teşekkür ederim kızlar ama unutmayın birbirimizi düşünmezsek burda olmamızın bi anlamı yok bence Allahım herşeyin hayırlısını versinbencede katılıyorum sana kardelen ne düşünceli bi kadın
kardeoşum teşekkür ederim ya aslında ben sana bişey soracam namaz kılmak için kaç tane süre yeter ama kısa olan varsa onu debirsencim,sağol canım,hala bizi düşünüyo olman,çok düşünceli bi hareket.:81::81::81:
bütün çiçekler sana
slmlar hanımlar bende katıldım aranıza daha yenıyım we benmde bebgım olmuyo
eevt bende onda duymuştum..sonra arkadasım koymuş çok hoşuma gidiyo..evet ben duymuştum hatta Beyazıt Öztürkün sevgilisinin adıydı
evet,duyduydum,bi ara beyaz ın sevgilisi vardı tanem diye,belki hala da var.hatta evlencekler diye duymuştukta,burdada konusu geçmişti,belkide gelirmiş topice,bizden bilgiler alırmış diye
teşekkür ederim kızlar ama unutmayın birbirimizi düşünmezsek burda olmamızın bi anlamı yok bence Allahım herşeyin hayırlısını versin
kardeoşum teşekkür ederim ya aslında ben sana bişey soracam namaz kılmak için kaç tane süre yeter ama kısa olan varsa onu de
neden olmuyo bebişin sorun ne
derincim,güzel isim canım,öyle kulağa hoş gelipte,manası absürt olanlardanda değil,neyse o olan isimlerden,ama emin ol,bebek senin olunca,her isim sana güzel gelir.
canım,hiç bilmiyorsan,tek sureylede kılabilirsin,ama öğrenmen en güzeli,eğer biliyosan,her rekatta,en azından selam verene kadar ki her rekatta ayrı sure okumalısın.
mesela kevser suresi,ihlas suresi,felak ve nas,en azından bunlarla kılabilirsin.
nasılsınız kızlar ben annemdeğdim giremedim
vardır inş güzel haberler
geçmişe bakamadım
nasıl gidiyo hayat
canım,hoş geldin.nasılsınız kızlar ben annemdeğdim giremedim
vardır inş güzel haberler
geçmişe bakamadım
nasıl gidiyo hayat
slm arkadaşlar nasılsınız
canım,hoş geldin.
iyilik sağlık,hiç bi değişiklik yok şu sıralar.
haticecim hoş geldin,alabildin mi eski tedavi raporlarını?
sagol canım hoşgeldin..güzel haber şimdilik yok..aklıma gelmiyo varsada hamile yok yani canım..inşallah olur yakında..
kızlar ben şimdilik müsade isticem ya..eşimle oturayım biraz..tek kaldı tv bakıyo film yakalamış bide starda:))çikirdek çitlices azcıkgelirim yine.
heee bu arada tam kasıgımın ortası çok agrımaya başladı kıslar..ah ahhh bi mucize Rabbim
canım,hoş geldin.
iyilik sağlık,hiç bi değişiklik yok şu sıralar.
haticecim hoş geldin,alabildin mi eski tedavi raporlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?