Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese slm arkadaşlar cvplar içinde teşekkür ederim evet ağrılar ilk defa oluyo daha önce hiç bu şekilde ağrı çekmemiştim onun için çok korktum 6 gün sonra herşeyu belli olucak bakalım bebişimiz hayırlısıyla olur inşallah herşeyin hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez ama heyecan beklemek çok zor ben istedim ki yarın gidip kan testi yaptırayım yılbaşında eşime hediyem bu olsun istedim 6 gün önceden kan testi ile belli olurmu arkadaşlar :44:

ebrar benide ekle bende okumak isterim ...

kuzu keyfin yok demek hayrolsun inşallah inanki aklım hep sende yaa biraz yoluna girse herşey çok güzel olucak .allahım gönlüne göre versin kuzum .ağzına yüreğine sağlık
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.gece girdim ama alıntı bile yapamadım kociş karşımda gizli gizli yazdım.muhabbette güzelmiş keşke uyuyup kalsaydı bende muhabbete katılabilseydim.
selinam nasılsın canım keşke kocişin izin versede azcık muhabbet edebilsek yaa
günaydın kızlar hemen cıkıcam kuran gidicem ordan da spora leyla için 20 tane ayetel kürsi verilmiş banada bende bu gün okurum giremezsen okundu sayın öpüyorum
tostim ağzına sağlık canım
ebrarcım ben duayı okudum, 20 tane yazabilirsin
görüşürz inşaallah
nanelim saol canım ağzına sağlık mevlam gönlüne göre versin
canım turkuaz, nanelişeker ve garip arkadaşlarımız okumuş bitti diye yazıverdim.hemde liste öne gelmiş olsun dedim.ağzınıza sağlık kızlar.
çok saol bitanem ilgilendiğin için bugün giremedim iyi oldu yaa
ebrarcim ben ayetel kursileri okudum canim 10 tane,bitti yazabilirsin.

ben gecmise döneyim,bakim neler kaynattiniz
saol tatlım ağzına sağlık
flanım canım takma kafaya belki bisorunu vardı doktorun düzelir elbet 15 gün az bir zaman inşallah birdahaki sefer düzelmiş olur dozajınıda azaltır .bu doktorları anlamak zor gerçekten allah yardımcımız olsun
paylaşımın için saol semroşum
kuzu ben olmadım biliyosun ocağa at beni soru işareti koy gitsin benim neolacağım belli değil
oyyy kıyamam ben ona yaa canım inşallah kardeşi gelir sağlıkla kullanırsınız onu
abla okudum duamı ALLAH kabul etsin

boncuk eşin gün almış amaliyat için hadi hayırlı ugurlu olsun
saol kuzum ağzına yüreğine sağlık
canım sana bişey söyleyim mi hiç kendini dinleme boşver bu sancılrın çoğuda psikolojik zaten 1 hafta kalmış adetinede bekle ve gör hayırlısı olsun
kardelenim neelerdesin canım?hiç uğramıyosun hayırdır yaa merak ettiriyosun kendini
onu bende izlemiştim cano tüpbebekle hamile kalıyo kadın ve sonra anlattığın olaylar yaşanıyo şok olmuştum bende izleyince
kuzu okumaya dedimya elixsir okumuş saolsun 100 tane seninkinide düşeriz ondan
buarada nasılsın ağrın yok inşallah bitanem

canım hoşgelmişsin öncelikle..hayatınla ilgili kararları sen vereceksin tabiki...ama benim düşüncelerim şu yönde..çocuk yapmak için hayatımızın 4-4lük olmasını beklersek olmaz...daha küçük olabilirsin tabi o konuda da haklısın ama zaman su gibi geçiyor..eger çok istiyorsanız hiç düşünme derim.zaten şimdi19 yaşındasın.hamile kalana kadar kaç ay geçer bilemeyiz tabi ama ortalama en erken 21 yaşında anne olursun zaten:)hemen kalsan 20 yaşında olursun.

ogün çok kanamam var demiştinde ondan sordum canım
hayırlısı olsun inşallah
bu çektiğin son sıkıntın olsun

ilk gün çoktu hastaneydeyken ayağa bi kalktım resmen boşaldı ama akşam bişe kalmadı sonra azaldı saol cnm benim burdaki herkese en çok ilgi gösteren sensin nasıl başarıosun herkese yetişmeye tebrik ederim seni ablacım büyük bi ihtimalle benden yaşça büyük olduğunu düşünüorum cnm allah razı olsun iiiiiii dileklerinden dolayı allah hepimizn yardımcısı olsun

selammmm..
cano naber...izledin demek sende ay çok acaip dimi yaa..aslında inanılmıcak bişey degil tabi rabbim ol desin keşke ama o yaşta onu yaşaması ilginç...bakarsın bende hamile kalmışımdır biri düşmüştür biri tutunmuştur içerdende agrıyı yapan o yaramaz sıpadır

hoşgeldin yok o kadarda sesiz değil merak etme nasılsın iimisin tanımıyorum sitedeki arkadaşları ama bu şekilde hepinizide tanımak istiyorum :)

hb cnm tabiki böle böle zaman geçtikçe tanıycaz birbirimizi teşekkür ederim iyim allaha hamd olsun sen nasılsın cnm benim zamanla daha iiiii kaynaşırız bende yeni sayılırım burda burdaki arkadaşlarımız gerçekten çok sıcak ben buraya bi geldim ondan sonra resmen bağımlı oldum buraya gelmediğim zaman kendimde bi eksiklik hissdiyorum gülüm benim hemen kaynaşırız merak etme olurmu

canım saolasın güzel düşüncelerin için ben elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum herkese ama diğer arkadaşlarımda öyle haklarını ymiyelim .ben 2 yılı aşkındır kkdayım ve burda biçok dostum oldu bizi anlıyan dostlar .dışardada çok var ama nekadar anlıyolar orası tartışılır oyüzden hepiniz çok önemlisiniz benim için .yaşım 32 buarada eh biraz yaşlandım abla olduk yani
canım inşallah patoloji sonucun temiz çıkarda ameliyata filan gerek kalmaz

En buyuk dilegim ANNE olabilmek! Allah buyukturdiyorum/ boyle birakmas diyorum/ olur diyorum/beni de anne diyebilecek kendimden bir parca yavrucagim benim de olur diyorum/olur olur olur insallah diye yas 38 oldu/////Yeni de umitimi kesmi degilim/ Her tedaviden sonra yikiliyorum ama sonra ayaga kalkip bu yola devam ediyorum cunku umit var ve Allahma guveniyorum yalvariyorum!!!
Cocuk isteyen herkezin Allahi yardimcisi olsun!

kociş geldi canikom ama kurtları izler:))bende sofrayı kaldırdım mutfak beni bekliyo ben burdayımnapiyim çok seviyom sizi.
haticeee selam kıss...
esnartcım sanada selam..ama böyle olmuyo ikimizin avatar aynı..ya sen degiş yada ben degişeyim karıştırıyodur kızlar

cano olurmu olur belli olmazki allahım okadar büyükki nemucizeler var hepsi bize örnek işte
miden nasıl buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…