- Konu Sahibi denizinkizi
-
günaydınlarrr ben iyiyim vala devamını bilmiyorum :) sen nasılsın afiyett olsuun bende nesfitle kahvaltımı yapıyorum
cumartesi bencede iyi bigün :) hadi bakalım yarını dört gözle bekliyoruz bence almamışsındır
inşallah canım gerçi pantolonlar vermediğimi söylüyorlar zorla içine giriyorum valla
sen işte artık eve gidince ne kadar yorgun olsanda eve gidince hareket yapmaya çalış bugün pek bi negatifsinhep bana oluyodu bugün sana olmuş toparlan hadi salmak yok kendini
evet canım ne kadar pozitif olmaya çalışsamda yapmacık oluyor.Bugün başım ağrıyor kafam fazla kalkmıyor.
günaydınlar :)
canım bende arada bi öle oluyorum havada ısındıkça bi de yazlıklarda başladı bence salmak yerine daha çok asılmalısın ve her zaman sölediğimiz gibi spor başka yolu yok
bende kahvaltımı yapıyorum nesfitle
sende nesfite başlayabilirsin bence güzel tabi beğenirsen sende :)
akşam biyere gitmiceksen falan hani kaçamak falan yoksa yarın sabah tartılabilirsin ama pazartesi tartılma
şuan görünürde bir yere gitmeyeceğim ama bakalım evet yarın sabah acelem olmayacağına göre yarın tartılayım bakim.Ya canım nesfiti severim ama sütle olduğu için şişkinlik ve kabızlık yapıyor.Sende varmı değişiklik işe yaradımı sende nestfit
günaydın hanımlar topuğunuzdan vuracağım sizi nerelerdesiniz bakim heee
günaydınnnnn
ya kızlar şu nesfite bende mi başlasam acaba ne dersiniz
sürekli yapılmıyo ama değilmi 15 gün yapıp bekleniyomu bilgilendiriverin şu arkadaşınızı
vur vala saldılar gitti iyice
dün tartıldınmı canım
ben sabah nesfitle kahvaltımı yaptım
spora gittim geldim step aerobik
biraz sonra marul yiyicem biraz ara olarak :)
saat 1 de kavitasyon var
3 gibi öğlen yemeği anca sıra gelcek bal kabağı yemeği var :) yoğurtla 1 dilim ekmek
akşam yine nesfit
Canım dün tartıldım 84 kilo geldim yani 1 kiloyu geri almışım.Ben kendimi iyice salsım zor toparlayacağım galiba.Geçen akşam yürüşüye çıktım bugün bacaklarımın ağrısından doğrulamıyorum.
Buraya artık kimse yazmıyor
evet saldık iyice kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?