Delirmek üzereyim.

Teşekkür ederim çok incesiniz Kesinlikle, yazarsa cevap vermeyeceğim. görüldü bile yapmayacağım onun gibi

Bu kadar takıntılı insanlara uzmanlar asla cevap vermeyin diyor adam sendeki saplantıyı görünce bu yöntemi kullanıyor olabilir ki haklıda taciz sadece kadına yapılmıyor resmen taciz etmişsiniz adamı

İstemiyorsan istemiyorum de gerçekten şuan bende sinir oldum böyle bişeyi ben yaşasam bende sizin yaptıgınızın aynısını yapardım hiçe sayılmaktan nefret ederim

Bu kadar takıntılı insanlara uzmanlar asla cevap vermeyin diyor adam sendeki saplantıyı görünce bu yöntemi kullanıyor olabilir ki haklıda taciz sadece kadına yapılmıyor resmen taciz etmişsiniz adamı
Taciz mi. Sadece iki defa şansımı denedim . İstemiyorum deseydi zaten bunları da yapmazdım. Ya da engelleseydi anlardım. Taciz olduğunu da kabul etmiyorum

İstemiyorsan istemiyorum de gerçekten şuan bende sinir oldum böyle bişeyi ben yaşasam bende sizin yaptıgınızın aynısını yapardım hiçe sayılmaktan nefret ederim
Kesinlikle, insan takmayacaksa da takıyor. Bir kere istemiyorum diyen birini zaten arayacak değilim.

Taciz mi. Sadece iki defa şansımı denedim . İstemiyorum deseydi zaten bunları da yapmazdım. Ya da engelleseydi anlardım. Taciz olduğunu da kabul etmiyorum
Bir kere şans denenir arkadaşının telefonundan aramışsın adam açmıyor diye bir mantıklı düşün kendine gel anlayacaksın ne olduğunu kızman için yazmıyorum aklını başına Alsan farkediceksin sende

Fark ettim artık aklım başıma geldi. Geç olmamıştır umarım ama bıraktım

Cevap vermedikçe senin bu şekilde delireceğini bildiğinden bilerek yapıyor sen delirip msj attıkça o keyifle kahvesini içiyordur. İlla seninle konuşmak istemiyorum diye msj atmasını bekleme davranışıyla konuşmak istemediğini belirtmiş zaten. Yani hem senle konuşmak istemiyor hem de seni delirtmekten sevk alıyor geçi zararlı bence derin bir nefes al senible görüşmek konuşmak istemediğini kabul et ve önüne bak

İlişkilerde herkese göre karşı taraf kusurludur, kendisi haklıdır O yüzden herkes haklı olduğunu düşünerek davranır :)

Bence onun gelmesini bekleyerek zamanını harcama.. Bu saatten sonra gelse nolur gelmese nolur, boşver yoluna bak, güzel aşklar yaşa

Susması sizin için dahamı kötü arkadaşım? Peki ya cevap verse konuşsanız sizi dinlese ama uygulamasa, seni sevmiyorum dese, gurur kırıcı cümleler kursa, yada kavga etse? Bu sizi dahamı mutlu edecek? İnsan sevdiğine kıyamaz, bir iki gün böyle gerginlikler olabilir, insan sakinleşmeyi bekliyebilir ama sizin tüm ısrarlarınıza rağmen böyleyse size karşı duyguları bitmiştir, anladığım kadarıyla da kendini sizden uzak tutuyor ki bence kırmaktanda uzak kalmak daha iyi, o yüzden bu kadar kendinizi üzmeyin lütfen, siz hırs ve takıntı haline getirmişsiniz ve bu sizi çok ama çok yıpratır, ilginizi başka yöne çevirin aktiviteler bulun, sevdiğiniz şeyleri yapın ve zamana bırakın, kalbinizide biraz dizginleyn

bu kadar ısrara cevap vermıyorsa, ararım diyip dönmüyorsa istemiyordur net.
bu kadar küçültme kendini
inan bana,daha sonra salakmışım diceksin

Konuyu fazla uzattım ama bu kadar takıp unutamama sebep olan bilinç altım sanırım. Daha önce ilişkilerimde hep iyi taraf oldum, ama karşı taraflarda sorun çıktı. Ya amaçları farklıydı, ya aldatmadır, unutulamayan eski sevgilidir bir çok sorun çıktı. Ben ise alttan alan olmayınca sessizce bırakan kişi oldum. Ama hiç mutlu olmadım. Uzun süre kimseyi hayatıma almadım, ve dua ettim Allaha.
Sonra bu çocuk karşıma çıktı, görünüş olarak da karakter olarak da hayalimdeki gibi. Hani şu özelliği şöyle olsun deriz, kimsede olmayacak bir özelliktir ve onda vardır ya o kadar istediğim gibiydi. İsimlerimiz doğum günlerimiz bile aynıydı nerdeyse. Sanki kader gibi.
Ama ben daha önceki yaşadıklarıma istinaden , hep kötü bir enerji besledim, bu sefer de bişey olacak, bir sorun çıkacak diye. En küçük bir şeyde sorun çıkardım, çocuk her şeyi de çözdü. Ama sanırım beni sorun çıkaran biri olarak tanıdı ve uzaklaştı. Halbuki böyle biri değildim, daha öncekilerde hep sustum, sorun çıkarmadım, agresif olmadım. Bunu da aynı olacak sanıp farklı davrandım ve sanırım bu doğru kişiydi. Ben yanlış kişi oldum. Bilinç altım bunu kabullenemiyor. Bunu ona anlatabilseydim eminim beni anlar devam ederdi, aynı şehirde olsak yüz yüze konuşurdu. Çünkü ben böyle biri değilim ve o hiç bişey bilmiyor, bilse böyle olmazdı ya da böyle davranmasaydım. Bunu aşamıyorum
Beni artık istemediğini de biliyorum ama istememekte haklı.
Ve ben doğru kişi olduğunu çok sonra anladım, yanlış kişi istemeden ben oldum. şimdi her şeyi mahfetmiş düzeltmeye çalışan, nasıl yaptım diye kendini yiyen oldum. Bu yüzden çok zorlanıyorum unutmakta. Bu yüzden de o kadar üstüne gittim. Tekrar yazmam kabullendim ama benim kabullenemediğim nasıl her şeyi bu hale getirdim...

Şimdi daha detaylı anladım sanırım ama kalp kırmak istemiyordur, yaptıklarınız onu uzaklaştırmış, endişenizi anlıyorum ama herkesin kişiliği farklıdır, herkese aynı suçlayıcı gözlerle bakamayız, kendinizi ifade edebilmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…