Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşşşşşşşşşşşşş cnm bütün dileklerimiz dualarımız seninle rabbimin izniyle

hoşgeldin canım sende epeydir bekleyenlerdensin demek allahım yardımcımız olsun çok zor bir imtihan inşallah başarıyla veririz sonunda kavuşuruz minişlerimize

canım hoşgeldin..üzülme ablacım yaa(seni çok iyi anlıyoruz emin ol...bende 5 yıllık evliyim hala olmadı.dedigin gibi Allahımıza sıgınmaktan başka yapacak bişey yok..tabi tıbbende elimizden geleni yapıcaz..

ben diycektim canoya biriniz değiştirin şu avatarı inanki çok tuhaf oluyo
ben bu avatarı görünce seni görmüş gibi oluyorum esnart değişse aslında bize kızmazsa tabiki

as cnm hoşgeldin

cano olurmu olur belli olmazki allahım okadar büyükki nemucizeler var hepsi bize örnek işte
miden nasıl buarada?

inşşşşşşşşşşşşş cnm bütün dileklerimiz dualarımız seninle rabbimin izniyle

aman kıslar ya siz bana bakmayın.herşeyden illa kendime pay çıkarıcamdiyom ya hep..o piyango bana vurmaz herlade ama herşey olabilir tabi...

bu arada kukacım ne dicem..gerçekten asla ümidini kaybetme..benim dayımın kızı geç evlendi..40 kusürdü evlenirken...hemen çocuk istedi olmadı...aşılama oldu iki defa tutmadı..sonra kendi haline bıraktı...yalan olmasın 43 gibi kendilignden hamile kaldı ..Allahım çok büyük..şimdi minnacık çok şeker bi oglu var.darısı hepimize.

ben bu avatarı görünce seni görmüş gibi oluyorum esnart değişse aslında bize kızmazsa tabiki

canım benim..arkadasa karışamam tabi ama biliyosun ben çok seviyom bu avatarı degişemiyom bi türlü..yoksa yüz kere degiştirirdim..ama esnartcım istemezse degişirim herkes ne istiyosa onu koyar sonuçta aynı olsada bişey olmaz ama sizin açınızdan yani..bende şaşırıyom bide yazacagım zaman.

ayyyy canım yaaaaa ne güzel inşşşş bizede nasip eder cnm

biliyorum cano çok sevdiğini seninle bütünleşti zaten
tabiki herkes kendi bilir saygı duyarız canım

ebuşum demin sorulaını eksk cevaplamışım canom..
mide bulantılarım devam ediyo valla..bide anlamsız bi küçülme var sanki midemde..azıcık da yesem acaip geriliyo acıyo..midem agzıma geliyo mesela şuanda ıyyyyy.afedersiniz..
kurtlar vadisinde bebegin öldürülmesine bende çok üzldüm vede kınıyorum çok bu diziyi...
demin eşime dedim imza toplayacam..ço ksevdigim halde ask ve ceza dizisini ve kurtlar vadisini yayından kaldırmaları için...hep silah agalık bu ne yaa..bak millet sonra birbirini öldürüyo..bence dizilerin çok büyük etkisi var çok!

sonunda birisi bana hayırlı olsun dedi sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına
canım bi ara gelmiştin hatırladım fakat baya uzun zaman gelmeyipte hamile olduğunu öğrenip gelmen acaba bidaha gelirmi yada sadece haber vermeyemi geldi diye düşündürüyo ama inşallah hayırlı sağlıklı olur bebişin hayırlı olsun gözünaydın
slm ebrarım nasılsın bencede esnart değişsin avatarı tabii böyle dedik diye kızmazsa

canom dizi konusunda kesinlikle katılıyorum herkes eşkıya oldu allah sonumuzu hayır etsin bak sizin ordada birini öldürmüşler allahım esirgesin allah ıslah etsin bnları nediyim
buarada miden demek bulanır cano hala inat ediyosun bitest yaptırabilsen keşkem yaa yeni yıla müjdeyle girsek ay geçen yılbaşı bebiş kucağımıza alalım demiştik cano hatırlıyomusun bak oda bi işe yaramadı ay halbuki sıkı sıkı sarılmıştım

evet canım..o kız benmişim gibi oldu dimi benziyozmu

bende senin bu avatarını çok sevdim biliyonmu..

evet sana benziyo zaten kuzu oyüzden bukadar güzel yaa
demek sevdin ay kimse sevmedi cano ağlıyo diye
birsencim hoşgeldin canım..
bu arada hep ben yazıyom yaaa...ebuşşşşşşş kocişe çay mı veriyon yoksam kızzzz
yooo kuzu burdayım sen çok hızlısın beyaaa
selam kuzum nasılsın hoşgeldin şükür kavuşturana özledim gel bi öpeyim seni

anacım heriflerin isteği bitmioki be yok çaydı yok nescafeydi daha şimdi çay içtik benimki şimdide nescafe istedi onu yaptım arkasına ne isteyecek acep
valla bitmiyo ama benimki evde değil şuanda yanlızım olsaydı bitmezdi istekleri
derinim ya sen bi kan testi yapsana valla bizde merak ediyoz canım sıkkın belki ecik halay çeker seviniriz

kuzum niye canın sıkkın hayırdır?

hatice nasılsın inşallah sonucun temiz çıkar da bebiş seni fazla bekletmez

ya bu hayalle yeliz yok oldular ya meraktan ölücem insan bihaber etmezmi yeliz nerdeyse 3 aydır yok
hayal desen oda epey oldu
mavişde hiç gelmedi niye böyle yapıyolarya arkadaşız biz insan haber eder bii
sevtunda yok ortada onuda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…