Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

bede açık renk halımdan şikayetçiiydim aslında kayınvalidem alıken kullanışlı olmaz diye söylemişti ama işte aldık dinlemedik şuan değiştirdim büyük sözü dinleseymişim keşke

keşke salon takımı almak yerınıne kapanan bır yemek masası tum duvarı kaplayan dolaplı bır tv unıtesı orta sehpa ıle yetınseymısım ve mobılyalarımı acık renk secseymısım dıyorum

ben dört yıllık evliyim
salon takımı gümüşlük vitrin vs.. aldığıma heleli koyu renk aldığıma pişmanım
açık renk halılarıma
evime büyük gelip çok yer kaplayan orta sehbaya
yastıklı oturma grubana ki yastıkları bozuluyo
lila rengi olan oldukçada büyük olan yatak odama pişmanım
renkli mobilya uyum açısından zor oluyo her renk uymuyo spor klasik uyumsuzluğu vs oluyo tavsiye etmiyorum

bende 8 yıl önce evlenirken koyu kahve yatak odası ve salon takımı almıştım salon takımı derken mobilya aksesuarları satan bir yerden satıcının ayakkabılık dediği bir aynalı konsol şeklinde birde küçük büfe şeklinde 2 parça alıp salon takımı yapmıştım ilave olarak masa sehpa vs.tabii hemen nefret etmeye başladım bu renklerden sonra kafama koydum 8 yıl sonra salondakileri krem yatak odasını beyaz lakeye boyattım süper oldular artık nefret ettiğim eski eşyalarım yeni alınmış gibi çok seviyorum 1 ay toz almayım göstermez harikaaa tavsiyem koyu renkten uzak durun lmaz:

ıki yıl öncesine kadar evimin tüm dolapları beyazdı. Yaptırdığımız tadilat sırasında kapılar dahil her yeri vengeye dönüştürmek istedim. ıç mimar dostum, vengeyi kremle karıştırarak kullanmamı önerince onu sözünü dinledim. ıyi ki dinlemişim. Vengeyi kullanmak o kadar zor ki anlatamam.
Keşke venge yerine kızıl kahve falan kullansaymışım...

Son düzenleme:
siyah beyaz salonum siyah koltuk alırken alma çok tozlanır dediler kafamda o kadar büyütmüştümki şimdi çok memnunum süpürüyorum koltukların üstünü yepyeni sanki çok kullanışlı diğer odalarımdanda memnunum sadece antreye fortmanto aldım çok gösterişli güzel spotlu falan ama çok pişmınm tek kapısı var diğer tarafları açık 750tl para verdim keşke daha kullanışlı bişeyler alsaymışım

çok koyu renklii mobilyalarda çok toz kaplıyo yatak odasını açık renk tavsıye ederım
bid eyatk odanız çok küçükse aynalar geniş gösterio ama onunda temizliği var:)

ıyi ki evimin her tarafını dolap yaptırmışım. Malum havalar ısınıyor ve herkes kışlık kaldırma derdine düştü şimdiden. Oysa benim yazlıklarım, kışlıklarım, ayakkabılarım hep aynı yerde ve yazlık-kışlık ayrı olarak durur. Aynı şekilde eşimin ve çocuklarımın da öyledir.
Millet mevsime göre hazırlanırken ben kahve içebiliyorum yani...

herkez aynı şeyden memnun değil galiba.bende koltuklarımı beyaz aldığım için çok pişmanım. konsolumdan memnunum ama gümüşlüktü vitrindi keşke almasaymışım. birde halılarım az desenli olduğu için kiri feci belli ediyor karışık desenli halılarda kir fazla belli olmuyor bıktım halı silmeye. bide ufak bebeğim var herşeyi kendi yemek istiyor gerisini siz düşünün.

kızlar karar veremiyorum salon takımının sandalyeleri kırıldı artık mutfağada lazım ben her tarafı deri istiyorum ne dersiniz birde ben oğlumun odasını sarı ve akçaağaç rengi aldım çok memnunum toz derdi yok harika

yaa arkadaşım bende düşünüyorum mobilyamı boyatmayı ankaradayım bende nerde boyattın yardımcı olursan sevinirim bide belli olmuyo dimi?

Gerçekten büyük rahatlık olsa gerek.Bizde düşünüyoruz hangi bölümlere nasıl yaptırdın ayrıntı verirmisin canım, ben mesela girişe mont,kaban,ayakkabı için kapalı olsun istiyorum ama bazanın almadıgı yorgan yastıklar için nereye yaptırabilirim? yatak odasında mobilya olacak oraya olmaz herhalde.

Evim Güzel Evim'de fotoları var canım.
Yatak odasına ve çocuk odalarına boydan boya dolap yaptırdım. Vestiyeri de oldukça büyük tuttuk.
Yatak yorgan için dolabım yok. Yataklarımızın hepsi bazalı, altlarına koyuyorum.
Ayrıca balkonlarımda da bir sürü dolap var.
Senin anlayacağın her deliği dolapla doldurduk.

Tamam canım sağol evinin fotolarını biraz daha dikkatli inceleyeceğim.Ama balkona dolap olayını düşünmemiştim.benim için iyi bir fikir oldu.

Tamam canım sağol evinin fotolarını biraz daha dikkatli inceleyeceğim.Ama balkona dolap olayını düşünmemiştim.benim için iyi bir fikir oldu.

Balkona mutlaka yaptırmalısın canım.
Turşularım, reçellerim, konservelerim, hatta tuvalet kağıtlarım ve kağıt havlularım bile balkon dolabımda durur benim.

yaa arkadaşım bende düşünüyorum mobilyamı boyatmayı ankaradayım bende nerde boyattın yardımcı olursan sevinirim bide belli olmuyo dimi?

canım epeydir giremiyordum siteye yeni gördüm kusura bakma internetten gözdeper diye yaz çıkıyor bende öyle bulmuştum çok memnun kaldım hatta şu an yeni aldığım evin mutfağı vestiyeri banyosu badanası kapıları her şeyi onlara yaptırıyorum yine memnun kaldığım için işine yarar inşallah vereliniortak

selam arkadaşlar.benimde bir sorum olacak.baktım sayfalara bulamadım.sizce granit yer kaplamasının kullanımı nasıl oluyor?açık sarı renk olanı özellikle.kimileri normal seramikle ayı diyor.kimi amançok leke belli ediyor diyor.ben hafta 1-2 kez zaten temizlik yapıyorum ama granitte bu yetmezmi sizce.duruşu çok güzel ama birde kullanan varsa yazın kızlar...

yatak odama halı alalı 3 gün odu ama çok pişman oldum
çünkü halıl krem rengi
ve üzerine kıl düşse belli oluyor
ve benim saçlarımda dökülüyor
3 gündür kıl topluyorum üstünden
pişmanım çok pişman

aynı durum bende de söz konusu..krem rengi bnmde peluş şeklinde aldım birde saçlar zor çıkıyo içinden..
kaldırdım bende misafir gelince sererim die düşünüyorum sade daha rahat valla yatak odasında saç problemi zor..

mobilyalarımıda beyaz almaktan çok memnunum ev her zman ferah oluyor.üzerindeki toz hiç belli olmuyor..temizlemeside çok kolay :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…