Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

aslında sende bi diyetisyene gitsen iyi olur

günaydınnnnn
bu sabah yine rutin kahvaltı ama öğlen yemeğimi getiremedim oğlum sabah erken uyandı
dışardan yicem çorba falan
şuan tek şekerli kahve içiyorum birazdan ara öğünüm var herkes inceldin diyo tartıda değişiklik yok regl oldum acaba bu süreç bitince pat diyemi incek ki

günaydın kızlarrrrr
bende listeme tam uyamıyorum insanlar nasıl uyuyor anlamadım ya :)
bu arada bende ıncelmıs hısedıyorum spordan kaynaklı sanırım..

günaydınlar
evet sporun etkisi büyük çok toparlıyo
benden yarım kilo daha gitmiş ama emin olamadım o yüzden saymıyorum bunu
şimdi nesfitle kahvaltımı yapıcam sonra görüşürüzz :)

kaybolmuşsunuz yine
biraz önce öğlen yemeğimi yedim ezogelin çorbası 1 dilim ekmek karnabahar haşlaması ayran :)
biraz sonra nescafe içicem :)

akşam yemeğimi de yedim nesfit :)
bugün biraz kaçırma yaptım parmak böreklerden 2 parça yedim 2 fincan çay :)
birazcık leblebi atıştırdım
canım çok tatlı istiyo şu anda :)

Kızlarrrrrrrrrr neredesiniz yaaa.Hiç kimse uğramaz olmuş topiğe.Oslew harici.Bu arada ben 2 gündür deli gibi yiyorum ne yapacağım.Yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum.Sıkı derken öğün atlamadan bol salata ile yapacağım.Haydin ama hareketlenin millet nasıl kilo veriyor.Bizim neyimiz eksik ayol.Bugün yediklerimi yazmayacağım yarından itibaren yediklerimi ve yaptıklarımı yazmaya devam.Bugün bol bol su içeceğim ve meyve çayı içeceğim.

vala bende baktım kimse yok çekildim köşeme :)
benim iyi gibi gidiyo dün akşamki krizimi saymazsam onu da muhallebiyle atlattım :)
sabah nesfit yedim spora gittim
öğlen 1.5 dilim ekmek ve büyük bi kase marul salatası
biraz sonra nescafe içicem
ara için 1 elmam var ve beyaz leblebi bölüştürücem
akşam yine nesfit :)

bende nesfite başlayacağım canım sabah ve ara öğünlerde onu yiyeceğim.Öğlen iş yerinde ne varsa akşamda bol salata yemeği düşünüyorum bakalım hayırlısı.Ya ben sana ne soracağım o kadar çok diye yaptımki bu aralar enerjim kalmadı sanki sürekli uyuklar bir halim var.Kolum kanadım kalkmıyor acaba diyettenmi yoksa bahar dan mı anlamadım.Bu arada su içmeye devam çatlamazsam iyidir.

havadandır o tabi diyetinde etkisi vardır ama hava daha etkili :) ara öğün olarak nesfit yeme bence çünkü başlı başlına bi ana öğün kendisi :) ara öğünde meyve falan ye ben beyaz leblebi seviyorum onu tavsiye ederim tuzsuz

canlarım günaydın ;

sabak kahvaltımı yazim bari , oslew canım nesfit alamadım dün akşam.Bende bugün

3 dilim kepek ekmeği,
biraz peynir
1 adet salatalık
ve şekersiz çay içeceğim.

Öğleni şimdi listeye gidiyorum bakmaya birazdan yazarımmm.Denizkızııı neredesin yawww açtın topiği gittin.

oslew çizelgemi yaptım sonunda oleyyyyyyyyyyyyyyy.ama diyete bugün başlamış gibi yaptım

evet sonunda olmuş yeni bir sayfa açtın ya o da olur
bende nesfitle kahvaltımı yapıyorum yalnız çok işe yarıyo bu salıyı iple çekiyorum :)
öğlen dışarda olucam onun için iki dilim ekmekle peynirli marullu sandviç yapıcam kendime onu yiyicem
akşam yine nesfit :)

canlarım öğlen yemeğine baltım ve listede

1-) çorba
2-) Mantı makarna ,
3-) soslu karışık kızartma
4-) Yoğurt

Makarnayı listeden çıkarttım.Soslu kızartmada az yiyeceğim.Yoğurt ve çorba ağırlıklı beseleneceğim.Nasıl listem fikriniz varsa öğlene kadar söyleyin olmazsa çıkartayımmm

sadece makarna da yiyebilirsin canın ne istiyosa onu ye :) onu yerim bunu yiyemem deme ne istiyosan yicen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…