mahallede buyudum , gelişmiş bir ilçede yasadım 18 ime kadar sonrası bir 7-8 yıl kadar ankarada sitee yasadım ogrencılık hayatım ve ıs hayatımın başlangıcı orada geçti, şu an bursadayım 4 bloklu bir sitedeyiz öyle havuzu guvenlıği olan bır yer degıl ama kendi kuralları kendıne aıt bellı bır alanı olan bır yer sahsen bende komsulugu pek sevmem gerekte gormem merhabadan ötesı benım ıcın gereksız o nedenle ben sıte yasantısını sevıyorum....
zaten calısıyoruz akşamdan akşama evdeyız tek ıstedıdıgım kalan vaktımı evıme aıleme ayırmak...
o nedenle ben olsam sıteyı tercıh ederdım helekı ıstanul gıbı bır yerde yasıyor olsam asla dusunmezdım bıle...
kurslaar gıdersınız kendınızı gelıstırecek tarz seylere zaten cocuk oluncada çalışmayacaksanız gunlerın nasıl gectıgını anlamayacaksınız ben sahsen haftanın bes gunu calısıyorum ama ben ıste dınlenıyorum evdekı mesaı benı daha cok yoruyor.Ben evde olacağım için vakit geçirecek birşey olması lazım. 3 yaşından 26 yaşıma kadar öyle bir yerde yaşadım ve çok mutluydum.
Siz bi araştırın yinede bu tarafları. İmkanınız varsa villa tipine bakarsınız. Yolu molu unutturuyor. Bakarsınız ilk komşunuz ben olurum sitede :)Evet Silivri çok güzel ama Beylikdüzü bile Istanbul dışı gelirken Silivri daha da uzak geliyor
Rica ederim sanırım baktığınız yerler havuzlu siteler komşularla tanışma açısından havuz çok iyi mesela biz bir çoğuyla havuz başında tanışmıtık :) yüksek kat iyidir bence biz 15.kattayız yazın çok serin oluyor klimaya vs ihtiyaç kalmıyor.Mesela site içlerinde zaman zaman talep olursa Kurs açılıyor orada da tanışırsınız.Işte bunlar çok önemli şeyler. Yaşayan birilerinden dinlemek daha iyi. Teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için:)
Anladim o zaman siz ev alamazsiniz.Halkalidaki sitelere bakin soyaklarin bazilari avrupa konutlari onlar aile sitesi.Eşim de ben de bankaya bulaşmak istemiyoruz. Kira öder gibi ev sahibi olma ışini araştırdık ama güvenemedik
kurslaar gıdersınız kendınızı gelıstırecek tarz seylere zaten cocuk oluncada çalışmayacaksanız gunlerın nasıl gectıgını anlamayacaksınız ben sahsen haftanın bes gunu calısıyorum ama ben ıste dınlenıyorum evdekı mesaı benı daha cok yoruyor.
Siz bi araştırın yinede bu tarafları. İmkanınız varsa villa tipine bakarsınız. Yolu molu unutturuyor. Bakarsınız ilk komşunuz ben olurum sitede :)
Rica ederim sanırım baktığınız yerler havuzlu siteler komşularla tanışma açısından havuz çok iyi mesela biz bir çoğuyla havuz başında tanışmıtık :) yüksek kat iyidir bence biz 15.kattayız yazın çok serin oluyor klimaya vs ihtiyaç kalmıyor.Mesela site içlerinde zaman zaman talep olursa Kurs açılıyor orada da tanışırsınız.
Anladim o zaman siz ev alamazsiniz.Halkalidaki sitelere bakin soyaklarin bazilari avrupa konutlari onlar aile sitesi.
Artık siteden çok bir şey yok fakat fiyatları çookk uçuk. İnşallah kafanıza göre bir yer bulabilirsniz. Ama genel olarak site çok güzrl. Görümcemde büyük sitelerden birinde. Bütün komşularıyla tanışmış. İllaki anlaştığınız çıkacaktır.Arkadaşımın ailesi oturuyor villa tipi bi evde ve komple deniz görüyor muhteşem bi huzur. Bana sorun değil de eşim her gün o yollarda olacak:) yoksa silivri çok iyi
Işte öyle sosyalleşebileceğim 1-2 arkadaş edinebileceğim bir yer istiyorum. Ya lütfen yumurta yanlış bi örnekti
Ben evlendikten sonra Beylikdüzüne taşındım ve hayatımın en doğru kararını vermişim.
Oturduğum mahalle Barış mahallesi ve bütün evler bahçeli nizam. Cocukların oynaması için geniş alanlar var.
Çocuk büyütmek için en doğru yer gibi geliyor.
Adım başı park ,yeşillik.Yaşam vadisi yapıldı gözün alabildiğine yeşil alan.
Kaldırımlar geniş , siteler güvenli.
Benden sonra annem ve ananem bile buraya geldiler. Ki annem ben taşınırken bana bin türlü laf etmişti.
Ve metrobüsle ulaşım imkanı var.
Bahçeşehir ulaşımı çok zor. Beylikdüzünün metrobüs imkanı var en azından.
Beylikdüzüne gelirseniz yolun sağ tarafı ,marmara park tarafına , residance olanlara hiç bakmayın.
Sol taraf Barış mahallesi.Araştırabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Taşınma işi genellikle eylüle kalmadan oluyor çocuğu olanların çocukların okulu için evine en yakın okula göndermeden ötürü devlet okullarında,yada üniversite kazanan öğrencilerin genellikle eylül gibi taşınma durumlarından ötürü.Bi süre alamayız gibi görünüyor, kısmet tabi. Avrupa konutları çok güzelmiş ama boş daire yokmuş hiç. Taşınma sezonu bitti malum o yüzden zor dediler
Başakşehirde hangi site?
Valla bende kalabalık bir yerden siteye geldim o dev gibi dediğiniz bir yerde oturuyorum.. ilk bocaladım şimdi çok mutluyum.
Özellikle çocuklar için ideal.. gürültü yok mis gibi.. hatta bi kaç gün bir yerlere gittiğimde evimin özluyorum.
Ayrıca komşulukta çok güzel oluyor..
Ortak yaşam alanlarında (havuz,hamam, spor salonu vb.) tanışıp iyi dostluklar kurabilirsiniz.
Adım başı park ,yeşillik.Yaşam vadisi yapıldı gözün alabildiğine yeşil alan.
Artık siteden çok bir şey yok fakat fiyatları çookk uçuk. İnşallah kafanıza göre bir yer bulabilirsniz. Ama genel olarak site çok güzrl. Görümcemde büyük sitelerden birinde. Bütün komşularıyla tanışmış. İllaki anlaştığınız çıkacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?