.Onu hiç böle aglarken görmemiştim yawrum.Bana çaktırmadan seni alıp defnetmişler.Oysa son kez görmek istiyordum seni.Baban iiki görmedin diyor.Simsiyah olmussun kızım.Şimdi mezarınada gelemiyorum.Baban dayanamıyor.4 defa geldim dertlestim senle,gene gelicem melegim.Sana ihtiyacı var bu garip ananın.4.5 ay oldu seni kaybedeli.Sanki daha dün gibi taze acın.İçimdesin Aysenazım hep orda kalacaksın.Seni Çok Sewiyorum benim guzel melegim....

Canım Allah sabır versin sana meleğin cennette. Bende bebeğimi kaybettim 2 tane bebeğimi kaybettim.Biliyorumki meleklerim cennette şükrediyorum Rabbim yavrularımı Cennetine onları layık görmüş diye.Biliyomusun hamd eden anne baba, cennette hamd köşkü oluyormuş, bizlerin şefaatçisi yavrularımız.Benimde 3,5 ay oldu zor ama Rabbim onun dayanma gücünü sabrını veriyor,Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsinn.Bu dünyada Rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almasını nasip eylesin.Ey Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar ver....

Allah razı olsun cnm biliyorum bunların hepsini kendime telkinde ediorum ama acısı dayanılmaz oluyor.bugun kızımın hastanesine gittim.orda beyin emarını çekiorum.hersey tekrar tekrar yasandı yine.gerçi heran acısı köruklenebiliyo aniden.inanılmaz derecede hiç olmadıgı kadar hamilelik haberi veriyolar bana çewremden.((

Canım ewt cevrende hamile görünce üzüleceksin biliyorum bende de oluyor ama bunada şükür diyorum, bak ben aynı dönemde ablamla hamile kaldım bebeğim öldü ablamın çok şükür doğdu ben onu görünce bazen içime hüzün kaplıyor ama olsun diyor Rabbim nasipini öbür dünyaya nasip etmiş diyorum bir yıl bebek getirme kendini iyi toparla canımmm

ewet cnm bende diorum bunları kendime.şukrediorum ama bian gelioki hersey yeniden baslıo. sen nezaman kaybettin.ne kadar oldu.

cnm bnm basın saolsun Mewlam yerlerini budefa tatlılıkla saglıkla doldursun. Bizede bolbol sabır ihsan eylesin.

Aminnn canım şuan işyerinde aynı dönemde 2 kişi daha hamileydi birisi doğum yapmış hüzün sardı beni nedenseee bazen yaram acıyorrr buda şükür

Aminnn canım şuan işyerinde aynı dönemde 2 kişi daha hamileydi birisi doğum yapmış hüzün sardı beni nedenseee bazen yaram acıyorrr buda şükür

çok normal cnm bnm çunku acı hiç geçmediki. biz çewremizi we kendimizi kandırıoruz malesef. benimle beraber hamile olan tanıdıklarımda dogum yaptılar.bebekleri 3 aylık oldular bile.apartmanımda benden sonra hamile olanın bebegi bile 37 gunluk oldu.çok dusunceler sarıo benide. gerçekten saglıkla anne olabilecekmiyim?Allahım sen nasip et bizlere.

Oluruz inşallah canım Rabbim 'e tevekkül edelim.Hoca söyledi Meryem suresi hergün okuyun diyor evlat sahibi olmak için canımm, birde hamile kaldıgımız zaman çok sadaka vermeliyiz canımmm,Rabbbim bize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah senin sanırım stresten üzüntüden doğum oldu, üzülüyoruz biliyorum ama sabır herşeyin mükafatıymış canım.İnş. sabredip sonunu hayırlı kılan kullarından nasip eyle EY Rabbim!!

ben öle dusunuorum uzuntuyu çok yasadık biz kızımla. onu koruyamadım.

ben öle dusunuorum uzuntuyu çok yasadık biz kızımla. onu koruyamadım.

Canım senden birşey isteyebilirmiyim sitede gezerken http://www.binbirhatim.com/ sitesini keşfettim orda Peygamber efendimizin kutlu doğum haftası için salavatı- şerife kaydını yaptırabilir misin ben 1500 tane yazdım sende bakarmısın bi oraya

ok cnm yaptım kaydı

Saol canım Allah kabul etsin dualarımızı biliyormusun bebeğim öldükten sonra şöyle düşündüm Rabbim beni seviyor dedim evladımı cennetine aldı diye Rabbim sevdiği kulunu sınarmış Rabbim bizi sabrımızla bu sınavımızı geçmemizi nasip eyler

Selamlar arkadaşım,bizimde şimdilik iyi gidiyor.22 hafta doldu bakalım.Allah'ta sonumuzu hayretsin.Bend etedirginim.İnşallah yavrularımıza kavuşabiliriz.Kaç kilo aldın?Görüşmek üzere.

Selamlar arkadaşım,bizimde şimdilik iyi gidiyor.22 hafta doldu bakalım.Allah'ta sonumuzu hayretsin.Bend etedirginim.İnşallah yavrularımıza kavuşabiliriz.Kaç kilo aldın?Görüşmek üzere.

ben çok kilo aldım yine 31+1'deyim ve 16 kilo aldım. çok zayıf hamile kaldığım için doktorum kiloma takılmıyor. umarım risk yaratmıyordur. sen nasıl gidiyorsun kilo konusunda? ben malesef az almayı başaramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…