- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi Candyflosss
-
Bence Kocasıyla arası o kadar kötü ki kaynana sevgisi ile avunduğunu düşündüm aslında..Aslinda acayip dert arıyor .. ya da büyük şüpheleri var
Aynen adam daha sonra gerçekten aşık olup , yol veriyor konu sahibi gibilere. Çok sevdiği övündüğü 2. aileleri de oğullarının aşık olduğu kadına kucak açıyorlar .Bazı salak erkekler eşleri aileleriyle iyi olunca pek bir mutlu oluyor. Çünkü aslında kadını sevmiyorlar, anama babama ne güzel davranıyor diye dünyanın en aşık erkeğine dönüyorlar, o da zamanla geçiyor. O erkeklerden bahsediyor herhalde konu sahibi de
Gerçekten gördüm böyle birşey, hiç de aklımdan çıkmadı. Adam karısını üniversite öğrencisi ile aldattı, karısı gitti, adamın ailesi adamı evlatlıktan reddetti. Neden sonra adam boşandı, ailesi o kızı oğullarına istemeye gitti çiçek çikolata ile, o..dedikleri kapımdan sokmam dedikleri kızı gelinlikle geçirdiler adı geçen kapıdan.Aynen adam daha sonra gerçekten aşık olup , yol veriyor konu sahibi gibilere. Çok sevdiği övündüğü 2. aileleri de oğullarının aşık olduğu kadına kucak açıyorlar .
Bu adamı bir gün kendi haline bırakamazsın abi evde, karnını doyurmaz, kendini zehirler, evi mevi yakar maazallah.Eki Görüntüle 2972456
Aynen konu sahibinin mükemmel bi hayatı var ,o mükemmel kocası da akşamki yemeği yiyelim mi diye annesine arayıp sorar
Mükemmel kaynanası da karar verir ,ah ben öyle özendim ki …. Sizlere de tek lafım insanların mutluluğunu kıskanacak kadar haset olmayın be !!11!1!1!1!!1
Allahım sen nasip etme
yok Ya mükemmel kaynanoşu var bunlara hiç bişey olmazBu adamı bir gün kendi haline bırakamazsın abi evde, karnını doyurmaz, kendini zehirler, evi mevi yakar maazallah.
buna rağmen her şeyi mükemmel olarak gören konu sahibi şokuYatmadan önce de icazet alıyorlardır kesin. Kaynanası uygun görürse uyku evlerine geçiyorlardır. Töve yarabbim. Böyle benliksiz kişiliksiz olacağıma dünyanın en cazgır kimseyle anlaşamayan ama en azından kendi fikri olan bireyi olurum daha iyi.
Allahım gelmiş birde nekadar ponçik aileye gelin geldim yarabbim herkese nasip et minvalinde konu açmışEki Görüntüle 2972456
Aynen konu sahibinin mükemmel bi hayatı var ,o mükemmel kocası da akşamki yemeği yiyelim mi diye annesine arayıp sorar
Mükemmel kaynanası da karar verir ,ah ben öyle özendim ki …. Sizlere de tek lafım insanların mutluluğunu kıskanacak kadar haset olmayın be !!11!1!1!1!!1
Allahım sen nasip etme
mutluyum sanıyor ,kaynanasına sıkı sıkı tutunmuş hem deAllahım gelmiş birde nekadar ponçik aileye gelin geldim yarabbim herkese nasip et minavlinde konu açmış
Aklımı koru Allahım nolur, böyle evlat yetiştirmeyi nasip etme. Akıllı, kendine güvenen evlatlarımız olsun inşallah
Cehalet güzel şey aslındamutluyum sanıyor ,kaynanasına sıkı sıkı tutunmuş hem dehiç bişeyin farkında değil ,keşke ben de hiç bişeyin farkında olmasaydım ne güzel bak mutlu oluyorsun bari
bir de bunu farkettirmeye çalışanlara da kızıp formdan kaçıyorsun ne güzel kafa ya misCehalet güzel şey aslında
Birşeyi bilmiyorsun ama herşeyi biliyorum sanıyorsun
Mutlu değilsin ama mutluyum sanıyorsun
Yeni gelin ya da sanırım. O ponçik haller, la la hayat sevince güzel modu. Dur bakalım kocaya kayın aileye doyunca yine gelir.Cehalet güzel şey aslında
Birşeyi bilmiyorsun ama herşeyi biliyorum sanıyorsun
Mutlu değilsin ama mutluyum sanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?