• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

aslında yazmayacaktım konu kapanır ama ben de bebeyin kimden öğrenmek icin bi formül var. Bilmem yapabilir misin?

yok canim ne müsabebet.. ben sadece bu 2 kismetimle birlikte oldum.. ama yanlis yapmisim, evlenmeden deneyeydim iyiydi..

patronun bana ilgisi uzaktan uzaktan.. böyle ara ara 3 ara ara 7 numarali bakislarini atiyor bana...

ayyy hatrı kalır hemen sen de yüz ver :19:

ha bir eksik ha bir fazla değil mi???

aslında yazmayacaktım konu kapanır ama ben de bebeyin kimden öğrenmek icin bi formül var. Bilmem yapabilir misin?

nedir canim?? suan hertürlü seyi seettirebilirim. zaten hamile oldugumu da buradan ögrendim..

gecen haftasonu konu aytiydim, malum heryer kapali, test alamadim, dedi ki arkadas, rapciler gibi kafamin etrafinda 7 tur dönücem, eger yalpalarsam hamileyim, yalpalamazsam hamile degilmisim. ben denedim, yalpaladim. hamileymisim iste..

şurada okuyoruz, yorum yazıyoruz. ayıp ya.
gerçekten ayıp.

2. üyelikle yorum yapmış arkadaş bi de kendine.
birazdan konu kapanır.

Özelden attığım epilasyon formülünü uyguladın mı ciciş, hani şu kedi sidiğini bacağamıza sürüyorduk?

ayyy kuşummmm yapmam mı??ne iyi bişeymiş o öyle,harikasın

ama kediyi yakalayana kadar sonra da çişini yaptırana kadar neler çektim neleeeerrr

başka bölgelere de uygulanabiliyo mu???

nedir canim?? suan hertürlü seyi seettirebilirim. zaten hamile oldugumu da buradan ögrendim..

gecen haftasonu konu aytiydim, malum heryer kapali, test alamadim, dedi ki arkadas, rapciler gibi kafamin etrafinda 7 tur dönücem, eger yalpalarsam hamileyim, yalpalamazsam hamile degilmisim. ben denedim, yalpaladim. hamileymisim iste..

Bak kardeş; bu formülü büyükbüyük nenemden öğrendim. Çocuğunun kimden olduğunu bilmeyen büyükbüyüknenem ikisinin de boxer ını almış. O zamanlar bütün köy boxer giyermiş zaten. Neyse bu boxerları alıp göbeğine sürtmüş. Hangisinin rengi acıldıysa cocuk onunmuş. Böyle de bi anım var işte.

Bak kardeş; bu formülü büyükbüyük nenemden öğrendim. Çocuğunun kimden olduğunu bilmeyen büyükbüyüknenem ikisinin de boxer ını almış. O zamanlar bütün köy boxer giyermiş zaten. Neyse bu boxerları alıp göbeğine sürtmüş. Hangisinin rengi acıldıysa cocuk onunmuş. Böyle de bi anım var işte.

ay benim koca beyaz slip giyer, onlan olur mu??

ayyy kuşummmm yapmam mı??ne iyi bişeymiş o öyle,harikasın

ama kediyi yakalayana kadar sonra da çişini yaptırana kadar neler çektim neleeeerrr

başka bölgelere de uygulanabiliyo mu???

İşte marifet orda, amaç kedi sidiğini sürmek değil yakalayıp çişini yaptırmak da. Evet heryere sürebiliyosun bebeyim, özellikle dudaküstünde cok faydalıymış

şurada okuyoruz, yorum yazıyoruz. ayıp ya.
gerçekten ayıp.

2. üyelikle yorum yapmış arkadaş bi de kendine.
birazdan konu kapanır.

şu an ağlıyorum biliyo musun canım?

insanlık ölmüş.. gerçekten ölmüş ya.. ben burada bir insan zor durumda diye işimi gücümü bebemi kocişimi bırakmış gelmiş yazıyorum, çözüm üretmeye çalışıyorum, meğersemse kandırılıyormuşum

insanlık gerçekten ölmüş.. hayır bu şekilde yapılınca, gerçekten derdi olan insanlara da fake gözüyle bakılıyor..

bu yaptığınız insanlığa sığıyor mu? ağlıyorum ya sinirden yeminle ağlıyorum..

biraz sonra gidip bdv de "hiç mi utanmıyorsunuz fake konular açmaya, insalık öldü mü" diye topic açacağım..

Back
X