Dev sitelerde yaşam..

Ben evde olacağım için vakit geçirecek birşey olması lazım. 3 yaşından 26 yaşıma kadar öyle bir yerde yaşadım ve çok mutluydum.

Ben evde olacağım için vakit geçirecek birşey olması lazım. 3 yaşından 26 yaşıma kadar öyle bir yerde yaşadım ve çok mutluydum.
kurslaar gıdersınız kendınızı gelıstırecek tarz seylere zaten cocuk oluncada çalışmayacaksanız gunlerın nasıl gectıgını anlamayacaksınız ben sahsen haftanın bes gunu calısıyorum ama ben ıste dınlenıyorum evdekı mesaı benı daha cok yoruyor.

Evet Silivri çok güzel ama Beylikdüzü bile Istanbul dışı gelirken Silivri daha da uzak geliyor
Siz bi araştırın yinede bu tarafları. İmkanınız varsa villa tipine bakarsınız. Yolu molu unutturuyor. Bakarsınız ilk komşunuz ben olurum sitede :)

Işte bunlar çok önemli şeyler. Yaşayan birilerinden dinlemek daha iyi. Teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için:)
Rica ederim sanırım baktığınız yerler havuzlu siteler komşularla tanışma açısından havuz çok iyi mesela biz bir çoğuyla havuz başında tanışmıtık :) yüksek kat iyidir bence biz 15.kattayız yazın çok serin oluyor klimaya vs ihtiyaç kalmıyor.Mesela site içlerinde zaman zaman talep olursa Kurs açılıyor orada da tanışırsınız.

Eşim de ben de bankaya bulaşmak istemiyoruz. Kira öder gibi ev sahibi olma ışini araştırdık ama güvenemedik
Anladim o zaman siz ev alamazsiniz.Halkalidaki sitelere bakin soyaklarin bazilari avrupa konutlari onlar aile sitesi.

Ben evlendikten sonra Beylikdüzüne taşındım ve hayatımın en doğru kararını vermişim.
Oturduğum mahalle Barış mahallesi ve bütün evler bahçeli nizam. Cocukların oynaması için geniş alanlar var.
Çocuk büyütmek için en doğru yer gibi geliyor.
Adım başı park ,yeşillik.Yaşam vadisi yapıldı gözün alabildiğine yeşil alan.
Kaldırımlar geniş , siteler güvenli.
Benden sonra annem ve ananem bile buraya geldiler. Ki annem ben taşınırken bana bin türlü laf etmişti.
Ve metrobüsle ulaşım imkanı var.
Bahçeşehir ulaşımı çok zor. Beylikdüzünün metrobüs imkanı var en azından.

Beylikdüzüne gelirseniz yolun sağ tarafı ,marmara park tarafına , residance olanlara hiç bakmayın.
Sol taraf Barış mahallesi.Araştırabilirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Öyle bir sitede oturuyorum,komşu pek sevmem o yüzden mutluyum. Ama komsuluklar oluyor merak etmeyin.arkadaş edinebilirsiniz.

Başakşehirde hangi site?
Valla bende kalabalık bir yerden siteye geldim o dev gibi dediğiniz bir yerde oturuyorum.. ilk bocaladım şimdi çok mutluyum.
Özellikle çocuklar için ideal.. gürültü yok mis gibi.. hatta bi kaç gün bir yerlere gittiğimde evimin özluyorum.
Ayrıca komşulukta çok güzel oluyor..
Ortak yaşam alanlarında (havuz,hamam, spor salonu vb.) tanışıp iyi dostluklar kurabilirsiniz.

Evet ilk işim kurs bakmak olacak. Hem çevreye daha rahat adepte olmamı sağlar

Siz bi araştırın yinede bu tarafları. İmkanınız varsa villa tipine bakarsınız. Yolu molu unutturuyor. Bakarsınız ilk komşunuz ben olurum sitede :)

Arkadaşımın ailesi oturuyor villa tipi bi evde ve komple deniz görüyor muhteşem bi huzur. Bana sorun değil de eşim her gün o yollarda olacak:) yoksa silivri çok iyi

Hiç sevmem öyle kapı çalıp yumurta isteshshsjd
Kızma konu sahibi şaka yaptim

Evet havuzlu spor salonu olan yerlere bakıyoruz. Inşallah iyi bi site buluruz. Bizim evlere baktık ama çok kucuklerdi. Öyle sosyal bi site bulsak hiç korkmam zaten :)

Arkadaşımın ailesi oturuyor villa tipi bi evde ve komple deniz görüyor muhteşem bi huzur. Bana sorun değil de eşim her gün o yollarda olacak:) yoksa silivri çok iyi
Artık siteden çok bir şey yok fakat fiyatları çookk uçuk. İnşallah kafanıza göre bir yer bulabilirsniz. Ama genel olarak site çok güzrl. Görümcemde büyük sitelerden birinde. Bütün komşularıyla tanışmış. İllaki anlaştığınız çıkacaktır.

Işte öyle sosyalleşebileceğim 1-2 arkadaş edinebileceğim bir yer istiyorum. Ya lütfen yumurta yanlış bi örnekti

Neden o yumurta hep komşıdan alınır anlamıyorum :)

Bahsettiginiz samimiyet bunu anladım
Kişilere göre değişiyor bu durum
Bu sitelerde komşuluk olmama sebebi yahut düşük olma sebebi genelinin çalışan insanlardan oluşuyor olması
Bayanlar çalıştığı için komşuluk ilerletemiyor genelde
Eskiden kadınlar bu kadar çalışmıyor evde oturuyordu haliyle komşuluk oluyordu

Bunu da yazıyorum bi kenara :) iste oyle yeşillikli güzel bi yer istiyoruz. Eşim bu aralar orada hep, bi ara bakar. Amin inşallah

Bi süre alamayız gibi görünüyor, kısmet tabi. Avrupa konutları çok güzelmiş ama boş daire yokmuş hiç. Taşınma sezonu bitti malum o yüzden zor dediler
Taşınma işi genellikle eylüle kalmadan oluyor çocuğu olanların çocukların okulu için evine en yakın okula göndermeden ötürü devlet okullarında,yada üniversite kazanan öğrencilerin genellikle eylül gibi taşınma durumlarından ötürü.

Bizim evlere baktık, Avrupa konutlarına bakmak istedik ama boş daire yok dediler. Haftaya tekrar gidip bakicaz

Pazar günü bomboştu siteler o yüzden burda hiç arkadaş bulamam diye tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…