Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım beni geçmiş olsun üzülme herşeyin çaresi var hatırlarsan ben sana yazmıştım ameliyat filan diye allahım şifa versin ne deyim beni yanlış tanımışın sen ben inan çok özüldüm genemi başlıcem ben üzülmeye bebem herkez unutabilir ben bile bazen unutuyorum şu an okadar mahçup oldumki yanlış anlaşıldım diye

nerelerdesin kıss sen özledik beaaaa

canım başın sagolsun dedecin ölmüş bu arada allahım kalanlara ömür versin bebem takdiri ilahi işte önüne geçilmiyo hiç birşeyin alahım mekanını cennet etsin ne var ne yok görüşmeyeli

HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/*****************GÜNDOĞMADAN***********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************
**********************BULUT83****************/*******************E-S-R-A*****************

merhaba arkadaşlar benim yazdıklarım yanlış anlaşılıyosa burda ne işim var benim ya hep yanlış anlaşılıyorum ya ben yanlış anlatıyorum ya siz yanlış anlıyosunuz he kafayı sıyırmak üzereyim yane

Selam kızlar nasılsınız...elektrıkler yok telden yazıyorum gecmıse gıdemedım ...havada kararmadan gelır ısıklar ins evde yanlızım

kız sen o atkı bereyi bitirmedinmi daha neyse seneye takar adam cağız şunun şurasında ne kaldı kışaaaaaaa
ebrarcım ayetel kursi

30 demiştim ama 100 tane okudum zaten ezberimdee

100 tanede yunus suresi okudum

inş kabul olur leylanın da bebeği tutnur

amin canım inşallah
amin amin amin
evet bebem aman çaktırma kiralı evlere bakıyorum sanıyo garibim bir yandanda ablamla görşüyorumda bir yandanda kiralık evlere bakıyorum facede açık 4 işi birlikte götürmeye çalışıyorum ne yapem

seni seni kadırma kadını bakıyomda baya bi maharelisin helal olsun kız sana

çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah ben alıntı yapmıştım ama gırafiklerim çok muş falan filan mesaj ların hiç birini yolluyamadım canım

canımsın yaaaaaaaaa niye öyle düşünü yosun ki deme öyle kızarım haaaaaaaaaaaa

slmm canım iyiyim ben
başkada kimse yok sanırım

herkes napıyo acaba nerdesiniz kızlarrr ay eşim oturdumu gece saat 1-2 ye kadar kalkmıyo ya bende geç girebiliyorum o saattede kimse yok gündüze ew iş gelen giden koştur dur giremiyorum ahhh ahhh..hadi gelin kızlarrr yaaaa....

cnm yok alınmak değil ama üzüldüm biraz eşimin yüzünden akşam oturamıyorum ki yosa daha sık karşılaıcaz sizlerle ama malesef o oturunca geç kalkıyo o saattede ben giriyorum kimse olmuyo gündüzde ew iş gelen giden o nedenle yani.. tşk edrm cnm düşünmen yeter

kızlar nasılsınız coktandır takip edemiyorum sitresli gunler geciyorum aklımda atamıyorum bu cocuk olayını tabi başka sorunlarda var ALLAHIM yardım etsin bize ama sizlerle konuşmayaı cok özledim

gecmişe cok dalamadım ama

hale düşük yapmış cok gecmiş olsun canım demekki hamile kalabilkiyosun İNŞALLAH tekrar kalırsın

ademilehatice sendeoperasyon gecirmişsin enle cok konuşamadık ya ama ekledim seni meseneme capada günlerin nasıl geciyo bi ara konuşalaım canım

boncugum eşin amaliyat olayım diyosa hiç durmasın bebeyimiz bu amaliyatla gelceksa senin eşinde benin eşimde amaliyat olsunlar onlarda kurtulsun bizde bu dertten hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH
senin eşinde agrısı var galiba benimkinde yok ama cok fazla sıcaklık oldugunu söylüyo ALLAHIM yardımcımız olun bizim
bide liste cok hoş olmuş güller içinde ellerine saglık

derin sende yaptımamışsın ama aklın kalcak ama olsun bidaha idrar testi yap ondada silik cıkarsa kesin kan testi yaptırsın

abla sen nasıl oldun canım daha iyisin umarım

diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH

gülcüm biraz alınmışsın ama bunun senle alakası yok canım bazen dalgınlık oluyo derin dogru demiş alıntı yaparak gecmişi okursan bizde seni alıntı yaparız yazdıklarını ozamn konuşmuş oluruz

kayra deden vefat etmiş başın sagolsun canım mekanı cennet olsun

aklımda cok kişi vardı unuttum amma cok yazmışım şimdi farkettim

kızlar ben cıkıyorum kandinize iyi bakın hoşcakalın

Son düzenleme:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…