• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

annen geldi mi?

kaynanın gelip tüm gün sana bakması vs.. bu kadar içli dışlı olmanız çok da doğru değil.. böyle sürerse, kendini toparlaman zaman alabilir.. oysa kantar kendi hayatını yaşamaya başladı bile..

Böyle bir şeye müsaade etmezdim ama mecbur kaldım yataktan kalkarken bayılacak gibi oluyordum

kızlar konu hem fake, hem cinsel içerikli, kasmaya gerek yok (yazarlık yeni, ilk yazılan mesaj malum mesaj)

topic geyiğe dönmüş.. oralarda dolanmayın bence, bir kaç ban vurabilir..

Dranascım geçmiş olsun kızına da sana da...
kantarı boşver sen...

kim nikini dana bonfilem yaptı ki...

kızlar konu hem fake, hem cinsel içerikli, kasmaya gerek yok (yazarlık yeni, ilk yazılan mesaj malum mesaj)

topic geyiğe dönmüş.. oralarda dolanmayın bence, bir kaç ban vurabilir..

Ben fake olduğunu düşünmüyorum yaa. Ama haklısın başımıza iş gelebilir :)

Ben fake olduğunu düşünmüyorum yaa. Ama haklısın başımıza iş gelebilir :)

eğer üni mezunu, 29 yaşında bir kadın evleniyor, ve kocasına yakınlaşmıyorsa hiç bir şekilde (adam demiş ya sen de bana yanaşmıyorsun) sorun babalara kadar gidiyor da kadın hala yanaşmıyor, tek çareyi de gelip topic açmakta buluyorsa, hani düpedüz fake demeyelim de işin içinde gizli saklı yalan dolan bişiler vardır en azından

hanımefendi siz de herşeye faaake faaake diyorsunuz yahu..

elmayra bizim geyik vaktimiz gelmiş bence kaşınmamızdan belli
eğer üni mezunu, 29 yaşında bir kadın evleniyor, ve kocasına yakınlaşmıyorsa hiç bir şekilde (adam demiş ya sen de bana yanaşmıyorsun) sorun babalara kadar gidiyor da kadın hala yanaşmıyor, tek çareyi de gelip topic açmakta buluyorsa, hani düpedüz fake demeyelim de işin içinde gizli saklı yalan dolan bişiler vardır en azından

Oyy yerim seni sadettin teksoyum benim :)

biz kendi konumuza dönelim en iyisi mi ,

gizem acil konu bize yada asu sen yaz

tmm dönelim artık :)

Back
X