- Konu Sahibi prometheus
-
ya kızlar katlamalı tüllerden bahsetmişsiniz ama ben çok rahatım bu konuda yani alıcaklara kötü öneride bulunamam misafir odamdaki tüllerim balon tül deniyo sanırım ondan mekanizmalı alt kısımları uuuuu bu şekilde yani balon deniyo sanırım üst korniş kısmından da alttaki güneşliğe cırtcıtlı alttan iplerini söküyorum üstten cırtları çektiğim gibi tül aşşağıda sadece takarken zorluk oluyo çünkü hepsini öyle bir hizada yapman gerekiyo balon kısımlar hepsi eşit durmuyo ama ben hep tek başıma yapabiliyorum boyumda çok kısadır ben yapabiliyosam uzun boylular kesin yapar yatak odamdaki sadece katlamalı onu elde yıkıyorum çünkü uçlarında taşlar var onuda aynen iplerden boşandırıyorum yukardan cırt cırtı çekiyorum tamamdır tek uğraştıran güneşlikler onlarda mahfoluyorum onları yıkamak ölüm dfaha kolay yolu varsa söylesinler ben mekanizmadan çıkarttıktan sonra banyoma seriyorum lifle yıkıyorum o biraz zor kurutması falan yani ama mekanizmalı tüllerin arkasınada o güneşlikler gidiyo bu konuda kolay bir yol bulan varsa bana söyleyebilirmi
ya güneşlik yıkanıyo muuu :1shok:
bana perdeci onu çıkarıp yere serip silebilirsiniz temizlenir demişti
zaten pek kumaşa da benzemiyo kağıt gibi
kızlar leke tutmayan kumaştan bahsetmişssiniz
hangisi bu leke tutmayan kumaş
bilgilendirirmisiniz
ARKADAŞLAR BEN EVİMDE SALON İSTEİYORUM YADA OTURMA ODASI NE DENİLİRSE ARTIK Bİ KOLTUK TAKIMI YEMEK MASASI TV ÜNİTESİ TAMAMDIR MİSAFİRLERİMİDE BURADA AĞIRLAYAYIM BENDE BURDA YAŞAYAYIM DİYORUM cokacimcoook VE KOLTUK OLARAK DA KÖŞE TAKIMLARINA BAYILIYORUM SİZCE NASIL OLUR YATILI MİSAFİRDE NE YAPARIM KÖŞE TAKIMLARI YATAKLI OLAN VARMIDIR? HEM SALON HEMDE MİSAFİR ODASI OLARAK KULLANACAĞIM BU ODADA KÖŞE TAKIMI UYGUNMUDUR?FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Bence cam raflı değil de cam kapaklı alabilirsiniz, hem kapaklı falan şık durur hem tozlanmaz, ben öyle yapmayı düşünüyorum bakalım. Cam raf bana çok böyle vitrinmiş gibi geliyo kitap yakıştıramıyorum ona =)
Sevgili yorgun savaşçı, düşündüğünüz kitaplığı cam almayın bence de. Cam daha çok vitrin havası veriyor. Ama diğer mobilyalarınıza uygun eskitme seçebilirsiniz. Ayrıca etrafı açık olanlar pek kullanışlı değil. Siz hem kitaplarınızı hem de aralara biblo vs. koyabileceğiniz şık bir kitaplık seçin ya da yaptırın. Sevgimle...:1hug:
YA KIZLAR YARDIM EDİN
HALIFLEX KULLANAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
Yeni taşındık. yerler kötü. halıflex döşetmek istiyorum acaba kullanışlımı? Salon biraz geniş olduğu için şu halı gibi duran halıflexlerden döşetmeyi düşünüyorum üstüne başka halı filan koymıycam çünkü. Koridoru ve diğer odaları biraz daha ince halıflexlerden yaptırmayı düşünüyorum. üstüne halılarım var. Ama ilk defa halıflex kullanıcam acaba marka önerisi olan veya başka önerilerde bulunacak arkadaşlar varmıdır yardım bekliyorum
YA KIZLAR YARDIM EDİN
Yeni taşındık. yerler kötü. halıflex döşetmek istiyorum acaba kullanışlımı? Salon biraz geniş olduğu için şu halı gibi duran halıflexlerden döşetmeyi düşünüyorum üstüne başka halı filan koymıycam çünkü. Koridoru ve diğer odaları biraz daha ince halıflexlerden yaptırmayı düşünüyorum. üstüne halılarım var. Ama ilk defa halıflex kullanıcam acaba marka önerisi olan veya başka önerilerde bulunacak arkadaşlar varmıdır yardım bekliyorum
bi de ben mutfağa halı almamıştım kilim kullanıyorum.o da çok rahat atıyorum makinaya ohhh...
perdelerim taç'dan.düşük sıkma devriyle yıkıyorum çıkar ıkmaz asıyorum ütüye gerek yok.zaten bi ütüleyince alışıyo hep istiyo diyolar.
yeni sulu süpürge aldık libella..4 ay oluyor.süper bişey.ama her süpürgeden sonra anaaa evim bu kadar kirlimiymiş diye utanarak döküyorum suyunu =)
benden bu kadar çok yazdım...
kalın sağlıcakla...
bide aslında memnun olmadığınız eşyalarınızı satmayı düşünebilirsiniz.mesela annem vitrinini satmak istiyor.
YA KIZLAR YARDIM EDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?