Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

oo kalabalıklaştıkkk kardeloşum ve boncukum da geldi hoşgeldiniz canlarrr.
kocişi zorla kaldırdım he biraz ben oturayım dedim kalktı canım benim.gene alabilir ama heran kaçabilirim.

beklemede hoşgeldin sende...rahimagzındaki yara spermleri etkiliyomuş canım..öldürebiliyomuş..o açıdan bakılırsa etkiler tabi..benimde vrdı yara dondurttum iki defa.şimdi bi sorun yok..korkma dondurtma işlemi yapılacaksa korkulacak bişey yok.

MAVİŞ arkadaşımızın hepinize çok selamı var toparlanmaya çalışıyomuş hepiniz aklımdasınız diyor selamını iletiyim dedim

her hangi bi işlem yapılacak demedi doktor 1 ay önce smear testi yaptırmıştım bişey çıkmadı yara şüphesiyle yapılmıştı şimdi ilaç ve fitil verdi o kadar

canımmbende öle umuyorumm lütfenn duaa edinn banaa ....
derinim 2 gün önce yaaptım çıkmadı idrar testi bidahanmı yapsam yoksa beklesemmii?

hecanmıı korkumuu bilemedimm duygularımm karma karışıkk suannn adet olsa devam ederdi diye düşünüyorumm bide ablamm sol tarafımın agrısı da dinmediii

ve yaprak dökümüde the and.....ewet çok hemde çok saçmaydı bende mutlu bitmesini bekliyodum ama iştee saçmalamışlar saçmalıklarını int.ten bile haber yapmışlar şevket tren garında bilet isterken trabzona 3 bilet diyo ya haberde ama trabzonda tren yolu yokki diye haber yapılmışşş

MAVİŞ arkadaşımızın hepinize çok selamı var toparlanmaya çalışıyomuş hepiniz aklımdasınız diyor selamını iletiyim dedim
aleykümselam canım...bi daha görşürüsen benden de söyle canom.
her hangi bi işlem yapılacak demedi doktor 1 ay önce smear testi yaptırmıştım bişey çıkmadı yara şüphesiyle yapılmıştı şimdi ilaç ve fitil verdi o kadar
anladım canım..ben yara deyince dondurur sandım..bana hemen donduralım dedi çünkü.geçmiş olsun demekki çok büyük degil..
canımmbende öle umuyorumm lütfenn duaa edinn banaa ....
derinim 2 gün önce yaaptım çıkmadı idrar testi bidahanmı yapsam yoksa beklesemmii?

inşallahhh canım...hislendim valla sen öyle yazınca..bikaç gün sonra hamileyim diye geleceksin inşallah öyle geçti içimden..iki gün önce yaptın demek..bilemiyorum ki canım..ben çok test yapan biri olarak yarın yine yap derim:))ama ebrar ablişin kızar şimdik bana o gününü beklemekten yanadır hep.en mantıklısıda bu zaten.istersenadet gününü bekle .

derinim,kardeloşum,boncukum hoşgeldiniz hanımlar
ay bianda doldu topic negüzel yaa
beklemede doktor rahim kalınlığından bile anlıyabiliyo hamile olduğunu inşallah kistini adetle atarsın yarayıda çok fazla takma canım

selam kızlar...

canım sıkılıyordu bi bakınayım dedim,yazılarınızı okudum.

cici,canım teste inan yoksa sonra çok üzülebilirsin.

tabi izlemiş olduğun yolu bilmiyorum ama.yani ne zamandır bebek istiyorsun,tedavi görüyormusun vs..

cnm benim yeni tarihim 9 ocak

derinimm allahmıı söletiyoo sana canımmm inşalahh yaa inşallahhh bende üzülmektense beklemyii terçih etmeliyimmm yapıcakk bişi yok sabırr

slm kızlar.
geçmişi okumaya çalıştım ama,daha bugüne gelemedim malesef,çokta vaktim yok,inşallah kaçırdığım bişeyler yoktur.
serpil hamileymiş,hayırlı uğurlu olsun.
boncuğun eşi,ameliyat olcakmış,galiba olmuştur,geçmiş olsun.
derincim,endişelenmişin,biraz fazla evham yapıyosun ama,dr a gidip bi muayene olsan daha rahat edersin.
kayram,beni merak etmişin,özlemişin,misafirim var cano,bir iki gün daha kalcaklar.
ebroşum,balım,nasılsın?
cici,bendede kahverengi leke olmuştu ve hamileydim,ama tutunmadı bebeğim,inşallah seninki tutunmayı başarır.
şimdilik bu kadar,atladığım vardır illlaki,kusura bakmayın.

h.g canım

ewet bende üzülmemekk için beklemeliyim sanırımm bu aydan ümitliydim çünküüü

derinimm allahmıı söletiyoo sana canımmm inşalahh yaa inşallahhh bende üzülmektense beklemyii terçih etmeliyimmm yapıcakk bişi yok sabırr

evet bekle o zaman canım...testler yanıltabiliyo yaa..bende adete 3 gün kala yaptım pozitif çıktı resmen.eczacıda dedi..ama hormon ilaçlarından da öyle çıkabilir demişti..nitekim de adet oldum zaten...herşey olabiliyo..inşallah heveslerimiz boşa çıkmaz canım...zaten günün geçmeden yapmışsın sende.hamileysende çıkmaz büyük ihtimalle...eger degilsende üzülme cnm bilirim hayal kırıklıgını..daha yeni yaşadım çünkü

kardelen49 rukiş beklemede DerinSu ugurboncugum gul_tamer CİCİ35 kimse ebrar_53+ aleyna84 kardelen5233

bu ne kalabalık ya maşallah.Kardelen özeline bakarmısın canım

ewet cnm bende bunu çok sık duyuyorum hamile olanlardan kahverengi lekelenme çoğu hamile bayanda oluyomuş inş.sendede öyledir...ayy cnm aklımız sende kalcak hayırlı haberlerle gel dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…