- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 813
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
23 Kasımda düzce depremini yaşadık evlerimiz yıkılmadı ama birkaç gün göçebe gibi yaşadık memlekete gidip geri dönmemek istedim evimden soğudum hala girmek istemiyorum eşim depremde üstüme kapanmış biter bitmez fırlamıştık ama o psikolojiyle ben eşimi suçluyordum içten içe onun yüzünden buraya geldim diye çünkü evlenip geldim oysaki aramızda bir sıkıntı yok deprem yüzünden sağlıklı düşünemiyorsun biraz zaman geçtikçe anlıyorsun siz de bu dönemde karar vermeyin birbirinize zaman verin o ara tartışma gerginlik olabiliyor sizi en iyi ben anlıyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var ben eşimi bırakıp ailemin yanına gitmedim ya burda ona bişey olursa diye öleceksek beraber ölelim dedim rabbim yardımcınız olsun beraber olursanız herşeyi aşarsınız ailesini duymayın eşinize destek olun
Kendi evlerinde duvar yarılmış sadece .enkaz devam ederkenBu boşanma sebebi olamaz. Her şeyi kafanıza takmayın. Benim ananem, dedem Dinar depremini yaşadı. Günlerce çadırlarda kaldılar ve şehri terketmek istemediler. Onlarda komşularının yıkılan evlerine baktı. Kendi yıkılan evlerinin yanından günlerce ayrılamadılar. Bu normal bir durum, insan görüp yüzleşmek istiyor. Bunun için surat yapıp küsüyorsunuz. Lütfen yapmayın. Biraz o insanların psikolojisini anlamaya çalışın.
Gecmişleri orada diye bakarken gelecekleri de oraya gömülecektiYaşadıkları geçmişleri ordaymiş ıskenderunda yangın var keşke onlarla giymeseymişim köydeki evde kalsaymişim
"Ali yedi oyuna gitti, veli yedi koyuna gitti" mi oldu ilk zorlukta? Hani aile kurup sen ben degil "biz" olmuştunuz?Eşim zaten ailesinin yanında
Hoş ya da degil, alınganlıgın hiç zamanı degil, kenetlenmenin zamanı..Ama benim suçlayıp ,azarlamaları hoş değil.ben onları düşündüğüm için gezmeyin enkazlar tehlikeli yollar dedim suçlu ben oldum.
Haklisiniz ama bizim evimiz kalmadı ağır hasarlı şuan bana laf sokan kaynanamın yanında kalmak istemedim 2 gün orda kaldım ailemi görmek istedim .bunu bana fazla görmeleri sorun ben onu sanki zorlukta bırakmışım gibi bir algı oluşmuş depremi zaten birlikte yaşaıp,onun ailesinin yanında kaldık zaten.Hoş ya da degil, alınganlıgın hiç zamanı degil, kenetlenmenin zamanı..
Zorluk degil, fakat artık eşinizle ailesiniz, bu gunlerde uzak kalmakla evliliğiniz yara alır bence,iyi günde kötü günde olayı var ya, işte bu kötü gün, beraber olmalısınız, kurduğunuz aile geldiğiniz aileden daha onemlı su anda.. Ki sanırım aileniz zor durumda degil..Haklisiniz ama bizim evimiz kalmadı ağır hasarlı şuan bana laf sokan kaynanamın yanında kalmak istemedim 2 gün orda kaldım ailemi görmek istedim .bunu bana fazla görmeleri sorun ben onu sanki zorlukta bırakmışım gibi bir algı oluşmuş depremi zaten birlikte yaşaıp,onun ailesinin yanında kaldık zaten.
Onların ailesi de depremden etkilenmedi ki yani benim ailem niye onların ailesi olmuyor onu anlamıyorum.abimin eşi doğum yapacak başka bir şehire gideceğiz.Zorluk degil, fakat artık eşinizle ailesiniz, bu gunlerde uzak kalmakla evliliğiniz yara alır bence,iyi günde kötü günde olayı var ya, işte bu kötü gün, beraber olmalısınız, kurduğunuz aile geldiğiniz aileden daha onemlı su anda.. Ki sanırım aileniz zor durumda degil..
Kurduğunuz aile eşinizle siz, es ailesi degil..Onların ailesi de depremden etkilenmedi ki yani benim ailem niye onların ailesi olmuyor onu anlamıyorum.abimin eşi doğum yapacak başka bir şehire gideceğiz.
Bende kayınvalidemden laf işittim gittik annesinde kaldık iki gün yinede eşimi yalnız bırakmadım herkesin sevgisi farklı tabi nediyim sizin pek gönlünüz yokYeni
Konu SahibiHayallerdeyim
Favorilere Ekle
Eşimin ailesi muhtemelen 1 2 hafta sonra gel diyecek ,Ya da eşim gelip götürme isteyecektir ben de hiç gitmek istemiyorum açıkçası ailesinin yanına eşimle wpte yazışıyororuz aradı, açmadım .sizce nasıl bir tavır alayım ben gitmeyi düşünmüyorum simdil8k eşimin ailesin yanına .Zaten abimin eşinin doğumuna gideceğiz annemle
İki gün bizde onlarda kaldık şimdi ailemin yanındayımBende kayınvalidemden laf işittim gittik annesinde kaldık iki gün yinede eşimi yalnız bırakmadım herkesin sevgisi farklı tabi nediyim sizin pek gönlünüz yok
Aşk olsun Miss, abartmayalım. Ben de öğretmenim, he he dedim bir yönden haklılar dedim ama artık her yerde sistematik olarak bize tepki gösteriliyor. Koca ülkede en birincil sorunlu meslek grubu biz miyiz ya? Deprem yüzünden dönem ertelendi, onda bile öğretmenler hadi yine iyisiniz dendi. Kadının biri kocasıyla geçinemez, mesleği öğretmenlik olur. Onda da tutup öğretmenler basiretsizdir denir.Kulağa hiç fena bir fikir gibi gelmedi açıkçası
Doğum hangi ildeYeni
Konu SahibiHayallerdeyim
Favorilere Ekle
Eşimin ailesi muhtemelen 1 2 hafta sonra gel diyecek ,Ya da eşim gelip götürme isteyecektir ben de hiç gitmek istemiyorum açıkçası ailesinin yanına eşimle wpte yazışıyororuz aradı, açmadım .sizce nasıl bir tavır alayım ben gitmeyi düşünmüyorum simdil8k eşimin ailesin yanına .Zaten abimin eşinin doğumuna gideceğiz annemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?