Dev sitelerde yaşam..

ilk sayfada yazdığım, sanırım gözden kaçtı.sizler öyle yazınca,benim de sitelere taşınasım geldi.ama fatihte,birçok yere yakın olması nedeniyle,çok avantajlı.bir de eşinizin işyeri nerede?trafiği hesaba katın derim ben.

Işte hayal ettiğim annelik. Toprakla çamurla oynayalım. Çocuk enerjisini atsın, doğayla iç içe olsun, teknolojiden uzak tutabildigim kadar tutayım. Oturup bulutları izleyelim. Aslında çocuk bana en iyi arkadaş olacak galiba :)

yok abla, sen kal

hadsiz deme bana ama insan belli bir yaştan sonra düzenini bozmamalı bence

küçük çocuğun yok vs senin yaşam enerjin hareketli hayatta, sitede kapalı duvarlar arası sana uymaz

bu arada torun geliyor mu merak ettim konu sahibi kızmasın bana

(bak her evlenene çocuk sorulduğu gibi kv'sine bile soruyoruz, şimdi geline herkes çocuk soruyor desen, konu açar kv bana herkes çocuk soruyor deyip baskı yapıyorrrrrrr diye)

Heh işte 2 kişi olsa yeter fazla insan zarar zaten. Amin hepimizi insallah
Aynen. Kafaniza gore birilerini bulursaniz cok ta keyifli olur. Biz de ilk tasindigimizda kafamiza gore komsu bulamicaz sandik. Tesafüf annem yüzmedeyken karsilasmis 2 kisiyle muhabbetleri cok hosuna gitti. Biri üst komsumuz digeri 2 kat asagidaki komsumuzmus.:) Ben her zaman egitim ve kultur seviyesi yuksek olan bi yerde oturma taraftariyim tabi imkanlar el verdigince.

Kaçırmışım sanırım bakarım tekrar. Evet Fatih çok rahatlık. Hayat buradan akıyor. Her yere ulaşım var. Eşimin belli yeri yok aslında. Tüm gün dışarda bi gün beylikdüzü bi gün şişli. Sabah güngören akşam karşıda.

bende aynı şekilde düşünüyorum istanbulda oturacaksam bulunduğum semtten başka yerde oturamam manav kasap istersen büyük market hastane vs. yani kısaca herşey elimin altında eşofmanımı giyip ayak üstü hepsine ulaşabiliyorum istanbulda yaşadığım sürece site yaşamını düşünmedim bir yumurta lazım napıcam ta nereye yürüyecem yada arabayla yok artık

şehre biraz uzak bir semtte yaşıyorum
site ve rezidans şekline bi apartmandayım
1 seneyi geçti ama hiçbir komşumu bilmiyorum (binada 80 daire var)sitede bunun iki katıdır
sokakta görsem tanımam aa bu bizim apartmanda diye.
ben böyle bir hayat istediğim için mutluyum
ama sizin anlattığınız ve alıştığınız yaşam tarzı (ben de öyle bi mahallede yaşadım 18 yaşına kadar) bu yönde değil.
böyle mutsuz olabilirsiniz.

benim için huzur insanlardan soyutlanmak olduğu için mutluyum.
işyerinde dünya kadar insan görüyorum zaten

Çünkü Başakşehir pek güzel bir yer değil. Bir de toprak sahiplerinin oturduğu yerler oradaki siteler. Etrafı organize sanayi bölgesi, her çeşit insan var. Kimseyi kınamıyorum ama şu an oturduğum yer güzel olmasına rağmen sitemizin çoğu dairesinde toprak sahipleri oturuyor ve apartman hayatı bilmiyorlar. Biran önce hayırlısıyla ben de evimi alıp taşınmak istiyorum. Projelere bakarken toprak sahiplerinin yaşayıp yaşamadığını soruyorum. Çok çektim biliyorum. Ha hepsi öyle değildir ama ben daha önce böyle bir şey görmedim. Daha elit kesimin oturduğu yerleri tercih etmeniz daha iyi. Fatih çok güzel bir yer.

Insanlarla cabuk kaynasabiliyorum aslinda ama girdiğimiz sitelerde çok kişi göremeyince mi korktum nedir. Aslında gerçek olan zaten önyargılı gitmiştim ondan oldu galiba :)

Işte ben çalışmıyorum ee arkadaşlarıma da uzak olacağım orda o yüzden arkadaş edinmek oldu derdim. Yoksa mıç mıç değilimdir. Çocuk olunca zaten tüm ilgim çocuğa kayacak ve arkadaşa vaktim kalmayacak gerçi

istanbul depreminde en alt katta oturuyorduk buyuk korku yasamisligim var bu nedenle ne kadar az kat olursa hep tercihimdir en ustte oturmakta ikinci tercihim bu nedenle evim cok yuksek olmamali geri kalan her yerde artik insanlar ayni bence... insanlar farkli binalara yerlesiyor o kadar iyiside ayni kotusude asansor bozuldugunda jenaratoe devreye giriyor mu birde bu muhim tasinmadan evvelki evimde ne zaman alisverise ciksam asansor bozulurduda :)))))

Bende böyle bir mahallede yaşadım. Siteye geçtim sonra. Koca koca binalar değil fakat bulunduğum yer. 30 daire var her binada. Bi kısmı villa zatem. Komşu edinmedim. O sıcaklıktan sonra sıfırdan başlayamadım. Kızımla parka çıka çıka çok insan tanıdım civar binalardan. Ve herkes birbirine ismiyle hitap ediyor. Tanıyorşar yani birbirlerini. Hizmetlilerden güvenlik görevlerine ladar. Onlar yapmış, olmuş.

Eşim de çok severdi Fatih'i 10 senedir de burada yaşıyor ama artık ne gördüyse soğudu adam. Bana kalsa yıllarca yaşarım burada ama çocuğum bi park bahçeyi zor görür. Cünkü hep binalar arabalar trafik. Aslında illa Başakşehir diye düşünmedik Beylikdüzü de olabilir ve bikac yer daha bakicaz.

çocuk olunca parktan zaten arkadaş edinirsiniz .:))
ben fatihte yıllarca oturdum . şehrin göbeği ulaşım nereye gitmek istersen kolay ve evet hayat akıyor.
şimdi uzun yıllardır beylikdüzündeyim ve düşüncem asla bir daha şehir içi bir yerde oturamayacağım yönünde.

30 dairelik binalarda yasamayı tabi isterim ama bahsettiğim dev binalar. 30 katlı düşünün. Söylemek istemezseniz sorun yok tabi ama hangi bölge bahsettiğiniz? Söylemezseniz de anlarım sizi tabi.

Ahh bi Fatih'li :) Ben 2 senede alıştım bu kadar. Gerçi 6 senedir buralardayım ama 2 senedir yaşıyorum. Belki ben de sessizliğe alışınca istemem buraları. Teşekkür ederim cevap için çok yardımcı oldu :)

27.katta bi eve baktık eşim çok merak etti ama çıkana kadar dizlerimin bağı çözüldü. Deprem olcak asansorde kalcaz kesin diye. Asla kalmam o kadar yüksek katta zaten. Cam falan silemem o ayrı panik atak olurum

Korkmayın derim eğer arkadaş olmak isterseniz her yerde bulunur illaki büyük bir sitede oturuyorum ama çevresi vs herşeyi gelişmiş yani öyle bahsettiğiniz gibi şehir dışında değil 300 fazla dairesi olan bir yer sosyal faliyeti havuzu vs herşeyi var ama kafa dengi komşuda var mesela annem bazı komşularıyla hafta 1 gün toplanırlar mesela kahve içerler kahvaltı yaparlar tabi 300 daireyi tanımak imkansız ama isteyince oluyor.

Yaaa nolur bana da söyle nerde o siteler:) benimki de vatan ve millet caddesine 3er dakika. Yani tam ortadayım:) ben de kursa gidiyorum yürüyerek. Akşam 11 12 de elimi kolumu sallaya sallaya geliyorum hiç korkmadan çünkü her yer insan dolu. Seviyorum burayı

Zaten herkesi tanımak istemem ama bu dairelerde yaşayanların yorumlarını merak etmiştim:) çoğu memnun demek ki sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…