Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

tepe home dan aldığım yatak odası takımımın bazasının olması süper bişey :smiley-cool: rengide açık ton oda güzel (hiiiç toz belli etmez)... gardrop çok büyük oda iyi de tamamen monteyi kendimiz yaptık ve şimdi onun yüzünden taşınmaya korkuyom bida herbir parçasını söküp takmak gerek :bbo:

granit mi bence uzak durun..........
mutfak ve antirem granit
mutfak hergün siliniyor
yere su damlasa leke yapıyor,oğlum elinde birşey yese içse o yerler leke içinde kalıyor
ayaklar terlerse izleri kalıyor((((
birde havlu dışında neyle sildiysem iz bıraktı ve arkasından kurulamıştım
ama en sonunda havluyu ılık suyla ıslatıp sildim ve işe yaradı

misafir odamın koltuk takımları suni beyaz deri,aslında özellikle deri almıştım hani leke tutmaz bir ciflerim tertemiz olur düşüncesiyle,çünkü kulllananlar böyle söyledi..ama şimdi çok pişmanım çünkü 1,5yaşındaki oğlum tükenmez kalemle çizmiş ve ne yaptıysak çıkaramadık ne yapıcam bilemiyorum..bilen varsa lütfen yazsın..

12 yıllık evliyim 7 yıl oldu ev yapıp yerleştiğim ama evi apar topar bitirip girmiştik içine bu yılda evimdeki eksik olan şeyleri yaptırdık birde mobilyalarım 12 yıl öncesinin mobilyasıydı büyük ve genişlerdi onlarıda değiştirdik bu yıl. eşyalarımın çoğundan memnunum mobilyalarım beyaz bu yüzden rahatım ama yatak odamla yemek odam aynı renkte abanoz beyaz keşke yatak odamı siyah beyazmı alsaydım diyorum bazen birde kendi evimiz keşke yatak odama gardolap almak yerine duvardan duvara dolapmı yaptırsaydım acaba diyorum bazen birde mutfağım amerikan mutfak oturma odamla bir yani halılarım siyah beyaz kırmızı rende desenli fakat siyah ağırlıklı o yüzden yere ufacık bişey düşse belli oluyor halıyı kullanmakta zorluk çekiyorum arkadaşlar bu kadarcık.yerimseniben

İki buçuk yıl önce evde tadilat yaptırırken mutfak balkonunun bir kısmı ile oğlumun odasının balkonunu içeri almıştık. Çok da hoş olmuştu. Her iki taraf da genişlemişti.
Sonra apartmanımızda yaşayan insan kılığına girmiş bir şeytan bu tür tadilat yapan herkesi belediyeye şikayet etti. daire başına 500 000 TL ceza geldi.
Keşke yaptırmasaydım da o kadının dediği olmasaydı...

neeee?!akannehir geçmiş olsun mu ne denir anuşka bilemedim. nasıl ya? böyle bir yasa mı varmış? pardon da kendi balkonunuz sizin eviniz olmuyor mu? nasıl yaa? millet kaçak kat çıkar, birbirinin tepesinde tepinir, bahçe işgal eder bir şeyler yapmazlar da, kendi balkonunu iptal edip odanı büyütmen nasıl suç oluyor??? hepsini geçtim, malum tr'deki yasaları, o şeytan kılığındaki canlının başka işi gücü yok muymuş? ya da kendisi de isteyip yapamadı da, ben kavuşamıyorsam kimse bu rahatlığa kavuşamasın diye mi yaptı? akannehir

Nedir bu insanların derdi anlamam hastamısın kardeşim sana ne milletin evinden balkonundan

Aslında pek çoğumuzun bilmediği ve kim tarafından konulduğu da meçhul kurallar var. Ne yazık ki balkonlarda yapılan değişiklik bina dış cephesinin görünümü değiştirdiği gerekçesi ile tüm binada oturanlardan onay alınarak yapılmak durumunda. Aksi taktirde böyle can sıkıcı durumlar olabiliyor.

Çok üzüldüm yaşadığınız tatsız olay için, ne yazık ki evimizi seçiyoruz ama komşularımızı seçemiyoruz...

benimde yatak odam krem ve kiraz karışımı açık renk olduğu için çok memnunum. annem yatak odası takımı alırken dar komidini de al demişti yani 6 çekmeceli yüksek enli olmayan komidin bunun genişini aldım darını bıraktım pişman oldum keşke onuda alsaydım diye. salon koltuklarım beyaz tabiki memnun değilim çıkarıp yıkamak çok zor yıkandıktan sonra süngere takmak insanı çileden çıkartıyor. ayrıca koltuğun kollarıda aynı kumaştan oralar takıp çıkarılmıyor. elimle siliyorum. yemek odası takımım venge rengi 6 yıl önce bayıla bayıla almıştım ama şimdiki aklım olsa açık renk alırdım beyaz yada krem gerçi yoktu o zaman beyazlar venge modaydı ama imkanım olsa beyaza çeviririm. yepyeni duruyolar ben öyle atiym satiym yenisini aliym diyemem israf gibi geliyo alışkın değilim annecim 25 yıldır aynı koltukları kullanır. acaba kaplama falan yapılabilirmiki üzerine

2 buçuk yıl önce evlendik. Yatak odamı çok severek venge rengi yaptırmıştım. Tozdan kurtaramıyorum. sabah toz alsam akşama yine oluyor. Keşke akçaağaç renginde bir şey yaptırsaydım.
Yemek odası takımı alırken aynalı konsolunu da almıştık keşke onu almasaydık. boşa yer kaplıyor. Bir de ocaklı fırın almıştık. keşke onun yerine set üstü ocak alıp ayrıyetten küçük bir fırın alsaydık.
Yemek odası takımı alırken iyi ki gümüşlük almamışım onun yerine küçük bir büfe almıştım. Hem yer kaplamıyor hem de görünümü çok kibar.

hani şu yeni çıkan yere yakın kenarı tahtalı yataklar varya sakın kimse almasın hiç kullanışlı değil yatak örtüsü bulmak dert buldun diyelim yatak örtüsünü serip kaldırmak ayrı bir dert yatak örtüszü hiç kullanamıyorum zaten birde bi dünya para verip ithal duvar kağıdı yaptırdık ama koyu fuşya şişmdi o duvar üstüme üstüme geliyo odamın birinin duvarları kırmızı çok karanlık oluyo koltuklarım beyaz ama hiç problem çıkarmıyorlar bana temizliği cok kolay antilop kumaş herkese tavsiye ediyorum yeni ev döşeyecek olanalara allah kolaylıklar versişn

ben de evlenirken hani şu torbasız süpürgeler var ya elektrikli onlardan almıştım öylesine ama sonra benim elim ayağım oldu resmen...her akşam yatmadan etrafta bi gezdiriyorum hafif de olduğu için hiç yormuyor da beni hem de parkelerim hiç tozlu görünmemiş oluyor...şu mopu iyiki almışım diyorum çünkü sabah banyoya dökülen saçlarımı bi çekişte üzerine topluyor böylelikle okuldan eve gidince banyodaki saçları temizleme derdim olmuyor...yatak odasındaki venge mobilyalardan ben de şikayetçiyim ama pronto toz savar biraz da olsa işimi görüyor...bir de hanımlar mobilyacım söylemişti arada bir temiz beze makine yağı sürüp sadece bir iki damla mobilyalarımın üzerini siliyorum hem mobilyayı koruyormuş hem de tozlanma bi müddet gecikiyor.ben senede 3-4 kez filan uyguluyorum...ama en kısa zamanda değişecekler beyaz olan bir takımla...mutfak,antre,koridor ve salondaki spot ışıklardan şikayetçiyim çünkü habire hergün bi kaç tanesi yanmıyor, patlıyor vs. ampul almaktan daha doğrusu merdivene çıkıp sürekli onları değiştirmekten sıkıldım...mutfak dolaplarım iyiki de beyaz el izi, leke hiçbişey görünmüyor ama yine de sık sık temizliyorum sararma filan olmasın diye.ayrıca zaten geniş olan mutfağımı daha da geniş ve ferah gösteriyor...keşke ilk evlenirken beyaz eşyalarımı ankastre alsaymışım. mahrumiyet bölgesinde görev yapıyordum ama en azından ocak, fırın ve davlumbaz için bi dolap yaptırabilirdim.şimdi kendi evime çıktım, henüz 3 yıl bile kullanamadan ankastre ürünler almak zorunda kaldım ve diğerleri daha garantileriyle birlikte ıskartaya çıktı...keşke oturma grubumu alırken daha küçük seçseymişim...şimdiki odama biraz büyük kaçtılar...

koyu renk mobilyalar ömür törpüsü sürekli toz al el izlerini sil oturma odasında açık renk halı çok zor hele birde cocuk varsa ama bazalar kurtarıcı evdeki tüm kalabalığı topluyor

bende siyah antilop köşe takımı almak istiyorum sizce siyah çok toz belli edermi kullanan varmı arkadaşlar
siyah cnm bu belli etmez mi hiç
benim oturma odamdaki köşe koltuk takımım acı kahve üzerine ekmek kırıntısı düşse belli ediyor haliyle
ama benim için önemli değil temizliği seviyorum en azından kirli görünmüyor hergünde süpürürüm üşenmem diyorsan ne ala
şahsen ben öyle diyor ve yapıyorum her gün süpürüyorum kir göstermiyor asla
üstüne çikolata bile bulaşsa dert etmiyosun valla hemen nemli bir bezle yada ıslak mendil yardımıyla siliyorum mis gibi oluyor
bir de antiloplar hiç kir tutmuyomuş oda var artı olarak benimki normal kadife kumaş yinede çok memnunum

herkese merhaba ben de yakında evleneceğim mobilya bakıyoruz
yalnız anlamadığım bişey var
bu gümüşlük konsol ve büfe ne oluyor
bizim evde bi vitrin var camlı içinde biblo falan var ıvır zıvır öyle şeyler bi de arkası aynalı kısa dolap gibi bişi var aynı şeylerden mı bahsediyoruz acaba kimse tavsiye etmemiş

ay ne cahilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…