Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benimde çok uykum var gülüm yaaa,uyuyorum uyuyorum,genede uykum var,antibiyotiklerden oldu galiba.
bilmesem,bende kendimi hamile sancam,o derece yani.
semroş,niye sesin çıkmıyo?

benim şimdiki doktorumda düşürmez demişti..besler bebegi dedi hatta..bundan önceki doktorum vermek istemiodu ama..işimizi riske atmayalım diyodu...hepsi ayrı görüşte sanırım

evet bir doktorda düşürür demişti cnm kafam karısık bu yüzden:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84:

ag cnm şaka yaptım kıss ama cidden unutuluyomda neyse

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18::

kanamam olmuyo ama dün akşamdan beri arada bi gaz sancısı gibi vuruyo.doktor içerde az bi kanaman var demişti zaten.ama dün akşamki ağrı düşük ağrısı olsaydı şimdiye kadar düşmezmiydiş.ya bilmiyorum kızlar.bide kabızlık var bende.nekadar kayısı varsa yedim yok aynı hepbi fikri olan söylesin.

benimde çok uykum var gülüm yaaa,uyuyorum uyuyorum,genede uykum var,antibiyotiklerden oldu galiba.

çok yorgunum canımyaaaaaaa çok işim var çok valizler yerleşecek çamaşırlar yıkanacak offfffffffffffffffffffff eeeeeee sen nasılsın

canımmmnolcak bu halimiz böyle bilmiyom..
evet bir doktorda düşürür demişti cnm kafam karısık bu yüzden:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84:
evet ya insanı şaşırtıyolar..progestanı da dene bence sen.

hoşgeldin canım inş adet olmazsın bebişin gelmiştir...
bu arada hazır buradayken diyeyim..birimizden biri avatarı degişse iyi olacakgeçende de konuştuk kızlarla karıştırıyolar seninle benim yazıları..ama istemezsen ben degişirim cnm sorun degil.

sağol cnm inşşş çift çizgiyi hayırlısıyla görürsünnnn

ag cnm şaka yaptım kıss ama cidden unutuluyomda neyse

deme kız öyle bak hiçbir işimi yapmadım hemen pc nin başına oturdum size değer verdiğim için

=esnart;16925695]merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18:: [/QUOTE]

rabbim gönlüne göre versin canım

kızlar bişey soracam bu dilaltından ateş ölçme işi bildiğimiz termometreyle oluyo dimi

inşallah müjdeli haberi alırsın bizide sevindirirsin tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…