Deprem şoku ardından eşimin davranişları ayrilacagim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni
Konu SahibiHayallerdeyim
Favorilere Ekle
Eşimin ailesi muhtemelen 1 2 hafta sonra gel diyecek ,Ya da eşim gelip götürme isteyecektir ben de hiç gitmek istemiyorum açıkçası ailesinin yanına eşimle wpte yazışıyororuz aradı, açmadım .sizce nasıl bir tavır alayım ben gitmeyi düşünmüyorum simdil8k eşimin ailesin yanına .Zaten abimin eşinin doğumuna gideceğiz annemle

K Kendi evlerinde duvar yarılmış sadece .enkaz devam ederken

Yaşadıkları geçmişleri ordaymiş ıskenderunda yangın var keşke onlarla giymeseymişim köydeki evde kalsaymişim
Gecmişleri orada diye bakarken gelecekleri de oraya gömülecektiFakat şimdi hiç bir şeyi kale almayın, inanın deprem psikolojisi cok acayip bir sey, biz 10 gün sonra sankı 10 yıl gecmiş gibi kahkahalarla gülüyordukHerkes farklı bir tepki geliştirir, daha once normal bir aileyseniz geçicidir..

Ama benim suçlayıp ,azarlamaları hoş değil.ben onları düşündüğüm için gezmeyin enkazlar tehlikeli yollar dedim suçlu ben oldum.

Hoş ya da degil, alınganlıgın hiç zamanı degil, kenetlenmenin zamanı..
Haklisiniz ama bizim evimiz kalmadı ağır hasarlı şuan bana laf sokan kaynanamın yanında kalmak istemedim 2 gün orda kaldım ailemi görmek istedim .bunu bana fazla görmeleri sorun ben onu sanki zorlukta bırakmışım gibi bir algı oluşmuş depremi zaten birlikte yaşaıp,onun ailesinin yanında kaldık zaten.

Zorluk degil, fakat artık eşinizle ailesiniz, bu gunlerde uzak kalmakla evliliğiniz yara alır bence,iyi günde kötü günde olayı var ya, işte bu kötü gün, beraber olmalısınız, kurduğunuz aile geldiğiniz aileden daha onemlı su anda.. Ki sanırım aileniz zor durumda degil..

Onların ailesi de depremden etkilenmedi ki yani benim ailem niye onların ailesi olmuyor onu anlamıyorum.abimin eşi doğum yapacak başka bir şehire gideceğiz.

Onların ailesi depremden etkilerse dışarda felan kalsalar yanlarında olurum onları evlerinde depremi çok az hissetmişler benim ailem de aynı şekilde . Kimse şuan dışarda muhtaç değil yani

O zaman aile olduğumuzun farkına varıp eşini koruyup desteklemesi lazım değil mi

Bende kayınvalidemden laf işittim gittik annesinde kaldık iki gün yinede eşimi yalnız bırakmadım herkesin sevgisi farklı tabi nediyim sizin pek gönlünüz yok

Kulağa hiç fena bir fikir gibi gelmedi açıkçası
Aşk olsun Miss, abartmayalım. Ben de öğretmenim, he he dedim bir yönden haklılar dedim ama artık her yerde sistematik olarak bize tepki gösteriliyor. Koca ülkede en birincil sorunlu meslek grubu biz miyiz ya? Deprem yüzünden dönem ertelendi, onda bile öğretmenler hadi yine iyisiniz dendi. Kadının biri kocasıyla geçinemez, mesleği öğretmenlik olur. Onda da tutup öğretmenler basiretsizdir denir. Ne diyeyim yani...

Doğum hangi ilde

Doğuma gidip geldim kendi ailemin evine burda bazı sağlık ile ilgili işlerim var gitmiyorum şimdilik kayinbabangilin evine

Öyle karar aldım eşim özür felan diledi ama o eve nedende gidesin gelmiyor evimiz depremde yıkıldı. Evimiz yok kayınvalide evinde kalacak gibiyiz ama gitmek istemiyorum

Depremi yaşayan birisi olarak ailene gitmen çok normal sende bir evlatsın neticede. Eşin nasıl ailesi ile beraberse sende aileni görmek istersin haklı olarak. Bide demişler koca bırakılmaz ama koca tek değil ki ailesiyle, e bu kız yumurtadan mı çıktı? Ölümden dönmüş ailesini görmek istemez mi? Asıl sorun kocada karıcım sizinkilere de gidelim diyebilirdi? Ha demiyorsa bırakacak kızı gidip gelecek. Evinizde ağır hasarlıymış çok üzüldüm o kaynana yanında da kalınmaz. Deprem zamanı bile kaynanalık yapan normal zamanda ne yapmaz.

Evlilik demek iki insanın birbirini koruması güvenmesi ve savunması demektir bana göre bir adam karısını ailesine ezdiriyorsa adam değildir bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…