Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim ne müsabebet.. ben sadece bu 2 kismetimle birlikte oldum.. ama yanlis yapmisim, evlenmeden deneyeydim iyiydi..
patronun bana ilgisi uzaktan uzaktan.. böyle ara ara 3 ara ara 7 numarali bakislarini atiyor bana...
aslında yazmayacaktım konu kapanır ama ben de bebeyin kimden öğrenmek icin bi formül var. Bilmem yapabilir misin?
aslında yazmayacaktım konu kapanır ama ben de bebeyin kimden öğrenmek icin bi formül var. Bilmem yapabilir misin?
ayyy kardeş ben senin sıkı panpişinim tariflerine bayılıyorum mucuksss
ayyy hatrı kalır hemen sen de yüz ver
ha bir eksik ha bir fazla değil mi???
Özelden attığım epilasyon formülünü uyguladın mı ciciş, hani şu kedi sidiğini bacağamıza sürüyorduk?
nedir canim?? suan hertürlü seyi seettirebilirim. zaten hamile oldugumu da buradan ögrendim..
gecen haftasonu konu aytiydim, malum heryer kapali, test alamadim, dedi ki arkadas, rapciler gibi kafamin etrafinda 7 tur dönücem, eger yalpalarsam hamileyim, yalpalamazsam hamile degilmisim. ben denedim, yalpaladim. hamileymisim iste..
canim simdi olmaz ama, burda bi bayan dedi ki hamileyken baska biriyle birlikte olursam yine hamile kalabilir misim? bu riski göze alamam...
Bak kardeş; bu formülü büyükbüyük nenemden öğrendim. Çocuğunun kimden olduğunu bilmeyen büyükbüyüknenem ikisinin de boxer ını almış. O zamanlar bütün köy boxer giyermiş zaten. Neyse bu boxerları alıp göbeğine sürtmüş. Hangisinin rengi acıldıysa cocuk onunmuş. Böyle de bi anım var işte.
ayyy kuşummmm yapmam mı??ne iyi bişeymiş o öyle,harikasın
ama kediyi yakalayana kadar sonra da çişini yaptırana kadar neler çektim neleeeerrr
başka bölgelere de uygulanabiliyo mu???
ay benim koca beyaz slip giyer, onlan olur mu??
İşte marifet orda, amaç kedi sidiğini sürmek değil yakalayıp çişini yaptırmak da. Evet heryere sürebiliyosun bebeyim, özellikle dudaküstünde cok faydalıymış
ne güzel ikiz olur belki canım,
iki ke zdoğum yaparak formunuz bozmazsın hem
canim simdi olmaz ama, burda bi bayan dedi ki hamileyken baska biriyle birlikte olursam yine hamile kalabilir misim? bu riski göze alamam...
şurada okuyoruz, yorum yazıyoruz. ayıp ya.
gerçekten ayıp.
2. üyelikle yorum yapmış arkadaş bi de kendine.
birazdan konu kapanır.
ay simdi coklu dogum zor olmaz mi, hem arada da zaman olcak.. ya biri pirtlarken digeri kalmak isterse?? ay kafam karisti ama yaaaaaaaaaa