Dert benim değil :)

Sevimli gelin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
8
11
3
Günaydın arkadaşlar :)
Dert benim değil , en yakın arkadaşımın .
Tabi bence bu dert de değil , buraya konuyu açmamı kendisi ricâ etti .
Arkadaşım bekâr , hayırlısıyla o da evlenmek istiyor .
Kendisi size soruyorki ; Bayanın erkekten 14 yaş büyük olması sorun olurmu ne gibi sorun olur ?
Biz uzun uzun konuştuk arkadaşımla “ ilerde aldatma olur mu bu yaş sebebiyle ? “ dedi . “Sanki bütün aldatan erkeklerin yaşları eşlerinden küçük mü , karakter meselesi bence “dedim .
Şimdi sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , kendisi yoğun çalıştığı için muhtemelen akşama okuyacaktır .
Hepinize teşekkür ediyorum :)
Not ; Ne arkadaşım , ne 14 yaş küçük olan kişi ikisi de yaşını tam aksi gösteriyor , arkadaşım yaşından küçük , diğeri ise yaşından çok çok büyük gösteriyor .

Son düzenleme:
14 yas biraz fazla gibi sanki . Kadın büyükse daha da fazla çünkü kadınlar erken yasta çöküyorlar aldatmak illa ki karakter meselesi ama aralarında çok büyük bir sevgi varsa da ama aşırı büyük bir sevgiden bahsediyorum o zamana olabilir

Bence aradaki yaş farkı değil kuşak farkı. İnsanın hayattan beklentileri bile farklı olur. Benim bile 25 yaşımdaki halimle 32 yaşım bambaşka.
Bir diğer konu da erkeklerin geç olgunlaşması, pek yaşlarından beklenecek olgunluğa sahip olmıyorlar.

Cok yakin arkadasim esinden 11 yas buyuk
Ikisi de ayri ayri cok iyiler ama pek anlasamiyorlar
Ev idaresinden gezmeye bile
Su aralar gundemleri bosanmak

Bence hiç uygun bir durum değil. Yani bi erkek de kadından 7 yaştan fazla büyük olsa bunu da çok garibime gider mesela. Cinsiyetle alakası yok çok fazla yaş farkı mutlaka ve mutlaka sorun oluşturuyor.

Cok cok fazla. yas dusunun o kadin biraz kucuk yaslarda evlenib anne olsaydi o yaslara yakin cocuyu olurdu.eyerki kadinin yasi 40 uzeri olsaydi erkekde 30larda olsaydi bence ola bilirdi.23 yas cok cocuk yas o ne istedugi bile bilmiyor hala.bide erkekler kadinlara nazaren daha gec olgunlasirlar.diyelimki evlenmek istediler erkeyin ailesindende tepki buyuk olur bence
Bence olmaz yinede kendi secimleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…