- Konu Sahibi prometheus
-
Yemek odam(sadece konsol ve masa) açık armut rengi: MEMNUNUM
Koltuk takımım: taba rengi: MEMNUNUN
yatak odam açık renk, koyu beyaz gibi : memnunum
Misafir odasındaki koltuklar bordo ve yataklı: henüz fikrim yok, ama sanırım kumaşları biraz pürüzlü olduğu için toz tutacak
Büfe ve gümüşlük almadım, çook memnunum.
Kitaplığımım bi tarafı cam kapaklı, bi tarafı ahşap kapaklı:mEMNunum, kitap tozu almam gerekmiyor, görünmesini istediklerimi cam tarafa, istemediklerimi ahşap kapaklı tarafa koyuyorum.
Ocağım set üstü, fırınım ayrı, ondan da memnunum.
Buzdolabım bosch,MeMNUN DEĞİLİM,takır tukur sesler çıkarıyorum, korkuyorum:18: Bi de karaca çeyiz setinden Memnun değilim.
Açık renk mobilyalar her zaman daha avantajlı oluyor. Benimkiler koyu renk ve bir daha asla koyu renk almam. Rica etsem kitaplığının resmini koyabilir misin? Yaklaşık 2000 e yakın kitabımız var ve hepsi her tarafı açık kitaplıklarda duruyor. Çok toz tutuyor ve ben kapaklı bir kütüphane yaptırmak istiyorum. Eşim de o zaman kitaplarımı göremem diye istemiyor :) Benim buzdolabım da siemens. Ben de aynı dertten muzdaribim. Özellikle geceleri acayip sesler çıkarıyor. Karaca setinden neden memnun değilsin canım? Benim de karaca ama hiç şikayetim olmadı.
Bak ben aşağıdaki linkteki bellonanın nova takımı aldım. konsol ve masası salonda duruyor, büfe diye geçen şeyi de başka odada kitaplık olarak kullanıyorum. (en sağdaki değil, onun solundaki)hani yarısı cam yarısı kapalı dolap olan.Ama 2000 tane kitap sığar mı dersen, sanırım sığmaz. 2000ini de aynı anda okumayacaksanız ya bir kısmını kolileyeceksin, ya da duvardan duvara bir kitaplık size şart.. Karaca tencerelerin kulpları yandı, ocağı kısıkta kullandığım halde...Tabak setinin de kenarları mat desenli olduğu için iyi yıkanmıyor.ya da soluklaşmış duruyor.
Bak bu da link: Bellona Mobilya - Nova Yemek Odası Takımı
Cevabın için teşekkür ederim canımBu kitapların hepsi eşim tarafından okunmuş ama ille gözünün önünde olacak. Düşüncemiz de duvardan duvara kitaplık yaptırmak ama kapak konusunda anlaşamıyoruz. Hiçbir şekilde kapak istemiyor. Şu anda 5 raflı olan kitaplıklardan 6-7 adet var, bir süre daha onları kullanacağız. Kitaplar tıkış tıkış bu da benim hoşuma gitmiyor estetik açıdan. Kulpları benim de yandı ama ben çoğu zaman yüksek ateş kullanıyorum. Yemek takımım da renkli desen olduğu için sanırım bir problem yaşamadım. Hatta geçen gün gittik günlük yemek takımımızı da karacadan aldık.
benim mobilyalarım dün geldi (1,5 ay sonra düğünüm var )
benim mobilyalarımda ceviz ve kırık beyaz lake. masamın ayakları ceviz ama üstü tamamen kırık beyaz lake. tv ünitemde öyle. konsol ve büfe almadım yer olmadığı için.
orta sehpamda aynı renk. ama sanırım büyük yaptırmışız onu salonda kocaman durdu.
cuma günü koltuk takımları gelecek. bakalım yine kocaman durursa iade edip daha derli toplu bir orta sehpa alıcaz
yatak odam bembeyaz gardolabı özel 3m yaptırmıştım. şahane olmuş dün kuruldu. bayıldım memnunum
mutfak dolaplarım yeni yapıldı memnun değilim. hep kırmızı beyaz yada sadece beyaz olsun istemiştim.
alt dolaplar ağaç rengi koyu renk. ah kayınvalidem ahhh
Eşin akademisyen filan sanırım. 2000 kitabı aynı anda görmek ruhuna iyi geliyorsa kütüphane aşığı ve akademik dünyaya uzak olmayan bir insan olsa gerek. O zaman tozlarını o alacak, baştan anlaşın. Hiiiç sevmem o kitapların üstlerinde biriken tozları silmeyiHem hapşurur dururum, hem de nemli bezle bile silsen sayfalar aşınır.Bak buradan vurabilirsin eşini Tozlarını alırken aşınır!
Yemek odam(sadece konsol ve masa) açık armut rengi: MEMNUNUM
Koltuk takımım: taba rengi: MEMNUNUN
yatak odam açık renk, koyu beyaz gibi : memnunum
Misafir odasındaki koltuklar bordo ve yataklı: henüz fikrim yok, ama sanırım kumaşları biraz pürüzlü olduğu için toz tutacak
Büfe ve gümüşlük almadım, çook memnunum.
Kitaplığımım bi tarafı cam kapaklı, bi tarafı ahşap kapaklı:mEMNunum, kitap tozu almam gerekmiyor, görünmesini istediklerimi cam tarafa, istemediklerimi ahşap kapaklı tarafa koyuyorum.
Ocağım set üstü, fırınım ayrı, ondan da memnunum.
Buzdolabım bosch,MeMNUN DEĞİLİM,takır tukur sesler çıkarıyorum, korkuyorum:18: Bi de karaca çeyiz setinden Memnun değilim.
Açık renk mobilyalar her zaman daha avantajlı oluyor. Benimkiler koyu renk ve bir daha asla koyu renk almam. Rica etsem kitaplığının resmini koyabilir misin? Yaklaşık 2000 e yakın kitabımız var ve hepsi her tarafı açık kitaplıklarda duruyor. Çok toz tutuyor ve ben kapaklı bir kütüphane yaptırmak istiyorum. Eşim de o zaman kitaplarımı göremem diye istemiyor :) Benim buzdolabım da siemens. Ben de aynı dertten muzdaribim. Özellikle geceleri acayip sesler çıkarıyor. Karaca setinden neden memnun değilsin canım? Benim de karaca ama hiç şikayetim olmadı.
bende kendi kendime kızıyordum bu tencereleri nasıl yaktın diye demek ki herkeste aynı sorun var.bende yüksek ateş te kullanmamama rağmen sapları yandı tencerelerin.
sana katılıyorum canım aynı durumdayım bende yaa şimdiki aklım olsaydı hiç bu tür eşyalar almazdım hemde hiç ama degiştirme gibi bir lüksüm de yok malesef benim ama çok pişmanımAldığım ve memnun olduğum hiç birşey yok desem yeridir..Çünkü bana destek olan kimse olmadı evlenirken şunu alma bunu alma diyen hiç olmadı..hepside çok aceleye geldi gözüme kestirdiğimi aldım(
Mobilyalarım koyu kahve bir karış toz tutar
Koltuklarım krem rengi ve kılıfı çıkmıyor(Bu durum rezalet birşey heleki küçük çocuğun varsa)
gümüşlük denilen dünyanın en gereksiz şeyi salonumda kocaman yer kaplıyor
Yatak odamda koyu kahve havalansın diye kapaklarını açıyorum içi toz içinde kalıyor
Kapakları raylı dapdar içi...
Çamaşır makinem bosch bittiği zaman alarmı ötüyor gıcık oluyorum..
Halılarım açık renk yıkamadan geliyor 1 ay sonra 6 aydır silinmemiş gibi..
Yani anlıyacağınız çocuğum biraz büyüsün bütün eşyalarımı koycam kapıya ne kadar bilinçsiz ne kadar cahilce alışveriş yapmışım çok kızıyorum çokkk
sana katılıyorum canım aynı durumdayım bende yaa şimdiki aklım olsaydı hiç bu tür eşyalar almazdım hemde hiç ama degiştirme gibi bir lüksüm de yok malesef benim ama çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?