• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

çok gurursuzsunuz bayan konu sahibi...

aldatılmışsınız hemde tonlarca kadınla..

hala da yardım istiyorsun,ne yardımı allah aşkına bırakın gitsin :57:

ayrıca çok da ayrangönüllüsünüz gördüğünüze aşık oluyorsunuz :19:

ne alakasi var arkadasim. hem beni belki fiziksel olarak aldatmamistir. sadece yazili seylerdi..

(hemen savunmaya gecen üye :)) )

yazının tamamını okudum. tüylerim ürperdi. ağlamaktan helak oldun inan olsun.. ah güzelim benim bu gencecik yaşında neler yaşamışsın sen öyle? allah sana sabırlar versin.. yine de çok güçlü bir kızsın bunu anladım. gerçekten bu zorluklara rağmen ayakta durmuşsun ya, helal olsun. genç kızlarımıza örnek olsun bu yazılanlar.. örnek alsınlar hepsi.. hepsi alsınlar örnek.. alsınlar hepsi örnek..

allah sana çektirenlerin gani gani belasını versin. hepsinin boşaltım sindirim sistemi çöksün de anal beslensin, dışkılasınlar.. yazıklar olsun bu insanlara.. bunlar insan değil yemin ederim. olsun güzelim allah yanında korkma. biz de her zaman yanındayız. üzülme güzelim deymez..

(hepsini okudum? yalan.. ağladı mı? asla.. ne okuduğunun farkında mı? hayır.. ne yazdığının bilincinde mi? o da değil.. üye mi? evet.. )

:60::60::60::60::60: allah kahretmesin seni ahahahahah

Sürekli bu forumu dışarıdan takip ediyordum.Bugüne yazmak kısmetmiş.
Kusura bakmayın bir anda konuya girdim ama acil cevap almam lazım.
Eşimle dün korunmasız birlikte olduk, daha doğrusu bana tecavüz etti yatağa bağladı, vurdu heryanıma ne yapmalıyım yardım...

(Evet bildiğiniz üzre yırtın dondan çıkmış üye )

Konu sahiibi özür dilerim çok çaresizim.

yazının tamamını okudum. tüylerim ürperdi. ağlamaktan helak oldun inan olsun.. ah güzelim benim bu gencecik yaşında neler yaşamışsın sen öyle? allah sana sabırlar versin.. yine de çok güçlü bir kızsın bunu anladım. gerçekten bu zorluklara rağmen ayakta durmuşsun ya, helal olsun. genç kızlarımıza örnek olsun bu yazılanlar.. örnek alsınlar hepsi.. hepsi alsınlar örnek.. alsınlar hepsi örnek..

allah sana çektirenlerin gani gani belasını versin. hepsinin boşaltım sindirim sistemi çöksün de anal beslensin, dışkılasınlar.. yazıklar olsun bu insanlara.. bunlar insan değil yemin ederim. olsun güzelim allah yanında korkma. biz de her zaman yanındayız. üzülme güzelim deymez..

(hepsini okudum? yalan.. ağladı mı? asla.. ne okuduğunun farkında mı? hayır.. ne yazdığının bilincinde mi? o da değil.. üye mi? evet.. )

(Allah seni bildiği gibi yapsın:9::9::9::9:)

Eşimle dün korunmasız birlikte olduk, daha doğrusu bana tecavüz etti yatağa bağladı, vurdu heryanıma ne yapmalıyım yardım...

ah kardeşiiimmmmmmmmm vurup vurup mu tecavüz etti, tecavüz edip mi vurdu?

ne alakasi var arkadasim. hem beni belki fiziksel olarak aldatmamistir. sadece yazili seylerdi..

fiziksel yada duygusal...çok mu farkediyor yani????

daha gençsin niceleri çıkar önüne ne ani bu telaş

sen onu takip et kardeşim
bir sürü gizli takip programı var onları al
olmadı ben sana özel mesajdan atayım (nette dolaşanlar free diyor ama yalan bende full veriyonu var, sen yabancı değilsin ucuza kapatırız)

sonra tek tek o kızları bul
her birine tek tek erkek arkadaşınla beraber olduğunuz resimleri gönder
olmadı grup teklif et

girme arkadaşım araya girme

bugün üye olmuş

ilk mesaj

fake..

Napsın yani? kendini donatıp adamın peşinden mi gitsin? Neler söylüyorsunuz el kadar çocuğa?

cocuk mu?? siz de annane misiniz?? anlamiyor musunuz bayan, ben erken olgunlasmis genc bir kadinim.

ya sana da alıştıraydı
gazozuna ilaç kataydı
gözüne biber gazı sıkaydı
ne bileyim tiner koklataydı

annen seni kadir gecesi doğurmuş
[/QUOTE]

annem beni hic sevmezdi ki... Size anne diyebilir miyim?

Sevgiye acligimda bundan zaten...

hayret bir şeysiniz yani
size kalsa her ela gözlüye:16: töbe töbeeeeee

tabii ki de kendini donatıp erkeğin peşinden gitsin
alsın, çeksin kendine kendine
gözünü açsın
feysbukunu kapattırsın, şifresini kaydetsin ve kaybetsin
yapacak çok iş varken
siz neler söylüyorsunuz böyle

daş yağacak başımıza daşşşşşşşşşşşş:4:

Sagol ablam.. pesinden gideyim degil mi?? hele bi dönsün.. peki bildiklerimi ona söyleyeyim mi? ne yapayim.. gelecek cuma günü..

Bel altı vurduğunuz farkında mısınız? Ben 45 yaşında bekar bir kızım? Terbiyenizi takının

hah beni kiskanmanizdan anlamaliydim...

cok sagol arkadasim cok sagol.. Evet güclüyüm. Ama asigim da.. ne yapacagim simdi ben

(yazık oldu güzelim moonitöre:9::9::9::9:)

tabii ki de kadın doğumcuya gitsin
forumda bu konuyla ilgili topikler var, orda yardımcı olurlar kızcağıza
ne yani bekaretini kaybetti diye hancı mı olsun?

ne çirkin tabirler bunlar hanımefendi.. yok hancı mı olsunmuş..

yaptığını doğru bulmuyorsa bir daha yapmasın. karşısına çıkan kişi de eğer buna önem veren biriyse durumu açıklasın. dürüst davransın.

yaptığını doğru buluyorsa zaten kim ne karışır..

ben evlenmeden birlikte olmadım kocam beni 9 yıl bekledi.

bilgisayarına casus program kur, almanca çeviriyi google translateden yap.

(dünyanın en büyük bilgisini sunduğunu sanan üye)

arkadasim, yasadiklarin cok aci.. o duyguyu bilirim.. ben de yasadim. senin ki iyi bir de kocanmis. o zaman tecavüz olur mu ki...

ama lütfen kendine konu ac. ben sevgilimi geri elde etmeliyim..

onsuz olamam..

bugün üye olmuş

ilk mesaj

fake..

Neden küfür ediyorsun arkideşim. Gece neler yaşadığımı anlattım suçmu?

sen onu takip et kardeşim
bir sürü gizli takip programı var onları al
olmadı ben sana özel mesajdan atayım (nette dolaşanlar free diyor ama yalan bende full veriyonu var, sen yabancı değilsin ucuza kapatırız)

sonra tek tek o kızları bul
her birine tek tek erkek arkadaşınla beraber olduğunuz resimleri gönder
olmadı grup teklif et

girme arkadaşım araya girme

Çok zor durumdayım siz büyükelrimden yardım almak istedim. Akşam gelicek yine korkuyorum kapıyıda kilitledi telefonumu aldı camların panjurunu çekti gitti evdede telefon yok.Müstakil zaten kimsede duymaz çok korkuyorum.

Ben kurdum bilgisayarına, istersen sana özelden yazayım?

annem beni hic sevmezdi ki... Size anne diyebilir miyim?

Sevgiye acligimda bundan zaten...

Sagol ablam.. pesinden gideyim degil mi?? hele bi dönsün.. peki bildiklerimi ona söyleyeyim mi? ne yapayim.. gelecek cuma günü..

gel anne de bana, gel bana bebeğim.
bende var 10-15 tane kız çocuğu (kadın mı desek)
hepsinin annesiyim ben
çok da ileri görüşlüyüm
istediği erkek arkadaşlarını getirebilirler evine
eğer ben böyle mutluyum diyorsan gel,
yoksa kadın doğumcuya

yaptığını doğru bulmuyorsa bir daha yapmasın. karşısına çıkan kişi de eğer buna önem veren biriyse durumu açıklasın. dürüst davransın.

hahhaayyyyyyyyyyt
9 yıl beklemiş
tren mi ki bu bekliyor
sen kandır kendini
kapıdan çıkarken de kafanı ey, boynuzların çarpmasın eşiğe

neden beklediniz ki? ya teniniz uyusmasaydi? ya esinizde baska problemler ortaya ciksaydi?? bu cok sacma..

önceden tanimak bilmek lazim..

rapor al hemen hemen rapol al.. bi de bu adamdan çocuk sahibi olma sakın git ertesi gün mertesi gün hapını da iç..

bir de yeni konu aç istersen konuyu dağıtma canım..

Back
X