Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler kızlarrrr nasılsınız?:79::79::79:
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
hecanmıı korkumuu bilemedimm duygularımm karma karışıkk suannn adet olsa devam ederdi diye düşünüyorumm bide ablamm sol tarafımın agrısı da dinmediii
evet canım adet olsa devam ederdi inşallah bebiştir annesi yer arıyodur kendine
ağrın çok normal canım korkma

ay sorma ne saçma bir finaldi hiç beklentileri karşılıyamadılar
trabzona tren yok gerçektende bukadar tuhaf olamazdı

umarımm canımm umarımm

gecmiş olsun bebeğim cok üzldm ama sen güçlü bi kadına benziyosun ben bi bebeğn daha olcağına gönülden inanıyorm üzme tatlı canını..
bu arada kocişleri uyutttukda geldikmi ne

hoşbulduk canlarım
kardelosum esım haftaya carsamba yatıs yapcak amelıyatı persembe günü ınsallah hayırlısıyla olur da kavusur saglıgına sagol cnm

ewet cnm bende bunu çok sık duyuyorum hamile olanlardan kahverengi lekelenme çoğu hamile bayanda oluyomuş inş.sendede öyledir...ayy cnm aklımız sende kalcak hayırlı haberlerle gel dilerim

inşallahh bikaçgün daha bekleyelim bakalımmm gülcümm hayırlısı artık

eh işte o kadarını düşünemiş zavallıcıklar

gecmiş olsun bebeğim cok üzldm ama sen güçlü bi kadına benziyosun ben bi bebeğn daha olcağına gönülden inanıyorm üzme tatlı canını..
bu arada kocişleri uyutttukda geldikmi ne
sagol canım..güçlü olmayı ögreniyoruz zamanla..az degil 5 yıl oldu...
inşallah hepimizin olur en yakın zamanda...
hoşbulduk canlarım
kardelosum esım haftaya carsamba yatıs yapcak amelıyatı persembe günü ınsallah hayırlısıyla olur da kavusur saglıgına sagol cnm

canım benim nasılsın

canım 3,5 yıl oldu evlendim ve hiç korunmadım PKO yum maleseff

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar toplaşmışız nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin aleynoşşşş

ebrarımm nerdesin cano bak gidiyom ben yavaştan hee.kociş kızmaya başlıyo onunda hep böyle toplaşınca kızacagı tutuyo yaaa

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 4 ziyaretçi)

ebrar_53 emine07masum ugurboncugum+ kimse DerinSu+ kardelen49+ gul_tamer+ CİCİ35 aleyna84+ rukiş
kızlar bukadar kalabalık olunca haliyle yetişemiyorum kusura bakmayın netim inanılmaz yavaş
kardeloşum ben iyiyim cano sen nasılsın?herşey yolundamı
boncuğum hayırlısıyla eşin ameliyat olucak sizde kavuşucaksınız minişinize
kardelen49um sende hoşgeldin bitanem nassın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…