- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.858
- 548
- Konu Sahibi Candyflosss
-
Evlendiğim ilk sene gayet iyi davrandım ama baktım sınır falan tanımıyorlar, resmen herşeye karışma hakkını buluyorlar, şimdi mesafe koydum kafam baya rahat, herkese öneririmArkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven?
BoşanArkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven?
Niye sizin kusurunuza bakmıyoruz? Çocuk, engelli ya da yaşlı mısınız?Olumsuz yazanlara sadece şunu söyleyeceğim, bu bakış açınız la zaten çok zor. Dert yerinde hiç mi güzel bisey olamaz. Veya başkasının iyi olması sizi neden kızdırıyor anlayamadım. Yine de yanlış birşey yaptıysam benim kusuruma bakmayın hanimlar.
Yine kıskandın dimi ?Niye sizin kusurunuza bakmıyoruz? Çocuk, engelli ya da yaşlı mısınız?
Bir derdim var yerinde, bir derdin yok. Ne mutlu sana
Çok bekletmedim umarımBunu kim yazacak diye beklemedeydim
Hava suya konu açmaları çok sıkıcı değil mi? Sizce. Derdin yok otur aşağı.Derdi milletin derdi olması
Konu sahibi————->>Çok bekletmedim umarım
Bu işte bir iş var girumceleri bile iyi ilginç
Yani sizin çok üzüldüğünüz mutsuz gelinler ordusunda ben yokum bari benim için üzülmeyin diye yazdım.Karşılıklı mesafe ve saygıyı koruyan herkes mutlu bence. sevgi pıtırcığı değiliz ama birbirimize olan mesafeyi ve saygıyı aşmıyoruz gayet her şey yolunda gidiyor
bölümün adının "bir derdim VAR" oluşu da mı size bir şey çağrıştırmadıNispet yapacak olsam ballandıra ballandıra anlatmaz mıydım. Herkes evinde mutlu huzurlu olsun diyorum. Ayrıca yanlış yere yazdiysam da sadece bunu söylemen yeter. Ne tuhafsiniz. Sizin gibiler herhalde olumsuz tarafından bakıyor herşeye.
Sizdeki şu herkeşler beni kıskanıyor modunu napacağız?Olumsuz yazanlara sadece şunu söyleyeceğim, bu bakış açınız la zaten çok zor. Dert yerinde hiç mi güzel bisey olamaz. Veya başkasının iyi olması sizi neden kızdırıyor anlayamadım. Yine de yanlış birşey yaptıysam benim kusuruma bakmayın hanimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?