aynen aynen bitaneö Allah ıslah etsin kötülerden korusun herkesi..bu dünyaya bide çocuk getiricez gün gelicek:...canom dizi konusunda kesinlikle katılıyorum herkes eşkıya oldu allah sonumuzu hayır etsin bak sizin ordada birini öldürmüşler allahım esirgesin allah ıslah etsin bnları nediyim
buarada miden demek bulanır cano hala inat ediyosun bitest yaptırabilsen keşkem yaa yeni yıla müjdeyle girsek ay geçen yılbaşı bebiş kucağımıza alalım demiştik cano hatırlıyomusun bak oda bi işe yaramadıay halbuki sıkı sıkı sarılmıştım
hee demek çay servisi yapan send,inanacım heriflerin isteği bitmioki be yok çaydı yok nescafeydi daha şimdi çay içtik benimki şimdide nescafe istedi onu yaptım arkasına ne isteyecek acep
yok annem yaa..adet oldum biliyosun hep şüphemde vardı oldugum halde ama iki gün önce normal test yaptım..o testte dandik çıktı tipini görsen bu nasıl test dersin..derinim ya sen bi kan testi yapsana valla bizde merak ediyoz canım sıkkın belki ecik halay çeker seviniriz
evet sana benziyo zaten kuzu oyüzden bukadar güzel yaa
demek sevdin ay kimse sevmedi cano ağlıyo diye
yooo kuzu burdayım sen çok hızlısın beyaaa
selam kuzum nasılsın hoşgeldin şükür kavuşturana özledim gel bi öpeyim seni
valla bitmiyo ama benimki evde değil şuanda yanlızım olsaydı bitmezdi istekleri
kuzum niye canın sıkkın hayırdır?
ya bu hayalle yeliz yok oldular ya meraktan ölücem insan bihaber etmezmi yeliz nerdeyse 3 aydır yok
hayal desen oda epey oldu
mavişde hiç gelmedi niye böyle yapıyolarya arkadaşız biz insan haber eder bii
sevtunda yok ortada onuda merak ettim
derinim yok bu yıl hiçbişey yapmıycam gelmezse gelmesin velet yaa bıktırdı beni canımdan nebuyaaaynen aynen bitaneö Allah ıslah etsin kötülerden korusun herkesi..bu dünyaya bide çocuk getiricez gün gelicek:...
ayy hatırlamammı kıssssben diger evdeydim gece konuşuyoduk bu yıl daha sıkı sarılalım madem dimi canom
hee demek çay servisi yapan send,inafiyet olsun..benimkide ister şimdi nescafesini..ay benimde bi huyum var mutfagı toplamadan asla ikram yapmam bilmem sizde öyle misiniz.
yok annem yaa..adet oldum biliyosun hep şüphemde vardı oldugum halde ama iki gün önce normal test yaptım..o testte dandik çıktı tipini görsen bu nasıl test dersin..
oyy oyy o senin güzelligin bitanem yaaasenin avatarın aglaması dışında herşeyi güzelll canım senin gibi
hatice nasılsın inşallah sonucun temiz çıkar da bebiş seni fazla bekletmez
derinim yok bu yıl hiçbişey yapmıycam gelmezse gelmesin velet yaa bıktırdı beni canımdan nebuyaa
ya cano ben ağlamıyom obarim ağlasın dedim
ben bunu çok sevdim epey bisüre bukalıcak zaten özgülle karar vermiştik biz bebek olasıya bebekli avatar koymuycaktık canomun bebiş oldu şükür vatarında gökcenin resmi var artık bende hamiş kalırsam bebişli olcak ozaman :2:
amanın fazla alışma bence yanlızlığa yaa herüfü kapının önüne koymada canımya benimkide 1 aydır gece çalışıodu normalde bu saate işte oluodu bugünde şevke geldi heralde onu bunu isteyip duruo anam bende alışmışm oda bişy istedikçe zor gelio yapmak heeeeee
e bir aydır yanlızım artık gündüze döndü şükür 1 aydır yanlız yatmaya alışmışım gece uyuyamadım valla dün
evet yaa..hele hayali bende çok merak ediyorum..inşallah iyilerdir..
ayy tövbe rabbim bişey geldi aklıma...Allahım sen koru..geçen bi rüya gördüm topicteyim aynı böyle,sonra birinin yazısını okuyorum.diyo ki"kızlar selam ben o geçen gün ölen kişiyim" diyo..ayy diyom kim bu ölü oldugu halde nasıl yazıyo diyom kapatmya çalışıyorum falan ay çok kötüydü yaaa...kaç gündür anlatıcamda unutuyodum şimdi aklıma geldi..hayırdır inşallah.
tamam cano kolay gelsin benimde eşim geldi azcık çıkıcam bendeay kıslarr.ben gidiyom mutfagı toplayım..eşim oturmak istedi birazcık bide..ama gelicem yine kalkarsa hemen:))
ooyy canım benim..inşallah hemen kalıcan ve bebişinin resmini koyucan oraya..bende bi ara derinimin resmini koyardım hatırlıyonmu kıvırcık:))ama bayadır kadın avatarı kullanıyom böyle iyi...aman sen aglamada avatar aglasın cano öptüm.
ay kıslarr.ben gidiyom mutfagı toplayım..eşim oturmak istedi birazcık bide..ama gelicem yine kalkarsa hemen:))
canım hoşgelmişsin öncelikle..hayatınla ilgili kararları sen vereceksin tabiki...ama benim düşüncelerim şu yönde..çocuk yapmak için hayatımızın 4-4lük olmasını beklersek olmaz...daha küçük olabilirsin tabi o konuda da haklısın ama zaman su gibi geçiyor..eger çok istiyorsanız hiç düşünme derim.zaten şimdi19 yaşındasın.hamile kalana kadar kaç ay geçer bilemeyiz tabi ama ortalama en erken 21 yaşında anne olursun zaten:)hemen kalsan 20 yaşında olursun.
ben gelesiye hepiniz gitmişsiniz nereye kaçtınız bakıyım
ciciş nasılsın ya merak ettim senide demek kahve lekelenmen oldu valla benimde tüpbebekte olmuştu bende adet oluyorum sanmıştım meğer hamileymişim inşallah seninde öyledir canım ümitlerini yitirme inşallah kahrolası kırmızılar gelmezkardelen49,ebrar_53,seydam,emine07masumkızlar hepinizee iyi akşamlar nasılsınızz ???
özledimm valla hepiniziii yıl sonu oldugu için çok yogunum giremiyorum arasıra girip okuyorumm ne olmuşş ne bitmişşş ama yazmaya vaktimm olmuyooo
kızlarr sizee bişeyy sorucamm adetime 4 gün varr bugünn saat 3 gibi kahverengi bi akıntı geldii hastalşandım sandımm vee çokk üzüldümm ama bidaha hiç bişeyy gelmedi bu saatee kadarr sizce nekii adetmii oluyorumm offffffff canımm çokk sıkkın benn bu aydann çokk ümitliydimmm yaa sonra nettenn araştırdımm bişiler buldumm ümitt ediyorum kii öle olsunn bu arada sol bel agrım devam ediy oo
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
ablamm yaa nasılsınn bi oku bakalımm yazdıklarımıı sanırımm iyi şeyler duymaya ihtiyacımm varr
amin canım..benim bebegim yok malesef..1 kere olacaktı ama 6 haftalık düşük yaptımcok sıcak kanlı bi ortam bu yuzden gercekden sizi kutluyorum hepnizi cokcok öpüyorum AllH HEPNİNİZİ dileklerinize kavustursun varsa bebişniz uzuun uzun ömürler versin mutlu olun..
cevabın için teskkür ederim tatlım bende senn gibi düşnüyorm ama birsey olyor cesater edemiyorum bi yandan da amaaan yapsan yas 21i bulur diyorumm.
ama gercekden istiyorum bebek Allah bana doğru yolu gösterecektir.herşeyin hayrlısı HEPİMİZ İÇİN..
kardelen49,ebrar_53,seydam,emine07masumkızlar hepinizee iyi akşamlar nasılsınızz ???
özledimm valla hepiniziii yıl sonu oldugu için çok yogunum giremiyorum arasıra girip okuyorumm ne olmuşş ne bitmişşş ama yazmaya vaktimm olmuyooo
kızlarr sizee bişeyy sorucamm adetime 4 gün varr bugünn saat 3 gibi kahverengi bi akıntı geldii hastalşandım sandımm vee çokk üzüldümm ama bidaha hiç bişeyy gelmedi bu saatee kadarr sizce nekii adetmii oluyorumm offffffff canımm çokk sıkkın benn bu aydann çokk ümitliydimmm yaa sonra nettenn araştırdımm bişiler buldumm ümitt ediyorum kii öle olsunn bu arada sol bel agrım devam ediy oo
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?