- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
- Konu Sahibi Candyflosss
-
kız kaynanaya bu kadar yapışmış biri kocayı bırakır mı
Kız Bırak kaynanasının ayaklarına kadar yıkasın karışmaBu böyle nispet yaptı ya max 1 yıl veriyorum gırtlak gırlağa gelecekler kaynana ve eş ailesiyle aha buraya imzamı atıyorum
Nispet yapacak olsam ballandıra ballandıra anlatmaz mıydım. Herkes evinde mutlu huzurlu olsun diyorum. Ayrıca yanlış yere yazdiysam da sadece bunu söylemen yeter. Ne tuhafsiniz. Sizin gibiler herhalde olumsuz tarafından bakıyor herşeye.
Aslinda acayip dert arıyor .. ya da büyük şüpheleri varDerdiniz baskalarinin kayinvalidesi ile derdi olmasi mi?
Bazı salak erkekler eşleri aileleriyle iyi olunca pek bir mutlu oluyor. Çünkü aslında kadını sevmiyorlar, anama babama ne güzel davranıyor diye dünyanın en aşık erkeğine dönüyorlar, o da zamanla geçiyor. O erkeklerden bahsediyor herhalde konu sahibi deHııı kesin ondandır. Herkesle iyi olunmuyor malesef. Aranızda bir muhabbet varsa eşinizle sizden kaynaklıdır, evlilik 2 kişiliktir.
Bence kendisi daha beter durumda baskalarini eziklemeye calisiyorAslinda acayip dert arıyor .. ya da büyük şüpheleri var
Bilmem, gaçırdık da kendisini az önce biz nalet garılar.Bazı salak erkekler eşleri aileleriyle iyi olunca pek bir mutlu oluyor. Çünkü aslında kadını sevmiyorlar, anama babama ne güzel davranıyor diye dünyanın en aşık erkeğine dönüyorlar, o da zamanla geçiyor. O erkeklerden bahşediyor herhalde konu sahibi de
Arkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven?
Bizim derdimizle mi dertlemeye geldin bacımsu . Gözlerim yaşardı duyarlılığınızaArkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?