selammmm..
cano naber...izledin demek sende ay çok acaip dimi yaa..aslında inanılmıcak bişey degil tabi rabbim ol desin keşke ama o yaşta onu yaşaması ilginç...bakarsın bende hamile kalmışımdır biri düşmüştür biri tutunmuştur içerdende agrıyı yapan o yaramaz sıpadır
En buyuk dilegim ANNE olabilmek! Allah buyukturdiyorum/ boyle birakmas diyorum/ olur diyorum/beni de anne diyebilecek kendimden bir parca yavrucagim benim de olur diyorum/olur olur olur insallah diye yas 38 oldu/////Yeni de umitimi kesmi degilim/ Her tedaviden sonra yikiliyorum ama sonra ayaga kalkip bu yola devam ediyorum cunku umit var ve Allahma guveniyorum yalvariyorum!!!
Cocuk isteyen herkezin Allahi yardimcisi olsun!
En buyuk dilegim ANNE olabilmek! Allah buyukturdiyorum/ boyle birakmas diyorum/ olur diyorum/beni de anne diyebilecek kendimden bir parca yavrucagim benim de olur diyorum/olur olur olur insallah diye yas 38 oldu/////Yeni de umitimi kesmi degilim/ Her tedaviden sonra yikiliyorum ama sonra ayaga kalkip bu yola devam ediyorum cunku umit var ve Allahma guveniyorum yalvariyorum!!!
Cocuk isteyen herkezin Allahi yardimcisi olsun!
kociş geldi canikom ama kurtları izler:))bende sofrayı kaldırdım mutfak beni bekliyo ben burdayımnapiyim çok seviyom sizi.
haticeee selam kıss...
esnartcım sanada selam..ama böyle olmuyo ikimizin avatar aynı..ya sen degiş yada ben degişeyim karıştırıyodur kızlar
kociş geldi canikom ama kurtları izler:))bende sofrayı kaldırdım mutfak beni bekliyo ben burdayımnapiyim çok seviyom sizi.
haticeee selam kıss...
esnartcım sanada selam..ama böyle olmuyo ikimizin avatar aynı..ya sen degiş yada ben degişeyim karıştırıyodur kızlar
cano olurmu olur belli olmazki allahım okadar büyükki nemucizeler var hepsi bize örnek işte
miden nasıl buarada?
inşşşşşşşşşşşşş cnm bütün dileklerimiz dualarımız seninle rabbimin izniyle
ben diycektim canoya biriniz değiştirin şu avatarı inanki çok tuhaf oluyo
ben bu avatarı görünce seni görmüş gibi oluyorum esnart değişse aslında bize kızmazsa tabiki
aman kıslar ya siz bana bakmayın.herşeyden illa kendime pay çıkarıcamdiyom ya hep..o piyango bana vurmaz herlade ama herşey olabilir tabi...
bu arada kukacım ne dicem..gerçekten asla ümidini kaybetme..benim dayımın kızı geç evlendi..40 kusürdü evlenirken...hemen çocuk istedi olmadı...aşılama oldu iki defa tutmadı..sonra kendi haline bıraktı...yalan olmasın 43 gibi kendilignden hamile kaldı ..Allahım çok büyük..şimdi minnacık çok şeker bi oglu var.darısı hepimize.
canım benim..arkadasa karışamam tabi ama biliyosun ben çok seviyom bu avatarı degişemiyom bi türlü..yoksa yüz kere degiştirirdim..ama esnartcım istemezse degişirim herkes ne istiyosa onu koyar sonuçta aynı olsada bişey olmaz ama sizin açınızdan yani..bende şaşırıyom bide yazacagım zaman.
biliyorum cano çok sevdiğini seninle bütünleşti zaten
tabiki herkes kendi bilir saygı duyarız canım
canım bi ara gelmiştin hatırladım fakat baya uzun zaman gelmeyipte hamile olduğunu öğrenip gelmen acaba bidaha gelirmi yada sadece haber vermeyemi geldi diye düşündürüyo ama inşallah hayırlı sağlıklı olur bebişin hayırlı olsun gözünaydınsonunda birisi bana hayırlı olsun dedi sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına
slm ebrarım nasılsın bencede esnart değişsin avatarı tabii böyle dedik diye kızmazsaben diycektim canoya biriniz değiştirin şu avatarı inanki çok tuhaf oluyo
ben bu avatarı görünce seni görmüş gibi oluyorum esnart değişse aslında bize kızmazsa tabiki
ebuşum demin sorulaını eksk cevaplamışım canom..
mide bulantılarım devam ediyo valla..bide anlamsız bi küçülme var sanki midemde..azıcık da yesem acaip geriliyo acıyo..midem agzıma geliyo mesela şuanda ıyyyyy.afedersiniz..
kurtlar vadisinde bebegin öldürülmesine bende çok üzldüm vede kınıyorum çok bu diziyi...
demin eşime dedim imza toplayacam..ço ksevdigim halde ask ve ceza dizisini ve kurtlar vadisini yayından kaldırmaları için...hep silah agalık bu ne yaa..bak millet sonra birbirini öldürüyo..bence dizilerin çok büyük etkisi var çok!
birsencim hoşgeldin canım..
bu arada hep ben yazıyom yaaa...ebuşşşşşşş kocişe çay mı veriyon yoksam kızzzz
derinim ya sen bi kan testi yapsana valla bizde merak ediyoz canım sıkkın belki ecik halay çeker sevinirizbirsencim hoşgeldin canım..
evet sana benziyo zaten kuzu oyüzden bukadar güzel yaaevet canım..o kız benmişim gibi oldu dimi benziyozmu
bende senin bu avatarını çok sevdim biliyonmu..
yooo kuzu burdayım sen çok hızlısın beyaaabirsencim hoşgeldin canım..
selam kuzum nasılsın hoşgeldin şükür kavuşturana özledim gel bi öpeyim senicanım bi ara gelmiştin hatırladım fakat baya uzun zaman gelmeyipte hamile olduğunu öğrenip gelmen acaba bidaha gelirmi yada sadece haber vermeyemi geldi diye düşündürüyo ama inşallah hayırlı sağlıklı olur bebişin hayırlı olsun gözünaydın
slm ebrarım nasılsın bencede esnart değişsin avatarı tabii böyle dedik diye kızmazsa
valla bitmiyo ama benimki evde değil şuanda yanlızım olsaydı bitmezdi isteklerianacım heriflerin isteği bitmioki be yok çaydı yok nescafeydi daha şimdi çay içtik benimki şimdide nescafe istedi onu yaptım arkasına ne isteyecek acep
derinim ya sen bi kan testi yapsana valla bizde merak ediyoz canım sıkkın belki ecik halay çeker seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?