Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

CANLARRRRRRRRR YENİ YIL SAĞILK HUZUR GETİRİSN
BİRDE İSTEYEN HERKESE İKİZ İKİZ GETRİSİN

canlarım yeni yılınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve hepinizi çok seviyorummmm

:119: herkese nice seneler allah sağlıklı mutlu bol bol bebişli seneler nasip etsin ... Allah herkesin gönlüne göre versin dualarınız kabul olsun arkadaşlar 2011 herkese hayırlı ve uğurlu olsun ...

yeni yılda inşallah hepimize minik melekler gelir... sağlık mutluluk huzur hep sizlerle olsun mutlu yıllaaar

yeni yılda inşallah hepimize öncelikle saglık daha sonra kolay bir hamilelik ve sonunda da mini mini kuzucuklar gelsin inşallahhhhh

herkese merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun umarım bu yeni yılda tüm dileklerimiz kabul olur ve hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.

tüm güzel dileklerinize amin diyorum yeni yıl herkeze sağlık sıhhat mutluluk huzur getirsin inşallah hepinizi öpüyorum canlar

olurmuuuuuuu kız seviyorum ben sizler
Sizlerle böyle yazışınca rahatlıyorum kafamı dağıtıyorum yaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sagol cnm bizde sevi seviyoruzzz
arkadaşlar düşük yapınca mutlaka kan gelirmi.yani ben kendimden şüpeleniyorum.karnım ağrıyo arada bi.yorumlarınızı bekliyorum
düşük yaparken kanama olur canım...şuanda düşük tehdidi oldugu için agrıda olması normaldir bence...doktora gitmeden ögrenemezsin.inşş iyidir bebişin korkma hemen..benim bir arkadasım hamile..düşük tehlikesi vardı..hatta parça parça bişeyler düşmüş ondan..ama doktora gidiyoki bebek çok iyiymiş..hemen korkma..ilk aylarda kanama olabiliyor..
yok cnm klomende sanırım işe yaramadı ben sadece farlutualle kalıyorum gebe cok enteresan onlada kalınca düşükle sonuclanıyor malesef

sanırım farllutualle sağlıksız yumurtluyorumm

aaa farlutal söktürücü degilmi kız nasıl onunla kalıyon..ama düzene koydugu içindir sanırım..
ben adet çok zor oluyorum ama her ay progestan içiyorum sökülmek içn..eger bebek olursada korusun diye...doktor digerlerinden vermiyo .

kızlar ben kızartmayı yapayım yavaş yavaş..eşim bugün erken gelebilir..duruma göre ugrarım sayfam açık...

evet cnm söküleyim die içiyorum ilk ay adet oluyorum 2. ay gebe kalıyorum ama düşük oluyo

doktorlar o düşürmez diyo ama bilemiyorum

evet cnm söküleyim die içiyorum ilk ay adet oluyorum 2. ay gebe kalıyorum ama düşük oluyo

benim şimdiki doktorumda düşürmez demişti..besler bebegi dedi hatta..bundan önceki doktorum vermek istemiodu ama..işimizi riske atmayalım diyodu...hepsi ayrı görüşte sanırım

geldim canım geldim ayyyyyyyyy sen beni özledinmi kuzummmmmm ama bende sizleri çokkkkkkkkk özledim
yeter hoşgeldin tatlım burdayız kızz bizi begenmiyomusun yoksam..kim diyodu bi ara küsük günümdeyim galiba

semracımm sende hoşgeldin cnm

hoş buldum canım nasılsınızzzzzzzz:4

yine beni unutmussun ayy ben hep unutuluyorum yaaa

canım cım çok özür dilerim çok hızlı alıntı yaptım kız ben hiç birinizi unuturmuyum aşk olsun öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…