Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk sevtuncum,sende hoş geldin,yoğunsun galiba?
slm kızlar.

evet canım bir taraftan anacıgımın evini temizliyorum bir taraftanda kendi evimdeyim bebem evin hali perişan eşim garibi antrede anca bitii sabahtan beri sonra rütuşlarını yapıocak boyayı yapıcek parkeciylede anlaşmış onuda yaptırıcez evime geçince fayansları yaptırıcez evim diyo başka bişey demiyo adan ne yapalım anacıgımın evi ama ne bileyim evim evim güzel evim demişler benimkide o hesap sag saglin ev bitipte bebege vesile olsam daha ne isterim bazen kendime soruyorum acaba hazırmıyım diye çok korkuyorum gene acı yaşarsam diye

bu arada kübra arkadaşımız hamileymiş,rabbim sağ salim kucağına alabilmeyi nasib etsin inşallah.çok sevindim.
kızlar,nerelerdesiniz,hadi artık gelin.

herkese selamlarrr kızlar

işten az önce geldim şöyle bi geçmişi okudum..

ebrarım hayırdır cnm keyifsizim demişsin şimdi iyisin inşallah.bu gece görüşek barim canom

sevtun kıss evin bitsede rahatlasan..zor şatlarda da olsa giriyon bravo sana

kubra hamileymiş..ben ismini ilk görüyorum hayırlı ugurlu olsun..sanırım benim olmadıgım dönemde giriyodu arkadas...darısı hepimize inşallah..

iki gündür çok fazla giren olmuyo topice kıslar geçmiş kısa sürüyo:)

ben şimdi yemek yapayım görüşürüz yine.

kardeloş selam canım bu arada ..gördü de selam virmedi deme sonna

ya,altta gördüğün yazıyı yazdım,göndermeden telefon geldi,bende gelince gönder butonuna tıkladım,ama sen gitmişin tabiki o arada.

ya,altta gördüğün yazıyı yazdım,göndermeden telefon geldi,bende gelince gönder butonuna tıkladım,ama sen gitmişin tabiki o arada.

hee anladım cano bazen bende aynını yapıyom...mutfaga gitmiştim bişeyler hazırladım..
nasılsın?naptın bugün...ay benim az önce başım tuttu gene yaaa.bu baş agrısı nedir bende böyle Allah beterinden saklasın tabi desabahları da çok fena midem bulanıyo:95:görende beni hamile sanır

yeter hoşgeldin tatlım burdayız kızz bizi begenmiyomusun yoksam..kim diyodu bi ara küsük günümdeyim galiba

semracımm sende hoşgeldin cnm

yeter hoşgeldin tatlım burdayız kızz bizi begenmiyomusun yoksam..kim diyodu bi ara küsük günümdeyim galiba

Semracımm sende hoşgeldin cnm

olurmuuuuuuu kız seviyorum ben sizler
Sizlerle böyle yazışınca rahatlıyorum kafamı dağıtıyorum yaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

gecikmeler olabilir cnm düşükten sonra testte negatifse büyük ihtimalle yoktur ama en garantisi kan testi
ebrarım yarın okurum cnm okudumu yazarım nasılsın bu arada
arkadaşlar selam hepinize.size bi haberim var,BEN HAMİLEYİİİİMM:) ama düşük tehlikem var o yüzden yatıyorumsizde güzel haberler varmı.memlekete gitmiştim giremedim bayadır..

hayırlı olsun cnm ne güzell bir haber ALLAH tamamına erdirsin

arkadaşlar düşük yapınca mutlaka kan gelirmi.yani ben kendimden şüpeleniyorum.karnım ağrıyo arada bi.yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…