- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Kizlar yok mu guzel,hayirli haber verecek icinizden
bende 25.04.2015 tarihinde plasenta dekolman ile 32 haftalik dogum yaptim. yasama umudu hic vermediler kizima, yasamasi mi yasamamasi mi daha hayirli bilemedik dediler. ilk zamanlarda solunum cihazina bagli olan kizim bir haftada kendi nefes alabilir duruma geldi. dogdugunda neredeyse butun organlari makinaya bagliydi cigerlerinin ikisine de tup takimdi uzun sure beslenemedi kilo kaybetti. suan 94. gunumuzdeyiz ve bu sorunlardan bircogunu aşti kizim. tek sorunumuz beyin kanamasi gecirdikten sonra hidrosefali olmasiydi. suanda o hstaligi bile yenme yolunda ilerliyor. Bunları sizlere umut olsun diye yazıyorum. bende ilk gunlerde bu sayfalari okuyup bebegimi kaybedecegimi dusunmustum ama o direndi ve suan dunyalar guzeli bir kiz oldu..onlar melek onlar mucize. bu gunleri yasiyo olup da buralari okuyanlara umut olsun bu yazdiklarim..tip bile bazen caresiz kalabiliyor onlarin gucu karsisinda....
hicbir sıkıntı yoktu hamileligimde cok guzel giden bie hamilelikti..fakat dogumdan onceki son gece ayaklarim inanilmaz sismisti ama son aylarda oluyor diye hic aklimiza dogumsal bisey gelmedi...ne sigara içerim ne tansiyonum var..olacagin onune geçilmiyor malesef.. ben idrar yollari enfeksiyonuna bagliyorum biraz bunu 2 kez geçirdim gebeligimde..Senın adına cok sevındım canım ınsallah kızın tamamen saglıgına kavusur. Dekolman olmadan once belırtı verdımı hamıleyken sıkıntıların nelerdı tansıyon ödem vs.
hicbir sıkıntı yoktu hamileligimde cok guzel giden bie hamilelikti..fakat dogumdan onceki son gece ayaklarim inanilmaz sismisti ama son aylarda oluyor diye hic aklimiza dogumsal bisey gelmedi...ne sigara içerim ne tansiyonum var..olacagin onune geçilmiyor malesef.. ben idrar yollari enfeksiyonuna bagliyorum biraz bunu 2 kez geçirdim gebeligimde..
evwtEvet insan cok korkuyor ben ikinci bebegi suan dusunemiyorum bile. dogum ani cok kotu bi piskoloji yasadigim icinAnladım canım çok geçmiş olsun bende tansiyon ve ödem vardı ağrılarımda vardı. Tekrarlar dıyede korkuyorum
evwtEvet insan cok korkuyor ben ikinci bebegi suan dusunemiyorum bile. dogum ani cok kotu bi piskoloji yasadigim icinayni seyleri yasamaktan korktugum icin. ama Allah büyük vardir mutlaka bugunlerin mukafati ben ikinci kez ayni seyin tekrarlayacagini dusunmuyorum acikcasi. bikez oldu mutlaka bidaha olur diye bisey yok bizimde tehlikemiz her gebede oldugu kadar sonucta bu genetik bi hastalik degil
suan 3 aydir hastanelerde oldugumuz icin kendime hic zaman ayiramadim acikcasi doktora gidemedim, tekrar cocuk dusunebilirsem ancak o zaman giderim sanirim suan hastane yeterince yordu bizi aylardirDoktorun ne dedı ? Yanı önlem amaçlı birşeyler yapmak gerekıyormu
suan 3 aydir hastanelerde oldugumuz icin kendime hic zaman ayiramadim acikcasi doktora gidemedim, tekrar cocuk dusunebilirsem ancak o zaman giderim sanirim suan hastane yeterince yordu bizi aylardir
ne demek canim bi gebenin yasayabilecegi en zor en tehlikeli durummus bu ve malesef biz yasadiktan sonra ogrendik..rabbim kimseye yasatmasin en ufak bi agrida hemen doktora kosmak lazim artık yalanci sancilar diye bi yalan uydurdular ona guvenip gitmiyoruzÇok geçmiş olsun cevap verdiğin için tesekkür ederim inşallah bebeğin sağlığına çabucak kavusur
InsallahCanım doktorlar farklı süreler veriyorlar.benim yaşım 35 hatta birkaç ay sonra 36 olacağım.yaşımdan dolayımı süreyi kısa söyledi bilemiyorum.çarşamba günü yazacağım canım merak etme.Allahım sana,bana,burdaki aynı kaderi paylaştığımız bütün arkadaşlarımıza sağlıklı evlatlar nasip etsin.birbirimize müjdeli haberler vermek dileğiyle.umudu kaybetmek yok tamam mi zor olsa da mecburuz.moral çok önemli meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almak için.
Bebegimi kaybedeli tam bi sene oldu.bu bi sene cok zor seyler yasadim.ne esim ne ailem ne de kizim bu yalnizligima bu acima ortak olamadi.zamanla azaldi ama yeri hic dolmayacak yarasi hic kapanmayacak bir iz..
allah yardimcimiz olsun..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?