- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi prometheus
-
selam arkadaşlar.benimde bir sorum olacak.baktım sayfalara bulamadım.sizce granit yer kaplamasının kullanımı nasıl oluyor?açık sarı renk olanı özellikle.kimileri normal seramikle ayı diyor.kimi amançok leke belli ediyor diyor.ben hafta 1-2 kez zaten temizlik yapıyorum ama granitte bu yetmezmi sizce.duruşu çok güzel ama birde kullanan varsa yazın kızlar...
İki buçuk yıl önce evde tadilat yaptırırken mutfak balkonunun bir kısmı ile oğlumun odasının balkonunu içeri almıştık. Çok da hoş olmuştu. Her iki taraf da genişlemişti.
Sonra apartmanımızda yaşayan insan kılığına girmiş bir şeytan bu tür tadilat yapan herkesi belediyeye şikayet etti. daire başına 500 000 TL ceza geldi.
Keşke yaptırmasaydım da o kadının dediği olmasaydı...
İki buçuk yıl önce evde tadilat yaptırırken mutfak balkonunun bir kısmı ile oğlumun odasının balkonunu içeri almıştık. Çok da hoş olmuştu. Her iki taraf da genişlemişti.
Sonra apartmanımızda yaşayan insan kılığına girmiş bir şeytan bu tür tadilat yapan herkesi belediyeye şikayet etti. daire başına 500 000 TL ceza geldi.
siyah cnm bu belli etmez mi hiçbende siyah antilop köşe takımı almak istiyorum sizce siyah çok toz belli edermi kullanan varmı arkadaşlar
sağol canım çalışıyorum valla hergün temizleyemem o zaman füme rengi alıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?