kızlar nasılsınız osledım sızı ıkı gundur netım yoktu hatta ve hatta suresı bıtmıstı bugun tekrar baglattılar galıba sımdı var ınsallah gıtmez bıdaha gecmısteyımmm ınanılmaz bırıkmıs cok ısım var cevaplyamazsammm kızmayımmm
kızlar nasılsınız coktandır takip edemiyorum sitresli gunler geciyorum aklımda atamıyorum bu cocuk olayını tabi başka sorunlarda var ALLAHIM yardım etsin bize ama sizlerle konuşmayaı cok özledim
gecmişe cok dalamadım ama
hale düşük yapmış cok gecmiş olsun canım demekki hamile kalabilkiyosun İNŞALLAH tekrar kalırsın
ademilehatice sendeoperasyon gecirmişsin enle cok konuşamadık ya ama ekledim seni meseneme capada günlerin nasıl geciyo bi ara konuşalaım canım
boncugum eşin amaliyat olayım diyosa hiç durmasın bebeyimiz bu amaliyatla gelceksa senin eşinde benin eşimde amaliyat olsunlar onlarda kurtulsun bizdebu dertten hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH
senin eşinde agrısı var galiba benimkinde yok ama cok fazla sıcaklıkoldugunu söylüyo ALLAHIM yardımcımız olun bizim
bide liste cok hoş olmuş güller içinde ellerine saglık
derin sende yaptımamışsın ama aklın kalcak ama olsun bidaha idrar testi yap ondada silik cıkarsa kesin kan testi yaptırsın
abla sen nasıl oldun canım daha iyisin umarım
diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH
gülcüm biraz alınmışsın ama bunun senle alakası yok canım bazen dalgınlık oluyo derin dogru demiş alıntı yaparak gecmişi okursan bizde seni alıntı yaparız yazdıklarını ozamn konuşmuş oluruz
kayra deden vefat etmiş başın sagolsun canım mekanı cennet olsun
aklımda cok kişi vardı unuttum amma cok yazmışım şimdi farkettim
kızlar ben cıkıyorum kandinize iyi bakın hoşcakalın
saolasın canım evet cok guzel bır gundu takı geceye kadar neyse adte se de uzulme ne olur ınsallah bır dahakı aya ama ınsallah bebeıstır de saglıkla gelır dunyayaselam canım benim...yerleşme kanamasından ziyade rahim anomalisinden dolayı kanama olmasın diye korktum aslında ama..adet oldugum kesin gibi çünkü kesintisiz olmaya başladı kanama..bilemiyom tabi kanamalı hamileliklerde sürekli oluyomu böyle adet gibi..kafam karışık..
sen naptın cnm kocişle gezmeye çıkmışsınız umarım güzel birgün geçirmişindir öptüm kayram
ablacım ogluna tekrar sıfalar dılıyorumgeldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler
ablacım negatıf cıkmıs testın uzulme ne olur bu ay olacak allahın ıznıyle mesenede de yazmıssın basın saolsun dıye ablacım saolasın ıste topıcın dert anası gıbı oldum sızı de sıkmıyorum ınsallah ıyıyım ben cok sukur sen nasılsıncanım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım
canımın ıcı yoklugumu hısseden yegane ınsan bıtanem benım evet o gun baya kotu oldum ertesı gunde netım gıttı suresı bıtmıs yenı yazabıldım sen nasılsın kusummmselam canım,iyidir,sen naptın?
ya kızlar,kayra gelmemiş hiç,dün konuşurken ona telefon gelmişti,dedesi vefat etmiş,çok üzüldü.
aynen ole bıtanem dedem cok ıyı bırı degıldı dunyalık yonuyle annemı tansıyon hastası ettı ama yıne de cok kotu oldum yaaayok canım yarın inşallah izin günüme ayarladım...
yapma yaaa Allah rahmet eylesin iyidir inş dicem ama bu durumda ne kadar iyi olunur ki
canım cok gecmıs olsun rabbım saglıklı sıhhatlısınden nasıp etsın en kısa zamandaEbrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim
askım bıtanecık gulcum bensenı dusundugumu kanıtlıcam ama bı ara meseneye gel bebısım bıseyler dıcem sanaiyi geceler geliyorum dakikalarca geçmişi okuyorum ama beni hatırlayıp,düşünüp yazan kimsecikler yok
saol canım allah razı olsunah canım çok üzüldüm ya başı sagolsun canım ya tüh kaçırmışım desene işşallah yakalarsam baş saglıgı dilerim artık allahım yattıgı yerleri nur yapsın işşallah ne deyim
nerelerdesin kıss sen özledik beaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
saolasın canım evet cok guzel bır gundu takı geceye kadar neyse adte se de uzulme ne olur ınsallah bır dahakı aya ama ınsallah bebeıstır de saglıkla gelır dunyaya
ablacım ogluna tekrar sıfalar dılıyorum
ablacım negatıf cıkmıs testın uzulme ne olur bu ay olacak allahın ıznıyle mesenede de yazmıssın basın saolsun dıye ablacım saolasın ıste topıcın dert anası gıbı oldum sızı de sıkmıyorum ınsallah ıyıyım ben cok sukur sen nasılsın
canımın ıcı yoklugumu hısseden yegane ınsan bıtanem benım evet o gun baya kotu oldum ertesı gunde netım gıttı suresı bıtmıs yenı yazabıldım sen nasılsın kusummm
aynen ole bıtanem dedem cok ıyı bırı degıldı dunyalık yonuyle annemı tansıyon hastası ettı ama yıne de cok kotu oldum yaaa
canım cok gecmıs olsun rabbım saglıklı sıhhatlısınden nasıp etsın en kısa zamanda
askım bıtanecık gulcum bensenı dusundugumu kanıtlıcam ama bı ara meseneye gel bebısım bıseyler dıcem sana
saol canım allah razı olsun
saol kuzummm nerelerde olayım kı
kardelen49 um dun dogum gunundu bılıyorum ama gıremedım ıste ne yapayım elımde degılde dogum gunun kutlu olsun canım benım seneye bebegınle kutlarsın ınsallah
boncugum sen de benı sormussun bıtanem ıyı olmya calısıyorum bı keyıfsızlık var uzerımde benım yıne
kızlar bu hepınıze ogleden sonra netım geldı dıye yazmıstım ve tam gecmısı okudum alıntı yaptımmm ve elektrık gıttı yazamadım
ayyyyyyyyyyyyy korktum yaaa....... Kızzzzzzz bana nie bağırıyosun ben burdayım amaaa...
yok sana değil kız al sana
Ben gelmeyenler diyorum:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Topiği bulamadılar sanırım
ayy cnm çok tşk edrm sağol
aaaaa ne demek şekerim
Kahve sana yorgunluğunu alır
geldim geldimm
yetercim
nasılsınız kızlar
şekersiz bir kahve ii gidicek sanırım çünkü bu gün pirinç lapası diytetine başladım ama şimdi yedim zor dayanıyorum mahvetti offfffffffff
kız gül bende başladım bu gün ikinci gün nasıl olurblmiyorum ama
inşş başarırım
geldim geldimm
Yetercim
nasılsınız kızlar
ciddimisin sendemi pirinç lapasına başladın.nasıl dayandın cnm ayyy bnm midem fena oldu bide karabiber çok kaçmış yaktı kavurdu
pirinc lapası dıyetı nasıl oluyo banada cwp werırımısınz
yok kız piriçlapası değil ben normal diyet yapıyorum bol bol salata açım aç:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?