- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hee anladım cano bazen bende aynını yapıyom...mutfaga gitmiştim bişeyler hazırladım..
nasılsın?naptın bugün...ay benim az önce başım tuttu gene yaaa.bu baş agrısı nedir bende böyle Allah beterinden saklasın tabi desabahları da çok fena midem bulanıyo:95:görende beni hamile sanır
benim şimdiki doktorumda düşürmez demişti..besler bebegi dedi hatta..bundan önceki doktorum vermek istemiodu ama..işimizi riske atmayalım diyodu...hepsi ayrı görüşte sanırım
geldim canım geldim ayyyyyyyyy sen beni özledinmi kuzummmmmm ama bende sizleri çokkkkkkkkk özledim
hoş buldum canım nasılsınızzzzzzzz:4
canım cım çok özür dilerim çok hızlı alıntı yaptım kız ben hiç birinizi unuturmuyum aşk olsun öpüyorum seni
selam boncugum hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız
slm kızlarr
2011 inşalahh meleklerinizi getirir cee derler annelerine inşalahh
kanamam olmuyo ama dün akşamdan beri arada bi gaz sancısı gibi vuruyo.doktor içerde az bi kanaman var demişti zaten.ama dün akşamki ağrı düşük ağrısı olsaydı şimdiye kadar düşmezmiydiş.ya bilmiyorum kızlar.bide kabızlık var bende.nekadar kayısı varsa yedim yok aynı hepsagol cnm bizde sevi seviyoruzzz
düşük yaparken kanama olur canım...şuanda düşük tehdidi oldugu için agrıda olması normaldir bence...doktora gitmeden ögrenemezsin.inşş iyidir bebişin korkma hemen..benim bir arkadasım hamile..düşük tehlikesi vardı..hatta parça parça bişeyler düşmüş ondan..ama doktora gidiyoki bebek çok iyiymiş..hemen korkma..ilk aylarda kanama olabiliyor..
aaa farlutal söktürücü degilmi kız nasıl onunla kalıyon..ama düzene koydugu içindir sanırım..
ben adet çok zor oluyorum ama her ay progestan içiyorum sökülmek içn..eger bebek olursada korusun diye...doktor digerlerinden vermiyo .
benimde çok uykum var gülüm yaaa,uyuyorum uyuyorum,genede uykum var,antibiyotiklerden oldu galiba.
bilmesem,bende kendimi hamile sancam,o derece yani.
semroş,niye sesin çıkmıyo?
hoşbuldum canım çok şükür iyiym teşekkür ederimminş cnm h.g nasılsın
böcüküm h.g ben iyiyim sen nasılsın
hoşbuldum canımselam boncugum hoşgeldin canımsagol sen nasılsın?
amin cnm inşallah hoşgeldin..
canımmmbenimde çok uykum var gülüm yaaa,uyuyorum uyuyorum,genede uykum var,antibiyotiklerden oldu galiba.
bilmesem,bende kendimi hamile sancam,o derece yani.
semroş,niye sesin çıkmıyo?
evet ya insanı şaşırtıyolar..progestanı da dene bence sen.evet bir doktorda düşürür demişticnm kafam karısık bu yüzden:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18::
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18::
elixircim dil altından ölçülüyomuş bende yeni başlayacam
ag cnm şaka yaptım kıss ama cidden unutuluyomda neyse
canımmmnolcak bu halimiz böyle bilmiyom..
evet ya insanı şaşırtıyolar..progestanı da dene bence sen.
düşük tehlikemde denemiştim cnm ztn onu içtim bir kanama bende
yani bende işe yaramadııı
deme kız öyle bak hiçbir işimi yapmadım hemen pc nin başına oturdum size değer verdiğim için
sağol cnm benim bende kocişimden fırsat bulup ancak girdim
ben geldim beni özleyen varmı el kaldırsın bakem
deme kız öyle bak hiçbir işimi yapmadım hemen pc nin başına oturdum size değer verdiğim için
=esnart;16925695]merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18::
bahsettiğiniz ateş mi?
bende ateş ölçtüğüm ay hamile kaldım düzenli ölçmüyordum ama Rabbim çok şükür ilk ölçtüğüm ay nasib etti
ben geldim beni özleyen varmı el kaldırsın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?