- Konu Sahibi prometheus
-
bende 8 yıl önce evlenirken koyu kahve yatak odası ve salon takımı almıştım salon takımı derken mobilya aksesuarları satan bir yerden satıcının ayakkabılık dediği bir aynalı konsol şeklinde birde küçük büfe şeklinde 2 parça alıp salon takımı yapmıştım ilave olarak masa sehpa vs.tabii hemen nefret etmeye başladım bu renklerden sonra kafama koydum 8 yıl sonra salondakileri krem yatak odasını beyaz lakeye boyattım süper oldular artık nefret ettiğim eski eşyalarım yeni alınmış gibi çok seviyorum 1 ay toz almayım göstermez harikaaa tavsiyem koyu renkten uzak durunlmaz:
İyi ki evimin her tarafını dolap yaptırmışım. Malum havalar ısınıyor ve herkes kışlık kaldırma derdine düştü şimdiden. Oysa benim yazlıklarım, kışlıklarım, ayakkabılarım hep aynı yerde ve yazlık-kışlık ayrı olarak durur. Aynı şekilde eşimin ve çocuklarımın da öyledir.
Millet mevsime göre hazırlanırken ben kahve içebiliyorum yani...
Gerçekten büyük rahatlık olsa gerek.Bizde düşünüyoruz hangi bölümlere nasıl yaptırdın ayrıntı verirmisin canım, ben mesela girişe mont,kaban,ayakkabı için kapalı olsun istiyorum ama bazanın almadıgı yorgan yastıklar için nereye yaptırabilirim? yatak odasında mobilya olacak oraya olmaz herhalde.
Tamam canım sağol evinin fotolarını biraz daha dikkatli inceleyeceğim.Ama balkona dolap olayını düşünmemiştim.benim için iyi bir fikir oldu.
yaa arkadaşım bende düşünüyorum mobilyamı boyatmayı ankaradayım bende nerde boyattın yardımcı olursan sevinirim bide belli olmuyo dimi?
yatak odama halı alalı 3 gün odu ama çok pişman oldum
çünkü halıl krem rengi
ve üzerine kıl düşse belli oluyor
ve benim saçlarımda dökülüyor
3 gündür kıl topluyorum üstünden
pişmanım çok pişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?