oo kalabalıklaştıkkk kardeloşum ve boncukum da geldi hoşgeldiniz canlarrr.
kocişi zorla kaldırdım hebiraz ben oturayım dedim kalktı canım benim.gene alabilir ama heran kaçabilirim.
beklemede hoşgeldin sende...rahimagzındaki yara spermleri etkiliyomuş canım..öldürebiliyomuş..o açıdan bakılırsa etkiler tabi..benimde vrdı yara dondurttum iki defa.şimdi bi sorun yok..korkma dondurtma işlemi yapılacaksa korkulacak bişey yok.
canımmbende öle umuyorumm lütfenn duaa edinn banaa ....amin canım..benim bebegim yok malesef..1 kere olacaktı ama 6 haftalık düşük yaptım
aynen devam bu düşüncelerine bence..yaşım küçük deme..madem eşinde istiyor düşünmeyin bırakın rabbim iyisini bilir..sende diyosun zaten bak ne güzel...Allah dogru yolu bulmak isteyen herkese dogru yolu gösterir emin ol...
canım yaaa umud ediyorum ki yerleşme kanaması olsun..3 gün kala öyle olması umut verici vallahi..yarın bi test yapsan cicim?
ciciş nasılsın ya merak ettim senide demek kahve lekelenmen oldu valla benimde tüpbebekte olmuştu bende adet oluyorum sanmıştım meğer hamileymişim inşallah seninde öyledir canım ümitlerini yitirme inşallah kahrolası kırmızılar gelmez
ben iyiyim canım sende heyecanlısındır tahminimce
inşallah herşey iyi olur canım gün doğmadan neler doğar bekleyip görücez inşallah
semram geçmiş dogum günün kutlu olsun canım nice saglıklı mutlu yıllara inşallahh...
çok teşekkür ederim derincimaminnnnnnnnn inşallah
bence dizi çok saçma sapan bitti ben pek dizi lere bakmam akşam meraktan sonuna baktım çok saçma geldi bana
günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmm
evet ya epey kaynatmışlar kıskançlık huyum değildir ama bende burda olmak isterdim sohpet iyiymiş
:79::79::79::79::79::79::79:
aleykümselam canım...bi daha görşürüsen benden de söyle canom.MAVİŞ arkadaşımızın hepinize çok selamı var toparlanmaya çalışıyomuş hepiniz aklımdasınız diyor selamını iletiyim dedim
anladım canım..ben yara deyince dondurur sandım..bana hemen donduralım dedi çünkü.geçmiş olsun demekki çok büyük degil..her hangi bi işlem yapılacak demedi doktor 1 ay önce smear testi yaptırmıştım bişey çıkmadı yara şüphesiyle yapılmıştı şimdi ilaç ve fitil verdi o kadar
canımmbende öle umuyorumm lütfenn duaa edinn banaa ....
derinim 2 gün önce yaaptım çıkmadı idrar testi bidahanmı yapsam yoksa beklesemmii?
selam cnm hoşgeldin..iyi geceler kızlarrrr nasılsınız?:79::79::79:
canım ben adet oldum bitti hala solum acıyo bu ay bende bi aciapim valla.hecanmıı korkumuu bilemedimm duygularımm karma karışıkk suannnadet olsa devam ederdi diye düşünüyorumm bide ablamm sol tarafımın agrısı da dinmediii
Kızlar aralık ayını kapatıcam yenı tarıhlerınızı bıldırırsenın sevınırım*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************
aleykümselam canım...bi daha görşürüsen benden de söyle canom.
anladım canım..ben yara deyince dondurur sandım..bana hemen donduralım dedi çünkü.geçmiş olsun demekki çok büyük degil..
inşallahhh canım...hislendim valla sen öyle yazınca..bikaç gün sonra hamileyim diye geleceksin inşallah öyle geçti içimden..iki gün önce yaptın demek..bilemiyorum ki canım..ben çok test yapan biri olarak yarın yine yap derim:))ama ebrar ablişin kızar şimdik banao gününü beklemekten yanadır hep.en mantıklısıda bu zaten.istersenadet gününü bekle .
selam cnm hoşgeldin..
hş.b cnm tşk edrm nasılsın?
h.g canımselam kızlar...
canım sıkılıyordu bi bakınayım dedim,yazılarınızı okudum.
cici,canım teste inan yoksa sonra çok üzülebilirsin.
tabi izlemiş olduğun yolu bilmiyorum ama.yani ne zamandır bebek istiyorsun,tedavi görüyormusun vs..
derinimm allahmıı söletiyoo sana canımmm inşalahh yaa inşallahhh bende üzülmektense beklemyii terçih etmeliyimmm yapıcakk bişi yok sabırr
kardelen49,ebrar_53,seydam,emine07masumkızlar hepinizee iyi akşamlar nasılsınızz ???
özledimm valla hepiniziii yıl sonu oldugu için çok yogunum giremiyorum arasıra girip okuyorumm ne olmuşş ne bitmişşş ama yazmaya vaktimm olmuyooo
kızlarr sizee bişeyy sorucamm adetime 4 gün varr bugünn saat 3 gibi kahverengi bi akıntı geldii hastalşandım sandımm vee çokk üzüldümm ama bidaha hiç bişeyy gelmedi bu saatee kadarr sizce nekii adetmii oluyorumm offffffff canımm çokk sıkkın benn bu aydann çokk ümitliydimmm yaa sonra nettenn araştırdımm bişiler buldumm ümitt ediyorum kii öle olsunn bu arada sol bel agrım devam ediy oo
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?