- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Öğretmen düşmanlığına ne gerek var bu konuda.Öğretmen de insan değil mi mükemmel hayatları olmak zorunda mı?Biz o sınıfın kapısını kapatınca bütün dertlerimizi tasalarimizi bırakıp dersimizi işleyip öğrencilerimize odaklanıyoruz.Profesyonel bir iş anlayacağınız!Böyle forumları görünce kafayı yiyorum öğretmenler çocukları emanet ettiğimiz rol modeli olan kişiler diye biliyordum böyle koca derdinde kendi kararlarını veremeyen mıymıy kişileri görünce bilemedim. Canını kurtarmışsın bize ne aile derdinden
23 Kasımda düzce depremini yaşadık evlerimiz yıkılmadı ama birkaç gün göçebe gibi yaşadık memlekete gidip geri dönmemek istedim evimden soğudum hala girmek istemiyorum eşim depremde üstüme kapanmış biter bitmez fırlamıştık ama o psikolojiyle ben eşimi suçluyordum içten içe onun yüzünden buraya geldim diye çünkü evlenip geldim oysaki aramızda bir sıkıntı yok deprem yüzünden sağlıklı düşünemiyorsun biraz zaman geçtikçe anlıyorsun siz de bu dönemde karar vermeyin birbirinize zaman verin o ara tartışma gerginlik olabiliyor sizi en iyi ben anlıyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var ben eşimi bırakıp ailemin yanına gitmedim ya burda ona bişey olursa diye öleceksek beraber ölelim dedim rabbim yardımcınız olsun beraber olursanız herşeyi aşarsınız ailesini duymayın eşinize destek olunMerhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin
Kadın doktor ya da tapu memuru olaydı kafayı yemezdin değil mi. Öğretmenler de onlar gibi sıradan insanlar sonuçta abartmayınBöyle forumları görünce kafayı yiyorum öğretmenler çocukları emanet ettiğimiz rol modeli olan kişiler diye biliyordum böyle koca derdinde kendi kararlarını veremeyen mıymıy kişileri görünce bilemedim. Canını kurtarmışsın bize ne aile derdinden
Kadın doktor ya da tapu memuru olaydı kafayı yemezdin değil mi. Öğretmenler de onlar gibi sıradan insanlar sonuçta abartmayın
Eşim zaten ailesinin yanında
Eğitim fakültelerinde bencil kocalarla nasıl başa çıkarılır dersi verilmiyor.Öğretmenler de derslerde mutlu evliliğin sırlarını anlatmıyor.Eğer bir gün insanların yerini robot öğretmenler alırsa sadece mantığıyla hareket eden rehberlere kavuşabilirsiniz.Tapu memuru çocuklarla sabahtan akşama kadar vakit geçirip onları eğitmiyorÇocukların karşısına çıkacak insanların az biraz aklı selim olmasını istemek gayet makul bence.
Eğer bir gün insanların yerini robot öğretmenler alırsa
Bunun aklı selim olmakla alakası yok. Kişilik, yetişme tarzı, kültür.. hepsi rol oynuyor.Tapu memuru çocuklarla sabahtan akşama kadar vakit geçirip onları eğitmiyorÇocukların karşısına çıkacak insanların az biraz aklı selim olmasını istemek gayet makul bence.
ailesinin yanında zaten ben ailemin yanına gitmek istedim23 Kasımda düzce depremini yaşadık evlerimiz yıkılmadı ama birkaç gün göçebe gibi yaşadık memlekete gidip geri dönmemek istedim evimden soğudum hala girmek istemiyorum eşim depremde üstüme kapanmış biter bitmez fırlamıştık ama o psikolojiyle ben eşimi suçluyordum içten içe onun yüzünden buraya geldim diye çünkü evlenip geldim oysaki aramızda bir sıkıntı yok deprem yüzünden sağlıklı düşünemiyorsun biraz zaman geçtikçe anlıyorsun siz de bu dönemde karar vermeyin birbirinize zaman verin o ara tartışma gerginlik olabiliyor sizi en iyi ben anlıyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var ben eşimi bırakıp ailemin yanına gitmedim ya burda ona bişey olursa diye öleceksek beraber ölelim dedim rabbim yardımcınız olsun beraber olursanız herşeyi aşarsınız ailesini duymayın eşinize destek olun
Çıkarım neydi acaba bir öğretmen olarak çok merak etti.Dün bir arkadaş öğretmenlerle ilgili çıkarım yapmıştı, doğru mu acep?(ben de öğretmenim bu arada, vardır bunun da sosyolojik bir açıklaması sanki).
Memleket sevdamısı olan harap olmuş şehirden gitmek istemeyen eşiniz olabilir mi? Ailesini bırakmaz istemez bak onu anlarım, o durumda da birlikte gitmeyi teklif edebilirdi.
Eşiniz de ailesi de saygı duymuyor sanki size, bana biri böyle stresli bi durumda laf sokacak da.. ne anladım ben bu evlilikten..
evliliklerde hataları kabul düzeyleri çok yüksek demeye getirmişti böyle direkt demese deÇıkarım neydi acaba bir öğretmen olarak çok merak etti.
Manyak gibi mesajlarınızı okuyarak buldum arkadaşıevliliklerde hataları kabul düzeyleri çok yüksek demeye getirmişti böyle direkt demese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?