- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
canım sen devam et bakalım incelik olursa bende giderim valla.Ha bu arada ben sabah yazı yazmıştım buraya ama baktım yok.Ya bilgisayarım kafayı yedi yada sitede prpblem oldu herhalde.
Sabah , 2 adet haşlanmış yumurta öğlen 2 kaşık pilav tavuk sote, ayran yedim.Bakalım akşama ALLAH kerim herhalde sadece salata yerim ama düşüncelerimle yaprıklarım birbirine hiç uymuyorrrrr
aslında sende bi diyetisyene gitsen iyi olur
bende nesfite başlayacağım canım sabah ve ara öğünlerde onu yiyeceğim.Öğlen iş yerinde ne varsa akşamda bol salata yemeği düşünüyorum bakalım hayırlısı.Ya ben sana ne soracağım o kadar çok diye yaptımki bu aralar enerjim kalmadı sanki sürekli uyuklar bir halim var.Kolum kanadım kalkmıyor acaba diyettenmi yoksa bahar dan mı anlamadım.Bu arada su içmeye devam çatlamazsam iyidir.
Leblebi sevmiyorum canım ben ara öğün olarak elma ve salatalık yeyim o zaman sadece nesfiti kahvaltıda yeyim
oslew çizelgemi yaptım sonunda oleyyyyyyyyyyyyyyy.ama diyete bugün başlamış gibi yaptım
canlarım öğlen yemeğine baltım ve listede
1-) çorba
2-) Mantı makarna ,
3-) soslu karışık kızartma
4-) Yoğurt
Makarnayı listeden çıkarttım.Soslu kızartmada az yiyeceğim.Yoğurt ve çorba ağırlıklı beseleneceğim.Nasıl listem fikriniz varsa öğlene kadar söyleyin olmazsa çıkartayımmm
sadece makarna da yiyebilirsin canın ne istiyosa onu ye :) onu yerim bunu yiyemem deme ne istiyosan yicen :)
yok canım makarna istemiyorum zaten . Onun yerine işte dediklerimi yeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?